Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csabee
õõ ott amg-nél szépen lenyomtunk 1fg midit, vagy többet is de jött add, az az fg melyik volt?
mocoltam 😛PP

Általában nem szoktam válaszolni ilyen pejoratív postokra, ezt most is csak mérsékelve teszem: nem mondtam hogy nálatok cg van, nyilvánvalóan nem cooperáció volt emainben mid részrõl, valahogy mégis beleütköztünk jónéhány alkalommal olyan 30körüli ezekszerint bhalage által egyértelmûen szólózónak minõsített middibe. Elnézést ha mást gondoltam, a tények valahogy arra utaltak. Zergelõ gol pedig létezõ fogalom igen, a fentebb említett esemény után azt hiszem érthetõ, vagy úgy is mondhatnám, hogy normális. Hozzáteszem: sajnos. Veled ellentétben bhalage én szeretem a fg vs fg fightot, sokkal jobban mint ezt az ostoba zergelést, de nektek, azaz middiknek köszönhetõen nincs más mód az értelmes játékra, részemrõl sajnálom a dolgot. Ez van, ez emain, én kénytelen kelletlen elfogadom ezt.. és te?
az az egyetlen amiert nagyon tisztelem oket, hogy a relicvedest a szent celjuknak tekintik es azt bizony nagyon komolyan csinaljak (zergelik). sztem ha nem lenne fom tuti nem lenne mar relicunk masok lustasaga/erdektelensege/etc miatt..

anti hero

Uberlama
fom az a prydwen tlw lehet akik 1 fgvel egy üregi nyulat se tudnának megverni nem hogy fgt :>

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

ja és bocs tegnap Odin - Amgnél Aprónak, az volt a 4dik eset hogy fom ránk addolt fg vs fgbe :< Hiába szóltunk hogy max zerg ellen addoljanak v. ha szólunk hogy kell help, mert 4fg vs 1fgnek az lesz a vége hogy jön 5fg alb vagy hibi high rr grp (ami jött is). De nem igazán érdekelte õket 😞

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

azt megérteném ha rr2-rr4 emberkék mozognának 2fgvel, mert fg vs fgbe egy tûrhetõ rr6 fg ellen nincs esély, ha csak nem éppen harcoltak vmi high rr grpi ellen azt ellõttek sok mindent... de amikor invader mellett 3 phoenix és unicorn knight assist nukolgat mindig mosolygok, azért ennyire nem gyenge az alb grp. Más kérdés az hogy rr3-rr6 grpal levertük zoyster m8 grpja 90%-t, utánna jött a cg oO. Nem szeretek zergelni, de néha felmerül bennem egy-egy ilyes eset után hogy az összes midinek emainba 1 héten keresztül együtt kéne mennie és lezergelni a faszba albokat a porig hátha vennék a lapot.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

100%ik egyetertek..

anti hero

"megsugom a midik nem mennek egyutt" akkor latsz egyedul tobb mint 1 fg midet egyutt ha azok epp egy milegate elott bambulnak.. de se CG se BG lofasz sincs, szal kevesebb sirast pliz hogy midik lezergeltek ...

anti hero

lol gigi osszegyult mid zergelt le ??? LÁL
komolyan mondom szanalmas amit a gol muvel, bar megertem, mert fg vs fgben eselyetek sincs.. megsugom a midik nem mennek egyutt, tegnap 2 fg BC grp volt kint es kepzeld mi sem mentunk egyutt... viszont a 3-4fg alb az szepen kempelte a milegateket (as always). vagy mikor egesz koraeste 1 darab alb grp nincs kint, mert VGN es LA rr10es grpok kintvoltak es ugye azok ugy hazabasszak az albokat hogy nyekk, erre hatbakapjuk hib grpot atkhoz kozel hat nem 4FG alb rajzik ki??? nyomathatod a /laugh spammet... leultem es en is nevettem akkora lamak vagytok =) skill az meg mindig ottvan.. tudnam miakurvaistenfaszat csinal a 4FG alb atkban... mindig arra vartok hogy egy fg arra jojjon es akkor kifuthat mindenki a dicso 20rpert? komolyan nem vagom.

anti hero

hib/alb ofc...

