43179
  • Uberlama
    ta :>
  • Bhalage
    grats
  • Botond #31894
    gratz \o/ nice lagcheatin m8!^.^
  • Uberlama
    124k itt és megyek aludni ^^
  • AngeLujo
    egész jó nap volt, jött 103k rp :p
  • Uberlama
    itt meg ding rr9 sorc ^^
  • Botond #31890
    10percenként ld volt az ml6raid 2/3a,szal mostmár csak 6.10-7.10-8.10 kell BGhez wardenen,suxx
  • Hangianix
    Dardalionnak uzenem, hogy kenytelen voltam futni, mert base buffolva nem kockaztatom meg a harcot, mikozben piros lagom van es kb 5 secenkent kapom vissza az iranyitast :)
  • Raisthlin
    Majd elveheted a 10es keepünk 1ik tornyát :)
  • Botond #31887
    Egy Magyar-nak is van még 10k gbpse kb,szal méh én is claimelek vmit NFben :-) ha mást nem is,de egy tornyot legalább ^.^
  • Raisthlin
    ez télleg lol
  • Uberlama
    azt láttam néztem is mi a picsa :DDD
  • Botond #31884
    múltkor Jamies Army guild claimelte beno-t btw,az mekkora lol :-D Jamiesmallicus 1személyes guildje amibe egy lvl25ös ns altja van és kész :-D
  • Botond #31883
    odinsba meg hwbe azé én is játram,meg elég sokan,mostmár tuti hogy ez lesz a fix program,mert hogy én ki nem mászok emainig,meg egyáltalán keepet védeni saját frontierbe az 100
  • Uberlama
    nem hiszem hogy ez sokat változtatna. hibik eddig is szököévente egyszer jöttek ki rvrezni, nem fog ez most se változni.
  • Botond #31881
    legalább nem kell kimennünk a saját frontierünkbe soha többet :-) az összes hibi group hwbe+odinsba fog menni,értelmetlen sétálni,ha portolni is lehet :-)
  • Botond #31880
    hát ez e mai nap bukó volt,3 warden+bm+hero nem tudta kinyomni 7.10es mobot :-D
  • Botond #31879
    másik 2 relic is oda \o/
  • Botond #31878
    ma reggel albok RReztek,és 3an a guildből leverték őket daghdán lol
  • Botond #31877
    1 egész step kész,mingyá leunom az arcom basszus
  • Rockety
    Not official news about NF

insta rr6, armor - full respec kövek etc etc, olvassátok el imo :>

Official Infos about NF
  • Botond #31875
    dezinformáltak a szemetek m8!
  • Hangianix
    En nem igy hallottam :p
  • Botond #31873
    ML7hez kevés az ember,és lémstorm épp bevette scathot,lehet relic defence lesz ebből megin <insert random legtrágárabb káromkodás here>
  • Botond #31872
    ahhoz,hogy utáljalak kéne,hogy érdekeljél,szal nem utállak,csak egy vagy a sok rp-cow közül :-o
  • Hangianix
    Mellesleg nem haltam meg, szal np :)
  • Hangianix
    Haha, en sose tamadok be szolo ismerost, nem is kell, hogy magyar legyen, pl. se Gahnt se Jamiet, egyetlenegyszer nem figyeltem, azota utal Mozes :p

Bevettek a Defender of the Crossosok a grpjukba kb 2 seccel a hibik erkezese elott, base buffolva voltam, a DotC meg lama sereglet, csoda, hogy megoltek kettot, amig 3 csik powert elhealeltem rajuk :D
  • Kalinka
    amit a hibik műveltek azt a legjobb esetben is szánalmasnak lehet mondani...nah mindegy, majd visszavesszük :)

btw Hangi, legközelebb ne avatkozz bele fightba és akkor nem kell hátbalőnöm téged :P (amg odins)
    Botond már majdnem lekapta a fejem hogy nem öltelek meg először amikor megmutattam magam :)))
  • RogueGigi
    Jah, nem beszélve a lammuló middikről, akik közül 81et kinyírt 1fg guild grp :P Persze a fele még így is megmaradt
  • AngeLujo
    jók ezek a relic raidek, mert miután lenyúltak egy relicet kint marad egy csomó láma akit lehet ölni :)
  • Botond #31866
    gondoltam,hogy csak 1et visznek el,egész ML1 BG megindult védeni...
  • RogueGigi
    mondjuk én ac-be biztos nem megyek mégeccer necróval.. párszor próbálkoztam vele, de még egy olyan bugged placet, hát kiborító, állandóan elfut a pet valahova, aztán győzd túlélni a kipullolt piros-lila mobokat amik követik a petedet, és ez még a jobbik eset, a másik mikor elfut a rákba, és meghal mert kiér range-ből, hát lol.
  • Pari
    Nyihihi,
    szamolatlanul fordult ilyen velem is elo...en charge hb elsosorban pettel, fg hib mar ott var minket...melettem egy reaver, odaerunk, akkor latom,hogy a petem cknal belekotott egy rangerbe...es kempeli a torony aljat...loose control, en meg 10hpval ott allok a hibik elott,azok meg ugybeszartak,hogy kaptam mezzt,dotot,ddt,boltot mindent...bar azis eleg lett volna ha leköpnek:)
    egy-egy rez utan elfelejtem a petet passivba rakni:)
    de azert mar volt olyanis,hogy megdicsertek hogy nice deathspam...mindenki mindenkit vert a pethez meg hozza sem nyultak,en meg szepen leszedegettem oket:)
  • RogueGigi
    48ofc, nem kell több.
    Nem tom meséltem-e, de volt olyan, futottam hb-val a necrommal, átmentünk amg-n (pet passive-on persze), nézünk körbe, mill, bowl, sehol semmi nmy, egyszercsak már bolg valey után szól valaki, hogy bázz riell, nem hiányzik valami? naná, hogy eltűnt a petem, a mai napig nem értem hol és hogyan :P Ott futottam a grpal mint necro, pet nélkül teljes nyugalomban, s miveél én néztem az oldalakat meg a hátunkat,marhára nem vettem észre, hogy valami nem stimmel :P Na az ilyenek miatt gimp class a necro.. Aztán ezzel ellentétben volt olyan is, hogy olyan 10fős mid grp kellős közepén kinyírtam 3 midet mielőtt lenyomtak, persze nem rámfókuszált mindenki, de akkoris :P (néhányan már a shade-re stickelve staffal, etc :P)
  • RocketyATwork
    ds-t 48ig kell hozni :p
  • Pari
    48 vagy 50es a sightod?
  • RogueGigi
    rofl
  • RogueGigi
    Deathsight nem rossz, meg aztán az a 10% absorb még plussz segít egy kicsit a meele fragile peten :)
    Servant viszont brutál, el kell ismerjem.. Nekem 24es a servantom, mégis egy csomó hihg lvl mobot lenyomok a 11dps-es dmg shielddel (tartaros a kedvencem, de somot is csináltam már, sajna battlerhez pl kevés), xpzésnél meg a pbae brutál. Viszont lehet már csinálok egy bug videót, mindenről amit eddig felfedeztem. Necró a 99%-a, de pl mincerrel val not in sigh hibaüzenetet is belevenném, amit most HOC-ban szívtam párszor, mikor a mob amúgy az orrom elött volt.
  • Pari
    Mivel nincs BB-om, es egy jo darabig nem is lesz, igy marad a sight...:)
  • AngeLujo
    :DD