31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
adamboro #3045 De 1x, amikor Zsófira gerjedt rá 1 barátnője. -
#3044 ez nem baki hanem új irány a BK-ban.. lesssszbik még nemvotak -
#3043 Ja. Lehet hogy szar a fülem, de szerintem nem. Tisztán hallható volt hogy: Emmával. Nem Botonddal, mert ahhoz túl rövid volt Amit Vandácska mondott. Hát ez már tényleg 18+ sorozat lett. -
#3042 Te nem vetted észre? Amikor Claudia ott van Juliéknál reggelire, akkor Vanda, -hogy az apja elmondja hogy Megszervezi hogy Claudia találkozzon a Vanda öccsével(vagy kiével)- Vnada azt találja ki hogy ne zavarjon -amikor az apja mondja ezt a dolgot-, Hogy elmegy v.hova. Juli kérdi hogy hova megy és Vnada azt mondja hogy Randim van Emmával Nem Botondal, hanem Emmával:XD. -
Daza500 #3041 Szerintem arra gondolt, hogy lányok általában fiúkkal szoktak randizni.
Tehát a kiscsaj LEZBIKUS. -
#3040 ?? -
#3039 Baki: Amikor Vacsora közben Vanda bejelenti hogy elmnegy, akkor Juli megkérdi hogy hova mén. Aszongya Vanda: Randim van Emával:D. Hát komolyan ekkora bakit -
#3038 akkor bemész a logómühelybe és megkérsz valakit csinálja bele egy logóba... mert ez igy nagyon ocsmány pixeles, pff -
#3037 Freddy Kruger. más képet nem találtam, csak ezt. -
#3036 Akkor még jó, hogy eltozult és nem lehet kinézni. :D -
#3035 egy arc akarna lenni amin nincs bőr. csak hús és izom. -
#3034 egyáltalán miaz? valami gyik? :D -
#3033 de a logód se semmi. nem zavar hogy torz csúszott az egész?:D:D:D -
#3032 ló feje van?:D andreának is:D akkor azér házasok a valo életbe. -
#3031 Meg Most ez a: ÉnvagyokVandaahacker+bűnözőmertmégBanditisbevontammintbűntárs(MUHAHAHA). És az igaz, hogy Vanda írta be A PDA-ba,a Pasis dolgot? De Dúrva -
#3030 Ki van a Tököm evvel a sára Imi kombóval. Most mutatták közelröl Imi fejét... Hát ne modnjam tiszta ló feje ven. Ezt a Geci Sárát a helyébe meg agyon csapnám egy baltával. Most az a szitu ugye, hogy mivel megmondta Sárának, hogy ő is benne volt a tűzbiznizbe, Nem léphet le, mert beköpi őket a rendőrségen:S. Most ha nem mondta volna meg, akkor simán leléphetne:S. Hát ez már az én szellemi képességeim is meghaladja:S. -
noral #3029 Mégsem járnak soha iskolába. Meg senki sem dolgozik. Meg aki mégis, az akkor lép le a munkahelyről amikor akar, egy kis csevegésre, vagy átöltözni vagy akármi. És persze a lakók 80 százalékának a házban van munkája. És virágzik a beltenyészet.
