43179
  • Botond #31816
    Field of Power, ha van Trial of Atlantis kiegészítőd,akkor cleric-el Perfecter vonalat választva 5ös szinten kapod azt az MLt
  • Pari
    Mi a rak az a fop??:)
    a szavak 80%at mar visszatudom fejteni,de tenyleg ha halando ember beleolvas ebbe a topicba, szo nelkul skizo lesz, Gretsy tanar Ur, meg dobna a hasast a Lanc Hidrol(LB:)), mikozben az ereit nyiszalja:)
  • AngeLujo
    full skillt meg a süsü dobja
  • AngeLujo
    Caer Sidibe dobálják őket, asszem minden mob dobhatja, kb fg-vel lehet farmolni (a dungeon elejét) de lehet hogy fop+servant necroval is menne, ezt ki akartuk már próbálni egy ideje :)
  • Pari
    Skill line respec stonet droppol vmi mob, vagy azt craftingoljak?mert nalunk vagy 20platert aruljak...
    (Sry a noob kerdeseimert, de meg csak 2 honapja nyomom, es per pill a legmagasabb szintu emberem ez a lv39es necro, meg egy lv30as earth wizzie...meg egy par lv15 koruli)
  • AngeLujo
    2 RA respeced van amit bármikor elhasználhatsz és 40-en az ingyen skill respec. necró szerintem servant ha van buffbotod, anélkül nem tudom mennyire hatásos, de buffolva nagyon durva dolgokra képes
  • Botond #31810
    vagy RAt vagy egy skill line-t respeccelhetsz 40en
  • Botond #31809
    lehet
  • Pari
    na meg1, respecelni az RA-kat lehet lv40-en???vagy csak stone-nal?
  • Pari
    En ugy olvastam,hogy a 32 szemelyeshez min 16 kell, a 8 szemelyeshez meg 4,de minel tobben vannak benne annal gyorsabban megy...
    Thx a valszokat...
    Megegy kerdes,DSight vagy DServent jobb,mer mingy lv40 leszek, es nem draga pinzert akarok respecelni ha muszaly?
  • Uberlama
    cba :<
  • AngeLujo
    jaj azt megtaláltuk mi is tök véletlen, übek azóta is jön nekem egy ottani mob wipe-olással :)
  • Uberlama
    fg
  • Fidelcastor
    Nagy hajóhoz min. mennyi ember kell, hogy elinduljon?
  • Fidelcastor
    Hibiben is volt olyan, hogy Cothrom Gorgeben beleestem a hegybe szándékosan. Felmész a vizesésen ameddig csak bírsz majd balra elindulsz. Elsőnek esel 1 nagyot 2.ra meg belesel a hegy gyomrába. Igy a barlagot a hegy belsejéből látod ahol a mobok körbe állnak a fal mellett. Amikor SI kijött akkor még lehetett őket pbaoeval sebezni úgy, hogy ők nem tudtak visszaütni. Rá 2 patch-re már áttudtak jönni a falon.:)
  • Hangianix
    Midiben. :)
  • Botond #31800
    ilyesmiről nem tudok,hogy csinált volna,hibibe nem az tuti,viszont megvan jamies login/passwordje :-)
  • Hangianix
    3 napos ban jar a geometriai bugok hasznalataert. :)
  • Botond #31798
    semmi olyasmit nem csinál ami bannt ér tbh,azért mert másnak nem jut eszébe vmi az még nincs a CoC ellen
  • Bhalage
    LOL fop abuse a legkevesebb amit elkovetett .) sztem csak azert nem bannoltak eddig, mert 3 accot fizet :)
  • Botond #31796
    mindent abuseol ami csak a játékban van fyi ^.^
  • AngeLujo
    fop abuser kimaradt! :)
  • Bhalage
    fidel a pve isten (animist/focuspuller)
    .)
  • Rockety
    mcl nem kell (lvl 25ös spellel szépen szürke mobtól fullra nukolod magadat etc)
    wp ebből hármast verziót vállald be

