Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

talán eccer kicapemelem shademet is vmennyire meg mlzgetek vele picit (kéne egy solo kari, sm - svg grpingra nekem elég lesz úgy érzem😊 azt meglátjuk, de ez még a nagyon távoli jövõ, talán next yearbe meglesz ml9 + 2-3 arti + lwk 😛 gov - som - golden spear etc... nem bírom magam rávenni hogy felépjek campelni oO

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

én pretoa beszéltem, már leírtam elõbb toaban mi a helyzet.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Ez azért nem igaz, assistolva DW (LA) miatt infil iszonyat gyorsan bír halni, soxor lenyomtak minket is így, stt-t leassistolták, mire lemezzeltem õket halott volt, vagy majdnem halott 😛 Hidd el, van esély, már csak ezek miatt az eszméletlen dúrva LW sebzések miatt is (bejön másik fegyver 5-600 simán, ráadásul baromi sokat debuff-proccolnak is), s/c debuff után marad kb 1400-1500hpja egy rouge classnak, szal.. Legtöbbször az dönt ki veszi észre elõbb a másikat. Legalábbis azonos létszámnál, plussz normális karikkal-cuccokkal (hunter pl ha megszakad is esélytelen meeleben, megha sokan vannak akkori is, viszont már leecheltek le minket shademódból távolról 😛). Aztán néha mákunk is van, csúcs eddig 5sb volt, amit lenyomtunk, és nem halltunk. Viszont volt savage fulbuffed, aki egyedül kinyírta stt-t, nekem meg csak ipvel sikerült elfektetnem, meg end potionnal, és még így is határeset volt (jójó, ez nerf elõtt volt, minden második quad, etc 😛)
hát prydwenen kb ua miatt nem volt sose fun +3str relic igen sokáig alboknál volt , 2-3 high rr infil mincer együtt leverhetetlen 3-4 sb/ns nélkül (ha nem vagy rr5+). Talán két rr6+nak van esélye hogy egyiket megöljék :o

Botond
mondjuk az idejárok többségérõl ugyanez elmondható
Botond
többsége olvasni se tud sztem >.<
Amúgy várjcsak amíg vmelyik alkatrész a gépsorból idejön olvasgatni, majd kapsz egy lófejet.. azaz izé.. szõllõkarót az ágyadba reggel
Botond
egyik dakota napszámosnak olyan beceneve volt aszittem behalok a röhögéstõl amikor meghallottam hogy hívják a többiek :-D ez kb 2 hete volt,új volt az ember,de nem mertem beírni ide,mert egy illetõ itt ugyanazzal a becenévvel nyomul,és most nem érzem magam felkészültnek egy 'homurérzekem nincs mindent mellre szívok flémelünk értelmetlenül 300kommenten keresztül' szituációra,de hamarosan >.<

Nyomultam kicsit sttvel pár napja kettesben, és majd leestem a székrõl, amikor sorba 5stealther (hippi-middi vegyesen) agrózott rá, mivel a feje felett ugyebár Saracen Invader van, és valahogy mindenkinek ellenállhatatlan free-rpnek tûnik egy rr1esnek látszó infi 😊 Aztán többnyire meglepõdik, hogy ketten 2körben nyírjuk ki (és ugye nem én vagyok a dmg output igazándiból 😊 ). Ezekután meggondolandó, hogy csináljak-e egy stealthert, elején biztos 0-24 szívnék 😛
Tafaya
Hehe mar csak a "Ha elmondanam meg kellene hogy oljelek" szoveg hianyzik 😊

megszöktek a dakoták m8?

zzz

Botond
mosse azé keltem 3:30kor mert 4re megyek a szõlõbe a brazil gépsorral btw :-D
Botond
grat,remélem ez nem ilyen mûegyetem power,hogy 5 év alatt végez 5%,6-10év alatt még 5% többiek meg így jártak :-DDD
Botond
be fogom vhonnan szerezni a cry me a river-es számot csinálok egy rövid Mp3at belõle,és belinkelem minden jajj hibik zergelnek postra válaszképp az a plan :-)

addig csak QQ :-P
Botond
van egy kis lakásunk Pesten,ahol chello az egyetlen lehetõség a netre,szal ez az alternatíva adott >.< de egyenlõre nem kivitelezhetõ,majd ha hazajönnek a szülõk átveszik a szõlõt,akkor az asszony elvállal vmi munkát Pesten,én meg fõállású semmittevõvé avanzsálok elõ :-) na talán esetleg elmegyek én is dolgozni :-) de ez még minimum 1,5-2év,addig maradni kell
Hát persze hogy nem 😊

De 1-2 év turbo pascal, c++, java, delphi, algortimusok, architektúrák után már 1 hosszú szoknyás, tarisznyás alter csaj is lehet bombázónak tûnik 😛
igen?! =)
na ez erdekes

anti hero

tudtommal a programozó matematikus szakok mindig is tele voltak bombázó csajokkal 😛
remelem jo nok lesznek kulonben az egesz nem er egy rakas szart sem :x

anti hero

Grats!

