31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#3165 Azta, Noéminek jó nagy lett a melle:D.
Csóró Lacit sajnálom:(. Senki nem adni neki pézt:(. Rohadt szemét Miklós, Meg András:(..Am. Vanda meg Botond, télleg le fog bukni? A gec:(. -
#3164 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lacinak valaki ad majd pént...persze az is igaz, hogy pálnak meg tildának közös válalkozása lesz, HM! vili meg le fog bukni -
ryhdeksan #3163 na mindjá jön soma .xd -
GVG #3162 Imi karakterén mit lehet még fejleszteni?:DDD -
#3161 Most azé csináltatta a szakálat, mert Nagy változáson fog keresztül Menni a Karaktere(Imi), lehet jó gyerekből, rossz gyerek lesz? Ja Erik és Tilda..., aztaaaaaa ha ezt Paéi megtudja:O. -
#3160 A Zsolti legalább legalább életszerű szereplő. De vegyük pl Imrét. Folyamatosan játsza a jófiút, mindenkinek tanácsot osztogat és mindenkin segíteni akar. Persze lehet, hogy vannak ilyen emberek, de őket hívják balek-nak. Nem mondom jó dolog az önzetlen szeretet, de amit Imi csinál én túlzásnak találom. És ez a körszakáll... fantasztikus -
Daza500 #3159 Nem. Ő csak néha köcsög. -
#3158 Ja, mert a Zsoltika nem keveri a szart igaz? -
#3157 -z :$ -
#3156 Legalább nem úgy néz ki, mintha a felesége, Deutsch Anita (aka Panda :D) az fia lenne. -
#3155 Imi -
#3154 Woowww láttátok Imit eddig is szarul nézett ki de most már nem olyan lúzeres... XD -
#3153 Zsolt és Géza! ennyi... a többit én is utálom...
csináljunk Bartha Zsolt fan club-ot! :D LOL! -
#3152 Emlékszem, elmentünk nyaralni nyáron és mire visszajöttem, ugyanonnan folytatódott a sorozat, pedig vagy 7 részt kihagytam, de azért tetszik... Szeretek idegeskedni rajta. A Zsoltin és a Gézán kívűl mindenkit utálok, mert csak a sz**t keverik. AZ Imi meg állandóan játsza a jógyereket. -
#3151 Hát majd kiderül ez lenne benne a csavar...:O -
#3150 noémi meg hótaposó bakancsban. én már rég megfigyeltem hogy ebben a sorozatban senki nem veszi le a cipőjét a lakásban. andrás meg mindig öltönyben van még abban is főz! -
#3149 zsófi úgy néz ki ezzel a hajjal, mint egy majom! -
#3148 karácsony nincs, érettségi van?
szar az élet a mátyás /tilda/ király téren! :D -
#3147 A Bemutatóba láttam hogy v.ki, ellopja Laci pézét. Az ki volt? Motoron ült. -
Daza500 #3146 Apránként egyre több valós dolgot csapnak ki a sorozatból.
Pénzhiány-e ? -
#3145 Am. Téleg hülyén néz ki Nóra:O. Hülyébben mint ahogy kinézett:D. -
#3144 Észrevettétek már, hogy az Emma otthon magassarkúban mászkál? Tiszta lökött. Akkor tűnt fel, amikor a PDA-ja eltűnt és azóta többször megfigyeltem. Csak érdekesség képpen... -
#3143 hát ő nem épeszű... ő Vanda bűntársa, és aki Vanda bűntársa az nem épeszű -
#3142 még jó hogy nemis érettségiztek
plusz ahoz képest emmálva milyen barágtnők mikor nem is osztálytársak még cask nem is egy szinten járnak:C -
#3141 A BK világábon most nyár van. Nem próbálják meg a valós világ idejéhez igazítani. PL amikor meghalt a tóni a temetés után kapták meg az érettségi eredményt (ami a valós időben már igen csak a nyár végén volt). -
#3140 jaja... Bandika strandon van... novemberben strand? /tudom, h van, de nincs az az épeszű 7-9 éves, aki nem nyáron megy! :D/ -
Daza500 #3139 Áh, ő már TFC2-zik. -
#3138 jah zsófi is változott, vili bá meg bekockult teljesen, nem is jön forgatni, mer otthon codozik boglárkával :DS:D:A:D -
#3137 lol szerintem is:D -
#3136 most adják a nyáriszünet utáni részeket azért már mindenki nem? -
#3135 Jók lettek a hajak, csak kár, hogy a fél színészgárdának egyszerre változtatták meg a séróját. :D -
#3134 nóra bizony mégcigányosabb lett ezzel az új séróval! :D -
#3133 yess yess yess! már csak laza 1/2 óra... éééééés indul a sóóóóó! :D -
#3132 Woowww ma végre Barátok közt!!! -
#3131 szerintem Maja az... így akar info-t kicsalni Mikiről! :D
-
adamboro #3130 Magdi anyus titokban. -
GVG #3129 és fogadjunk a "boglárka" is a házból lesz:DDD -
#3128 :( ezért utálom az 'ünnepeket' NO Barátok Közt! :( pedig Snájdig már tuti tervezi a randit.... wááááááááááá -
#3127 Hát ja a Hoffer család az jó volt a kis buzi Misi az Eszter meg Jócsi de tök gáz h azok is kiléptek... -
#3126 Whááá a Hoffer család volt a legjobb
Suliban még mindig röhögünk a hülye Hoffer Misin, meg Józsin