43179
-
#31736 rr4 slashinfivel meg kb akkorákat ütök sb-kre mint heat lw-vel(250-350 + critek), szal ki is dobom a francba :) igaz hogy no DF, de legalább fun a kari, meg agyonüt mindent :) -
RogueGigi #31735 faxom a faradtsaba :P 4fins helyett nfet akartam mondani.. -
RogueGigi #31734 4fins albiknak is, meg middiknek is nerf lesz :P és nekem hol vannak karijaim? :P -
#31733 pénteki hírek=nesze semmi fogd meg jól :-D background story 4finshez,há bazzeg,NF mikó jön már?nem tuggyuk lol -
Fidelcastor #31732 Azért, mert az NS powerful magic-et használ.:) -
RogueGigi #31731 Valahogy régen nem volt ilyen brutális dmg különbség mincer meg sb vagy úgy általában assassinok között, mintha mincer dmg-e maradt volna ahol 2éve volt, sb-k meg egyre nagyobbat ütnének.. (meg úgy assassinok általában, bár ns-ek még mindgi könnyebbek sokkal) -
RogueGigi #31730 Nem erről van szó, jelenleg egy sb simán kinyír egy mincert, ha a mincernek nincsenek fent a dolgai (purge, ip, sos, valami), eccerűen a dmg output különbsége miatt, max infinek van esélye sbk ellen, általában már csak azért is, mert trust infil lw-el nagyobbat üt debuffolva mint az la-s sb-k debuffolva :P -
RogueGigi #31729 Nálunk suicider sem volt, simán hallt a mob, még a drood is kibírta, olyan rövid idő alatt, asszem nálunk 2pbaer meg 2 animist volt, vagy 3animist 1 pbaer, vmi ilyesmi. -
Fidelcastor #31728 A druidával te játszól most vagy valaki más?
Feleslegesen nem akarok magyarul írni ha ne mte vagy vele.:)) -
Fidelcastor #31727 Ha van 1 puller nem is kell a mobok közé begombázni mint a finseknél és akkor nincs mindig combatban, de majd meglátjuk mit tud ez a banshee.
Le kellene tesztelni, hogy 5ös crack mellett ha a pet combatban van 2 perc alatt mennyi manna regenerálodik.PL: 10es mobhoz odamész raksz 1 verdant petet+ verdabt pettel meghúzod a mobot és passívba rakod, de lehet ha csak az animista húz 1 debuffal valamilyen 10es mobot már akkor is ugyanolyan combatban van. -
#31726 necrónál eddig se ment a +spell duration, pedig picit takarékosabb lenne ha csak 37 secenként kéne felrakni a dmg shieldet nem 30 secenként -
Fidelcastor #31725 Csak az a baj vele, hogy nagyon lassú varázslat és 1 célpontra hat. A fear az meg aoe lesz talán. -
Fidelcastor #31724 Haha.:) Gondoltam, hogy 1 minstrel nem szeretne találkozni 1 ellenséges hasonló karival. Minstrel op akkor a vampiir is legyen az nem? -
#31723 ja,3 animista felgombáz egy suicider kinyitja a ládát meghal és hal a mob is,ennyi,nyitogatjuk a ládákat amíg nem nyerünk -
#31722 én ezt hallottam -
#31721 azt ugye tudod,hogy 1.70től ha combatban vagy fop nem hat rád 10secig,szal úgy fog működni mint mcl,ez persze csak pveben,rvrben marad minden a régi,szal 1.70 animisták csak az artimobokatleszenk jók farmolni,úgy hogy felgombáz 3-4 és pull,ha hal ha nem nem,ezenkívűl ugyancsak 1.70ben lesz 'bugfix',hogy a spell duration nem hat tovább a gombákra -
RocketyATwork #31720 ebayen 1000 Euroért volt fent... nem hiszem hogy rr11 accot rongyos 200 euért nyomta vlna el -
RogueGigi #31719 Az a vámpír egy kicsit oppednek tűnik, így első hallásra.. -
#31718 ilyesmit spawnoltam finsnél bardal anno, mivel healni nem tudtam eleget minden finsbe egy confuse azt csá viszafordultak a gombára. -
Fidelcastor #31717 Ugyanakkor ha az aoe Fear varázslatba jobban belegondolok akkor az xpzés legegyszerübb modja hibiben lesz: 1 druid, 1 warden, 1 bard, 1 banshee és 4 animista. Legalacsonyabb szintű gombából leraknak 4X15öt a bard pull és mind1ik animista ranged aoeval bombázza a mobokat. Mikor a mobok már majdnem odaérnek akkor meg a banshee nyom 1 aoe feart és a mobok szépen visszafutnak 1000-1500 távolságot és szerintem már még1szer nem is érnek el a casterekhez. Vagy powerlvlhez kell majd: BB+FoP,Banshee a csapaton kivűl. A csapatban pedig 4 animista+ 4 leech. -
Fidelcastor #31716 Ha a vampiir tudja ezt:
Climb Walls: The ability to climb up certain points on frontier keep walls. Available to Minstrels and Assassins at 25 spec in Stealth.
