31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• lemongrass
    hey a réginek is ekkora dudái voltak? mondjuk inkább kedvemre való a testalkat, mint a kancsalé :D

• rcstuning
    Ez nem FAKE, csak nem a mostani Tilda, hanem még az Erdélyi Tímea. De szerintem félre érthettelek, mert egy rajongónak ezt tudnia kell. :)
  • adamboro
    A Vili helyében felvenném a Zsolttól előlegben a Magdi fizetését, az meg koppanna egy nagyot.
  • lemongrass
    FAKE? a combja meg a lába bőven más... de a kép címe Tilda monokini :D meg a csöcs stimmel! :D
  • rcstuning
    Akkor az nekem kimaradt...
  • lemongrass
    egyszer mutatták már régen, mikor odavitte winnetou-t :D
  • rcstuning
    87, Mutassák Zsófi szobáját is, ne csak Klaudia nappaliját
  • lemongrass
    tudsz te, ha akarsz! :P te kis empatikus!!! :D
  • Doomista
    sexi

xDDDD
  • mama2
    Visszajön a halálból, ésClaúdia elkezd bőgni, hogy újra él, és én is bőgnék. Sztem ez lene.:P.
  • autoszimulator
    LOOOOOOOOOl
  • lemongrass
    mama2! vele milyen álmod lenne? :D ezt még azért írd le nekünk! :D LOL
  • lemongrass
    nézegettem RTLklub.hu-n BK site-ot... vhogy arról a régi rózsás csajról, akit a Laci tömött anno egy szó sem esik... Gabi... aki ellopta a gyereket! ha vki vágja, h ki volt az a rövidhajó vizenyősszemű beszédhibás dög, vésse már le a nevét... érdekelne, h mi van vele :D:D
  • Doomista
    kösi :D
  • lemongrass
    miki elment a kamu interjúra, ahol is kapott egy tippet a szívátültetések kis klubbjáról... valszeg ott fog érdeklődni a gyerek után...

tilda nagyon bezsongott... gyereket akar palitól... non stop b@szni akar!
    pali összefutott a rózsa WC-jében /új helyszín!!! :D/ imivel, ahol elújságolta, h bővül a család... és ez azért is jön kapóra, mert akkor az irodában sem kell egymást marniuk... mivel hilda otthon lesz a gyerekkel!
    erik a kis genyó, közben éppen szart az egyik fülkében, és kihallgatta a beszélgetést, és magdi nénit megszégyenítő módon már nyomta is tovább a pletykát a nagyállkapcsú vézna csapospinának!

Magdi egy nagy köcsög! szegény Vili tervezte, h majd nemsoká befizeti az utazás részletét... de magdi megelőzte és a közös banxámláról lehúzta az összes zsetont....

na, ha vmit kihagytam azt pleeze upload! :D
  • adamboro
    86. Az APEH büntesse meg a Magdit is mert a takarítások után nem ad számlát.
  • Doomista
    tegnap mivolt a 2 részben ? valaki irja le pls,nem voltam otthon :S
  • rcstuning
    Hogy te milyen szépeket tudsz írni és kívánni...
  • mama2
    ÁRGHHHHHHHHHHHHHHHH..... Kurva istenit ennek a Eriknek is, meg a Magdinak is, hogy rohadjanak meg tejszinen, hogy szopjanak gecit. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.....
  • lemongrass
    transzplantációs központ! beszarás... és micsoda betűtipussal! :D:D LOL!
  • autoszimulator
    de azt nagyon
  • rcstuning
    1et
  • Szolnokboy1
    már korábban is akartam mondani, de sztem ez a Juli jó nő e! Jó, nem 20 éves már, de akkor is :)

Egyébként a színészek mennyit kereshetnek havonta?
  • lemongrass
    mama2... melyik kórházba vigyünk gyümölcsöt + üdítőt + Füles rejtvényújságot? :D:D bazz olyan álmaid vannak, hogy csuda! :D

más!

