Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

náh nagyon veszélyes infókat nem osztottam meg veled miután felraktad öcsém privát pmjeit, bár lehet tévedek

Donk horgászik vhol balcsin, nyár végéig élvezheti a szabadságot :p. Camlanon nyomul asszem.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Botond
ja,és hova nyomultál el? :-D maradtál a megyébe,vagy megcéloztad a legnagyobb falut? :-)
Botond
Donk-al mivan btw?leszerelt?mert alyr mondta,hogy telefonált,hogy fizesse be daoct de most de itt megszakadt az infóvonal,majd ma rákérdezek ilyesmire nála is :-)

aranorral ez a fél éves huza-vona meg enyhén lolz
Botond
én mindenkirõl mindent tudok m8 >.<

itt van rögtön mr. 'beszólókdenagyon' doringard lowintboi,na róla is tudnék egy s mást mondani,de mivel mingyá nyílvánosan esedezik a bocsánatomért ezért megkegyelmezek neki >.<
Botond
csak arti durationt lehet tölteni majd értelemszerûen
Botond
Catacombsba lesz dur visszatöltõ izé,szal catacombsot azé fogod megvenni,hogy:
a. az artijaid megmaradjanak
b. legyen jewelcraftos cuccod,és akkor már télleg mindent szarrá cappelhetsz

csak azt nem tudom,ezt miért mondom el egy pry/albnak
wooo szentendrén van a lakosztályom (roxo 40m2 xD)

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Utolsó információim szerint tényleg csak eccer lehet meg egy bizonyos artid, ha eltöröd, buktad. Szomorú télleg 😞
Nem úgy van, hogyha 1 artid elhasználódik, akkor ugyanabból aktiválhatsz még1et, persze azt megint fel kell XPzni.

Sztem próbáld ki, destroyold a botot, és ha tudsz egy újabbat aktiválni belõle, akkor már ezt is megtudjuk 😊
Uberlama
no erre senki sem tud vmi okosságot ?

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Talán úgy értette pest megye? 😊
LOL Ezen a kijelentéseden mindig jót derülök 😊))

Szentendre mióta Pest?
jáh lenni pesti
pvp itt pve akart lenni.. pvp armor nyilván lvl50es overchargolva, etc 😛
Necrónál azon filóztam leveszek mindent necróról, minden jewelryt (kivéve ancient copper neckyt, mert az örök garis 😊 ), és olyan armórokat csinálok rá, amikkel cappelem a meele-t, intet meg dexet, a többi stat úgyis az idézéskor transferelõdik a petre, így akár szürke armorokban is lehetne tolni pvp-t, pusztán a lustaság tartott vissza attól, hogy megcsináljam 😛 elég ha a meelek, int, dex cappelve van, esetleg a nyúkolós skill. Staffom már így készült, vmi lvl30as 11 utilityvel, amit mincerrel csináltam 500as flechinggel 😊
te pesti vagy?

anti hero

Iszapszentgilisztáson ?😊
Hmmm, most megleptél!

Akkor még naiv voltam, minden infót kiadtam magamról, de mára már sokat tanultam az internetes társadalomtól.

Azért a biztonság kedvéért már elhagytam a várost, mint az Edda.

Btw biztos csak azért jegyezted meg, mert te is arra felé laksz vhol, az óperenciás tengeren túl, ahol a nagy szõlõ-vidékeken leledznek! 😊
Nehogy elmondd a trükköt!!!
ugy hirtelen 4 ice wizi accot tudok ami a közelben van.szóval már csak a spot kell.

mecromancer cuc romlása elég gáz ha nem tudod a trükköt btw.én is kiadtam sok emberkéne aztán lement olyan 40% dur környékére amikor rá jöttem ....
persze akik húztak vele még arra sem voltak képesek ,hogy a pénzt amit össze szedtek vele megtarthassa a necro.szóval most van gey nncstelen majdnem szakadt necrom ....
nem ez tényleg igy van, akármikor reggel voltam fent alb/midiként, ua az a story.

high rr hib fg
2fg midi
10 alb, ebbõl 4 stealther 3 bb :p

Uberlama
van itt olyan akinek régota van artija amit használ is és romlik mint az állat ? mert én pl a traldors staffomat 5x javitottam és 5. alkalomra (mindig 85% conrol kb) ment le a dur 93%ra. namost ha egy arti durja lemegy 0ra és nem tom már javitani akkor mivan ? kereshetek uj artit vagy mi ? merthogy elvileg egy artiból nem lehet kettõ darabod mert questes a dolog (amikor odaado unactivated artit a journalnak akkor questet kapsz és ha a könyvet is odaadod akkor finished) és elvileg 2x ugye nem lehet megcsinálni. na ekkor mi van ? :>

lol ok.
(lehet naiv voltam)

anti hero

sztem bullshit az egesz =)

anti hero

hmm legtöbb alb/excal ppl dolgozik :p ez tény, reggel csak midik vannak kint.