Bandika meg nagy tuti, Vandához hasonlóan egyből le fogja vágni a jelszót a PDA-hoz. A gépem közelébe sem engedném őket. -
#3028 küldjed emailbe emmának meg noéminek, azok középsulisok -.- -
#3026 ez az Imre-Sára kombó oly mértékben undorító, hogy az hihetetlen! Ebben a Sárát játszó színésznőben(??) meg annyi érzelem sincs mint egy darab kőben, rettenetesen amatőr. -
Daza500 #3025 Vajon Imre ki tud-e lábalni a kényszerházasságból ? -
#3024 Remélem Botond mostmár hamar megdugja Vandát, mert már nagyon idegesít ezzel a szarkavarással. Most komolyan, mi értelme, hogy Emma nevében ír a PDA-ba, mintha belel lenne zúgva. Ez a sorozat már túlszárnyalja a szellemi képességeimet. -
ugot2know #3023 akkor ideje a vízözönnek! -
Daza500 #3022 Ebben a sorozatban az egész emberiség egy házban van benne. -
adamboro #3021 Pali gyerek gondolkodik, hogy vajon ki lehet az aki betársul a Novák mellé. (vajon ki? kb 2millióan élnek a fővárosban, lottózza már ki lesz az. áááá francncba az egésszel, biztos nem abból a 2millából választ társat magának, tutira a házból kerül ki a szerencsés/szerencsétlen.) -
noral #3020 Laci koma ma olyan pofát vágott amikor megpróbálta lenyúlni Géza fiút majd berosáltam. Ez már 18+. -
#3019 Ja, az jó volt. Madinéni meg Botond veszekednek Kinga miatt, aztán bevágják, ahogy Vili bá' nagy örömködve megszólal, hogy "MEGVAN A KUKAC!". :D -
Daza500 #3018 Hja, és Noémi képében feltűnik az emó is. -
Daza500 #3017 Ráadásul ebben már tinédzserek halnak meg, és Vili bácsi is megtalálja a kukacát. -
#3016 Fúúúú kivannak rugva jaj:D: Mjad Laci lesz TÖKÖN Rugva ha Orsi szeme elé kerül:D. Ez a sorozat nem való gyerekeknek: Csúnya bácsik elviszik a függőségük eszközét: a számító gépet:D. Csúnya kiabálások...jajj anyuciiiiiiii:D. Be kéne perelni a forgatókönyv írót. Vgay láncfűrészt kéne neki adni karácsonyra:D. Juliékkal milesszz. Majd a Zsófika híva a kis Somi cicáját, akkinek nincs semmi bűne(de hogy nincs:D) és kiveri a rock őrültet. Mosógép:D. Akkó má:D, tényleg szegények lehetnek ha mosógépük sincs:D. egy láda szennyes LOL:D. Biztos a sok rockba össze fosta magát:D. Ezek nem tom hogy jöttek a témához, de jóLOLLOLLOLLOL -
#3015 én ha jól láttam 1 betűvel eltért a neve. -
#3014 Ez nekem is feltünt. Lehet titokban ő is jár tanfolyamra. -
Daza500 #3013 Vajon mennyit kellett perkálnia a rendezőnek, hogy Brad bácsi nevét beletegyék a sorozatba ?
Vagy az ingyé' van ? -
adamboro #3012 Igaz ez már vagy 1-2 hete történt: Botond bután néz az Emmára mikor azt mondja neki, hogy a neten egy könyves weblapon nézzen utánna annak a könyv címének amit Kingának keres. Azt se tudta miröl van szó, hogy ő nem ért a nethez, és ezért elment segíteni neki az Emma.
Namármost, mikor Vili-bá megszerezte a gépét, akkor meg osztotta az észt, meghogy neki kell a gép, nehogy Magdi-néni kidobja, mert így tud csinálni magának egy honlapot amin hirdetheti magánedzőségét.
Erre azért figyelhettek volna a készítők. Igaz másra se figyelnek, nem is tudom mit vártam. -
#3011 LOL Bradt PittLOLLOL:D:D. Mért nem már Szeretembotondotdeahülyevandanemtudja:D. De jókat kitalálok:D. -
noral #3010 Dettó. Főleg hogy épp munkát keresek. Hej de jó volna 20 méterre lejárni. Nem baj, megyek hackernek. :) -
#3009 de pont ott volt egy újság, és pont arra gondolt, hogy a jelszó nem más mint BradPitt1 karakterhelyesen -.- -
#3008 bradpritt volt.... -
#3007 Hogy töri a kis buksiját a Vandácska a jelszón. Én tom mi a jelszó: vibrátor -
Daza500 #3006 Júlia nem akar a földön járni... -
#3005 Nekem is rögtön ez jutott az eszembe. :D