31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#3365 Csóró Lacit megint elkezdtem sajnálni. Géza meg fosikLOL. -
#3364 Tilda most hazudozik a tegnapi összefoglalóban... -
#3363 Mingyá kezdődiik(FATER! STARTING!:D) -
#3362 zsófipult... vagy kinga pultja -
ugot2know #3361 bal alsó sarkot átirhatnák:Katapult -
#3360 Snájdig 400x300-as felbontásban nyomul... -
#3359 az az indítópult felirat very vagány! :D -
#3358 Ez annyira Xp hogy csak na sztem meg jo kis CRT monitor azaza! -
#3357 Hát jah azért ezt nem itt kellene... sztem te sem látod h mi ezeket irnánk!! -
#3356 Mijjé van nekem beütésem? Mert leírtam? Hát bazz...:/ -
#3355 ha csak ilyeneket tudsz írni, akkor inkább ne tedd... nem vagy 100-as... -
#3354 bammeg, neked valami bajod van. -
#3353 pfff... ezt mindenképp megakartad oszani velünk? LOL -
#3352 Amúgy olyan jó volt az álom, hogy arra ébredtem, hogy beleélveztem a pizsama alsómba -
#3351 szivás... -
#3350 Nah most mi lesz?? A bemutatóban Soma rajtakapta Zsófit h zsebrerakta a cd-ket!! :O -
Daza500 #3349 Bazz, mi ez ?! Macintosh ? -
#3348 bkba is igy volt imi felkereste a helyett, és elfogta a faszit, és azzal védekezett hogy csak álmába történt meg:PPPPP -
#3347 ákos + a konkurenciánál van... Hóban-Koszban...
röhögtem akkorát, mikor először megláttam! :D -
#3346 De bazz.. Fiú vagyok:S. -
#3345 sejtem: jött a Fenyvesi és megerőszakolt mint az imit -
#3344 hey mama2! bazz, én azt hittem a neved alapján, h csaj vagy! el is képzeltem vmi nagy leszbi jelenetet... :D aztán csalódnom kellett! :D -
#3343 Én azt álmottam, hogy Egy faházban vagyunk a szüleimmel, és Boti Meg Vanda is ott van. Este van már, És Én hirtelen Botond leszek:D. Bezárom az ajtót, satöbbi és Vanda Ott van meztelenül:D. Sejthetitek mi történt:D. Tudom Álom volt, de jó volt:DLOL. -
#3342 Húúú, négy parancsikon az asztalon... Nemsokára programozó lesz snájdigból... -
#3341 snájdignak elég konkrét rendszere van! :D -
#3340 ezt tegnaő este tsináltsm méég:D
-
Daza500 #3339 -
#3338 Én is Pont ezeket akartam írni:D. -
#3337 laci egy igazi lúúúzer... szerintem megkéne fontolnia a futárkodást...
az a zsófi, meg mekkora majomfej lett ezzel a hajjal... mindennap rácsodálkozok...
ja... remélem Soma kiírtja az egész Claudia vonalat... dzsordzsóstÚl, zsófistÚl...
de az a kinga is jónagy pletykás szarkavaró lett...
Tildának meg kijárna egy jó alapos verés... hazug rinyapina!
na, ennyi jutott nagyhirtelen az eszembe! és most majd' 3 nap várakozás a következő epizódig! :D
-
#3336 :XD. Amúgy Ezt a Lacit már nem sajnálom, hanem irritál. Magánnyomozó? 10 másodperc alatt lebukik:XD. -
ryhdeksan #3335 még olyanon is gondolkodtam hogy belekeveredi a nóra valahogy, aztán a miki is a nóra miatt
végén még magdi néni kergeti seprűvel a somat -
#3334 Nem a Somával, hanem a Zsófival mi lesz. Kibelezi a Soma? -
#3333 ja nekem is kapásból az ugrott be, h vmi csalánnal fogja kenegetni a fütyköst az öreg... hátha égnek áll majd, mire Boglárkávalrendez vous-ra kerül a sor.... :D -
ryhdeksan #3332 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
kivi vok mi lesz somával -
#3331 Nekem inkább az jutott eszembe, hogy potencia növelőt keres. :D -
#3330 Vili bá is tanújja az Alkímiát. Elcsábít mindenkit a Chaten:D. -
#3329 google maps képet -
#3328 ja ezt meg nem olvastam bocsi:D -
#3327 nem vette meg az épületet -
#3326 A bisztró nem létezik az épület pedig a Wekerletelepen van Koós nem tom milyen téren:D