43179
  • Botond #31776
    mai nap szívás 4 finsbe,7kor kezdtünk,azóta volt vagy 3 óra leállás,leech 31,1ről 39,3ra jutott el,és este ML1 prereq,szal belekéne 40be erősíteni,de megint állunk :-(
  • Kalinka
    Amcsiktól mit vársz? :))

Btw hülyék mindenhol vannak, 3fg-vel kimentünk múlt héten Odinba de vhogy nem sikerült együtt menni, pedig nem tudom miért olyan bonyolult az...
    Zak szerinem emlékszik az ominózus esetre, akkorát vágtam rá a billenytűzetre hogy azt hittem szétesik :))
  • Pari
    es meg egy nem wiltonon,hanem Molvikon tortent ofkorsz
  • Pari
    ...egy gondolat meg most jutott eszembe,amitol asszem lv50ig nem megyek tobbe bg-re,amikor a leader kozolte velunk a 2.rohamnal,hogy sikerulnie kell,mert ez egy "3 days effort"...elbirom kepzelni,hogy mi a f@szt csinaltak ezek 3 napon keresztul...
  • Pari
    Udv Mindenki,

Megosztanam veletek hetvegi rvr elmenyeimet US/Merlin BG2(wilton) es BG3-on(Molvik).(Kerlek titeket nezzetek el nekem tapasztalatlansagom...hozzatok kepest...)Szal a lv34-36os farm necrommal, gondoltam szerzek nemi rpt,hogy joszolgalatot tegyen nekem PvEben...
    Eszreveteleim:
    Zergion:Pff lof@szt,talan regen azok lehettunk,de mara mar a hibek es a midek zergelnek irgalmatlanul...szamolatlanul zergeltek le a csapatomat, kb.20+ hib...a masik ami nagyon jellemzo, hogy az a 20+ nyomorult, nem am CK-t akarja elfoglalni a Midektol nem...csak albokat vernek...ami rohadtul undorito,hogy szerintem a hibek, meg a mideknel van egy nevleges megnemtamadasi szerzodes,mert egymast sose tamadjak...mi megyunk folyamatosan CKt foglalni, azok meg csak minket olnek...ez eleg gusztustalan szvsz...Plana ha azt is nezem,hogy frontierbe is allandoan csak alb teruleten megy a csata, mid, hib nem bantja egymast, csak alb foldon probalnak okoskodni.

Albs: hihetetlen idiotak vannak,egyszeruen a fejetlenseg, a szervezetlenseg, a tektika totalis hianya az ami jellemez minekt...Tegnap Wiltonon tortent...Alb tower a hibeke...ck a hibeke...towerhez megerkezem megy a box a hibekkel,akik ha faradnak berohannak a towerba...amig ok pihennek,lezergelnek minket a midek, majd tovabb allnak...ora utan 2FG alb elfoglalja at-t, ok menjunk ck ellen, hozzak a 3trebet, lovik becsulettel CKt, ora alatt lebontjak a falat,meg a gateet...addig becsulettel alltuk a zergelest...roham indul...fejetlenseg indul...nem hittem a szememnek, egy(AZAZ EGY) budos Animista megallitotta az addig kb 3FG+a duzzadt Alb sereget, CK-t kb. ugyanennyi Hib vedte, a midek eltuntek...20+ kibaszott alb fullra ott toporgott eloszor a gate elott,mert volt kinnt 4 gomba...utana vagy fel orat!!!toporogtak benn ckba,mert a lepcso tetejen volt ismet vagy 4 gomba...ami a legszebb(mert azert shadebe felmentem es megneztem kik vannak fenn es mennyien),hogy a tokoles vegen a hibek rontottak le, es tiportal el minket, na itt szetbasztam ugy a billentyuzetemet, hogy most vagy 84 gombos osszesen...semmi baj, ujabb roham...kozbe telegombaztak a falat,np, necrommal szepen oldogelem oket, mert nekem ugye semmibe nem kerul(sot mg jo is pwr drainre)...oldalra nezek(sajna nincs screenshotom)a hos tamado sereg(30fo) egykupacba,all a fal mellet!!! mert ott nem tudjak aoezni oket, a gombaktol meg felnek, na itt total elborult az agyam...a helyzet odaig fajult,hogy az animista egyre batrabban mar kivulre is elkezdett gombazni...ez persze hatalmas panikot keltett az albokba, es mindenki futkosott mint pok a falon...en itt mar zokogtam!!!szamolatlanul irtottam a gombakat, es nem tulzok egy, de egy budos ember sem segitett,hogy rohadjanak meg!Szenvedeseimet megkonnyitendo, megjottek a midek 30+ emberrel es lezergeltek minket, sok toketlen gyava szarral vert meg minket az eg...a totalis tanacstalansag ami az alboknal uralkodik...nem lattam egyetlen aoe kiserltet sem a sorainkbol,egyszeruen tegnap szegyen volt albnak lenni.
    Ennyi, sry,hogy sokat irtam, meg szamotokra lenyegtelen dolgokrol,de ki kellet irnom magambol...
  • Bhalage
    sexeh bitches
    :>
  • Botond #31770
    gyanítom,hogy arra fogunk,mert 1.70et már rég kinyomhatták volna,bár továbbra is állítják,hogy 1.70 inc,nem 1.71
  • RocketyATwork
    jah és mi 1.71-re fogunk patcholni ha minden igaz szal tervezd azt is :)
  • Botond #31768
    és snare is 3 seccenként,de 1.71tőlúj taktika kell,mert twf onnantól nem stackel egymással :-(
  • Botond #31767
    az 1000dmg/3sec 30secig és 3sec stun 5secenként,amit nem lehet purgeolni :-o
  • Botond #31766
    speedbot+4warden(4*TWF3)+champ(ST3),és hopp 500 albi lewipeolt :-o 5percenként :-o
  • Rockety
    Camlann Istenei :))
  • Botond #31764
    na megvan az 1.70es rp famrer setupunk :-) nem lesz GP,szal megtanulunk játszani :-o
  • Botond #31763
    lál.ez nagyon mellé ment :-)
  • Rockety
    erm, jamies az iszákos solo champ forest sauvageban prydwenen. :))
  • RogueGigi
    Jamies jamies.. hmm.. Nem volt neki egy crush armsmanja? Együtt xpztük még annó az első karinkat lyoban, aztán együtt léptünk le golból, és ő csinálta meg a red devilst.. Már ha ua a személy..
  • Rockety
    k akkor volt egy fg midi amgnél és jött kb 5 db hibi :)