Ps: az csak ideális esetben 5 év, akár 6-7 is lehet belõle 😊
AngeLujo
tudom hogy senkit nem érdekel, de akkor is ideírom hogy felvettek egyetemre szal szerencsére tanulhatok tovább még 5 évig... ELTE prog mat btw :p

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Ohh de lámák vagyunk imo 😛
Uberlama
tárgytalan mert albik megent lezergelték õket 😄 (csak megen nem voltunk benne :< )

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Mégsem tárgytalan, megint lezergeltek 😛
Tárgytalan, alb zerg leölte õket 😊

Tudnám mi miért nem voltunk a zergben?
AngeLujo
mer ha legalább brehon zerg lenne, de nem az :/ na mind1, mi kitartóak vagyunk, van a mai napra vagy 6k rp-nk :p

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Uncsi már a fórum, úgyhogy whine-olok is egy kicsit: 😊
láma hibik zergelnek minket 1000el emainben!!!
help m8s!
Ohh welcome m8!

Akkor csak neked elárulom, hogy én is a legnagyobb faluban tengetem hétköznapjaimat, és abszolút nincs meleg most pl a kéróban, szóval sztem hagyd a fenébe a hülye szõlõt, vegyél 1 panelt békásmegyeren, ofc chello powerral, és csatlakozz a klubbhoz 😛
Persze, már figyelik az általam megadott accok tulajdonosainak ténykedésiet! 😛
most ez ennyire ubernagy titok?! midiben miota ment es mennien hasznaltak, mar reggel sorbaallas volt ... zzzzzzzzzzzzzzz delutan meg 99.9%ban foglalt hely.... szal nem ertem.

anti hero

Botond
én vettem meg Rambó accát >.< szal givf info imo
Hangianix
Jott mar valasz RightNow-tol albi xp hely ugyben? xD

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Bannolás után úgyis lesz ideje többet fórumozni 😊
LOL
100 % hogy amit csináltok az csalás, különben 1 normális xpzést senki a mythicnél nem nerfelne le és ti se titkolnátok ennyire. Pont a nagy titkolózásra fogtok ráfizetni szerintem, mert ügye ha kevés ember csinálja akkor simán bannolják õket, de viszont ha sok ember csinálja csak odaraknak 1 teleportot. Majd ha már nem megy megoszthatnád velünk is ezt a hatalmas titkot.😊)

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Vagy 2 gyûrû, karkötõ+ 2 arti ugyanott lvlne és az már csalás lenne ha kevesebbet xpznél mint a többi.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Ha pryd/albi lennél, rr8+, akkor esetleg elérulnám, addig nem 😊
Uberlama
gondolom hogy ne lehessen 2 battler vagy 2 malice egyszerre vagy vmi, más értelme nem nagyon van

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

ugye ugye videki tesverem =)

anti hero

kovetkezo v kovetkezo utani patchbe naz artifactok indestructible lesznek azt mondtak nekem a mindenttudo orosz kollegak..

egyebkent 1 artifact 1szer lehet meg aktivalva, nem tudom miert, de elveszik etc akkor nem lehet ujra megcsinalni..
ez miert van... noone knows...

anti hero

"wtf you cleric you heal ok"
LOÁL ez tetszik

anti hero

jóhvan na szentendrén de pesten dogozk már egy ideje jó sokat szóval azt is mondhatuk ,hogy beköltöztem 😊
Hangianix
Minek screenshot, amikor a chat temp megmarad kovetkezo belepesig ^^

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
vmi akció volt,és rákerült,aztán annyira mókás volt gondoltam megosztom a nagyérdemûvel,de a reakciókat látva nem érdemelték meg :-(
de egyébként se csinálok screenshotokat ha "ismerõs" - guildie - spanal chatelek :p

max az ilyen "fook your momma steal arti my - wtf you cleric you heal ok" ról készítek :p

igen a különbség az hogy ha eszembe is jutna megkérdeznélek :>

Botond
nyugodtan felrakhatod bármelyik PMem amiben ilyesmit ecsetelek,hogy épp hogy szólóztam le a sárkányt/6fg albot/12fg midit/mind3 egyszerre imo :-O
háááát, ahány ház annyi szokás 😊 Én személyes beszélgetéseket nem szoktam nyílvánosságra hozni általában oO

Botond
az jó 2 év után volt,és egy db általam roppant mókás PMet raktam fel,sztem mindent ütött az a poén,csak egyeseknek nincs humora :-D
Botond
és csekk ur PMs m8 >.<