Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Nyomultam kicsit sttvel pár napja kettesben, és majd leestem a székrõl, amikor sorba 5stealther (hippi-middi vegyesen) agrózott rá, mivel a feje felett ugyebár Saracen Invader van, és valahogy mindenkinek ellenállhatatlan free-rpnek tûnik egy rr1esnek látszó infi 😊 Aztán többnyire meglepõdik, hogy ketten 2körben nyírjuk ki (és ugye nem én vagyok a dmg output igazándiból 😊 ). Ezekután meggondolandó, hogy csináljak-e egy stealthert, elején biztos 0-24 szívnék 😛
zzz
addig csak QQ :-P
De 1-2 év turbo pascal, c++, java, delphi, algortimusok, architektúrák után már 1 hosszú szoknyás, tarisznyás alter csaj is lehet bombázónak tûnik 😛
na ez erdekes
anti hero
anti hero
Ps: az csak ideális esetben 5 év, akár 6-7 is lehet belõle 😊
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Tudnám mi miért nem voltunk a zergben?

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
láma hibik zergelnek minket 1000el emainben!!!
help m8s!
Akkor csak neked elárulom, hogy én is a legnagyobb faluban tengetem hétköznapjaimat, és abszolút nincs meleg most pl a kéróban, szóval sztem hagyd a fenébe a hülye szõlõt, vegyél 1 panelt békásmegyeren, ofc chello powerral, és csatlakozz a klubbhoz 😛
anti hero
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
anti hero
egyebkent 1 artifact 1szer lehet meg aktivalva, nem tudom miert, de elveszik etc akkor nem lehet ujra megcsinalni..
ez miert van... noone knows...
anti hero
LOÁL ez tetszik
anti hero
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
max az ilyen "fook your momma steal arti my - wtf you cleric you heal ok" ról készítek :p