Elég gáz excalon hogy odinsba nem járkál senki csak a midik, sírva fakadok amikor FoM beöl kb 2.5fg albot etc, nagyon elkéne oda egy jó hib/mid fg (nem tiarna szintû, azoknak emainba a helye😛 de vmi rr5 style nyugodtan ami lealázza fom és baráti társaságát azt lehetne funolni.

de nem sokára 19-25% resist pierce megvan és akkor lesz ne mulass ! : )

tegnap odins elég fun volt (mezz, ae stun pbae, tankok casteren rr1-rr4 grpal wipoltunk rr4-rr9es hib brigádot oO). Fun volt elég sokáig, rr2-rr5 albok, hibik és mi. Aztán kijött még 3fg midi és mindenkit szarrá zergeltek 😞
Go emain, mmg zoyster és még kb 3 fg caster megölt minket + fg midit. Retry, leöltünk nagyából 2fg embert (zoyster brigádját sikerült elkerülni 😊, aztán belefutottunk lunabel grpjába akik grp purge mezzre, insta mezz minket, healerünk purgol, insta ae stun, õk self-purge és 3-4 shotoltak mindenkit szép lassan... gondolom jól jártak 0 purgeal BC ellen 2percel késõbb :p bár nem vártam meg mi lesz, csak megadtam a koordinátákat 😊

senki nem haragszik rám szerintem 😊
meg külömben is elöbb mond el ,hogy hol van ez a hely 😊
Excalon ilyen gond nincs, itt mindenki addol, mert egyszerûen túl sokan vagyunk és mindenki emainbe megy. Startoltunk tegnap 1fgal (debuff grp, de iszonyat gimpekkel), és 3fg mid lezergelt amgnél. Najó, lássuk hátha változott, másodszor is lezergelnek. Ok, összeálltunk zoysterral 2fg nagyrészt golos, kb 4-5fg idõközben összegyûlt mid zergelt le. Ezekután összeállt 3fg többségében guild grp, és el sem váltunk egymástol, tegnap gyakorlatilag csak zerg warrok voltak. Nem kifejezetten szeretem õket, de ott nincs más, odins meg hw szinte kihalt, bár mostanában nem csekkoltam.
Viszont miért szídjátok steveht ezért? Nálunk raideken volt, hogy a spanyolok közül valaki mindig magára válallta a tolmács szerepét, mert a raid vagy 20%a spanyol volt, és mivel nagy részük nem beszélt angolul, ezért iszonyat kaotikus állapotokat bírtak csnálni (sidi raideket sosem fogom elfelejteni, komolyan horrorrá tették az egészet, vagy volt, hogy vmi ostoba állat beszélt az uccsó fõbossal, majd asszem ldzett, és nem jött vissza=raid end, nem bírtuk elindítani azt a szaros bugos encountert ott. rohadt idegesítõ volt, 3órás szarakodás után)
Uberlama
jaja mi is igy vagyunk vele, meg a mostani grpunk még elég low rr (rr3 :>😉 szal kell pár szint mire maelstromot megtanitjuk kesztyübe dudálni szal addig amrad hw meg odins, bár enemyt hogy csinálunk oda caster grpal az rejtély egyelõre.

246k lwrp es csak emelkedik amagad xD

anti hero

Botond
nálunk is 1 néha 2 ilyen group volt,de az elég is volt ahhoz,hogy az embernek elmenjen a kedve attól,hogy akár emain közelébe is menjen...
Uberlama
amugy nálunk egy ilyen grp van ami olyan über leet magátol ellszált emberekbõl áll hogy leüvölti az ember haját ha addol nekik vki bármire, ellenben õk a akkor is mindig pofátlanul addolnak ha akár egy stealtherrel harcolsz. ez az FL féle saitoh és társai, akik többször is kulturál fuck off, meg hasonlo yellelésekkel adják tudtunkra hogy mi porbafingok vagyunk és nem addolhatunk mert ejj én tul leet vagyok ehhez viszont ök mindig mindenre addolnak. utálja is õket mindenki 😊

