31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#3765 Valahol nem lehet megszerezni, az eddigi összes évadot? Megvenni, vagy valahol letölteni? -
#3764 jaja
első rész óta nézem... aztán 2001-től volt egy kis kihagyás, mert színházban melóztam 4 évig... és ott nem néztem... de utána ismét visszazökkentem! :D -
#3763 te fanatikus :) -
#3762 hú... kicsit elcsúszott... de remélem e lényeg megvan! :D -
#3761 Kertész családfa!
Magdolna - Vilmos
|
Bálint...............Ildikó...............Géza...............Mónika
..|....................|
Botond...............Tilda, Richárd -
#3760 van egy amelyiket még nem is láttuk. nem tom a nevét, de biztos az utolsó részre tartogatják, ő fogja felrobbantani a házat :) -
#3759 Nem ugy van! Vilinek meg Magdinak van egy fia aki külfödön van és annak a fia Botond. Szal igy unokájuk a Botond! De nem csodálom h nem érted mert ennek a két vénembernek van egy rakat gyereke és abból csak a Géza van benne a sorozatba! -
#3758 A mai részben Vili bá azt mondta hogy "Furcsa egy teremtés az én unokám" ezt Botondra mondta. Nem úgy volt hogy Botond a Géza testvére és akkor Vili bának a fia nem az unokája. Persze lehet ha én tudom rosszúl mert most ősszel csatlakoztam vissza a sorozathoz 1 év kihagyás után. -
#3757 kövér -
#3756 azaz!!! :D
-
ryhdeksan #3755 norbi -
Daza500 #3754 He ???
Kit kő betóni ? -
#3753 -
#3752 -
#3751 mi is ottvoltunk a temetésen... meg Tóni is :P -
#3750 azért ha én ezt a majom tónit meglátnám valahol, tuti jól kupánvágnám, hát ne éljen már nekem ha egyszer siratta az egész családom is :D -
#3749 amúgy honnan jött a kristóf név??? :D
ja a tóni régi haverját hogy hívták? egyszer láttam a srácot egy kocsmában... letolt gatyával hányt a WC-ben... képet kellett volna róla csinálni, aztán BLIKK! :D:D -
#3748 Jól van na. Tévedtem. Bocs hogy lehülyéztelek:/. Magdinénivel? Már meg volt: Eszi a Gesztenyét vagy mi votl amit Vili hozott nedki, aztán majdnem megfullad tőle, de Vili megmenti, és együtt csak elmennek a Balatonra:XD. -
Egresi Antal-ként említette miklós jópár helyen, ahol hivatalos ügyeit intézte!
more info ->
EGRESI ANTAL
részlet a cikkből:
"Akkor lepődtem meg igazán, amikor megláttam az Egresi Antal nevet a koporsón. Nem messze onnan pedig ott állt Matyi. Hát bevallom, kirázott a hideg" -tette hozzá.
Hasonlóképpen érezte magát a Tónit alakító Dósa Matyi is, aki sokáig vacillált azon, kimenjen-e a "saját" temetésére. Végül úgy döntött, mivel általában ez a lehetőség nem adatik meg senkinek, kimegy a forgatásra."
