31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• akyyy
    ez mjekkora csak a gondolatokat alig lehet elolvasni kicsit nagyobba:D és még ilyet!!4
  • autoszimulator
    vili kalandozásai :D
  • Sas6
    xDD nem is figyeltem
  • akyyy
    lol vili bá még nem is írt semmit, e a monitorján már megjelent hogy van egy kávéháza:D
  • autoszimulator
    Kinga be is haluzta, erotikus nyögésekkel kísérve :DDDDDdd
    az mi szánalmas votmá :D
  • ryhdeksan
    kinga szépségkirálynő volt vmikor nem?
  • Szolnokboy1
    nemcsakaz. a ruhája, a haja, a sminkje. minden nagyon jó volt most.
  • djukel
    Csak azért mert a melle alá volt polcolva, vagyis csiter volt.
  • akyyy
    egyébként tegnap a vége mi volt? nem néztem, mert a másikon már ment a house:(
  • akyyy
    botond mit nő? höhö
  • Trance Angel
    Gondolom Botondról beszéltek.
    Mint nő mondom, hogy nem olyan rossz, a sorozatban ebből a korosztályból eddig ő a legnormálisabb. Amúgy meg a teste tényleg jó. :P
  • ryhdeksan
    ricsi hasonmás nincs, még egy olyan ronda gyerek nincs a világon mint az xD

de kinga iszonyat jól nézett ki
  • Daza500
    Pontosan.
  • akyyy
    tele van tupperware-el
  • stargatelost
    az hülyegyerek (nézzétek el h nem tudom a nevét :D), az a Ricsi hasonmás baze akkora egy béna, mint az állat, olyan monotonon mondja a szöveget, nem tud artikulálni, totál gáz...
    (de méééér úgy néééz ki mint a Ricsi?)
  • Trance Angel
    Direkt szerkesztettek egy kis gagyi oldalt. Ha megfigyelted pl. a sör, üdítő is mindig valami szar kis csomagolásban van. Nem reklámoznak ám semmit a BK-ban, mert mindenki azokat a termékeket venné. :D
  • Daza500
    Bazz, milyen kreatív chat-oldalra ment már vili bá'.

Legalább a chat.hu-t rakták volna bele...
  • autoszimulator
    Na ez a két rész a legszánalmassabbak közé beletartozik simán :D

Kertész Snájdig, kibújt a szög a zsákból :D
  • Szolnokboy1
    úristen Kinga de jól néz ki most!!!
  • Daza500
    Legalább egy szilveszter benne lehetne.
  • CsepeLee fiú #3065
    "Csak" 2-3 hónappal vannak előrrébb. Ezt már többször észrevettem. És valamikor mondták is.
  • mama2
    jól van na, télleg hülyeséget mondtam, sry:(
  • stargatelost
    meg karácsonyi filmeket is pont karácsonykor vesznek fel, nem?
  • akyyy
    miért? felveszik december 16án, mi meg majd valamikor májusba láthatjuk ...
  • Trance Angel
  • mama2
    jó de ha pl.: Karácsony előtt félévvel veszik fel, akkor az nem adja úgy át a Karácsonyi hangulatot, tetszik érteni?
  • Trance Angel
    Őőő. Ami megy a tévében az nem pont akkor történik. :D (Kivéve sport, játék műsorok.) A BK is min. fél évre előre le van már forgatva.
    Sztem kezeltesd magad...
  • mama2
    Hát de az úgy nem lenne fer a "szinészek" részére. Ünnepekkor is fogassanak? Lemondhatsz róla:S.
  • Daza500
    Legalább az ünnepeket raknák bele ebbe a szerencsétlen sorozatba, ha már semmi valódi nincs benne...
  • Bercy #3056
    Honnan tudod?
  • mama2
    A Randevús témára viszatérve: Ahogy a sorozatot elnézem, nem hittem volna hogy ilyen okos és tászékozódott a fí.(forgatókönyv író):D.
  • akyyy
    mondta ezt a 10 éves aladinrajongó
  • Kongy
    Én már azt se tom h miről szól!!
  • ugot2know
    mert a sfmwmmbopp-ra nem hallgat
  • Bercy #3051
    Ezt mindig megkapom :) Miért kellett bercinek nevezni azt az szerencsétlen kutyát.
  • Trance Angel
    Pont ezt kezdtem el írni. :) (nem volt türelmem végigolvasni a sok hülyeség után a hsz-eket, de még jó, hogy megtettem :))

Szerintem sokan használják a randit "találka" értelemben. Nekem fel sem tűnt, hogy ezt mondta.
    És amúgy is biztos, hogy nem Botondot kellett volna mondania, mert rúzst akart venni.
  • mama2
    Most látom hogy te Berci vagy a kutya:), Sza. Welcome to the sg fórum:)
  • mama2
    Vanda ezke szerint tanul Franciát? Nem nézném ki belőle. Én mindig is aszittem egy hülye picsa:D.
  • Bercy #3047
    A randi szó a randevú rövid alakja ami a francia Rendez-vous szóból ered (kiejtése randevú) ami találkozót jelent. Igaz a mai nyelvhasználatban a jelentése kicsit a párok találkozását jelöli, de szerintem simán használható az eredeti jelentésében is. Nem kell ezen ennyire megdöbbenni.
  • mama2
    De télleg dúrva. Ahogy ezt Vanda kimondta, 3 mp-ig az agyam leállt, és amikor felfogta, akkorát röhögtem hogy...:D. Nem tom a rajongók akik tegnap a tv-előtt ültek és hallották is a beszólást mit szólnak:D. Über LOL...