31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#3445 -.- kösz... -
#3444 nemadom! :D
nézd meg a BK végén a szereplőknél :P
-
#3443 mi az iwiw cime somának? jöhet priviben is :) -
#3442 ó bazz.... hát az asszem egyértelmű :D
visszatérve iwiw-re... soma az ismerőseim közt van! :D
meg Kingácska vidéki faterja is! :D -
#3441 természetesen a héten :-) -
#3440 nem nem! nem tom mikor lesz...
#3438 -> jahh... bizony nekem való a lányka... csak az orcája + a hangja lehetne icipicit jobb!!!! :D -
#3439 Ez a mai részben volt? -
#3438 Jó teste van... -
#3437 ehh! vanda ezt beszopta rendesen!!! -
#3436 még az a fej palinak... má' tolnám is a szájába' ! :D -
#3435 Jóvanna, a sokktól azt már nem vettem észre. :D
Papírzacskót a fejére, aztjóaz. :D -
#3434 mé' hazucc? :D volt rajta neccharisnya isss! :D
Tilda a kis csalfa kancsal sztriptíztáncosnő -
#3433 Bazz, most mutatták az ajánlóban, hogy Tilda bemegy Palihoz az irodába egy kabátban, de az alatt csak bugyi-melltartó lesz! :O -
#3432 "...ki fogja kúrni a kancsalt?" -
#3431 ajjajj... megint ír sterbinszkynek egy lemezt? :D LOL
akkor ki fogja kúrni a kancsalt? csak nem Erik? /a viking/
alig másfél h!! és kezdőőőődiiiik! :D -
#3430 Pali is el fog tünni a sorozatból,jövő tavaszkor. Most láttam a találkozásokban. Nem kár érte.:D. -
#3429 bammeg, nem gondoltam, hogy fent van. hmmm nincs közös ismerősünk... -
#3428 bazz... lehet, h igazad van!
az iwiw-es adatlapján az van, h özvegy! lehet jenő olyan öreg volt, h már meg is halt!
M A /emma/ -
#3427 Nem lehet, hogy a Jenővel látta? Azt mondják az is olyan idős, hogy az apja lehetne. Rohadt perverzek... -
#3426 PFF akkor jól átvertek minket immáron majd egy éve :SSSSSSSSsss [._.] -
#3425 csajom találkozott emmával Tesco-ban! nem is az andrás az apja...
/HMVH-i Tesco/ -
#3424 András toporzékol az idegtől. Tiszta hülye. Hát már magánélete sem lehet annak a szegény Emmának? -
adamboro #3423 Jól csinálja az Emma ahogy húzza az András idegeit, hogy nem mondja el az igazat. -
GVG #3422 Miklós látta Timikét?
odaengedték vagy 100 méterröl távcsövel? -
#3421 Nórát elverettetném vmi nagy Skins csapattal...
bazz a tilda meg a reggelt is eriknél kezdi...
pali helyében önbíráskodást követnék el... és úgy elverném azt a két szardarabot, hogy... huhh... bazz megen felhúztam magam ezen a buzi sorozaton! :D -
#3420 Timike aranyos(ahogy láttam, mielőtt elkezdett volna sírni:P), de ez a Nóra de utálom -
#3419 Ez a Nóra mekkora egy kiba*zott bunkó a kis Timikével együtt.
A Vanda-Emma háború elkezdődött.
Vanda:Emma
1:0 -
#3418 Beszéltem Nórával, megengedte, hogy láthassam a Timikét. Ez egyszerűen supernem? (reklám)
Miki: - Ez a kis paca? -
#3417 Na most lebukott az Emma meg a Jenő! Nem tudom ki fogja játszani a Jenőt, de ez az Emma is miért kezd ki ilyen öreg hapsival?
Kinga pedig nem hallgatózik csak hallotta, hogy miről beszél Pali és Erik. Érdekes, hogy egyből feltűnt, ahogy Pali kilépett az ajtón. -
#3416 én is de dugnám -
#3415 vagy mint aki vonatozni akar -
adamboro #3414 Az Erik nagyon úgy nézett ki, hogy elmondja a Pálnak, hogy szerelmes a Tildába.
-
#3413 én ezt brom benne -
#3412 "úgysem tudod a jelszót"
"csak nem bredd pitt?"
":O WTF honnan tudod"
"van egy hekker öcséd"
beszarás milyen párbeszédek vannak :D az a hanglejtés amivel mondta hogy csak nem brad pitt? -
#3411 vanda igazából egy kis aljas g*ci, kis ujrekk azt keveri a kakit, utálom -.- -
#3410 hihh!
hát, nem tudtam eldönteni a boxnál, h kinek drukkoljak!
Bartha nagy favoritom a filmből... a Soma meg épp kiakarta csinálni azt a majomfejű rinyapinát...
sajna megúszta...
meg a tilda is egyelőre... de remélem pali nem lesz balfax és kipenderíti azt a kancsal k*rv*t! -
#3409 Ugy látszik nem mindenki nézi figyelmesen a sorozatot. Nekem mostanában egyre jobban tetszik. Vandát mostanában kzdtem megkedvelni, mióta lefeküdt Botival. -
#3408 Csak mert Botond ezt kérdezte Vandától az elején:-)
Csak ennyiben tartotik ide:-)És ez mondjuk gyakran felvetődik,ha utalnak valamire,mozi,könyv,satöbbi.Ezért tettem idézőjelben,de úgylátszik nemvolt elég egyértelmű:-) -
#3407 És ez milyen okból kifolyólag tartozik a Barátokközthöz?:/
Vanda qva jól néz ki evvel a hajjal:D
-
#3406 Láttátok a "Fekete denevér árnyát?"
Atomjófilm!!!LOL
Miért kell ilyen kamucímeket kitalálni,nehogy esetleg reklám legyen egy film?