amihez ugye lopakodás kell akkor ez a minstrel megfelelője lesz hibiben. upgMinstrel.:) -
Fidelcastor #31715 A hivatalos oldalon már megvan a 2 hibi class leírása. Hát elég érdekes...
Új classok -
Fidelcastor #31714 Milyen szerveren játszik? Valami címet adhatnál a szerverről, hogy mi is ingyen játszunk. -
Fidelcastor #31713 Az accounton van full ToAs SM 9L6, ML10 +20 plat, 6L8 Skald és 6L4 Shaman + 2 ház. -
Fidelcastor #31712 Szerintem ő az.
http://search.ebay.co.uk/DAoC-account_W0QQsaavailabletocountryZ3QQsbrexpZWD2SQQsoloctogZ9QQssPageNameZWD2S
Hát az USAban a kocsimosó is 2000$ megkeres havonta. Ami nálunk nagy pénz az máshol 1 heti kereset. -
RogueGigi #31711 Közben rájöttem, shroomokkal szinte ingyen megvan tényleg.. Beugrott mikor mi csináltuk eldimnek, nevettségesen könnyű volt. -
#31710 Hat mondjuk ott 250$ egy 1 het alatt lv50 PL-t kari,szal meg kis erofeszitessel el is hiszem a 800at -
RogueGigi #31709 Mivel nyomtátok le, meg hogyan? Majd kell cabátomnak is, csak valszeg necróval fogok rápróbázni, az olyan sanszosnak tűnik. -
Bhalage #31708 iszonyu nekunk, ok meg lesz*rjak
(jo reggelt all) -
#31707 USA-ban mondjuk siman megadnanak ennyit. Ott iszonyu arakat fizetnek. -
#31706 bullshit,205euroért ment el,guildy 200at biddelt,és épp hogy túl biddelték,teljesen be volt szarva,hogy rajta marad,ez a srác aki 800 dollárra tartja egyszerűen hülye -
Mester #31705 nah bazzeg az elég hihetetlennek tünnik:o
Kivi lennék kik adnak 100k-200k-t egy accért -
Rockety #31704 rambo accountja (rr11 infil) ha jól emléxem 1000-1500 Euroért ment el :) -
Mester #31703 lol ilyen áron lehet accokat eladni? -
Bhalage #31702 uramisten kicsoda???, csak nem Crazy(Aleksei)????
nem is hallottam rola, de mivel o eleg regota inaktiv es egy orosz freeshard daoc serveren tolja valszeg o :(((((
egyik legjobb fej BCben, ventrilon mindig 'bálás'nak szolitott :>>> -
Rockety #31701 cougar + bb account = 500 dollaz -
#31700 véééégre scorp tail ring,fear me m8s,Badbitie visszatér \o/ -
#31699 nekem nyugodtan rászámolhatsz havi 30k hufot telefonszámlában ^^ -
#31698 Nem az en karimrol volt szo, hanem altalanossagban beszeltem. DAoC+SI+ToA=120$ + 30 honap DAoC = 320$ (becslesek kb). -
#31697 e az atlantis tablet mennyire nevetségesen könnyű arti btw,tisztára mint az eerie stone of darkness :-) odamegy az ember és elveszi,bezzeg nekem scorptail ring kell,az meg sose droppol :-(