31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
adamboro #3525 63. Néha eshetne az eső is. -
#3524 62, káromkodjanak. (legalább egy "Bazmeg Anyus!" vagy valami) -
#3523 kéne ennek a hülyeségeknek külön topik a gumiszobába -
#3522 60, derüljön ki, hogy Boglárka valójában egy 12 éves kisfiú, aki szórakozik a csevegő oldalon
61, Vilit pedofilia vádjával tartóztassák le, mert találkozik Boglárkával, akiről kiderül amit fent már írtam. -
#3521 58, a szereplők látszódjanak néha smink nélkül, pl. reggel ébredéskor ne legyenek sminkelve.
59, Ákos támadjon fel, aztán haljon meg ismét - úgy utáltam. -
Daza500 #3520 Hja, valaki küldjön neki egy jó kis Spyware-t arról a Csevegő marhaságról. -
#3519 57, Vili bá kapjon be egy vírust a gépén és vágja taccsra az op rendszerét. -
adamboro #3518 56. Vili használja a kávézóban MUNKÁRA végre a PC-t, végülis azért végzett tanfolyamot. -
Daza500 #3517 55. A szereplők néha (szigorúan csak véletlenül) ejtsenek el egy pukit vagy böfögést. -
#3516 53, az epizódok végén mutassák meg a bakikat
54, Legyen egy "kimaradt jelenetek" rész hétvégén -
patiang #3515 Pali gyerek azért frankón megértő???? -
patiang #3514 "7,legyen olyan fiatal pár, akik még nem feküdtek le a sorozat többi tagjaival és nem is áll szándékukban."
olyan nincs, mert Vili bá is dugaszolni akar /nem a házban?/, Magdi anyus pedig csoportosra pályázik -
#3513 pedig már volt olyan hogy andrás meg nemtok, tán dani vag yvalamelyik szereplő nézték a tv-t, majd csöngettek hozzájuk és lehetett hallani a tvből a bk végét:D:D:D -
adamboro #3512 Ötletnek jó, csak addig kivitelezhetetlen amíg 3-4 hónappal előre forgatnak. -
#3511 De napi magyar szappanopera a BK-n kívül csak a Jóban rosszban, az meg TV 2-s. Szóval azt nem nézhetik, meg az is érdekes lenne, ha magukat néznék a tévében. (pl.: Vili bá: "Nézd már Anyus, az RTL-en pont azt mutatják, hogy itt sörözök a tévé előtt! :D) -
#3510 52, A szereplők nézzenek esténként napi magyar szappanoperát! -
Daza500 #3509 51. A szereplők beszélgessenek az ország jelenlegi helyzetéről, a kormány legújabb intézkedéseiről, valamint a választási időszakról is.
(mondják ki nyugodtan a pártok neveit, és azt is, kire fognak szavazni).
-
Daza500 #3508 Ne ettől biztos megugrana a nézettség. -
#3507 De qva jó lenne, ha te lennél a fk. író:XD. Asszem, megölöm a mostani fkí.-t, és beültetlek a helyére, aztán énekelheted hogy: fórgatókönyv író úr, mátol maga helyett én vagyok:XD. Győzike filing:D. -
#3506 41. Emma használjon rendes jelszót, pl: qe353Opo
42. Cseréljék le a forgatókönyvírót
43. Legyen pörgősebb a sorozat
44. Legyen a sorozatban tisztán elkülöníthető jó és sötét oldal...
45. Magdianyust vigyel el az ördög, de szó szerint
46. A tinilányok viselkedjenek úgy mint az igazi tinilányok.
47. Miklós hordjon tűzvörös kezeslábast, fekete szaténköppenyt, pataforma bakkancsot, műszarvakat, és hozzá egy vasvillát.
48. Jöjjön egy titokzatos idegen, aki fekete kimonót hord és katanája van
49. zombik is jöhetnek
50. vér, halál, szenvedés -
#3505 ja egy rész legyen és az 30:00 perces, ne 2* 12 + 8 reklám!!! boááá -
#3504 40, Ne legyen reklámblokk a két rész között. -
adamboro #3503 36. A lépcsőházat is mutassák.
