Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
Ki az a mi? 😄 En egyedul vagyok a guildemben, neha sikerul egy masik clericet szereznem es Odinban lofralunk. 😄 Tudod, kb olyan styleban, mint amikor mi duoztunk emainben delelott. xD

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Mivel nincs fotmuberallesrammstein grp ezért valszeg ti fogtok meggyakni egészen NFig amikor bevetem a mighty rangert és akkor lesz nemulass!

Én PVEzek meg lezergelem "nehezen" a lujo cabáját. Meg a Botond grapplezik néha nekem pár áldozatot. Én jáccom és nem teleszarom az összes fórumot ha valaki megölt.

Hangianix
Nincs valasz? 😞

Az a vicces rajtam, hogy elõre tudom/tudjuk melyik síróskurva fog postolni sgre?

Uberlama
hát szerintem inkább ez a vicces amit ti csináltok :>

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Hangianix
Remelem Zak en jo vagyok nalad es Kalinkanal egy /hug-ra mielott megoltok 😄

Így legyen ötösöm a lotton btw. Leütünk valakit közületek és abban a pillanatban ahányan online vagyunk pry hibiben hangosan elkezdünk röhögni és figyeljük sg-t. Sajna most túl késõn reagáltál Lujo a "nehezen" lezergelt guy!
Így már nem vicces 😞

A Godwan meg ne szójjon beee! 😄

Szerintem sem. Annyit nem ér aza "nehezen" lezergelt cabalist. Csak te erõltetted eddig is.
Szót sem érdemel az egész de hát nem bírtad ki megint, hogy be ne írd fórumra. 😞

Uberlama
ez az sg egyre jobb :>

jah és ne feledjük battlemaster + sojouner + spymaster linokat infil + mincer + ranger m8en, végül is nem olyan nagy gáz a bodyguard/grapple/zephyr.

szemben a csudálatos stormlord linon amit az ns kap meg... szal stealtherekrõl ne is ejtsünk szót,

zzz

lol mert a df nerf nagy probléma lesz mincer petes infiknek, nah had röhögjek már egyet:

hahahahah

egyedül akinek esélye van az egy ml9es spymaster sb/ns heat resist buffolva, purge fent legyen a jellegzetes "Dragonfang - touch" feelingzor elhárítására. (mióta nem csináltak vele semmit? 2.5év?) Ap3 shade esetében, amit nfbe persze elvesznek, nem szabad hogy sos - purge fent legyen mert különben szevasz tavasz, PA-zni kell infit hogy legyen vmi féle esély... ja és persze mindez csak akkor fog mûködni ha nincs heat-resist buffere az infilnek a shaden viszont van.

Az hogy mind 3 alb stealther 9seces stunt tud, ebbõl 2 anytime szerintem ugyanakkora faszság mint a svg néhai quadrétje vagy a jó öreg determ elõtti chanter. A probléma csak az hogy svg/chanter etc etc még kaphat nerfet (sõt nfbe pbae already nerfed, svg is kapott már), de a büdös mincer pet mindig is ott lesz az infilm8 mellet és semmit nem lehet vele csinálni, max lezergelni és ezen nem lesz változtatás... de aki meg stealtherel zergel az egy nagy "!%%'"+"...

Szal aki alb stealthert játszik és QQ-zik hogy ez meg az op, elõször nézzen magára. Kthx

zzz

Hangianix
Ok, koszi. 😊 De fel 8 elott nem tudok jonnni.

ma erinys charm lessz.ha gondolod jöhetsz körbe nézni segíteni hogy müködik aztán meg megnézünk neked pár artit mi van fent.
Hangianix
Akkor johetsz segiteni m8, csak 6 artifact kell. 😄DD

errol a postrol a jo oreg fidelcastor jut eszembe ahogy a hagbui village tetejen vadul pbaoezik outkhast meg kozben a lootot szedi :>

anti hero

Persze ragaszkodva a mentalitásunkhoz, amint elárulja bannoltatjuk majd õket!
Hehe, a tipikus magyar összetartás és egymás segitése mindig is a magyar játékosok (akár milyen játékról legyen is szó) egyik legnagyobb erõssége volt

És nem nagyon akar megváltozni a dolog
Azért mi a jó magyar szokás szerint elég erõsen segítjük a földieket o0
belépek hozzád is persze csak ha elmondod 😊
ja az tök vagány volt én még voltam olyan gonosz ,hogy ki be portoltam a necrommal az enemy keepnél.

belépek albi excalra akor elmondod a dolgot?
Szia!

Guild honlapról én nem tudok, amin használható infó is lenne. Ez az a fórum, ahová minden magyar ir, de van még pár zártabb magyar fórum a guildoknak és más egyéb csoportsulásoknak 😊

Amúgy melyik szerveren jáccol?

Sok sikert a daocban!
Sziasztok!

