31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• adamboro
    De 1x, amikor Zsófira gerjedt rá 1 barátnője.
  • autoszimulator
    ez nem baki hanem új irány a BK-ban.. lesssszbik még nemvotak
  • mama2
    Ja. Lehet hogy szar a fülem, de szerintem nem. Tisztán hallható volt hogy: Emmával. Nem Botonddal, mert ahhoz túl rövid volt Amit Vandácska mondott. Hát ez már tényleg 18+ sorozat lett.
  • mama2
    Te nem vetted észre? Amikor Claudia ott van Juliéknál reggelire, akkor Vanda, -hogy az apja elmondja hogy Megszervezi hogy Claudia találkozzon a Vanda öccsével(vagy kiével)- Vnada azt találja ki hogy ne zavarjon -amikor az apja mondja ezt a dolgot-, Hogy elmegy v.hova. Juli kérdi hogy hova megy és Vnada azt mondja hogy Randim van Emmával Nem Botondal, hanem Emmával:XD.
  • Daza500
    Szerintem arra gondolt, hogy lányok általában fiúkkal szoktak randizni.
    Tehát a kiscsaj LEZBIKUS.
  • Trance Angel
    ??
  • mama2
    Baki: Amikor Vacsora közben Vanda bejelenti hogy elmnegy, akkor Juli megkérdi hogy hova mén. Aszongya Vanda: Randim van Emával:D. Hát komolyan ekkora bakit
  • akyyy
    akkor bemész a logómühelybe és megkérsz valakit csinálja bele egy logóba... mert ez igy nagyon ocsmány pixeles, pff
  • mama2
    Freddy Kruger. más képet nem találtam, csak ezt.
  • Trance Angel
    Akkor még jó, hogy eltozult és nem lehet kinézni. :D
  • akyyy
    egy arc akarna lenni amin nincs bőr. csak hús és izom.
  • autoszimulator
    egyáltalán miaz? valami gyik? :D
  • akyyy
    de a logód se semmi. nem zavar hogy torz csúszott az egész?:D:D:D
  • akyyy
    ló feje van?:D andreának is:D akkor azér házasok a valo életbe.
  • mama2
    Meg Most ez a: ÉnvagyokVandaahacker+bűnözőmertmégBanditisbevontammintbűntárs(MUHAHAHA). És az igaz, hogy Vanda írta be A PDA-ba,a Pasis dolgot? De Dúrva
  • mama2
    Ki van a Tököm evvel a sára Imi kombóval. Most mutatták közelröl Imi fejét... Hát ne modnjam tiszta ló feje ven. Ezt a Geci Sárát a helyébe meg agyon csapnám egy baltával. Most az a szitu ugye, hogy mivel megmondta Sárának, hogy ő is benne volt a tűzbiznizbe, Nem léphet le, mert beköpi őket a rendőrségen:S. Most ha nem mondta volna meg, akkor simán leléphetne:S. Hát ez már az én szellemi képességeim is meghaladja:S.
  • noral
    Mégsem járnak soha iskolába. Meg senki sem dolgozik. Meg aki mégis, az akkor lép le a munkahelyről amikor akar, egy kis csevegésre, vagy átöltözni vagy akármi. És persze a lakók 80 százalékának a házban van munkája. És virágzik a beltenyészet.
    Bandika meg nagy tuti, Vandához hasonlóan egyből le fogja vágni a jelszót a PDA-hoz. A gépem közelébe sem engedném őket.
  • autoszimulator
    küldjed emailbe emmának meg noéminek, azok középsulisok -.-
  • Szolnokboy1
    ez az Imre-Sára kombó oly mértékben undorító, hogy az hihetetlen! Ebben a Sárát játszó színésznőben(??) meg annyi érzelem sincs mint egy darab kőben, rettenetesen amatőr.
  • Daza500
    Vajon Imre ki tud-e lábalni a kényszerházasságból ?
  • Trance Angel
    Remélem Botond mostmár hamar megdugja Vandát, mert már nagyon idegesít ezzel a szarkavarással. Most komolyan, mi értelme, hogy Emma nevében ír a PDA-ba, mintha belel lenne zúgva. Ez a sorozat már túlszárnyalja a szellemi képességeimet.
