31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#3085 ez mjekkora csak a gondolatokat alig lehet elolvasni kicsit nagyobba:D és még ilyet!!4 -
#3084 vili kalandozásai :D -
#3083 xDD nem is figyeltem -
#3082 lol vili bá még nem is írt semmit, e a monitorján már megjelent hogy van egy kávéháza:D -
#3081 Kinga be is haluzta, erotikus nyögésekkel kísérve :DDDDDdd
az mi szánalmas votmá :D -
ryhdeksan #3080 kinga szépségkirálynő volt vmikor nem? -
#3079 nemcsakaz. a ruhája, a haja, a sminkje. minden nagyon jó volt most. -
djukel #3078 Csak azért mert a melle alá volt polcolva, vagyis csiter volt. -
#3077 egyébként tegnap a vége mi volt? nem néztem, mert a másikon már ment a house:( -
#3076 botond mit nő? höhö -
#3075 Gondolom Botondról beszéltek.
Mint nő mondom, hogy nem olyan rossz, a sorozatban ebből a korosztályból eddig ő a legnormálisabb. Amúgy meg a teste tényleg jó. :P -
ryhdeksan #3074 ricsi hasonmás nincs, még egy olyan ronda gyerek nincs a világon mint az xD
de kinga iszonyat jól nézett ki -
Daza500 #3073 Pontosan. -
#3072 tele van tupperware-el -
#3071 az hülyegyerek (nézzétek el h nem tudom a nevét :D), az a Ricsi hasonmás baze akkora egy béna, mint az állat, olyan monotonon mondja a szöveget, nem tud artikulálni, totál gáz...
(de méééér úgy néééz ki mint a Ricsi?) -
#3070 Direkt szerkesztettek egy kis gagyi oldalt. Ha megfigyelted pl. a sör, üdítő is mindig valami szar kis csomagolásban van. Nem reklámoznak ám semmit a BK-ban, mert mindenki azokat a termékeket venné. :D -
Daza500 #3069 Bazz, milyen kreatív chat-oldalra ment már vili bá'.
Legalább a chat.hu-t rakták volna bele... -
#3068 Na ez a két rész a legszánalmassabbak közé beletartozik simán :D
Kertész Snájdig, kibújt a szög a zsákból :D -
#3067 úristen Kinga de jól néz ki most!!! -
Daza500 #3066 Legalább egy szilveszter benne lehetne. -
CsepeLee fiú #3065 "Csak" 2-3 hónappal vannak előrrébb. Ezt már többször észrevettem. És valamikor mondták is. -
#3064 jól van na, télleg hülyeséget mondtam, sry:( -
#3063 meg karácsonyi filmeket is pont karácsonykor vesznek fel, nem? -
#3062 miért? felveszik december 16án, mi meg majd valamikor májusba láthatjuk ... -
#3061 -
#3060 jó de ha pl.: Karácsony előtt félévvel veszik fel, akkor az nem adja úgy át a Karácsonyi hangulatot, tetszik érteni? -
#3059 Őőő. Ami megy a tévében az nem pont akkor történik. :D (Kivéve sport, játék műsorok.) A BK is min. fél évre előre le van már forgatva.
Sztem kezeltesd magad... -
#3058 Hát de az úgy nem lenne fer a "szinészek" részére. Ünnepekkor is fogassanak? Lemondhatsz róla:S. -
Daza500 #3057 Legalább az ünnepeket raknák bele ebbe a szerencsétlen sorozatba, ha már semmi valódi nincs benne... -
#3056 Honnan tudod? -
#3055 A Randevús témára viszatérve: Ahogy a sorozatot elnézem, nem hittem volna hogy ilyen okos és tászékozódott a fí.(forgatókönyv író):D. -
#3054 mondta ezt a 10 éves aladinrajongó -
#3053 Én már azt se tom h miről szól!! -
ugot2know #3052 mert a sfmwmmbopp-ra nem hallgat -
#3051 Ezt mindig megkapom :) Miért kellett bercinek nevezni azt az szerencsétlen kutyát. -
#3050 Pont ezt kezdtem el írni. :) (nem volt türelmem végigolvasni a sok hülyeség után a hsz-eket, de még jó, hogy megtettem :))
Szerintem sokan használják a randit "találka" értelemben. Nekem fel sem tűnt, hogy ezt mondta.
És amúgy is biztos, hogy nem Botondot kellett volna mondania, mert rúzst akart venni. -
#3049 Most látom hogy te Berci vagy a kutya:), Sza. Welcome to the sg fórum:) -
#3048 Vanda ezke szerint tanul Franciát? Nem nézném ki belőle. Én mindig is aszittem egy hülye picsa:D. -
#3047 A randi szó a randevú rövid alakja ami a francia Rendez-vous szóból ered (kiejtése randevú) ami találkozót jelent. Igaz a mai nyelvhasználatban a jelentése kicsit a párok találkozását jelöli, de szerintem simán használható az eredeti jelentésében is. Nem kell ezen ennyire megdöbbenni. -
#3046 De télleg dúrva. Ahogy ezt Vanda kimondta, 3 mp-ig az agyam leállt, és amikor felfogta, akkorát röhögtem hogy...:D. Nem tom a rajongók akik tegnap a tv-előtt ültek és hallották is a beszólást mit szólnak:D. Über LOL...