Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nemFOTM!

anti hero

ala #28970

anti hero

Uberlama
én meg SIvel játszok hehe :p

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Leszedtük Kalinkának a Malice axe-t gond nélkül. Oda raktam a tank petet axe mellé+felbuffoltam+9% abs+ 4.6 dmg shield és agrora tettem. Raktam 1 FoPot animista mellé és a barddal felvettem az axe-t. Neves egybõl a petre ugrott. Símán gyógyítottam az animistával a petet a saját heal varázslatával( fele annyit se kellet gyógyítanom mint a mulkori hero-n Jacksonnal) Barddal+Zak és Kalinkával horduk a tokeneket közben animistával gyógyítottam a tank petet. 30 perc volt mire a 2 láda tele lett. Addigra a neves 85%on volt a 4,6os dmg shieldtõl. Kijöttek mellém én meg kivûlrõl felgombáztam FnF gombával+ közbe meg Jaksonnal gyógyítottam a tankgombát. Mindvégig a tankgombámon marad a neves. Sima ügy.😊
Levezetés képpen Battler-t is hidegre vágtam chanter FS-sel.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Botond
ur teh pwn
én meg a sajátomat, who rox even more

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

en meg a nolbys srac UIjat hasznalom na bumm ...
wh0 r0x

anti hero

Botond
viszont ugyanazt az UIt használja amit én :-)
Tiffa
A nacija, a sleeves meg a csimma nem arti!!!! Szóval gimp :p
nem is tudtam hogy fidel tolja amcsi serveren is :>

anti hero

/t gaby (v outkhast) etc...

anti hero

ebben igazad van. nem tudom mier ilyen szar minosegben vettek fel a komradok :>

anti hero

Hangianix
Ja igen, Exc/Midiben kellene majd help valakitol (unguilded char kellene egy invitehoz, kb 5 perc 😊 ).

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Nem birtam megnezni, kurva szar a minosege. Ilyenkor barmilyen jo lehet a video, megy ra egybol a delete 😄

: ))))))))))))))))))

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Hangianix
Zoyster vegig faszsagokat beszel FH-n. Most olvastam par hozzaszolasat. 😄

Hangianix

Quote:
Originally Posted by Clipse
FFS, our fg has 2 invaders, 1 unicorn, a Dragon, rest RR7+ you ignorant Bar-turds.

lol....ur fg has 2 invaders, 1 unicorn, a dragon and the rest Rr7+ 100 warders....

sõt tank setupba sm szerintem pocsék egyedül, de ez csak magánvélemény :p

fg vs fgre sm nem annyira jó mint egy bd-rm

Nameg shaman, de az jóformán unkillable.
A nevét még elmondhatnád 😊)
Mér bd? sm vagy sokkal inkább rm sokkal jobb lenne sztem. Mondjuk aug healer a gyenge pont ott, én már látom 😄
Nézd meg FH-n, valamelyik hippinek van olyan képe a nikkje alatt, hogy egy 2állású kapcsoló, feliratozva ADD/ZERG . fun 😄 elszenvedni nem az. Mondjuk továbbra is fentartom, hogy alb classok a zergre vannak designolva 😛 (debuffer grpal biztos kerülni fogjuk a zerget, márha én benne leszek, ami nem biztos atm 😊 )
este ne zergeljetek pliz xD ja natha fele grp az ilyen banelord bomber grp szal sok sikert a caster grphoz .)

(grp setup
pac healer, ml9 soj RR7
pac healer, ml10 soj RR10
aug healer, ml0 /cry RR6
shaman, ml10 perf RR7
bd, ml10 bl RR5
skald, ml10 soj RR9
zerk, ml9 bl RR5
zerk, ml9 bl RR9)

na tobbet nem segitek xD

anti hero

Uberlama
:ppp

Nah, zoyékat pwnolják? 😊 azt megnézem, aztán megyek ma úgyis excalra, majd jól megfikázom zoyt 😊)
Apropó, ma elvileg lesz caba-sorc debuf grpunk, belanna megint játszik, szal majd meglátjuk be tudok-e jutni vagy sem 😊
aod moviek se a zenejukrol hiresek .] a tobbit nem reszletezneeem xD
}😊

anti hero

Uberlama
bár a zene szar imo :p

Uberlama
jo kis movie

nesztek kis BC rvr movie

1st fight - AD, plus some hib add (CF gg)
2nd fight - Outlaw & Zoyster in 1 fg
3rd fight - AD

anti hero

lol😛

zzz

Nincs fenn. Még a 3 sphinx se poppolt. Biztos a koreaiak leszedték. Azok mindent leszednek ami fenn van hajnali 2-8ig, de már mondtam is, hogy õket utálom a legjobban.😊

naja 😛 oda viszem shadem azt reggel feljövök én is

zzz

Holnap már reggel 8kor bent leszek. Mondjuk ez nem garantálja, hogy a SoM is fenn lesz..)

oops, igaz. elnézést :>

zzz

Hangianix
Lattuk oket tobbszor is imo. Igaz 20 ward es titan vedelmeben campeltek mmgt 😄

igen csak 90%ba addolnak , fél év alatt egyszer találkoztam gol fgvel úgy hogy nem addolt rájuk más alb grp.