Négy év EverQuest után gondoltam kipróbálom a DAOC-ot, annyi kérdésem lenne, hogy ezen a fórumon kívül van más magyar DAOC oldal ahonnan okosodhatnék (esetleg guild honlap)?
Egyébként Cabalystet indítottam, már level 10 😊

Üdv mindenkinek,

Utahmar
AngeLujo
hogy lehet már ennyit írni?? valahogy marhára nincs hangulatom végolvasani, írt nekem valaki valamit? ;p (gondolom nem :< )

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

AngeLujo
egyedül voltam és mentem volna govot xp-ni ^^ nehéz? 😊
nemtom mér kell mindenféle láma cabától elvárni hogy bealázzon 5 hibit, fõleg egy mg-nél ^^

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Hyder
okes...sztem este megy a PM, keson leszek csak, van kis maszek melo...

Steam: [HUN]Feriggno

Amire, pmelj rám majd excalon ha látsz, elmondom hol lehet gyorsan 50es bármilyen kari 😄 (riwennek megmondtam már, szal már lehet tudsz róla 😉 )
Pedig még másfél évig simán elélvezkedtem volna a falon átnyúkolos petemmel, elhihetitek 😊)
Bezzeg alb bugokat rögtön kijavítanak.. Chanter pet átnyúkolt a falon, másfél év múlva javították, savage quad hit, fél év alatt javították, LA dmg 1év alatt javították, necrók átnyúkolnak a falon, 1hónap alatt javították, az infil nerf... hááát, nehéz azt mondanom, de df kicsit tényleg túl dúrva, én mikor mincerrel duelleztem infil ellen, df nélkül volt esélyem, dfel meg nem. Szóval.. Azt tudom krannel sokat dumáltam akkor, amikor amirével játszott, még mielõtt átment volna hippibe, és ahogy õ fogalmazott mindent lenyomott vele ami mozgott.. Ez persze még toa elõtt volt. Szal némi nerf azt kell mondjam jogos lehet, de 5secre visszavenni egy 50es stylet.. holott ez ilyen lvl 20-30 stylokra szokott lenni ennyi duration.. Eltellik 1év mire csinálnak valamit, amikor meg végre csinálnak valamit, akkor meg olyan érzése van az embernek, hogy nem gondolták át a változtatást, amit ezközöltek.
igen SI zónára gondoltam én is .Toa már csak azért nem lehet mert ott nem csak albik járkálnak.
Si zóna ami egy félre esõ helyen sok mobbal.Gwyndeuban van egy hely ahol rengeteg viking van és elég sok házzal és egy szép környezettel ott bõven lehet geometriai bug amit így ki lehet használni.Viszont nem vagyok benne biztos ,hogy elég mob van ott.rég jártam arra de ez az egyetlen hely ahol sok piri meg lila van nem tudom elég e ehez a teljesítményhez és még geometriai bug is lehet hozzá.
Uberlama
2 meg egyenesen poén, egyiket levágom másik mezbe van, odamászok elé /wave, stealth pa combo azt csá :>

Uberlama
agree, stealtherek között a mini iszonyat overpowered szar tbh. mentünk mi is duoba minivel és 3 stealther vagy 4 ha nem tul jok akkor sima ügy volt.

mt, #29134re ment.

Hyder : stealth warrol nem tudok nyilatkozni, mert olyan karim nincs, de sztem a minstrelek miatt van az egesz.

anti hero

na megnezlek titeket ma este. meg figyelni fogom a midiket is..

anti hero

Tafaya
Meg Inishail Island-et tudom elkepzelni az elegge kihalt es van par hely ahol sok mob tomorul ossze. Talan azok a Buzzing Nuisances vagy mi vagy orc-ok.

Látom neked is megfordul a fejedbe.😊)

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Hyder
hál istennek most csináljuk a mi kis külön bejáratú stealther grp unkat. amint megvannak a kis karikmegyünk emainbe és szétverünk minden kiba enemy stealthert

kicsit nekem is kezd telelenni a tököm az állandó szopásból, relic visszaszerzésre esély sincs és akkor még sír a többi realm a DF miatt...szopjanak le, ennyit tudok mondani a realm balance ról, a többi nem érdekel (többi class ra gondolok)

Reméljük nem az albi barátaid tréfája áldozata lettél.(Bízom benne, hogy te jártál is ezen a helyen és nem mindenféle mendemonda után írtad ezt ide.)
2 ice wizard+FoPnak min piros-lila grouppolós mobokat kell írtani non-stop, hogy a 3. leech 20 óra alatt 50es legyen. Ha magasabb szintûeket akarnak és 3-4 jön akkor a resistek miatt egybõl megfeküdne a 2 caster. 1etlen módja van, hogy ezt megcsinálják. Mégpedig az, hogy valami csalás van a dologban. Szerintem a mobok nem tudják õket megütni vagy a FoP-pal van valami trükközés és a mobok mindig a FoP gazdáját akarják kicsapni, aki pld nem elérhetõ.
Hol lehet ez a hely?
1.Valami olyan helyen ahol sok a piros(estleg rengeteg nari) majdnemhogy insta poppal.
2. Van valami kiemelkedés,ház,sátor, etc ahol a lehetõleg kis termetû mobok nem érik el a 2 castert vagy valami geometria bug folytan a caster elött állnak, de mégse bírják megütni.
3. Valami eldugott helyen van ahol senkise jár különben már mindenki ezt csinálná és beraktak volna oda 1 teleportert.
4. Nincs vagy nem nagyon van caster v. parittyázós mob. Ha ilyen mobok vannak akkor nem lehetne csinálni.