37. Ne találjanak ki kamu sör és újság neveket, ha már az autókat az eredeti jelükkel mutatják.
38. Legyen háttérzaj a Rózsába, ha valakik beszélgetnek akik a kamera elött vannak, akkor a többiek a háttérbe ne csak tátogjanak.
39. Ha nem is beszélgetési szinten, de láthassuk a ház többi lakóját, pl:háttérbe beszélget egy ismeretlen egy ismerőssel.
-
#3502 Bartha Zsolt legyen budapest díszpolgára!!!!!!!! L'Oreal... mert megérdemli!!!!!! :D
tildát meg bevállalhatná erik + pali egszerre... úgyis arra vágyik a kis ribi!!! kinga meg becsöngethetne hozzám..... :D -
#3501 De mekkora votmá, mikor mondta, hogy apád mennyen Horvátországba, én meg majd az atyával... meg a csoporttal...
elzarándokolok Rómába. lol. -
Daza500 #3500 Vili bá Az Adriára, Magdi meg Rómába.
Marhajó. -
#3499 erik egy , olvass vissza -
#3498 Vili bácsi megy Horvátországba
Erikből már nagyon elegem van.. Lehetne ő a követhező távozó... -
#3497 András majd betömi a száját :D -
Daza500 #3496 34. Ami az asztalon van, azt EGYÉK is meg, ne csak széttúrják a villával.
35. A Rózsában legyen végre NORMÁLIS főttétel, pl: őzpörkölt (Járai őrnagy módra :D)
De gyerekek, ezt a Júliát én komolyan mondom a Vanda vagy az Alex helyébe leütném, mert annyira bugyuta, mint a segg, a saját lánya képes leoltani...iszonyat. -
saw123 #3495 fujj undoríto barátok közt pfff -
#3494 31, ismerjük meg a ház többi lakóját (pl. bandika nagy havarjait, az Ikreket) és hová tűnt Berci kutya? Berci kutya vajon egyedül él, mert a gazdáját sem láttuk már évek óta.
32, ne kajáljon olyan a rózsa kávézóban, aki ki nem állhatja a tulaját.
33, ne bukkanjon fel a semmiből több váratlan (vér)rokon.
-
#3493 Még nem volt, de már csak napok kérdése... -
#3492 kösz all a semmit :DD -
#3491 na mininován aztá pont hogy nem találsz BK-t, csak abban az egy-két hétben ment fel oda, amig a magyarok pauzáltak.. de nemgond :D MEghivásos oldalakon fennvan, mást nemtudok sajna énse.. -
#3490 Hát mondjuk: Google your best friend,de mivel én nagyon segítőkész vagyok, leírim hol találod meg: Beírod hogy: http://www.mininova.org, vagy simán a googleba hogy mininova, első találat, rákatt, oldal bejött,és ott meg a keresőbe beírod hogy baratok, megkeresed a barátokközt-öt(ékezetek nélkül lesz sztem), torrent letölt, Utorrent is(ha az még nincs letöltve), Utorrentbe berakod a torrentet, letöltöd, megnézed. owned ennyi:D. -
#3489 de én nem tanácsot kértem,hogy honnan,hanem linket :D -
#3488 De ő még nem volt a sorozatban, vagy igen? :O Azt hallottam hogy ő lesz majd. -
#3487 28. Lehagyhatnák a beszélgetések utáni, de még vágás előtti pofavágásokat, mer felhuznak
29. Miért nem lehet szemtől szembe beszélgetni, mér kell hátat forditani vagy féloldalasan állni
30. Kinga mér nem miniszoknyában van mindig? -
adamboro #3486 27. Ha valakik beszélgetnek mondjuk ülve, akkor fél perc múlva ne álljon fel az egyik és ne kerülje meg a szobát. Ha meg állnak akkor ne keringjenek egymás körül.