43179
-
#31896 ta :> -
Bhalage #31895 grats -
#31894 gratz \o/ nice lagcheatin m8!^.^ -
#31893 124k itt és megyek aludni ^^ -
#31892 egész jó nap volt, jött 103k rp :p -
#31891 itt meg ding rr9 sorc ^^ -
#31890 10percenként ld volt az ml6raid 2/3a,szal mostmár csak 6.10-7.10-8.10 kell BGhez wardenen,suxx -
#31889 Dardalionnak uzenem, hogy kenytelen voltam futni, mert base buffolva nem kockaztatom meg a harcot, mikozben piros lagom van es kb 5 secenkent kapom vissza az iranyitast :) -
Raisthlin #31888 Majd elveheted a 10es keepünk 1ik tornyát :) -
#31887 Egy Magyar-nak is van még 10k gbpse kb,szal méh én is claimelek vmit NFben :-) ha mást nem is,de egy tornyot legalább ^.^ -
Raisthlin #31886 ez télleg lol -
#31885 azt láttam néztem is mi a picsa :DDD -
#31884 múltkor Jamies Army guild claimelte beno-t btw,az mekkora lol :-D Jamiesmallicus 1személyes guildje amibe egy lvl25ös ns altja van és kész :-D -
#31883 odinsba meg hwbe azé én is játram,meg elég sokan,mostmár tuti hogy ez lesz a fix program,mert hogy én ki nem mászok emainig,meg egyáltalán keepet védeni saját frontierbe az 100 -
#31882 nem hiszem hogy ez sokat változtatna. hibik eddig is szököévente egyszer jöttek ki rvrezni, nem fog ez most se változni. -
#31881 legalább nem kell kimennünk a saját frontierünkbe soha többet :-) az összes hibi group hwbe+odinsba fog menni,értelmetlen sétálni,ha portolni is lehet :-) -
#31880 hát ez e mai nap bukó volt,3 warden+bm+hero nem tudta kinyomni 7.10es mobot :-D -
#31879 másik 2 relic is oda \o/ -
#31878 ma reggel albok RReztek,és 3an a guildből leverték őket daghdán lol -
#31877 1 egész step kész,mingyá leunom az arcom basszus -
Rockety #31876 Not official news about NF
insta rr6, armor - full respec kövek etc etc, olvassátok el imo :>
Official Infos about NF -
#31875 dezinformáltak a szemetek m8! -
#31874 En nem igy hallottam :p -
#31873 ML7hez kevés az ember,és lémstorm épp bevette scathot,lehet relic defence lesz ebből megin <insert random legtrágárabb káromkodás here> -
#31872 ahhoz,hogy utáljalak kéne,hogy érdekeljél,szal nem utállak,csak egy vagy a sok rp-cow közül :-o -
#31871 Mellesleg nem haltam meg, szal np :) -
#31870 Haha, en sose tamadok be szolo ismerost, nem is kell, hogy magyar legyen, pl. se Gahnt se Jamiet, egyetlenegyszer nem figyeltem, azota utal Mozes :p
Bevettek a Defender of the Crossosok a grpjukba kb 2 seccel a hibik erkezese elott, base buffolva voltam, a DotC meg lama sereglet, csoda, hogy megoltek kettot, amig 3 csik powert elhealeltem rajuk :D -
Kalinka #31869 amit a hibik műveltek azt a legjobb esetben is szánalmasnak lehet mondani...nah mindegy, majd visszavesszük :)
btw Hangi, legközelebb ne avatkozz bele fightba és akkor nem kell hátbalőnöm téged :P (amg odins)
Botond már majdnem lekapta a fejem hogy nem öltelek meg először amikor megmutattam magam :))) -
RogueGigi #31868 Jah, nem beszélve a lammuló middikről, akik közül 81et kinyírt 1fg guild grp :P Persze a fele még így is megmaradt -
#31867 jók ezek a relic raidek, mert miután lenyúltak egy relicet kint marad egy csomó láma akit lehet ölni :) -
#31866 gondoltam,hogy csak 1et visznek el,egész ML1 BG megindult védeni... -
RogueGigi #31865 mondjuk én ac-be biztos nem megyek mégeccer necróval.. párszor próbálkoztam vele, de még egy olyan bugged placet, hát kiborító, állandóan elfut a pet valahova, aztán győzd túlélni a kipullolt piros-lila mobokat amik követik a petedet, és ez még a jobbik eset, a másik mikor elfut a rákba, és meghal mert kiér range-ből, hát lol. -
#31864 Nyihihi,
szamolatlanul fordult ilyen velem is elo...en charge hb elsosorban pettel, fg hib mar ott var minket...melettem egy reaver, odaerunk, akkor latom,hogy a petem cknal belekotott egy rangerbe...es kempeli a torony aljat...loose control, en meg 10hpval ott allok a hibik elott,azok meg ugybeszartak,hogy kaptam mezzt,dotot,ddt,boltot mindent...bar azis eleg lett volna ha leköpnek:)
egy-egy rez utan elfelejtem a petet passivba rakni:)
de azert mar volt olyanis,hogy megdicsertek hogy nice deathspam...mindenki mindenkit vert a pethez meg hozza sem nyultak,en meg szepen leszedegettem oket:) -
RogueGigi #31863 48ofc, nem kell több.
Nem tom meséltem-e, de volt olyan, futottam hb-val a necrommal, átmentünk amg-n (pet passive-on persze), nézünk körbe, mill, bowl, sehol semmi nmy, egyszercsak már bolg valey után szól valaki, hogy bázz riell, nem hiányzik valami? naná, hogy eltűnt a petem, a mai napig nem értem hol és hogyan :P Ott futottam a grpal mint necro, pet nélkül teljes nyugalomban, s miveél én néztem az oldalakat meg a hátunkat,marhára nem vettem észre, hogy valami nem stimmel :P Na az ilyenek miatt gimp class a necro.. Aztán ezzel ellentétben volt olyan is, hogy olyan 10fős mid grp kellős közepén kinyírtam 3 midet mielőtt lenyomtak, persze nem rámfókuszált mindenki, de akkoris :P (néhányan már a shade-re stickelve staffal, etc :P) -
RocketyATwork #31862 ds-t 48ig kell hozni :p
-
#31861 48 vagy 50es a sightod? -
RogueGigi #31860 rofl -
RogueGigi #31859 Deathsight nem rossz, meg aztán az a 10% absorb még plussz segít egy kicsit a meele fragile peten :)
Servant viszont brutál, el kell ismerjem.. Nekem 24es a servantom, mégis egy csomó hihg lvl mobot lenyomok a 11dps-es dmg shielddel (tartaros a kedvencem, de somot is csináltam már, sajna battlerhez pl kevés), xpzésnél meg a pbae brutál. Viszont lehet már csinálok egy bug videót, mindenről amit eddig felfedeztem. Necró a 99%-a, de pl mincerrel val not in sigh hibaüzenetet is belevenném, amit most HOC-ban szívtam párszor, mikor a mob amúgy az orrom elött volt. -
#31858 Mivel nincs BB-om, es egy jo darabig nem is lesz, igy marad a sight...:) -
#31857 :DD