ja és ne rvsrelj nekróval mert agyvérzésed lesz :p
  • Fidelcastor
    Szia. Valami nem stimmel, mert én sose játszottam albionban.:)
    Kérdezz valakit az AoD guildből, talán ők tudnak segíteni.
  • Pari
    Fidel ugy halottam,nagy necro hireben allsz, milyen RA-k es milyen idosorendben kell egy necronak!? Eddig van MCL, AA,WP-em...
  • Botond #31790
    ja,képzelem :-) pry.net TS mindig megy btw
  • Bhalage
    szoljatok ha lesz TS es jovok :)
    egyebkent meg a black company venti a uberroxxor urali tajszolassal uvoltve az oroszt igazi tajparaszt/mattreszeg hangon :>
  • Botond #31788
    TSen se kevésbé mókás hidd el :-) Caylannak például olyan hangja van mint aki nonstop héliumot szív,és hozzá délangol tájszólás,hát nemgyenge,közbenmeg svéd gyerek tökéletes angolsággal osztja az észt :-) szal mókás dolgok ezek
  • RocketyATwork
    ventrilon viccesek ezek a tagok, amikor azzal az igazi skót akcentussal elkezdett beszélni a gyerek "paladins are pacifist and ze hammers of light smite clericről" hát sztem mindenki röhögött, vmi iszonyat :E
  • Botond #31786
    na kiszabadultam :-o
  • Bhalage
    hehe jo kis tortenet :>
  • RocketyATwork
    haha jah, sajnos BGbe minden oldalon ez megy :) talán hibiknél - midiknél gyakrabban repoppolnak bg már tapasztaltabb gamerek azt jobban elkorigálják a nyájat :)
    Legtöbb US serveren alb vs mid/hib van és midik hibik egymást nagyából békén hagyják albi létszám fölény miatt, nem tudom hogy ez mennyire változott, BGben EUban mindig az a realm zergel akinek a birtokában van a CK.

A bg-s játékosokról meg annyit hogy (tudod már írtam:)) slash infilel kiirtottam egy full guild-grp hibit (ok nem egyszerre de minden tagot leküldtem kb 20perc leforgása alatt úgy hogy én vltam az egyetlen alb bgben aktiv :E) szal ne lepődj meg nagyon ezen! Próbálj vmi olyan guildbe beállni lvl 50en ahol van vmi féle vezér alkat (vagy csináld magad alapon, én ezt tettem mindig egyszerűen ideges vagyok ha nem úgy csinálunk vmit ahogy én akarom... általában :E) aki vezeti a népet nah meg persze olyan emberek állnak mögötte akik követik is az utasításokat, különben ott ette meg a fene ahol van. :)
  • Botond #31783
    nyelveket kéne tanulni,jimbo még tényleg angolul beszél,de amikor az írek vagy skótok elkezdik nyomni a tájszólást olyankor kicsit én is nézek,hogy mit akarnak bár eddig max 2x volt rá példa,hogy félreértettem amit mondtak :-) de az olyasmi elég gyorsan kiderül,mert fekszünk rögtön :-o
  • Botond #31782
    lényeg az,hogy kicsit se unom ám :-D
  • Kalinka
    nem csodálom.... ha ezeket az embereket megérted akkor grat. :))

Elhívtam Jamiest Odinba nyúlnak rangernek, erre mondott vmit de dögöljek meg ha egy szót is értettem belőle, pedig bizonygatta hogy angolul van :D
  • Kalinka
    Látod, mert nem én vagyok a healer !
  • Botond #31779
    holnap meg ML7 groupstep amire hívtak engem :-) te meg feliratkozhatsz ha akarsz :-) látod ez a különbség,engem felkérnek,hogy ugyan jöjjek,titeket meg kis szerencsével bevesznek ^^
  • Kalinka
    csak szólók hogy este ML5 9-10 lesz amire te is jelentkeztél :P meg én is...
  • Botond #31777
    5 bubi to go és wipe,ááááááááááááááá