na, maradjunk annyiban, h a hülye mégiscsak te vagy!!! :D LOL LOL
inkább álmodj vmit a magdi anyussal.... -
#3746 A Tóni az a beceneve volt. Igazábol Kristófnak hívták Tónit is, csak Tóninak mondták. Ha tévedek, akkor mi volt a teljes barátokköztös neve? Biztos nem valamilyen Tóni. Hanem volt annak rendes neve is. Úgy hogy Tóni is Kristóf volt, csak mindenki Tóninak hívta a házba. Úgy hogy te vagy hülye és nem én, má bocs. De javítsatok ki ha tévedek. -
#3745 "hogy Miki hazudott, és hogy Kristóf kapta meg Kristóf, szívét:P(francért kell hogy mind a kettő Kristóf legyen?) "
te hülye, a másik tóni volt! :D:D -
#3744 Berci asszonykája:D. Amúgy nekem pont ugyan ilyen a kutyám. Tiszta Berci. Alex elmegy ájájjupíájájjupijupijééé. Miklós meg egy kecseg, Emma talált volna már valakit,erre meg Miki tönkreb*sza az egészet. Nem baj újságba úgy is az volt hogy (SPOLIER!!), Emma rájön, hogy Miki hazudott, és hogy Kristóf kapta meg Kristóf, szívét:P(francért kell hogy mind a kettő Kristóf legyen?) Na mindenesetre Andrásnak holnaptol szabad az út Juli felé:D. Jah, Vili'Bá-jék meg kibékültek:D. Hát én Vili helyébe nem áldoztam volna fel, a Horvátutat Magdiért, meg egy csomag gesztenyéjért:P. Lám, mint az Erik:P... -
Daza500 #3743 Hát nem kár érte, az biztos... -
#3742 +l -
#3741 yess! alex lelép!!!!! úgy fest az szilvesztr/újévi kívánságom meghalgattatott! :P -
Code92 #3740 tokio hotel??? odáig nem megy egy szar emo bandáért, a magyar mocsokban is talál néhányat, sztem megy keménykedni a no tenxbe :D -
#3739 Alex sietve eltávozik.
Tilda fontos döntést hoz a jövőjét illetően.
Claudia figyelmezteti Nórát, ne dőljön be Miklós hazugságainak.
Honap kilép rockapu LOL megy a TOKIO HOTELHEZ XD -
#3738 laci és a kolbász...go to bed...hujuj -
#3737 a berci még okay, de ki ez a másik eb????
-
#3736 http://www.rtlklub.hu/baratokkozt/
"Noémi kerestetik!
A Barátok közt produkció keresi Csifó Dorina utódját."
legközelebb magdit cserélik le bazzz.... mekkora szar má'!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
#3735 de nórára még hatást tehet a story!
2 Beya! nem figyeltem :( -
Daza500 #3734 De mire megtalálják, Andika már kilép a Koós Károly térről.
Nem nagyon lesz már jelentősége. -
#3733 Mert csak 20 Wattos égőt használnak a konyhában... -
Beya #3732 Tegnap meg mintha krumplipucoláskor már nem lett volna rajta. Hamar megunta. -
Beya #3731 Le mertem volna fogadni tegnap, mikor néztem, hogy ez a kép be fog kerülni. -
#3730 Mert Miklós beszélt a Nováknak, hogy nem otthon tárolja a tablettákat, nehogy Andi megtalálja, henem az irodában rejtette el.
Biztosan meg fogja valaki találni. Mondjuk én azt hittem, hogy a Zsuzsa, mert Miki őt kérte meg először, hogy rakjon rendet. -
adamboro #3729 Most vagy a Vili beszélt hülyeségeket, vagy a forgatókönyvíró baszta el.
Tehát Vili asszont, hogy nem megy fagyoskodni a Balatonra, inkább megy fürödni az Adriára. De a kettő víz között télen nemsok a hőmérséklet különbség. Azért tél mert a Kristóf amikor elösször megjelent fel volt öltözve teljesen, még sálat is kötött. Ősszel meg nemvolt oly hideg.
A másik érdekesség meg nemrég mondta az Andi, hogy kb 2 hónapja csalta meg Mikit mikor Tóni meghalt. De Tóniék az érettségi eredményét halála után kapta meg, az meg május-július-ban van. Így max szeptember lehet ahol jelenleg tartanak de akkor minek viselt téli ruházatot Kristóf? De viszont így mehet fürdeni Vili akármelyik vízhez mert meleg volt végig.
Most akkor ki baszta el? -
adamboro #3728 Mivel az Emma András lánya, és Miki meg András tesója így igen rokonok. -
#3727 asztakúúúúrva! nagyonnagy
-
#3726 pedig most a mai részben bement az emm amiklóshoz és a miklos meg kizavarta a julit hog ymost az unokahugával van dolga. akkor itt meg rokonok? pff