Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ráadásul prydwenen még van +10% is a sebzésre nekik. Druidámra AF charge mellett( majdnem 800 AF-fel)555 dmg-t csinált 2 sec-enként 1 db scout. A crit shot-ra már nem is emlékszem mennyi volt. Midi chain az meg vulnerable a thrustra. Ott még nagyobbat sebeznek szerintem. Arra emlékszem, hogy ha 2 assistos infi bePAzott akkor egybõl kifeküdtem a healerrel. 195x élete volt ToA elött+ maxos resistek. ToA után meg még durvábbak lettek az infik és a scoutok.
Mondjuk neki hiába írod, mert õt nem támadja scout vagy infi.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

hmmm, tudod mit jelent rr6+ scout add?

spiritmasterem ellen:

You are hit for 895 dmg!
You are hit for 435 dmg!
Your pet bla bla
You are hit for 590 dmg!
You are hit for 755 dmg!(megpróbáltam rákasztolni vmit, hiba volt 😛)
Adrirali is guarding you...
Adrirali is guarding you...
Csak két instant kellett a túléléshez :x

Warrioron:

You are hit for 625 dmg!
You are hit for 350 dmg!
You are hit for 400 dmg!
you are hit for 455 dmg!
You are hit for 480 dmg!

Azé elég sokat számít :p

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Uberlama
nem hiszem. mondjuk nem értem hogy dobtak 4en 2k rpt egy fgnek fejenként ahogy irtad, de mind1.
mielõtt nagyon beleéled magad elárulok egy titkot, minket 1 hunter és sb gyepált közbe és nekem pl semmi ra nem ment el. és asszem az hogy 4-5öt megöltetek közülünk és mégis ti huztátok a rövidebbet (ne gyere nekem azzal hogy 3 stealther volt ott mert 2 pbae vagy dd/stealther és csá, vagy egy mezz és itéletnapig ott állnak) asszem mégis azt mutatja hogy ti voltatok igencsak bénák 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Botond
annyira lelassult,hogy még vagy 4en megvizsgáltátok a padlót :-) nincs veletek a 2 scout meg az infil mind a 8an benézitek :-P
Uberlama
jaja mert 4en épp futottunk egy stealther után a többiek meg lemaradtak, ha mindenki ott van nem éltek többet 30 secnél, csak lujo a debuffer aztán ha fekszik akkor kissé lassul a dolog.

Botond
1fg voltunk és te haltál elõször,és aztán megint haltál :-P
Hangianix
3 oras ML3 raiden voltam. Gyorsabb volt eddig minden ML raidnel amin voltam (1,2,4) 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Uberlama
nem jo. ZzZzZzZzZzZzZz... 😄

zzzzzzzzzzz

anti hero

AngeLujo
nemtom mit akarsz mikor 2fg-vel jöttetek meg hasonló apróságok és épp 2 fg midi földbegyalázása után voltunk...
szal qq more n00b :p
ja és még így is haltatok ha jól emléxem, ugye? ^^

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Uberlama
lol nem tom mirõl beszélsz 2 fg midi után voltunk és igencsak ti haltatok , és nem opted caster grp volt mert 2 sorc 1 caba 1 theu 1 arms volt , aki rr10 már 😊)))

Botond
ja mára ennyi,már ide se akartam kimenni,de mondták,hogy steveh ganksquad mmghez tart ,gondoltam megnézem mit tudtok,de nagyon gyengus volt a produkció :-P
Botond
na fiúk,nem jó ez az új setup se,hibi tankgrouppal simán kicsaptunk volna ha nincs veletek az rr10es infil meg a 2 scout :-) pedig ML0-1 között szórt a brigád nálunk,én még mindig epicben tolom,meg hasonló gáz dolgok :-) jó móka volt,bedobtatok vagy 2k rpt :-P
Uberlama
Badbitie=botond ? 😄 köszi hogy Steveh rr10et dingelhetett rajtatok 😊

Uberlama
ja a végére kis magyarázat: azt mondtam neki hogy ne átlag választ küldjön és különben se volt semmi eredméynes megoldás eddig rightnow által, egyszer láttam egy online gmtõl talán hogy jött és segitett azonnal, ja nem 2x, ml3 és ml9en, de semmi más.

Uberlama
lol megfenyitett: ne várjak segitséget ha ilyen hangnembe beszélek velük :> az is lol hogy nem volt gm online amikor állitotta hogy volt :>

közönség kérésre kivételesen nem forma-nyomtatvány :

Under no circumstances will we give encounter credit as explained in my previous answer. Had you been able to contact a GM in game (and there was one on each English server until 11:30 cet last night) they would also not have been able to grant you credit. The best that could have been done would have been to respawn the encounter and allow you another attempt at defeating it.
Should you request help in the future then you may find that we are less inclined to help if you call us incompetent and make petty remarks about our ability to do our job. You may be interested to know that the GMs are the RightNow team so commenting on the differences in service between RightNow and an in-game GM is simply not true.