  • ugot2know
    akkor ideje a vízözönnek!
  • Daza500
    Ebben a sorozatban az egész emberiség egy házban van benne.
  • adamboro
    Pali gyerek gondolkodik, hogy vajon ki lehet az aki betársul a Novák mellé. (vajon ki? kb 2millióan élnek a fővárosban, lottózza már ki lesz az. áááá francncba az egésszel, biztos nem abból a 2millából választ társat magának, tutira a házból kerül ki a szerencsés/szerencsétlen.)
  • noral
    Laci koma ma olyan pofát vágott amikor megpróbálta lenyúlni Géza fiút majd berosáltam. Ez már 18+.
  • Trance Angel
    Ja, az jó volt. Madinéni meg Botond veszekednek Kinga miatt, aztán bevágják, ahogy Vili bá' nagy örömködve megszólal, hogy "MEGVAN A KUKAC!". :D
  • Daza500
    Hja, és Noémi képében feltűnik az emó is.
  • Daza500
    Ráadásul ebben már tinédzserek halnak meg, és Vili bácsi is megtalálja a kukacát.
  • mama2
    Fúúúú kivannak rugva jaj:D: Mjad Laci lesz TÖKÖN Rugva ha Orsi szeme elé kerül:D. Ez a sorozat nem való gyerekeknek: Csúnya bácsik elviszik a függőségük eszközét: a számító gépet:D. Csúnya kiabálások...jajj anyuciiiiiiii:D. Be kéne perelni a forgatókönyv írót. Vgay láncfűrészt kéne neki adni karácsonyra:D. Juliékkal milesszz. Majd a Zsófika híva a kis Somi cicáját, akkinek nincs semmi bűne(de hogy nincs:D) és kiveri a rock őrültet. Mosógép:D. Akkó má:D, tényleg szegények lehetnek ha mosógépük sincs:D. egy láda szennyes LOL:D. Biztos a sok rockba össze fosta magát:D. Ezek nem tom hogy jöttek a témához, de jóLOLLOLLOLLOL
  • akyyy
    én ha jól láttam 1 betűvel eltért a neve.
  • mama2
    Ez nekem is feltünt. Lehet titokban ő is jár tanfolyamra.
  • Daza500
    Vajon mennyit kellett perkálnia a rendezőnek, hogy Brad bácsi nevét beletegyék a sorozatba ?
    Vagy az ingyé' van ?
  • adamboro
    Igaz ez már vagy 1-2 hete történt: Botond bután néz az Emmára mikor azt mondja neki, hogy a neten egy könyves weblapon nézzen utánna annak a könyv címének amit Kingának keres. Azt se tudta miröl van szó, hogy ő nem ért a nethez, és ezért elment segíteni neki az Emma.

Namármost, mikor Vili-bá megszerezte a gépét, akkor meg osztotta az észt, meghogy neki kell a gép, nehogy Magdi-néni kidobja, mert így tud csinálni magának egy honlapot amin hirdetheti magánedzőségét.

Erre azért figyelhettek volna a készítők. Igaz másra se figyelnek, nem is tudom mit vártam.
  • mama2
    LOL Bradt PittLOLLOL:D:D. Mért nem már Szeretembotondotdeahülyevandanemtudja:D. De jókat kitalálok:D.
  • noral
    Dettó. Főleg hogy épp munkát keresek. Hej de jó volna 20 méterre lejárni. Nem baj, megyek hackernek. :)
  • autoszimulator
    de pont ott volt egy újság, és pont arra gondolt, hogy a jelszó nem más mint BradPitt1 karakterhelyesen -.-
  • akyyy
    bradpritt volt....
  • mama2
    Hogy töri a kis buksiját a Vandácska a jelszón. Én tom mi a jelszó: vibrátor
  • Daza500
    Júlia nem akar a földön járni...
  • Trance Angel
    Nekem is rögtön ez jutott az eszembe. :D