ToA szerintem kiesik, hacsak nem a lavabuggal trükköznek valamit, vagy azzal, hogy a vízbõl nem tud kijönni a mob, vagy valami olyan fal,szikla van amin a mobok a hülyén megírt AI miatt nem tudnak átjönni és mindenféleképpen ott akarnak jönni.
Még anno amikor a ToA bejött nekem is a fejembe volt, hogy a nagyhajóról lehetne xpzni pl krokodilokat az alacsony termetük miatt nem biztos, hogy elérnék azt aki a nagyhajón van, de akkor még nem volt annyi pénzem mint most és nem mertem kockáztatni a vagyonom 1 tesztre.
DE szerintem ezt nem a ToAban csinálták. Túl sokan mozognak ott. Szerintem valami eldugott SI zónában vagy a régi világban valahol, ugyanis itt a legtöbb olyan mob amelyik a legidétlenebb AI-val van és csak melee-t tudnak.
Rákeresel ice wizardra és clericre és amelyik zónában 2 ice+1 cleric+1 low lvl figura van jobban körülnézel. Mundjuk 99%, hogy anon mind.😊)

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Hyder
albionnak nincs más választása néha, csak a zerg...

albnak csak a stealther karijaiban van "úgymond elõny" a többi realmhez képest...

namost, hadd ne irjam le hányszor van emain "mid stealther" zergelve

jah és most még a kis infilem elõnyét is nerfelni fogják, hát kapják be bazz

szal mivel érdekes módon ez a realm balance valahogyan sosem sikerül igazán, valahogyan mindig megmarad pár pozitív bug ami nem albion -t érinti, és ezt valahogyan sosem sikerül azonnal javítani, így mi eléggé hátrányban vagyunk, emiatt nincs más választása albionnak...

én nem mindig látom ezeket a zergeket stealther mivoltom révén, de ha gigi azt mondja akkor az ugy van

Aha, tegnap is nyilván csak véletlenül voltam én az a grpban mint leader, aki azt mondta (kb a 4ik lezergelésünkig), hogy MI NEM addolunk, MI NEM stickelünk, hanem szépen rohangálunk mint fg. Ezekután idejövök értelmes beszélgetést mondani, és a fejemhez vágja valaki, hogy zergelünk, mindezt azután, hogy 4-5fg middi együtt mozgott, meg kb 1óráig kempelték amg-t, amíg ki nem füstöltük õket, persze nekik még így is megért, olyan lámákat mint mi is, akik mertek 1fgként mozogni jól lezergelhettek 4 azaz négy alkalommal. Ezekután mi a ráknak csodálkozol, hogy zergelek hm? Még jóhogy, 2óra szopacs után teljesen alap, hogy nem akarom megadni a middiknek ezt az örömöt megint, és megnyugtatlak, toltunk 3fg vs 3fg fightot tegnap, akik ellen fgal nyilván esélyünk nem lett volna.
givf info pls.lehet nincs is ilyen hely csak kamuzól ?😊
ahahh carrerat ismerjuk!!!! :>
mr shade mode geco egy moccolo sorccal szokta tolni...
jopar fightunk volt mikor meg mersain aktiv volt =)

anti hero

Uberlama
lassan kezdek vmi késztetést érezni hogy egy este a bardommal belogoljak és stickelve egy hibi fgre megnézzem már ezt az über excal rvrt :> anynira fun lehet a zerg zerg meg zerg ami amugy nem is zerg csak solok :>

Csabee
egyébként mostanában odinban szoktam szolozni néha és van 1 durva gyerek, vmi carrera egy merc. no õ ki szokott ölni mert van ip-je meg az a lassito banelord ml is meg minden.

Csabee
egyetértek, albok többet zergelnek.
mondjuk estefele emainben volt hogy amg-nél összefutottunk 1 csilio midivel de nem számolgattam õket mert olyan gyorsan haltam

Botond
na majd NFben lesz elég zóna,hogy minden fg külön mehessen :-)
en ma meg nem jatszottam mert fozom mosok takaritok vazz =) majd du/este 😊

anti hero

nem szereted a zerget megis ott latunk _mindig_ a zergben az rr11es haverjaiddal.. mar ne haragudj de en miota aktivan jatszom midgardban kb 1 eve osszvissz kb 2szer lattam olyat hogy 3fg+ mid egyutt ment mondjuk amgt kempelni, ez nalatok _mindennapos_
ps: en is szeretem a fg vs fg fightot es en _kizarolag _ fg vel megyek. mivel a guildijaim is ruhellik a zergelest. olyan hogy stick a zergleaderre meg _soha_ nem fordult elo. ugye megertesz.

"azaz middiknek köszönhetõen nincs más mód az értelmes játékra" ???

anti hero

Csabee
oszt amikor jött az add kb mindenki oom volt én nekem má elment mcl és 2 mana pot is