LOL owwwwnaGE M8Y

jajajajja

m8 dont be clueless plz

Ha fény derülne a "titokra" (ami valszeg vnboardon már fent van) akkor a konspirációs bizottság (known as AOD) kiszivárogatná a hírt igy minél elõbb lenerfelnék a dolgot, gigi csak óvatos... nagyon óvatos.

xD

Természetesen tudunk javitást ezzel kapcsolatban, de miért mondanánk el egy exc/albinak?
Hamarosan úgyis nerfelik a spotot sztem.. Nektek van amúgy 2ice wizzi a közelben? Mert anélkül sux.
Hehe ez van, legalább van mit farmolni ezekben az ínséges idõkben is, mikor a többség (mint én is) dolgozik.
Én ellenük játszom bhalage, mindenkinek segítek, aki velem játszik, de most pryd/alboknak miért tegyem? 😛 Ezért van az, hogy egy csomó ember tudja accomat, eldimmel húztak már pár karit 50re, necrommal is, de mióta nerfelték evvel az armor szaródással, már nem adom oda senkinek, egyszerûen lerohad róla minden. Felhúztam 20ról 32re egy friart barrowsban, és pl a gem of spirit abhorrent romlott vmi 21%ot, pótolhatatlan quest bracerek meg ilyen 5-6%ot, és ez csak kb 4-5órás pl volt. Apropó, tud vki valamilyen javításról evvel kapcsolatban? eléggé idegesítõ.
meg a solo mincer is visszaSOSolt atkba mikor meglatott minket :<< QQ

anti hero

egyebkent MOST johetnetek ki fgvel, ugyis szereted az fg vs fgt, de albi kollegaid csak allnak atknal mint balam szamara neha odamegyunk lerakunk par wardot megolunk 4-5 albot azt go rohangaljunk korbe 10percig semmi , kozben 10ember (megszamoltam) ott all atknal es nez ki uresen a fejbol 😊 go excal/alb... gondolom a delutant varjak hogy felloggoljanak a m8ek es mehessen a FUN!!!!
egyebkent az is vicces hogy tenyleg ottvan kb 2fgnyi alb fent es mobstomper (rm) ici (svg) es twinkler (sm) ott allnak es rendre megolik oket.. nemreg jottek es ugylatszik ok else mennek onnnan xD leraktak vmi wardokat azt olik a albokat. rossz nezni :<

anti hero

lol nagyon komoly titok lehet ha nem mondod el. plane hogy teljesen erdektelen vagy az ugybenhisz te pl ne mjatszol pryd/albban szal komolyna nem ertem ..

anti hero

ne már , mi lesz velünk flém-mét of the month nélkül ? 😞

Botond
na megyek,mert a meló nem áll meg,ebédszünet ennyi egyenlõre :-(
Botond
hányszor grouppoltunk hibibe?max 2x? :-D mégis tudom,hogy gyöngyösi vagy :-)
Botond
mindent a wardenekért/ex-wardenekért
Tafaya
negativ. meg a kezdetekkor ott vagizott egy sotl-os egy tuti kis pajzs-zsal es amikor megkerdezte Gryllus hogy honnan szerezte azt valaszolta hogy nem mondja meg mert ez tul jo lenne neki.

Na, ez most pozitív, vagy negatív?
Steveh, ha jössz albiba excalra akkor megmondom igen, de albiból albiba jönni kicsit furcsa 😛
Tafaya
RogueGigi olyan mint a sotl volt a kezdetekben, keep up the good work...

Uberlama
ja de minimum fele idõbe amikor online akkor lujo van bent vele , bár ezt nem kell tudnod 😊

Uberlama
IGEN IGEN SIKERÜLT 😄DD

the name _Ubibuffolo_ ismeros?

anti hero

nyuszi vagy mcfly..

anti hero

Hálánk örökké üldözni fog
Bár a törõdés jól esik 😊
A gyerekek kegyetlenek tudnak lenni (álá Al Bundy) 😊
Ez mindent megmagyaráz 😊
Bár nem volt kit elárulni
Na jó olvasni nem tudó igazmondó barátom, nekem sincs több mondanivalóm!