Uberlama
hubazze hogy lehet ennyit irni ilyen hajnalba? :<

Botond
a kérdésedre a válasz,az az,hogy ez egy gyenge poén volt,de hagyjuk akkor,a másik,hogy albi suxx,anno hibi is elég szutyok volt,amíg ment ez a 'dont stick' 'f*** off' 'dont leech' 'dont add' és egyéb elitista faszság,ami végül annyiban merült ki,hogy volt emainbe az NP group Lourker-féle eclipse group és más senki,mert egyszerûen,ha kiment szerencsétlen rr2es SC nélküli friss 50es brigád,akkor vagy az NPsek vagy az Eclipsesek leugatták,hogy ne addolj ezt ne azt ne,na most mióta rájöttek,hogy NFben albion > all,ezek az elitista elem szépen el is szivárogtak,megy a zergelés a 12fg-s amg camp és hasonló okosságok,mint anno albionba a kezdeti idõkben,ami egyben öngerjesztõ folyamat is,mert ugye kimegy 5fg megy velünk pistuka egy vw-vel,és azt látja,hogy a tömegben elvész a gimp karija,és élvezi,másnap már 10%al több ember megy mert akkor béluka is kihozza a gimp mentalistáját,ma már ott tartunk,hogy amgnél bármilyen meglepõ nyugodtan leállhatunk harcolni,mert a múltkor is amg alboldalán lapátra raktunk 2fg közepes rr albot,erre addolt hib oldalról maelstorm és õk is mentek a levesbe lowrr unbalanced grouppunkal,mert egyszerûen 1,5fg stealthaddunk volt(az nekem külön öröm,hogy a stealthadd hullik is rendesen,és egy csomó rezzrp ^^),a lényeg az egészbõl,hogy mióta sorcmezz mindent ver lehet bármit mondani,de albion > all,és egyes elemek(hadd ne mutogassak) elkezdték nyomatni a dont add dumát,és hát ide jutottatok...a különbség annyi,hogy anno NP+Eclipse azé vigyázott a relicre,mert elég erõs volt,albionba az erõs csávók meg ezekszerint mégse elég erõsek...ezt most teljesen nem flém céllal írtam,csak leírtam azokból amiket ti és még többek leírtak nekem mi szûrõdik át
Biztos gobokat ölnek ész nélkül
Annyira jófej vagy
nope, ennel sokkal nyilvanvalóbb.. de többet nem segítek 😄
Tafaya
#29048:

Csak nem az a sok hal SI-n a tengerparton?

toktap lett a guildom =) 6.4milla lwrp..
roxxor oroszok xD

anti hero

gigi igazán elárulhatnád a dolgot.ugy kb ismerem az egész alb landet de nem ugrik be hol van ennyi mob.biztos valami geometirai bug mert ez máshogy nem ivitelezhetõ
ki beszélt itt mirõl? belépek a bgbe nézelõdni és ez fogad minket de nem tegnap óta hanem hónapok óta.hátha össze kapja magát a sok láma.mondjuk ez nektek lehet rossz mert talán kevésbé lesznek az albok farmolhatóak.nem tudom mi bassza a csörödet ezzel egyébként.egy vicc albion prydwenen jelenleg másra nem érdemesek csak kifigurázni.

nem értem ezt a szórakozásom dolgot de majd remélem elmagyarázod mire gondoltál vele
Botond
na de akkor is,ez milyen már?3évig játszuk az én azt mondom,hogy ti mind láma mesügék vagytok,ti megvadul tagadjátok,erre most hirtelen kiállsz,hogy ja?most mit mondjak?így elszúrni a szórakozásom komolyan mondam,ez övön aluli volt,nagyot csalódtam benned :-(
egyszer majd csinálok egy chat logot azt beteszem azt .egy vicc egész albion most.azt tudtok velünk csinálni amit akartok.fõ vezér .lol.az összes dolog amit irtam az simán igaz.
Botond
legtöbben rosszul speccelik animistát,fidel ezzel az absorbbuffos trükkel nyom szét mindent,na most a többség aboreal spec azoknak ez nincs,és hát halnak is jól,ennyi a titok :-)
Mert kb 60 narancs salamander jott, akiknek minden kari 1tick volt.
ejnye
valszeg igaza van
hib ugyanez kicsiben detto
excal mid meg nagyban =)

anti hero

Botond
Steveh mi ez a nyilvános égetése albionnak FHn?már annyira nagycsávó lettél,hogy ez is belefér,vagy mi?eddig is tudtuk,hogy albion a lámák gyülekezõ helye,de azé a fõvezérnek mégse kéne kiállni,hogy 'mi vagyunk a balf***ok' imo
Az volt a bug, hogy ha elsõnek odamentél 2 karival akkor nem nagyon jött slamander, de ha valamelyik barom már meghasalt ott akkor non-stop idézte 2 priest a salamdereket. Ilyet esetben be kellet töltenem az animistámat is és az enchanter petre nyomtam a +25% abs buffot egyfolytában. Simán tartottam így Akillt+15 salamdert is úgy, gofy a druiddal gyógyítottam a petet. Abs-os peten 1 nari salamder 1%ot üt le ütésenként a petrõl.
azt meg végképp nem értem, hogy 2 animistával és 2 pbaoe-val, hogy tudtatok kifeküdni ott.😊)

