Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Donk horgászik vhol balcsin, nyár végéig élvezheti a szabadságot :p. Camlanon nyomul asszem.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
aranorral ez a fél éves huza-vona meg enyhén lolz

itt van rögtön mr. 'beszólókdenagyon' doringard lowintboi,na róla is tudnék egy s mást mondani,de mivel mingyá nyílvánosan esedezik a bocsánatomért ezért megkegyelmezek neki >.<
a. az artijaid megmaradjanak
b. legyen jewelcraftos cuccod,és akkor már télleg mindent szarrá cappelhetsz
csak azt nem tudom,ezt miért mondom el egy pry/albnak

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
Sztem próbáld ki, destroyold a botot, és ha tudsz egy újabbat aktiválni belõle, akkor már ezt is megtudjuk 😊
Szentendre mióta Pest?

anti hero
Akkor még naiv voltam, minden infót kiadtam magamról, de mára már sokat tanultam az internetes társadalomtól.
Azért a biztonság kedvéért már elhagytam a várost, mint az Edda.
Btw biztos csak azért jegyezted meg, mert te is arra felé laksz vhol, az óperenciás tengeren túl, ahol a nagy szõlõ-vidékeken leledznek! 😊

mecromancer cuc romlása elég gáz ha nem tudod a trükköt btw.én is kiadtam sok emberkéne aztán lement olyan 40% dur környékére amikor rá jöttem ....
persze akik húztak vele még arra sem voltak képesek ,hogy a pénzt amit össze szedtek vele megtarthassa a necro.szóval most van gey nncstelen majdnem szakadt necrom ....
high rr hib fg
2fg midi
10 alb, ebbõl 4 stealther 3 bb :p
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
(lehet naiv voltam)
anti hero
anti hero
jajajajja
Ha fény derülne a "titokra" (ami valszeg vnboardon már fent van) akkor a konspirációs bizottság (known as AOD) kiszivárogatná a hírt igy minél elõbb lenerfelnék a dolgot, gigi csak óvatos... nagyon óvatos.
xD

Én ellenük játszom bhalage, mindenkinek segítek, aki velem játszik, de most pryd/alboknak miért tegyem? 😛 Ezért van az, hogy egy csomó ember tudja accomat, eldimmel húztak már pár karit 50re, necrommal is, de mióta nerfelték evvel az armor szaródással, már nem adom oda senkinek, egyszerûen lerohad róla minden. Felhúztam 20ról 32re egy friart barrowsban, és pl a gem of spirit abhorrent romlott vmi 21%ot, pótolhatatlan quest bracerek meg ilyen 5-6%ot, és ez csak kb 4-5órás pl volt. Apropó, tud vki valamilyen javításról evvel kapcsolatban? eléggé idegesítõ.
anti hero
egyebkent az is vicces hogy tenyleg ottvan kb 2fgnyi alb fent es mobstomper (rm) ici (svg) es twinkler (sm) ott allnak es rendre megolik oket.. nemreg jottek es ugylatszik ok else mennek onnnan xD leraktak vmi wardokat azt olik a albokat. rossz nezni :<
anti hero
anti hero

Steveh, ha jössz albiba excalra akkor megmondom igen, de albiból albiba jönni kicsit furcsa 😛
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
anti hero
anti hero

Bár nem volt kit elárulni