31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• mama2
    Azta, Noéminek jó nagy lett a melle:D.
    Csóró Lacit sajnálom:(. Senki nem adni neki pézt:(. Rohadt szemét Miklós, Meg András:(..Am. Vanda meg Botond, télleg le fog bukni? A gec:(.
  • akyyy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    lacinak valaki ad majd pént...persze az is igaz, hogy pálnak meg tildának közös válalkozása lesz, HM! vili meg le fog bukni
  • ryhdeksan
    na mindjá jön soma .xd
  • GVG
    Imi karakterén mit lehet még fejleszteni?:DDD
  • mama2
    Most azé csináltatta a szakálat, mert Nagy változáson fog keresztül Menni a Karaktere(Imi), lehet jó gyerekből, rossz gyerek lesz? Ja Erik és Tilda..., aztaaaaaa ha ezt Paéi megtudja:O.
  • rcstuning
    A Zsolti legalább legalább életszerű szereplő. De vegyük pl Imrét. Folyamatosan játsza a jófiút, mindenkinek tanácsot osztogat és mindenkin segíteni akar. Persze lehet, hogy vannak ilyen emberek, de őket hívják balek-nak. Nem mondom jó dolog az önzetlen szeretet, de amit Imi csinál én túlzásnak találom. És ez a körszakáll... fantasztikus
  • Daza500
    Nem. Ő csak néha köcsög.
  • HURRICAN
    Ja, mert a Zsoltika nem keveri a szart igaz?
  • Trance Angel
    -z :$
  • Trance Angel
    Legalább nem úgy néz ki, mintha a felesége, Deutsch Anita (aka Panda :D) az fia lenne.
  • Doomista
    Imi
  • Kicsihuszár92
    Woowww láttátok Imit eddig is szarul nézett ki de most már nem olyan lúzeres... XD
  • lemongrass
    Zsolt és Géza! ennyi... a többit én is utálom...
    csináljunk Bartha Zsolt fan club-ot! :D LOL!
  • rcstuning
    Emlékszem, elmentünk nyaralni nyáron és mire visszajöttem, ugyanonnan folytatódott a sorozat, pedig vagy 7 részt kihagytam, de azért tetszik... Szeretek idegeskedni rajta. A Zsoltin és a Gézán kívűl mindenkit utálok, mert csak a sz**t keverik. AZ Imi meg állandóan játsza a jógyereket.
  • Kicsihuszár92
    Hát majd kiderül ez lenne benne a csavar...:O
  • Szolnokboy1
    noémi meg hótaposó bakancsban. én már rég megfigyeltem hogy ebben a sorozatban senki nem veszi le a cipőjét a lakásban. andrás meg mindig öltönyben van még abban is főz!
  • lemongrass
    zsófi úgy néz ki ezzel a hajjal, mint egy majom!
  • lemongrass
    karácsony nincs, érettségi van?
    szar az élet a mátyás /tilda/ király téren! :D
  • mama2
    A Bemutatóba láttam hogy v.ki, ellopja Laci pézét. Az ki volt? Motoron ült.
  • Daza500
    Apránként egyre több valós dolgot csapnak ki a sorozatból.
    Pénzhiány-e ?
  • mama2
    Am. Téleg hülyén néz ki Nóra:O. Hülyébben mint ahogy kinézett:D.
  • rcstuning
    Észrevettétek már, hogy az Emma otthon magassarkúban mászkál? Tiszta lökött. Akkor tűnt fel, amikor a PDA-ja eltűnt és azóta többször megfigyeltem. Csak érdekesség képpen...
  • mama2
    hát ő nem épeszű... ő Vanda bűntársa, és aki Vanda bűntársa az nem épeszű
  • akyyy
    még jó hogy nemis érettségiztek

plusz ahoz képest emmálva milyen barágtnők mikor nem is osztálytársak még cask nem is egy szinten járnak:C
  • Bercy #3141
    A BK világábon most nyár van. Nem próbálják meg a valós világ idejéhez igazítani. PL amikor meghalt a tóni a temetés után kapták meg az érettségi eredményt (ami a valós időben már igen csak a nyár végén volt).
  • lemongrass
    jaja... Bandika strandon van... novemberben strand? /tudom, h van, de nincs az az épeszű 7-9 éves, aki nem nyáron megy! :D/
  • Daza500
    Áh, ő már TFC2-zik.
  • autoszimulator
    jah zsófi is változott, vili bá meg bekockult teljesen, nem is jön forgatni, mer otthon codozik boglárkával :DS:D:A:D
  • akyyy
    lol szerintem is:D
  • Klemice
    most adják a nyáriszünet utáni részeket azért már mindenki nem?
  • Trance Angel
    Jók lettek a hajak, csak kár, hogy a fél színészgárdának egyszerre változtatták meg a séróját. :D
  • lemongrass
    nóra bizony mégcigányosabb lett ezzel az új séróval! :D
  • lemongrass
    yess yess yess! már csak laza 1/2 óra... éééééés indul a sóóóóó! :D
  • Kicsihuszár92
    Woowww ma végre Barátok közt!!!
  • lemongrass
    szerintem Maja az... így akar info-t kicsalni Mikiről! :D
  • adamboro
    Magdi anyus titokban.
  • GVG
    és fogadjunk a "boglárka" is a házból lesz:DDD
  • lemongrass
    :( ezért utálom az 'ünnepeket' NO Barátok Közt! :( pedig Snájdig már tuti tervezi a randit.... wááááááááááá
  • Kicsihuszár92
    Hát ja a Hoffer család az jó volt a kis buzi Misi az Eszter meg Jócsi de tök gáz h azok is kiléptek...
  • PrisonMan
    Whááá a Hoffer család volt a legjobb
    Suliban még mindig röhögünk a hülye Hoffer Misin, meg Józsin