31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• adamboro
    63. Néha eshetne az eső is.
  • Szolnokboy1
    62, káromkodjanak. (legalább egy "Bazmeg Anyus!" vagy valami)
  • akyyy
    kéne ennek a hülyeségeknek külön topik a gumiszobába
  • rcstuning
    60, derüljön ki, hogy Boglárka valójában egy 12 éves kisfiú, aki szórakozik a csevegő oldalon
    61, Vilit pedofilia vádjával tartóztassák le, mert találkozik Boglárkával, akiről kiderül amit fent már írtam.
  • rcstuning
    58, a szereplők látszódjanak néha smink nélkül, pl. reggel ébredéskor ne legyenek sminkelve.
    59, Ákos támadjon fel, aztán haljon meg ismét - úgy utáltam.
  • Daza500
    Hja, valaki küldjön neki egy jó kis Spyware-t arról a Csevegő marhaságról.
  • rcstuning
    57, Vili bá kapjon be egy vírust a gépén és vágja taccsra az op rendszerét.
  • adamboro
    56. Vili használja a kávézóban MUNKÁRA végre a PC-t, végülis azért végzett tanfolyamot.
  • Daza500
    55. A szereplők néha (szigorúan csak véletlenül) ejtsenek el egy pukit vagy böfögést.
  • rcstuning
    53, az epizódok végén mutassák meg a bakikat
    54, Legyen egy "kimaradt jelenetek" rész hétvégén
  • patiang
    Pali gyerek azért frankón megértő????
  • patiang
    "7,legyen olyan fiatal pár, akik még nem feküdtek le a sorozat többi tagjaival és nem is áll szándékukban."

olyan nincs, mert Vili bá is dugaszolni akar /nem a házban?/, Magdi anyus pedig csoportosra pályázik
  • akyyy
    pedig már volt olyan hogy andrás meg nemtok, tán dani vag yvalamelyik szereplő nézték a tv-t, majd csöngettek hozzájuk és lehetett hallani a tvből a bk végét:D:D:D
  • adamboro
    Ötletnek jó, csak addig kivitelezhetetlen amíg 3-4 hónappal előre forgatnak.
  • Trance Angel
    De napi magyar szappanopera a BK-n kívül csak a Jóban rosszban, az meg TV 2-s. Szóval azt nem nézhetik, meg az is érdekes lenne, ha magukat néznék a tévében. (pl.: Vili bá: "Nézd már Anyus, az RTL-en pont azt mutatják, hogy itt sörözök a tévé előtt! :D)
  • Szolnokboy1
    52, A szereplők nézzenek esténként napi magyar szappanoperát!
  • Daza500
    51. A szereplők beszélgessenek az ország jelenlegi helyzetéről, a kormány legújabb intézkedéseiről, valamint a választási időszakról is.
    (mondják ki nyugodtan a pártok neveit, és azt is, kire fognak szavazni).

• Daza500
    Ne ettől biztos megugrana a nézettség.
  • mama2
    De qva jó lenne, ha te lennél a fk. író:XD. Asszem, megölöm a mostani fkí.-t, és beültetlek a helyére, aztán énekelheted hogy: fórgatókönyv író úr, mátol maga helyett én vagyok:XD. Győzike filing:D.
  • macleod2005
    41. Emma használjon rendes jelszót, pl: qe353Opo
    42. Cseréljék le a forgatókönyvírót
    43. Legyen pörgősebb a sorozat
    44. Legyen a sorozatban tisztán elkülöníthető jó és sötét oldal...
    45. Magdianyust vigyel el az ördög, de szó szerint
    46. A tinilányok viselkedjenek úgy mint az igazi tinilányok.
    47. Miklós hordjon tűzvörös kezeslábast, fekete szaténköppenyt, pataforma bakkancsot, műszarvakat, és hozzá egy vasvillát.
    48. Jöjjön egy titokzatos idegen, aki fekete kimonót hord és katanája van
    49. zombik is jöhetnek
    50. vér, halál, szenvedés
  • lemongrass
    ja egy rész legyen és az 30:00 perces, ne 2* 12 + 8 reklám!!! boááá
  • rcstuning
    40, Ne legyen reklámblokk a két rész között.
  • adamboro
    36. A lépcsőházat is mutassák.
    37. Ne találjanak ki kamu sör és újság neveket, ha már az autókat az eredeti jelükkel mutatják.
    38. Legyen háttérzaj a Rózsába, ha valakik beszélgetnek akik a kamera elött vannak, akkor a többiek a háttérbe ne csak tátogjanak.
    39. Ha nem is beszélgetési szinten, de láthassuk a ház többi lakóját, pl:háttérbe beszélget egy ismeretlen egy ismerőssel.
  • lemongrass
    Bartha Zsolt legyen budapest díszpolgára!!!!!!!! L'Oreal... mert megérdemli!!!!!! :D

