31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• N o N a m e
    azóta jár boxiskolába :D
  • Szolnokboy1
    akkor a biztos most spec. effekt volt :)
  • France men
    A sztár box-ba annó Ganxta ellen nem ment neki ilyen jól :D:D:D:
  • Szolnokboy1
    hogy lezúzta zsolti bácsi somát :) Bosszú Angyalai vs. Soma,a Gaz 1-0
  • Doomista
    Tegnapi 2 rész izgalmas volt :)
  • Kicsihuszár92
    Nah a Tilda is jót hazudott!! xD
  • lemongrass
    minyá lépek kecskemétre... /ahol nincs netem/ de figyelemmel kísérem a mai + a holnapi részt... :D:D rendkívül izgalmasnak ígérkezik!!!! :D
    /le is maradok a BL meccs elejéről :D:D/

C Ya Later BéKá-s barátaim!!!! :D
  • adamboro
    A sorozat szokásához híven valami hazugságot.
  • Doomista
    hogy szerelmes vok a nagypapiba,hozzá mék feleségül,a pilatol meg elválok.
  • N o N a m e
    Most Tilda mit fog mondani?!
  • adamboro
    Ennek a Vilinek de egy bárgyú feje van mikor csodálkozik.
  • lemongrass
    jaja...:D
  • mama2
    Akkor ugye nekem vólt igazam, igaz?
  • lemongrass
    keresgélj a neten vmi frankó főzetet... és itasd meg vmelyik csajjal a "netes portálok legmagabiztosabb hölgyei" topic-ból. :D:D
  • rcstuning
    Szegény..., de látod Tilda és Zsófi élete is rosszul alakul... Legalább ennek örülj! :-)
  • lemongrass
    ja bocs... én vok a fax... télleg vmi 18 alatti kissrác kapta... :D vmit nagyon benéztem :D /nem tom mé' arra gondoltam, h a tónit műtik... :D mikor ő a halott gyerek volt! :D/
  • djukel
    Mert olyan fosadék az életem, hogy csak ezt tudom tenni.
  • spidey91
    ez mek kicsoda mondá gyuszi bá ez annyira lol volt hogy ihaj na flora asszem repülsz a sztem lesz egy Pali VS erik mecs Pali már züldül minta hulk... tilda meg megöli gyuszi nyuszit
  • rcstuning
    Mégis nézed...
  • mama2
    De eszméletlen volt, és így nem tudta meg mondani, hogy ő akarja-e vagy sem. És tudtommal, ha a szülő/nevelő szülő, dötni el, az nem érvényes. + még gyerek is kapta szvsz... Na mendegy lehet láma vok és ezt sem értem:S.
  • lemongrass
    "Az országban az első szívátültetés 1992-ben történt. 2005-ig valamennyi műtétet Budapesten hajtották végre, de abban az évben már Szegeden is végeztek ilyen beavatkozást."

Te valszeg arra gondolsz, h az első gyermek szívátültetés volt idén okt 18-án! Tóni már elmúlt 18....
    szóval ő már szavazhat... és minden felelősségteljes döntést önállóan hozhat meg!!!! ergo nem gyermekkorú, és nem fiatalkorú...

szóval a forgatókönyvíróval semmi gáz nincs!
    amúgy az ilyen dolgokat kideríteni a dramaturg feladata.... szóval...
    2 hibapont mamának! :D
  • mama2
    Ja, télleg + a Tildgaluska:D. Hogy magyarázza ki ebből magát? Öcsém tiszta váratlan meglepetéseket tartogat ez a sorozat. Amúgy emlékeztek még, hogy a Tóni szívét valaki megkapta? Akkor szíváltütése volt a kissrácnak, pedig az elsőt csak most csinálták nem rég. És a BK magazin azt írja, hogy Tóni már(Sztem a sorozat ideje szerint) 7 hónapja meghalt. És az első szívátültetést nem 7 hónapja csinálták meg:/. Ezt is elszúrta a forgatókönyv író:/.
  • lemongrass
    és az eriket hol hagytad? :D na, úgy érzem pali páros lábbal "hajítja ki" azt a riherongyot! :D :DD:D
  • djukel
    Bármennyire is szeretném, sajnos nem találok különbséget az istentelen nagy szarság és a Barátok közt között.
  • mama2
    Háhá, Zsófi lebukott:D. Ugyan mit fog Vele Soma csinálni?
  • lemongrass
    Soma: /Zsófinak intézve a kérdést/ Mit csináljak most veled?
    Lemongrass: Öld Meg!!!!!!!!!!!!
  • rcstuning
    Na a Flóra most k*rvára leszopta magát. Hát akkorát röhögtem, amikor az öreg megkérdezte, hogy ez kicsoda...
  • akyyy
    tilda lebukott!:D
  • mama2
    a Magdi nénit, neg a Palit megöném:@. Hogy lehet Pali ilyen geci, meg Magdi még gecibb?:@
  • lemongrass
    nem... a szobrot majdnem eltörte az a majomarcú...

kertész közgáz! :D Pali bekeményít! :D
  • rcstuning
    Zsófi nem bír a vérével...
  • lemongrass
    kergesd el zagyvarékas irányába! :D
  • Szolnokboy1
    Szolnokon?? hát már sose szabadulok tőle?
  • rcstuning
    Titokban hazajöttek, csak nem szóltak Magdiéknak. Egyébként a TV-ben meg láttam, hogy a Tóni él, csak nevet változtatott (valami Dósa Mátyás) és színházban játszik Szolnokon. Nem tudom Miki mit szól ha megtudja.
    Ja és ezek szerint szív nélkül játszik...
  • lemongrass
    Bruxelles is a Dunán túl van :D
  • Doomista
    Lol...motherék voltak nyaralni egy szállodálba Dunántúlon,és valszeg farkasházi rékával találkoztak tök véletlen + a férjével,ugy hallottam valami sportolo (?),meg elvileg a 3 éves kisgyerekkel,azt per pill nem tudtam hogy van gyereke :D
    HOGY LETTEM VOLNA OTT ÉNIS ÁGRÁÁGRRG
  • skyblade
    ja
  • rcstuning
    Remélem Soma eladja valami lánykereskedőnek Zsófit.
  • mama2
  • lemongrass
    úgylátom a gézu reakciójából, h vilmosék a kaki szekszre indulnak anyussal!