43179
-
#32057 hétköznap délelőtt,mert hogy holnap teltház lesz az 100 -
#32056 hehe én is csináltam bbt és engem se érdekel aki beszol. viszont buffolt rangeremmel 1000es critshotok mennek egy albi caster átlag 1.5 lövés :) bekempeltem benowyc keep-beno torony közti hidat és dőlt az rp 6l1.5 vagyok :) -
Fidelcastor #32055 Az accountom lejárt tegnap, de az NF bétával tudok játszani. Voltam az rvr dungeonban is. Egy az 1ben a midi TG dungeon koppintása. -
Fidelcastor #32054 Aki játszani akar az NF bétával az jobban teszi ha délelött játszik. Csúcsidőben 6-8 sec lag van. Ha van 1 nagyobb csata akkor olyan mintha senkise lőne téged aztán hirtelen meghalsz valamitől.:) Mivel 1ik vár sincs claimolva így mind1ik lvl 1es a tornyokkal együtt, ezért mindenki betud lőni mindenhiva még aoe-val is. Még bolt se kell. Ma délelött DC-nél voltak mindig a csaták. Az albokat mindig 1 helyre viszi a DC hajó és ezért mindenki odatelepeted a partra. Félpercenként jöttek az albi hajók és ahogy kidobta őket a hajó egyből meg is haltak.:) Mondjuk amikor én felléptem reggel 7kor akkor 900 játékosból 450 hibi volt. Catapultal be lehet nyomni a várfalat simán. Mindenféle ostromgépet lehet mozgatni. Elég mulatságos volt amikor 1 luri caster a 20X akkora ballistával rohangált fel alá a csatában.(könnyesre röhögtem magam tőle) Lehet rakni druida npc-t is a várakba akik még gyógyítanak is. Van még elég sok bug, de összeségében sokkal jobb az NF mint a régi.
Volt 1 érdekes esemény is. Épp tesztelgettem, hogy leeht a gombát a várba rakni. Erre üzen valki a druidának, hogy huzzak kifelé a játákból(kicsit trágárabb megfogalmazásba persze). Viszzaüzenek 1 ? jelet. Erre azt mondja, hogy lépjek ki mert a barátja így nem tud játszani, mert én elfoglalom a helyét. Visszaüzentem neki, épp tesztelek és vagyok olyan felnött, hogy eldöntsem mit,mikor akarok csinálni a pénzemért.
-
#32053 ennyi retardálsz f@szt bazzeg,4fins 2 órája áll,vmi never heard of it kategóriás guildből béluka volt a Listkeeper,és nem tudott semmit csinálni csak ilyen hívunk havert 20as chanterral solo pbaenek,és csodálkozunk,hogy chainwipe,most lekoptatták,de még van pár beépített haverja,és okoskodnak hogy így meg úgy,az új LK meg angolul is alig tud,és ő szervezi a dolgokat,hát lehídalok,ennyi időt release óta összesen nem állt 4fins mint most... -
#32052 karrier mármint -
#32051 sorc lett a legoverpoweredebb kari az egész játékban :-) releasenél nem ért semmit,most meg az a mindent vivő sláger,szép karierr :-) -
#32050 hát imo NF eleinte elég szar lesz amig a /realmwar-t ki nem szedik vagy nem alakitják át. ahogy vmi csata van, ütnek egy keepet tornyot egyből kijelzi és odacsödül a zerg elég temposan a teleportot kombinálva hajokkal hihetetlen tempoval oda lehet érni bárhova, szal zerg vs zerg és kik vannak többen avagy melyik fél tud több embert odavinni az nyer cimü helyzet lesz . gorrén legalábbis abszolute ez megy és mivel hibibe ment a legtöbb ember (értsed 11kor 110 hibi emainbe stabilan) hát volt mit tapasztalni. ijászok iszonyat OPk a casterekkel együtt szal lesz itt fun.. -
#32049 albok már csak ilyen luzerek ^.^ -
#32048 KK, vettem, en luzersegem,hogy vmi misztikus random ertelmet kolcsonoztem a reroll szonak:) -
#32047 letörlöd a karijaid és lvl1ről minden nélkül kezdessz újra másik realmba :-o bár az is reroll,ha simán átmész másik szerverre és ott kezdessz mindent 0ról,de a régi szereven nem törlöd a karijaid :-) -
#32046 lol:o) -
Rockety #32045 reroll = ugyanazon a serveren maradsz letörölve a régi karijaid átmész másik realmbe (vagy veszel egy új accot :-) ) -