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

lehet hogy rosszul emlekszem es mar nem jottel vissza, mert nem neztem mindig a neveket, de a 2-3ik albi hullam mar 4-5emberrel jott es szepen le is mentek, bar addigra hozzank is beszalltak ilyen random pplzok.. na de milyen random pplzok bmeg. 4szer kellett beirnom hogy ne tokolodjenek hanem stickeljenek ram es menjunk, mert csak alltak es hulyen neztek. jeje lvl39 druid (instaroot nelkul ofc mert ha meg lenne azt mondom ok) vezet!! kepzelheted mekkora varlamak voltak. na errol ennyit .)
szal az a velemenyem hogy josz sorc + merc es hal mindenki...

anti hero

AngeLujo
1: 5 ember volt ott (lehet hogy hárman voltatok groupba de ezt nekem nem klell tudnom mikor tööbet látok :p)
2: stunba kurva nehéz castolni, és ennyi emberre moc nélkül nem fogom elnyomni a purge-öt 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Hehe pontosan ez volt a bug tárgya igen 😊
Hmm sztem egyedül nem ment volna, baromi sok add van jelenleg, kinyírták volna a salamanderemet cleric nélkül, healre meg agró van, szal.. érdekes.. de lehet én csináltam vmi rosszul.. Ráadásul lvl56os pettel csináltam.
Druid csak fopot rakta de nem gyógyított de tökmind1 a lényegen nem változtat. 😊
Én nem tudom, hogy bugzott-e de úgy hallottam ha egyedül húzza meg vki akkor nincs salamander add.

Most tudtommal menták halltak mint kenny ott, mivel vmit kijavítottak az encounteren fyi 😛 Így lett meg eldimnek tartaros, elõtte 2menta próbálkozott lefarmolni, de olyan 3próbálkozás után mind2 feladta 😄 Ráadásul még nekik állt feljebb, hogy wtf õk többször is megcsinálták már ezt, most meg wipe van 😛 élvezet volt nézni 😊
Uberlama
ja és servant specced necro is

Uberlama
hm ezt egy bb-s mincer solozza minálunk...

Jah, csakhogy neki van hot, amivel úgy healelheti a petet, hogy 100% nem kap agrót, meg volt egy idõszak (vagy egy hónap), amíg bugzott az az encounter (legalábbis pryd/hibbiben), és alig vagy egyáltalán nem jött salamander add. Megjegyzem menta tudtommal nemtud perfecterre speccelni, szal ez a solozás így eléggé sántít nem? 😊
Amikor nekem lett meg tartaros encounter akkor 1 menta ölte meg salamander pettel. Persze volt alatta fop is.

Tartarost kinyírtuk hétvégén 4emberrel 😛 Én grpon kívül mincerrel szólóztam a namedet, wizzi nyomta dmg shieldet meg addot a petemre, cleric heal, meg volt még egy pala aki zúzta a clericre addoló mobokat a wizzivel kettesben. Bakker arra gondolok, hogy ezen wipoltunk vagy 3szor hibbiben, de még 1fgal, 2animistával meg 2pbaevel is.. 😛
Uberlama
love story 1/3 farm 4tw!

Uberlama
nem csak 2 acc, meg full sávos letöltés, zenehallgatás és közbe az explorer kicsit lassu ilyenkor :>

Ehh fogalmazni így, hogy állandóan zaklatnak közben, nem nagyon lehet 😛
Botond, tulképpen ja. Végülis hingézés közben én is szoktam csetelgetni, szal van igazságod 😛
Botond
az,hogy ha berakod 0,5seces macróra,hogy 7-8-9,7-8-9 esetleg közben nem tudom mennyi szünet kell te attól még guardot meg ilyesmit tudsz rakogatni stylet ütni ilyesmi