Sorry guys, valszeg én voltam az. És igen, már megint qrva nagy zerg volt, tele is lett a tököm az egésszel megint. Vmikor 12-1 között ki is léptem a rákba a grpbol, és mentem infivel kicsit, de toa nélkül sztem eccerûen sux. Hiába jó az sc-m, mindenki ilyen shade modba, meg ilyen msgket láttam, valakire ráütöttem 180at, erre vmi 90et az illetõ nemtom milyen állapota absorbált, szal wtf. Jól be is fejeztem tegnap mincer templatemet, dehát, csillió arti, 0áról elkezdeni megint, simpla cba really. Mindezt úgy, hogy resistjeim nem lehetnek cappeltek, ugyanígy instru se, stb, bár több hp, meg +style, +meele dmg, etc, kárpótol, az a fél év amíg kész lesz az viszont nem. erh qq off
zoysterékkel is nyomtam 2napja, csak aztán léptem prydre segíteni egy irl havernak, pont mikor gregorian is megjött (elõtte 7en wipoltunk egy rr9-11 hibbi fgot 😊 ), pedig szídni lehet ugyan õket (én is szoktam bármilyen hihetetlen 😛 gregorian is, zoyster többször is volt már 'gimp of the day' rankú a guildben, olyankor még a guild csatre sem tud írni, mindenki elkezde fikázni, szal fun 😄), de rp-t azért szép mennyiségben csinálnak 😊
the realm with most players take and hold most keeps and relics on 95% of the servers

Hibiknek rossz hír, alboknak midiknek NAGYON jó hír : )

All Animist 'fire and forget' turrets have been reduced in hit points by 70%.

- Much of the aggression generated by Animist turrets will now be transferred to the Animist's controlled pet during PvE combat.

NEW FRONTIERS NOTES

- Teleporting into a keep will now drop you inside the lord tower of the keep.

- Animist turrets cannot be cast upward over 250 units onto enemy keep or tower pieces. This is to stop turrets from ending up on the keep/tower ramparts, but still allows defenders to cast down onto attacking forces. Please note that Animists will still be able to cast upward over 250 units for their own realm's tower and keep pieces (or their own guild's tower and keep pieces for the PvP ruleset).

- Turrets cannot be cast into the lord tower of a keep unless the Animist is also inside the lord tower. This is to stop turrets from being cast into rooms inside the lord keep through windows.

Botond
egyébként engem is ez aggaszt,ez olyan realm ami legjobb esetben is 22% a szevernek,de primetimeba bõven 20% alatt van,akkorát fog szívni,hogy nemigaz :-(
igazság szerint az a baj, hogy excalibur/emain primetime elõre vetíti mi lesz NFbe a serveren :< alb emain cg = nf térkép... hát nem tom, 6fg alb ellen (akiknek valószinûleg meglesz majd pow relic nfbe) aminek igen nagy része caster, grapple és bodyguard mellett nem lesz túl nagy fun... (rengeteg alb caster van, vmi félelmetes vhol... tegnap bledermenél 20 alból 12 caster volt pl. ). Lehet hogy nem 700akat nukol ddvel mint rr11 mana eldritch, de nem is számít semmit, mennyiség bõven kárpótol...

Botond
pedig sanszos
okés, mikor érsz rá? én 8:45-ig vagyok otthon, utánna lépnem kell (de öcsémet esetleg megkérhetem hogy segítsen vagy vkit ircrõl)

jah tegnapi emain elég lolz volt, átérünk mmg-n DC-x-nél kép leáll 5secre, 5fg alb ölt éppen fg midit, beszállunk csatába (3 shotoltam két embert 😮) aztán meghaltunk.
Köv 2 portnál mmg-ig jutottunk, ahol Outlaw Zoyster assist nukolta ki a grpunkat (6fg alb közül :X)
Láttam ott egy lion knigh mincert, na most nem tom hogy ki volt, remélem nem riel :X)

Botond
na meg 8%castspeed is :-)
Botond
Badbitie Medicineman 278,034 1,765 Druid

na jó,csak 1765rpt dobtatok :-) még 8k,és átspeccelek mcl2+RP-re,és nem lesz többet ilyen,hogy csata közepétõl állok ott OOP,és nézek :-) meg felvettem a félkész szetem,így már vagy 15%healbonus meg vagy 20%powpool,így már kellemesebb lesz tuti :-)
Botond
velem 2 scout játszott tûpárnásat,de az istennek se akartam meghalni,akkor jött oda egy rr10es infil,szal ezt elbénáztuk valóban :-) megjegyzem az infilt leslammelték rólam,és még volt idõm körbeszaladni meghugolgatni majd mindenkit mielõtt végül steveh leütött :-O
/agree
foleg hogy tizezer kilometerrol pofatlankodik..
alt 1 insta elmegy miremegnezem hogy najo merrol allnak belem a nyilak ill hogy akkor lehet-e a masik iranyba biztonsagosan futni...
bar a multkor leamnesiaztam egyet az elment, lehet nemtudta miaz azt elmenekult in ph33r :>
de aze ha ramtapad egy az 99% interrupt szal semmit nem lehet csinalni 4tw...

riell te meg tegnap remelem nem aban a 6fgs zergben toltad mert az nem lenne jo hatassal a nepszerusegi indexedre =)
olyan volt hogy megyunk megyunk megyunk egyszer csak iszonyatosan elkezd kerregni a gepem megall a a kepernyo eltelik 5sec es halott vagyok es 3 kepernyonyi alb massza maszik at a teruleten. eleg lol volt hogy 'veletlenul' AD rr8-10 alb grp is pont ott vol a tomegben oO komolyan mondom nevetseges. (meg mindig😛)

anti hero

2 gép van ujra. Ha kell a SoM akkor valamelyik hétköznap délelött segítek leszedni.