Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mocoltam 😛PP
anti hero
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
anti hero
anti hero
komolyan mondom szanalmas amit a gol muvel, bar megertem, mert fg vs fgben eselyetek sincs.. megsugom a midik nem mennek egyutt, tegnap 2 fg BC grp volt kint es kepzeld mi sem mentunk egyutt... viszont a 3-4fg alb az szepen kempelte a milegateket (as always). vagy mikor egesz koraeste 1 darab alb grp nincs kint, mert VGN es LA rr10es grpok kintvoltak es ugye azok ugy hazabasszak az albokat hogy nyekk, erre hatbakapjuk hib grpot atkhoz kozel hat nem 4FG alb rajzik ki??? nyomathatod a /laugh spammet... leultem es en is nevettem akkora lamak vagytok =) skill az meg mindig ottvan.. tudnam miakurvaistenfaszat csinal a 4FG alb atkban... mindig arra vartok hogy egy fg arra jojjon es akkor kifuthat mindenki a dicso 20rpert? komolyan nem vagom.
anti hero
Go emain, mmg zoyster és még kb 3 fg caster megölt minket + fg midit. Retry, leöltünk nagyából 2fg embert (zoyster brigádját sikerült elkerülni 😊, aztán belefutottunk lunabel grpjába akik grp purge mezzre, insta mezz minket, healerünk purgol, insta ae stun, õk self-purge és 3-4 shotoltak mindenkit szép lassan... gondolom jól jártak 0 purgeal BC ellen 2percel késõbb :p bár nem vártam meg mi lesz, csak megadtam a koordinátákat 😊
meg külömben is elöbb mond el ,hogy hol van ez a hely 😊
Viszont miért szídjátok steveht ezért? Nálunk raideken volt, hogy a spanyolok közül valaki mindig magára válallta a tolmács szerepét, mert a raid vagy 20%a spanyol volt, és mivel nagy részük nem beszélt angolul, ezért iszonyat kaotikus állapotokat bírtak csnálni (sidi raideket sosem fogom elfelejteni, komolyan horrorrá tették az egészet, vagy volt, hogy vmi ostoba állat beszélt az uccsó fõbossal, majd asszem ldzett, és nem jött vissza=raid end, nem bírtuk elindítani azt a szaros bugos encountert ott. rohadt idegesítõ volt, 3órás szarakodás után)
anti hero

roxxor oroszok xD
anti hero
nem értem ezt a szórakozásom dolgot de majd remélem elmagyarázod mire gondoltál vele
valszeg igaza van
hib ugyanez kicsiben detto
excal mid meg nagyban =)
anti hero

azt meg végképp nem értem, hogy 2 animistával és 2 pbaoe-val, hogy tudtatok kifeküdni ott.😊)
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
szal az a velemenyem hogy josz sorc + merc es hal mindenki...
anti hero
2: stunba kurva nehéz castolni, és ennyi emberre moc nélkül nem fogom elnyomni a purge-öt 😊
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Én nem tudom, hogy bugzott-e de úgy hallottam ha egyedül húzza meg vki akkor nincs salamander add.
Botond, tulképpen ja. Végülis hingézés közben én is szoktam csetelgetni, szal van igazságod 😛