forditás kötelező alb cg esetén :E
  • Botond #31759
    "say thank to her" lol,lány vagy öcsi :-P
  • Hangianix
    Heh, akkor boldog szulinapot neki :) Pass my best wishes m8! :)
  • Botond #31757
    Jamies ma 32 éves btw
  • RogueGigi
    hehe de maki vagy :D
  • Botond #31755
    apkból kiértem kaptam agro mobot,mert elfelejtettem,hogy lila agrók lvl20on,de elf időben 1shotolt :-D
  • Hangianix
    7 rp-t szereztem ugy emainben a shamanommal ^^ 3 alb stealthert megutott az ae dotom mmg-nel es eppen akkor jott egy midi grp aki kiolte oket. xD
  • Botond #31753
    emain cg lolz

random alb1:3fg mids on amg
    rnd alb2:no chance at all
    rnd alb1:now hibs too

lolz,és egyesével futnak ki apkból :-D kimegyek én is,max vkinek lesz még egy rpje :-) btw most láttam először belülről emain apkt :-D
  • Botond #31752
    egyenlőre így lvl20on az ingyen cuccba kimegyek emainbe az a plan :-o
  • Hangianix
    Szervezd meg oket, te lehetnel az Exc/Alb Ilaya! :p
  • Botond #31750
    de emainbe is jól nyomhatják az albok mert mire bg1ben lewipeol ez a sok sügér a nagyok is ott vannak a porton megin ^.^
  • Botond #31749
    köllene lvl21re xp,szal muszály nyomulni :-o
  • Rockety
    jó is az a bg :E ofc ha nem albal vagy ^^
  • Botond #31747
    és simán kinyíratják magukat FG midin meg 2 hibin...már egyedül vagyok életben lol,pedig volt vagy 3fg alb
  • Botond #31746
    akkora albzerg van,hogy recseg,friss 20,5esként ki Bg1be groupba be és leech :-o elsősorban xpt akarok leechelni mondjuk ^.^
  • Botond #31745
    load,uninstall,nálam ennyi volt,BB mingyá erős 1L2 bg1ben btw :-D
  • RogueGigi
    Bakker, végignyomtam a doom3at, háát.. sztem a designert ki kéne dobni a francba és vissza venni, vagy mittomén valahogy megegyezni romeroval, hogy csinálja újra az egészet, mert ez szánalmas lett.. A graf engine hiába isten, ha nem látni belőle semmit.. Egyedül a hangok ütnek, szal sound designer vagymijarák az ott van a toppon. Viszont maga a gém sztem pocsék.
  • Hangianix
    Half Ogre :)

Mar nem emlekszem miert hagyta abba, pm-ben megirhatnad. Vannak ugyan tippjeim, de azt nem a nagykozonseg elott. :)
  • Botond #31742
    szerintem elértem a 300Pt trinketelt anyagértékben :-o
  • Mersain
    Mi az a HO-?
    Thau biztos nem jon vissza ugyanazon okokbol mint ami miatt multkor abbahagyta ...
  • Mersain
    Lurker, honnan tudnam letolteni a wow betat es milyen serverre lehet felmenni vele?
  • Hangianix
    Biztos inditok egyet... :p Ha visszajossz Thauval es inditotok HO sorc, caba parost, akkor beszallok a csapatba vele. xD
  • Botond #31738
    akartam mondani,csak elfelejtettem,hogy 1.70től 10% cappelik a spell durationt is btw,szal nem sokat ér már az se
  • Mersain
    Es zealot szemelyeben vegre van egy klassz hanginak is albiban =)