85. András verje szájon alexet, az meg takarodjon el Magyarországról turnézni Ausztráliába...
  • autoszimulator
    látjátok gyerekek ezért ne ekizzetek!
  • Szolnokboy1
    ez már több a soknál...kezelésre szorulsz
  • Bercy #3539
    Szerintem ne igyál többet(és a drogokkal is állj le)...
  • mama2
    Azt álmottam, hogy egy lakókocsiban vagyunk a sivatag közepén, és egy reggel, Juli bemegy Vanda szobájába, és csak egy koponyát talál. Erre elkezd sírni, hogy Vanda meghalt a nagy melegbe, meg satöbbi, és erre én is elkezdek sírni, apám meg mondja ne sírjál, mert nem is ismerted, meg hogy lehet hogy nem is az övé a koponya. Mondom:" igazad lehet. Ezért haza vezettünk, bementünk egy laborba, és ott egy tudós megállapította, hogy a koponya egy lányé. Na megint bőgés. Visszamentünk a sivatagba, Juli meg csakazértis megcsörgette Vanda telefonját, és Vanda felvette. Megkérdeztük hol van, és erre ő azt mondta, hogy elment vizet keresni. Erre mingyájan megnyugottunk, de elgondolkoztunk azon, hogy akkor kié a koponya? Talán a kutya hozta be?(Mert kutya is volt.) Vagy talán a tudós tévedett, és még se egy lány koponyája? Vagy talán, Akivel Juli beszélt, az Vanda szelleme volt? Ti hogy döntöttetek? Igaz, vagy csak délibábot próbálok veletek látatni?
  • rcstuning
    most megölted a bulit :(
  • adamboro
    84. A Sára gondolja meg magát és jelentse fel a gyujtogatókat, és Eriket sitteljék le.
    85. Rendőrségi razzián bukjanak le a Zsolték és mindhárman kerüljenek börtönbe, és a sorozatnak THE END.
  • adamboro
    69. Tilda költözzön el pécsre az anjához.
    70. Pali és az Andi költözzenek Szegedre az apjukhoz.
    71. Emma költözzön Debrecenbe és vegye át a családi bizniszének irányítását.
    72. Noémit küldjék el Kanadába.
    73. Botond költözzön vissza az apjához az olajfúrótoronyba.
    74. Zsófi költözzön vissza Olaszországba a családjához.
    75. Magdi menjen Olaszországba zarándokútra a csoportjával, de a visszaúton gyalog jönnének, ő meg inkább maradna.
    76. Vilmos a Horvát útja során találkozzon Boglárkával, és nyisson a parton egy vendéglőt.
    77. András és Miklós költözzenek vissza az apjuk házába valahova falura.
    78. Nóra menjen vissza Kangyalra.
    79. Imre menjen vissza a Vajdaságba.
    80. A zenész csávó a Julival és Vandával menjenek el turnézni.
    81. Laci vegyen fel újra uzsorakölcsönt és Orsival szökjenek el Dél-Amerikába.
    82. Claudia menjen el és keresse meg utolsó unokáját.
    83. Zsolt vegye át a Berényi kft, és a futárcég, meg a rendezvényszervezés irányítását, ezeket vonja össze a kávéházzal, és alapítsa meg a helyi maffiát. A Kingát futtassa utcalányként, Gézát meg behajtóként.

• rcstuning
    Szegény Boti, ez sem jött be neki...
  • rcstuning
    A nagy polcpakoló dinasztia :-)
  • Bercy #3532
    68. Pali vegye már le azt a fosszínű zakót.
  • mama2
    Boti de kemény:D:XD.
  • overlocker
    66 Anus üljön a gép elé
    67 a tinik is gépezzenek pl Crysis vagy Team fortress vagy CoD 4 CTF
  • Gabor1990
    65, Vili bá találja meg ezt a topikot és írjon bele
  • adamboro
    100-ig nemhinném, hogy abbamarad.
  • macleod2005
    64. Legyen egy különkiadás, Tilda és Kinga a zuhanyzóban címmel
  • akyyy