tildát meg bevállalhatná erik + pali egszerre... úgyis arra vágyik a kis ribi!!! kinga meg becsöngethetne hozzám..... :D
  • autoszimulator
    De mekkora votmá, mikor mondta, hogy apád mennyen Horvátországba, én meg majd az atyával... meg a csoporttal...

elzarándokolok Rómába. lol.
  • Daza500
    Vili bá Az Adriára, Magdi meg Rómába.

Marhajó.
  • akyyy
    erik egy , olvass vissza
  • PrisonMan
    Vili bácsi megy Horvátországba
    Erikből már nagyon elegem van.. Lehetne ő a követhező távozó...
  • autoszimulator
    András majd betömi a száját :D
  • Daza500
    34. Ami az asztalon van, azt EGYÉK is meg, ne csak széttúrják a villával.
    35. A Rózsában legyen végre NORMÁLIS főttétel, pl: őzpörkölt (Járai őrnagy módra :D)

De gyerekek, ezt a Júliát én komolyan mondom a Vanda vagy az Alex helyébe leütném, mert annyira bugyuta, mint a segg, a saját lánya képes leoltani...iszonyat.
  • saw123
    fujj undoríto barátok közt pfff
  • Szolnokboy1
    31, ismerjük meg a ház többi lakóját (pl. bandika nagy havarjait, az Ikreket) és hová tűnt Berci kutya? Berci kutya vajon egyedül él, mert a gazdáját sem láttuk már évek óta.
    32, ne kajáljon olyan a rózsa kávézóban, aki ki nem állhatja a tulaját.
    33, ne bukkanjon fel a semmiből több váratlan (vér)rokon.
  • rcstuning
    Még nem volt, de már csak napok kérdése...
  • Doomista
    kösz all a semmit :DD
  • autoszimulator
    na mininován aztá pont hogy nem találsz BK-t, csak abban az egy-két hétben ment fel oda, amig a magyarok pauzáltak.. de nemgond :D MEghivásos oldalakon fennvan, mást nemtudok sajna énse..
  • mama2
    Hát mondjuk: Google your best friend,de mivel én nagyon segítőkész vagyok, leírim hol találod meg: Beírod hogy: http://www.mininova.org, vagy simán a googleba hogy mininova, első találat, rákatt, oldal bejött,és ott meg a keresőbe beírod hogy baratok, megkeresed a barátokközt-öt(ékezetek nélkül lesz sztem), torrent letölt, Utorrent is(ha az még nincs letöltve), Utorrentbe berakod a torrentet, letöltöd, megnézed. owned ennyi:D.
  • Doomista
    de én nem tanácsot kértem,hogy honnan,hanem linket :D
  • autoszimulator
    De ő még nem volt a sorozatban, vagy igen? :O Azt hallottam hogy ő lesz majd.
  • autoszimulator
    28. Lehagyhatnák a beszélgetések utáni, de még vágás előtti pofavágásokat, mer felhuznak
    29. Miért nem lehet szemtől szembe beszélgetni, mér kell hátat forditani vagy féloldalasan állni
    30. Kinga mér nem miniszoknyában van mindig?
  • adamboro
    27. Ha valakik beszélgetnek mondjuk ülve, akkor fél perc múlva ne álljon fel az egyik és ne kerülje meg a szobát. Ha meg állnak akkor ne keringjenek egymás körül.