Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sztem nem tudsz elég gyorsan reagálni ha gáz van vele. Pl fop miatt cleric agrót kap vagy merc, ilyesmi, át kell raknod protected guardot, etc, szal ez nem annyira macrósítani.
Botond
macro 4tw esetleg? :-)
kiváncsi lennék az ujjaira annak a palának, aki megölte a dragont így 3asban, sztem a végén a cerkáját sem bírta megfogni úgy el lehetett fáradva az a pár újja, amivel a chantokat nyomogatja 😛
Bár még mindig filózok átspecceljek-e servantra necrommal, és akkor meglenne pbae is 😊
Nekem nincs ice wizzim sajna, szal én nem tudlak plelni ott. Sajna ez kifejezetten pbaevel jó, bár pbaevel minden pl jó
Kiváncsi lettem volna 3ikra mit ír.. ehh nem lagzik az a szar konnekt eléggé 😊
Botond
GPRS?
Uberlama
bah kissé lagzik a dolog

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
lol

Uberlama
lol

Botond
már miért érdekelne?úgyis csak stickelek rád 20óra afk aztán beszélünk,ha én is 50es vagyok :-O
Botond
ilyen mezz és egybõl én kaptam 20 lifetapet,nem is a bárd vagy vki,neeeem,hanem én :-D btw vki integetett stealthbõl múltkor,vmi raiysan asszem,õ magyar?vagy vmi egyéb ismerõs,aki annyira nem kedvel? :-D
Botond
ez megmagyarázza miért összpontosult rám az összes dmg egybõl >.<
Botond
helyes :-)
Pryd alboknak nem segítek, ez alap 😛
Emlékeztek arra, amikor az a spell hit-chance növelõs RA bugzott? Casterekkel ölték a dragont. Namost én elmentem 1 ilyen raidre, 3caster volt ott, és 500körül nyukoltak sárkányba, csak a gáz az volt, hogy vmi 30seces RA volt, így vége volt mielõtt megölték volna vele. Namost két pihenés között amíg erre az RA-ra vártak, 2pala tartotta az agrót (regtur meg gregorian), és bár ha emlékezetem nem csal nem sebeztek bele eleget ahhoz, hogy lejjebb menjen a hpja a dragonnak, 30percig amíg az RA megint fent volt simán ütlegelték a sárkányt ketten.
Uberlama
nah lökd ide , kiváncsi vagyok erre tbh 😊

Szal a 20óra playeddel lvl50 az fékelés szted? Ezekszerint nem érdekel hol is a spot... na jó 😛
Tiffa
<hiszti> Az az én groupom fyi, nem Malevé, kérdezd meg tõle <toporzék-toporzék> <hiszti>
Botond
lol,ezt fékelést :-P
Pala, cleric, merc, semmi extra, 3.5 óráig ütötték.
Uberlama
mesélj :>

Botond
btw 3 ember akár egy FG is lehet :-)
Botond
givf PL imo :-O
necro-dmgshieldel - fop cleric - buffbot ? :p vagy mi

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Hangianix
A 3 GM vegre osszeallt a lvl 100-as karikkal? 😊 Bar nem ertem minek kellett 3, gondolom egy kamerazott, egy vette fel a lootot, a harmadik meg az erdemi munkat vegezte. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

2 dolog csak gyorsan, mert rohannom kell:
1: albiban 3emberrel megölték dragont
2: finst, meg dragonzónát (middiben) el lehet felejteni, van újjabb xp spot, ahol 2ice wizzivel meg foppal 20óra playeddel meglett a 20->50.
Hangianix
6 arti kell, mindhez megvan a konyv, kiveve ehhez. Az artifactok beszerzese mondjuk egy masik dolog... 😞 De ha veletlenul tobb jon, mint 2, ezeket el lehet adni. 😄

azt vedd figyelembe hogy mi fop mellett non-stop öltük õket, nem tudom mennyit öltünk le 1-2 óra alatt mire mindenkinek meglett, de hogy a staff picit kopott az biztos :o Szal have fun with farming :p

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Hangianix
15 pet, 20 sec pihi, 15 pet, 20 sec pihi... 😄DD

Got 2/3 off advisor/rage (cant recall) and 3/3 off guards at 8k 30k, did with 2 pbae 2 healer 1 warrior 1 rm in grp, got like 3 of both scrollz in 1 hour or so. However you need to be on the exact loc (8k 30k) and pull from there. We did pull from the other side once and a bit towards Cloudsong (Eramai)on another day, farmed for 4hours and didnt even get 1 scroll 😊.

2/3 also drops from messengers near aerus, around 2 big rocks. Farmed three 2/3 there in a little bit more then 1 hour.

Hope that helps 😊

mielõtt túl sokat szopnátok vele ^^. lila piros narancs mobok, szal fop cleric + earth theurg imo.

Hangianix
Masik kerdes, ML5.6-7-8 nem poppolt, VoS menetrendet kovettuk. TLW-nek se poppoltak, egyik DAoC GM szerint, nem inditottunk el egy triggert es azert nem, tobb segitseget nem ad. Barmi otlet? 😄

Botond
in rp we trust ^^
Hangianix
Ha piros mobok vannak, akkor en a 3.-ra tippelnek.

Hangianix
Kerdes, mivel lehetne leginkabb farmolni cloudsong tekercseket.

FoP smiter + 39/37 body/mind sorc
FoP smiter + 40/36 FoP reju/enh
40/36 FoP reju/enh + earth/ice theu
39/37 body/mind sorc + earth/ice theu

Hangianix
Egyetertek, midik es hibik is kint voltak, animistak ellen keeptakenel es defensenel csak az rp-t adod nekik.

0 fun animisták ellen harcolni atm

Botond
tegnap animisták azt játszották,hogy tartjuk alb frontiert :-) ezt úgy kell elképzelni,hogy elmentek albiba bevettek minden várat,és ha egyet visszavettek az albok odamentek és pwn >.< közben emainbe meg 3fg alb nem zavartatta magát és nyomta rvrt keményen :-) malev és groupja is
Botond
prydwenrõl meg elmenekültek az ilyen elitista 'dont add lamers' stílusú emberek,és most a zerg zerggel megy,vannak is olyan sírások FHn,hogy még >.<
errõl az jut eszembe amikor a kör bezárult odinsba:

hmg, fg alb roomba wardokal, elég high rr. 50 db gomba hmg- hib oldal, 3fg hibi jön át... nincs menekvés, persze arra hogy 50 gomba vanhib oldalon akkor jöttem rá amikor leugrottam balconyról és 1shotoltak ^^

majd feltolok egy képet amikor nem mezzelték be a gombákat oO

Botond
ez nem prydwen :-)
Botond
lag > all imo,azt hogy 12fg vagy 200 gomba generálja az lényegtelen
Találd meg Fidelt-képen screenshot quiz elsõ képe ez btw ? :p

mezz and pbaeeee away (rr6+ recommended! 😊.
albok legalább rp-t adnak és 50% afk, köcsög gombák meg nem :<

Botond
stfu imo ^^
Botond
és ha belinkelek egy pict,hogy 12fg alb csinálja ugyanezt,akkor mindenki sírva fog könyörögni hogy legyen létszámstop albiba,vagy mi? :-D
givf nerf

Hyder
áztákurva

ezértis szeretlek én titeket, drága hibik

Steam: [HUN]Feriggno

Botond