Botond
copypaste imo
Uberlama
inkompetens even :y

Uberlama
hehe na válaszoltak is és nem esett jol nekik hogy inkopetent bagázsnak hivtam õket :>>>>

Botond
én értettem,abba is hagytam a fizetést nekik,de egyesek rádumáltak hogy nyomjam megin :-(
Uberlama
érted legalább olyan váalszt adnának amibe látszik hogy legalább foglalkoznak vele és nem csak : na hagyámá mert igy sincs semmi dolgom kabbe és csináld megen szarom le a nyomorod tipusu levelet küldjenek már.

Botond
nekem szó szerint ezt írták a 4.2es raiden amikor 6x lettem ld,és akkor hagytam abba a játékot megint :-)
Uberlama
na irtam is nekik egy anyázos levelet amibe felvázoltam hogy legalább a form-nyomtatványba ne irjanak hazugságot mert igenis tudnak adni encounter creditet mert elég sok példa volt rá.

Uberlama
nah ezt szeretem, a jo hoszu egy oldalas bug reportomra érkezett forma-nyomtatvány goatol, ilyenkor lenne kedvem irl fõbelõni mindet:

Greetings,

Thank you for the report, we will investigate the reported issue with this encounter. We cannot grant encounter credit however, to some degree we have to rely on the game mechanics as they are implemented. We focus our efforts on identifying and, when possible, fixing the problems and should you have any more information regarding the circumstances under which this encounter is causing problem, please report them, it may speed up investigation and a possible fix.

Yours sincerely,
---------------------------------------------
European Dark Age of Camelot Community Manager

Uberlama
na már haza is jöttem de holnap is megyek mert a hintaágyat még nem festettem le :> amugy nekünk nem vidéken van a telek hanem kb 3/4 ora autoval nem mesze pesttõl :>

en most jottem haza videkrol.>

anti hero

majd kaptok egyet a catacombsban 😊

fgvel is megcsinálható: 2 shield tank 2 pbt 3 healer és még valami mondjuk egy savage.de ha groupon kivül van még valaki akkor az csak segít.ezzel az fgvel is lenoymható csak idõ kérdése.

vagy még jobb.szerezzetek sok bracer of zoarkatot és aztán mehet a pet spam 😊
király, midiben akkor 2-3fgs móka mivel nincs petspam kaszt.

zzz

fg-vel megcsinálható ha vana csapatban legalább 3 olyan kaszter aki megállás nélkül tudja a peteket spamolni.
a fõ mob az dragon szintû és lifeleech DDje van szóval tudja magát gyógyítani.sima melee csapattal kb 1 óra lett volna leütni.3 theurg pet spammal meg pár DDzõs karival ez tartott 8-10 percig

nyugotan lehet két részre osztani a dolgot mert a 6 charm begyûjtése egy külön tanulmány amihez a legjobb egy tank engage team .
a fõ mobhoz meg lehet hogy nem árt több mint egy fg mert az egyik fullra buffolt paladinunkat folyamatosan one shotolta.itt a sok pet nélkül halál leütni
erinyshez hány mber kellett?

zzz

Uberlama
no mentem is telekre házat csinositgatni meg szerelgetni, baromi izgis lesz :>

Uberlama
én egyenlõre ugy látszik artifact maratont csinálok sorcra: erinys, cere brace, traldor, gov, cloudsong, és talán bracer of zoarkat bár ez nem tuti mert hát van egy zahur bracerem is.. :> ezek közül egyedül gov nincs még meg kb, 2 scroll és arti kell abbol a többi megvan kb, kivéve erinys ahova encounter bár arti és könyv is megvan :>

Botond
és persze +25af cap :-)
Botond
na kész druidod templatém elméletben,már csak meg kell valósítani,aszondja van benne egg of youth meg belt of the moon artifact,elõbbi még beszerzés alatt áll útóbbihoz scrollt kéne farmolni,de ez mind1,lássuk mittud a template:

314hp (120hp cap elmelés)
75con
85emp
75dex
10%castspeed
25%powpool
25%healbonus
cappelt resistek kivéve spirit,amibõl hiányzik 7% (warden nélkül sehova power lesz >.<😉 és bodyresistbõl is hiányzik 1% :-( (megintcsak stick warden m8 a megoldás :-) )
+10regro +6 a többi skill

egész meg vagyok magammal elégedve :-) köszönet fidelnek az itemekért(benne vannak a templatében mind3an,szal buktál 20Pt fidel ^^) a fegyveremen crack 3 charge van,és van egy másik fegyverem ami crack 4et proccol,szal 4L3nál lespeccelem serenityt mcl2 rp kombóra (na meg gp),most már csak egy eoy kellene keríteni meg a questeket lenyomni a bracerek/gyûrûkért és kész is :-) sztem augusztus közepére 100%os lesz a dolog kb :-)

van benne 5%buffbonus is,buffolásnál 2 unique gyûrût beszek fel(egyikben 9% másikban 11% buffbonus),és úgy buffolok maxosat :-) még kerítek egy nyakláncot 75ös spec AF chargeal is,hogy teljesen nagyon ott legyek :-)

köszönöm mindenki megtisztelõ figyelmét :-)
Botond
nálunk minden ML raid kabaré :-)
Uberlama
bár ennyire vészes esetek nálunk sose voltak szerintem

Uberlama
ilyen nem csak albiknál van ?? 😄

ha ilyen lesz az összes ML mint a tegnapi akkor inkább nem megyek többre el 😄

Zakkal már pusztultunk a sok hülyén, szegény leadernek 3x-4x kellett megcsinálni minden részt. Az etalon Luzandur volt aki nemhogy mindig behalt, persze 8x kb a solonál, maikor senki nem volt ott, hanem 1-2x véletlenül jó helyen volt és mindig beszólogatott az embereknek hogy nézd má milyen hülyék mindig rájuk kell várni...vhogy nem vette észre magát. A 2.10esnél meg beszólt egy gyerek (persze ez is behasalt solonál, pedig 45x el lett mondva hogy majd utánna csnáljuk meg) szal mielött joban bszóltam volna a gyereknek inkább kiléptem. Ennyi hülyét rég láttam egy rakáson!

Uberlama
most mindenki benne volt :< fopos cleric a main grpba ráadásul :< egész este ezzel szorakoztunk mert tank grpal 2x wipoltunk rajta aztán 2 theu spamolta a peteket hogy ütni tudjuk, ekkor véletlen sikerült ddvel sebeznem, spameltem rá a low lvl ddt hogy to-hit bonust növeljük, azt hirtelen egy 25ös dd befutott . néztünk is egyet, utána megen halál volt de szereztünk még1 theut igy 3 theu egyszerre full petspammal megtörte to-hit bonust, body debuff be és ddk ezerrel 300-500as ddk mentek bele 😊 30-40 % ment le egy charge alatt. aztán vártunk full mana megen charge , jo volt.

Botond
mindenki akicsak akár egy kis heal-el is segít a BGbe kell hogy legyen különben cumi,nekem így nem lett GoVhoz creditem egyszer,hogy a FoP nem volt BGbe :-(
AngeLujo
bakker végre leverjük erinyst erre az a köcsög nem ad encountert...

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

jah, nerf tvzés 😊
Nálad van a cucc. Ébredj fel és add oda a RL-nek mert 80ember rád vár😊

2tank sm-et csinál, és felváltva lvlelik a grpot, 3lvlenként váltogatják egymást.
Hát én ne mtudom mire megy a csapat, de ezzel a felállás jó Camlanra xpzni? + MLeket és artikat casterek nélkül vagy petek nélkül elég nehéz lesz leszedni.
Szerintem úgy kellett volna mennetek, hogy 2fg és egymást öltétek volna az xpért.😊)

shammy buffshear miatt van bent tutira, gondolom. valszeg full banelord bombázásra megy a csapat ha komolyan gondolják ofc. buffshear miatt lehet jó is.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Az elsõ ml4es grp beszopathatja a setupot, viszont ha csak poén szinten megy akkor jó :p

Mondjuk második grp még nem állt össze milyen lesz, meg kik lesznek benne, mert sztem mi nem vagyunk elegen 😛
TDD grp most csinálódik camlanon. Ejoék már xpznek, második grp meg majd késõbb megy át, puppy vezetésével, valszeg abban leszek én is. Elsõben vmi ilyesmi setupot csináltak: 1 briton cleric
2 kobold shammy
3 celt bard
4 dwarf / norse healer
5 briton reaver
6 troll zerker (slash)
7 firby blademaster (crush)
8 ogre merc (crush)

Gõzöm nincs minek shammy is meg bard is, én tuti egyiket kivettem volna, de izlések és pofonok, így nyilván red-yellow specc buffok meg resistek meglesznek, gondolom ez az értelme elsõsorban.
Tiffa
Szívdöglesztõ! Gifv! 😊