#32044 Udv ombrek, nem kevesszer olvastzam utobbi idoben hogy vki realmot valt es reroll...leirna nekem vki,hogy ze hogy muxik pontosan...van egy accom pl. mongyuk 6 alb. karival...aszondom reroll, es a 6 karim atmegy 6 random hibibe vagy midibe(ha azt valsztom)? a szintjuk lesz random,vagy a classuk, vagy a cuccos naluk? -
Raisthlin #32043 LOL, jól halad :) -
#32042 Jamiesmallicus ML2,mehet neki a gratz thread FHra :-) stlong FFer :-) -
#32041 imádni fogom az nf-et és reroll lesz hibibe mer kell egy ranger :p
gyönyörű lett az egész zóna, persze albok beindultak rögtön neki is mentek dc2-nek, aztán én barom elmentem albizni clerickel most meg le kéne feküdni mer álmos vagyok ^^ -
#32040 az csináltam egy rangert 6l1re majdnem minden cucc megvan már neki de az a lagfest : ( szal majd holnap talán viszont láttam a relic keepet , relicet védő két mgt, egy keepet bentről, nem semmi. -
Rockety #32039 nincsenek toa cuccok, csak DF seal és talán egy két random drop ha jól láttam. rr6-lvl50-SI zone-Camelot lehalva amikor én kiléptem. 3-8sec delay 10-15seces lagspikokal megtűzdelve,,, elég értemetlen... -
#32038 inkább ilyen gratz rr7-8-9-10-11 thread 1 nap alatt :-) -
Raisthlin #32037 Jah, aztán Fh thread: wtt 500 plat from gorre/hyb to pryd/hib, mi? :) -
#32036 ML10 meg full toás cucc ofc -
#32035 mondjuk rr6os animista rr6os BBvel berulezolhat :-D -
#32034 nem kéne 386oson toát futtani tbh 19,2k dialuppal meg pláne nem -
Raisthlin #32033 Én voltam bent, csináltam 1 50es karit (played 5 mins), rágyúrtam rr6ra (+2 mins), farmoltam 200P-t, 1000 sealst (+1mins). Ezekuán megpróbáltam cuccokra szert tenni, de akkora tömeg volt, hogy inkább nem erőltettem. Majd holnap :)Amúgy iszonyatos szerver lag volt ofc :) -
#32032 mingyá ML2,én oda megyek,teszt pár nap,az ML2es rr1es rangerem meg utána is megmarad,bétázni fiktív karikkal idő pocsékolás imo -
Fidelcastor #32031 Már megy a tesztszerver. Hiberniaban vagyok 1 animistával. Anifotm a neve. -
Kalinka #32030 RR6os rangert tuti kipróbálom full toával hogy mit bír :)) -
#32029 még nem,és nem is tervezem,majd meglássuk milesz,saját karijaim akarom :-o -
Kalinka #32028 azt olvastam hogy ma már lehet menni Gorre szerverre NF bétára, kipróbálta már vki? -
#32027 Mosom kezeimet, kivetelesen nem en toroltem. :D -
#32026 semmit nem lehet rátok bízni,lenne vmi akció erre csírájában elfojtjátok...amatőrők! -
Rockety #32025 resting in pieces already fs -
Raisthlin #32024 Olyan nagy és borzalmas dologról volt itt szó, hogy jobb ha zi nem is tudjátok mi is az pontosan, mert lehetséges, hogy nem tudnátok feldolgozni!!! -
steveh #32023 mi vót mi vót ? rég vót féml köl köl köl :) -
#32022 sose tudjuk meg mi történik, Hangi meg Mazsi az ufók és eltüntetnek minden postot amiből rájöhetnénk az igazságra! ;< -
#32021 én meg nem láttam miírt,gyerekeket vagy drogot árult? -
Raisthlin #32020 Ezt töröld Hangi :) -
Rockety #32018 jajaja 3 str relices 2.5x szorzós god damn modah fokkah !!! xD -
Simba #32017 Hib/pryd accom megvan, de igazabol vagy eladom vagy nem tudom mit kezdek vele, mert nem hinnem hogy fel tudnek tapolni egy karit 0-rol 50-re sajat erobol, anno mercemmel nagyon megszenvedtem, es hibiben nem igazan talatam csapatot az ns-emmel, pedig csak 24-re szerettem volna felvinni. A masik meg az hogy minek csinaljak egy stealther karit ugyanabban a realmben mikor mar van ittis egy _majdnem_ rr7es.
Szoval ha valakit erdekel a pryd/hib-es accom, ami tulajdonkeppen egy ures acc, de ToA-s akkor lehet eladom, albiban 30p ingame cash-ert vettem egy roleplayertol :)
Egyebkent PA-zok csunyakat, de rr7-tol 50cs leszek nem 44, na akkor jonnek majd a rossz napok :))
Amugy lattam trollum movie-jat tok jo volt, negyed oran at duelezett egy palaval, en meg PA comboval letettem ma :)