43179
  • Mester
    k.

LOOOOOL
  • Tafaya
    Atkopiztam a Miert ne drogozzunk napkozben topicba
  • Botond #31974
    ezé kár volt regisztrálni :-)
  • steveh
    he ?
  • Centinel
    Na ide figyelj Mersain,kezd elegem lenni az ostoba hozzászolásaidból vegyél már vissza kicsit!
    1.Ha nem értesz hozzá ne ebbe a fórumba irkálj
    ez nem arra van koszi.
    2.DE ha már a játékhoz nem értesz,akkor legalább számolni tanulj meg,illetve ha az sem megy ajánlom figyelmedbe az Asterix és Obelix valamit a hasonlóan kimagasló tudást igenylő jatékokat.
    3.Semmi bajom veled(najo ez kamu),de már elegem van az olyan n00bokból akiknek 2 napja van meg a játék,de már fórumon osztják az észt...
    üdv : Centi
    Ja és a nevedet ha vállalnád.....
  • Uberlama
    btw nem tudja vki hogy Ferenc gyereknek mennyi a repop timeja, scepter of meritorius encounter mert kéne a csávesz hogy idézze a mobjait atlantis tablet xphez :=(
  • Botond #31970
    ok \o/
  • Tafaya
    En azert irok valami jo kis flame-t FH-ra es majd azt hazudom hogy csak utana lattam hogy mit irtal itt Botond :)))
  • Botond #31968
    nem beszélve arról,ha vki elfut nem tudsz rajta maradni stickel 3-4-5percig ^.^
  • Botond #31967
    azé kellett sprintelni,mert ugye nekem is caster speed van,de megütöttem,szal mind2nek lejött...
  • Botond #31966
    megütöttem...
  • Bhalage
    spd>end+sprint?
  • Bhalage
    baszki tegnap jott egy rr9 mid grp (hadrian! =)) mikor RR1.9999999 a druidom (mar lvl40!). loggoltam is a f*szba =)
    QQ
  • Uberlama
    hehe :)
  • Botond #31962
    ja,mielőtt jön a pampogás littles gratzthreadjében FHn,ő volt az a sorc akit egyszer stickelve kergetem 3-5 percig sprintelve odinsba apk-amg között,és egyszer se volt se rangebe se viewbe se semmi,szal vmi olyasmi trükkel nyomulhat,mint a stickelve pbaezők,és ez ráadásul még jóval toa release előtt volt
  • Botond #31961
    eleve ő húzta fel a karit,én csak /30,bexpztem 5 bubit,azt láttam ez suxx,és hagytam a francba,elmentem 2 hétre nyaralni,mire visszajöttem,hogy 50es animist,akkor nyomtam rá ML1-2-3at,2re összejött artifact farmingból MLxp,gondoltam ML3ra is lesz vagy 3-4-5nap,de nem 6 óra alatt összejött :-D sztem ami arti hibibe van mind leszedte(fel tud tölteni FGt a gyerek,ami úgy kezdődik,hogy 3 animist+foposdruid+pbt+chanter+manament+bárd,szal mindent le bír szedni),most mehetek Colossalt,meg neves oroszlánt pwnolni,és várhatom ML4 raidet,meg kéne nézni ML4 convoker mittud :-)
  • Uberlama
    jah hát akinek megcsinálják a nehéz részét... j/k :)
  • Botond #31959
    há bazzeg a GM nem ép teljesen,mondtam neki farmoljon pár artit kéne ML3hoz MLxp,erre most 100%on van,szal ding ML3 \o/
  • Botond #31958
    givf 100% MLxp for ML7 dungeonban farmolunk animistel powerhoz \o/
  • Botond #31957
    7óra és kész \o/
  • Botond #31956
    mer?prydwen a pve szerver ,FHra is ki van írva,ott meg ritka nagy igazságok vannak fyi!
  • Uberlama
    106 ember ... lol
  • Botond #31954
    na má csak runi \o/
  • Botond #31953
    4,5 óra eddig,de a végére meglesz 8
  • Botond #31952
    106ból velem együtt 6nak volt kész a 2db grouplépés kb...
  • Botond #31951
    leader nem adta be a fg,meg 2fg lépést prereqnek,és 106ember 8asával sakkozott,meg 16osával 45percet várt repopra...
  • Uberlama
    ml2t?? mi 6fgvel olyan 3-4 ora alatt megcsináltuk excal hibibe pedig már hajunkat téptük néha mekkora szopás van.
  • Botond #31949
    nme hiszem el,hogy ML2 képések elhúzni 8 óra hosszan,és még a flénél se járunk
  • Uberlama
    lol :D
  • Rockety
    infivel,,, adok egy hetet
  • AngeLujo
    infim még picit messze van az aleriontól

Lopakodo Halal Angels of Darkness 50 412,790 9,558 Infiltrator Saracen
    :p
  • Uberlama
    merc :)
  • Rockety
    vagy ez a mercenary ? :E
  • Rockety
    mert infilnek szüksége van rá :EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
  • AngeLujo
    lvl 8 elég neki :D úgyis mindig lusta lennék eltolni a 10-es charge-ot :)
  • Botond #31941
    wtf pwn >.< csak nem lusták vagyunk malice-t xpzni?:-D
  • AngeLujo
    btw :p

• Botond #31939
    lol,van egy whine thread FHn,hogy hibik radaroznak,és hopp yurian volt a bárd,na én még senkit nem gyanúsítottam ilyesmivel,de szerintem,ha vki akkor ő télleg radarozik
  • Pari
    huje vagok cloakot csinalhat, de a tobbit...belt,jewel...
  • Pari
    Udv,

lama kerdes: lassan van annyi penzem igy lv42n,hogy csinaltatok a necromnak egy set armort,de utana mire SC-ztessem, tobbi necro mit tanacsol...mi az ami atkerul a petre? mi az amit felesleges,mert esetleg lesz epic armorbol jobb,vagy egy konnyebben megszerezheto artifact...szal szerintetek hogy nezne ki egy idealis set
    head:
    body:
    arms:
    hands:
    legs:
    feet:
    (cloack, ring, bracer...ezeket is csinalhatja player?)
    de azt is szivesen veszem,ha leirjatok egy szerintetek idealisan felszerelt karaktereteken milyen cucc van...es miert...

ps:
    Haver latott egy Mester nevu Midet vagy Hibet US/Merlinen...O nem az aki szokott ide is irogatni?