Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Így már nem vicces 😞
Szót sem érdemel az egész de hát nem bírtad ki megint, hogy be ne írd fórumra. 😞
szemben a csudálatos stormlord linon amit az ns kap meg... szal stealtherekrõl ne is ejtsünk szót,
zzz
hahahahah
egyedül akinek esélye van az egy ml9es spymaster sb/ns heat resist buffolva, purge fent legyen a jellegzetes "Dragonfang - touch" feelingzor elhárítására. (mióta nem csináltak vele semmit? 2.5év?) Ap3 shade esetében, amit nfbe persze elvesznek, nem szabad hogy sos - purge fent legyen mert különben szevasz tavasz, PA-zni kell infit hogy legyen vmi féle esély... ja és persze mindez csak akkor fog mûködni ha nincs heat-resist buffere az infilnek a shaden viszont van.
Az hogy mind 3 alb stealther 9seces stunt tud, ebbõl 2 anytime szerintem ugyanakkora faszság mint a svg néhai quadrétje vagy a jó öreg determ elõtti chanter. A probléma csak az hogy svg/chanter etc etc még kaphat nerfet (sõt nfbe pbae already nerfed, svg is kapott már), de a büdös mincer pet mindig is ott lesz az infilm8 mellet és semmit nem lehet vele csinálni, max lezergelni és ezen nem lesz változtatás... de aki meg stealtherel zergel az egy nagy "!%%'"+"...
Szal aki alb stealthert játszik és QQ-zik hogy ez meg az op, elõször nézzen magára. Kthx
zzz
anti hero

És nem nagyon akar megváltozni a dolog

belépek albi excalra akor elmondod a dolgot?
Guild honlapról én nem tudok, amin használható infó is lenne. Ez az a fórum, ahová minden magyar ir, de van még pár zártabb magyar fórum a guildoknak és más egyéb csoportsulásoknak 😊
Amúgy melyik szerveren jáccol?
Sok sikert a daocban!

Négy év EverQuest után gondoltam kipróbálom a DAOC-ot, annyi kérdésem lenne, hogy ezen a fórumon kívül van más magyar DAOC oldal ahonnan okosodhatnék (esetleg guild honlap)?
Egyébként Cabalystet indítottam, már level 10 😊
Üdv mindenkinek,
Utahmar
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
nemtom mér kell mindenféle láma cabától elvárni hogy bealázzon 5 hibit, fõleg egy mg-nél ^^
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Si zóna ami egy félre esõ helyen sok mobbal.Gwyndeuban van egy hely ahol rengeteg viking van és elég sok házzal és egy szép környezettel ott bõven lehet geometriai bug amit így ki lehet használni.Viszont nem vagyok benne biztos ,hogy elég mob van ott.rég jártam arra de ez az egyetlen hely ahol sok piri meg lila van nem tudom elég e ehez a teljesítményhez és még geometriai bug is lehet hozzá.
Hyder : stealth warrol nem tudok nyilatkozni, mert olyan karim nincs, de sztem a minstrelek miatt van az egesz.
anti hero
anti hero
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
kicsit nekem is kezd telelenni a tököm az állandó szopásból, relic visszaszerzésre esély sincs és akkor még sír a többi realm a DF miatt...szopjanak le, ennyit tudok mondani a realm balance ról, a többi nem érdekel (többi class ra gondolok)
Steam: [HUN]Feriggno
2 ice wizard+FoPnak min piros-lila grouppolós mobokat kell írtani non-stop, hogy a 3. leech 20 óra alatt 50es legyen. Ha magasabb szintûeket akarnak és 3-4 jön akkor a resistek miatt egybõl megfeküdne a 2 caster. 1etlen módja van, hogy ezt megcsinálják. Mégpedig az, hogy valami csalás van a dologban. Szerintem a mobok nem tudják õket megütni vagy a FoP-pal van valami trükközés és a mobok mindig a FoP gazdáját akarják kicsapni, aki pld nem elérhetõ.
Hol lehet ez a hely?
1.Valami olyan helyen ahol sok a piros(estleg rengeteg nari) majdnemhogy insta poppal.
2. Van valami kiemelkedés,ház,sátor, etc ahol a lehetõleg kis termetû mobok nem érik el a 2 castert vagy valami geometria bug folytan a caster elött állnak, de mégse bírják megütni.
3. Valami eldugott helyen van ahol senkise jár különben már mindenki ezt csinálná és beraktak volna oda 1 teleportert.
4. Nincs vagy nem nagyon van caster v. parittyázós mob. Ha ilyen mobok vannak akkor nem lehetne csinálni.
ToA szerintem kiesik, hacsak nem a lavabuggal trükköznek valamit, vagy azzal, hogy a vízbõl nem tud kijönni a mob, vagy valami olyan fal,szikla van amin a mobok a hülyén megírt AI miatt nem tudnak átjönni és mindenféleképpen ott akarnak jönni.
Még anno amikor a ToA bejött nekem is a fejembe volt, hogy a nagyhajóról lehetne xpzni pl krokodilokat az alacsony termetük miatt nem biztos, hogy elérnék azt aki a nagyhajón van, de akkor még nem volt annyi pénzem mint most és nem mertem kockáztatni a vagyonom 1 tesztre.
DE szerintem ezt nem a ToAban csinálták. Túl sokan mozognak ott. Szerintem valami eldugott SI zónában vagy a régi világban valahol, ugyanis itt a legtöbb olyan mob amelyik a legidétlenebb AI-val van és csak melee-t tudnak.
Rákeresel ice wizardra és clericre és amelyik zónában 2 ice+1 cleric+1 low lvl figura van jobban körülnézel. Mundjuk 99%, hogy anon mind.😊)
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
albnak csak a stealther karijaiban van "úgymond elõny" a többi realmhez képest...
namost, hadd ne irjam le hányszor van emain "mid stealther" zergelve
jah és most még a kis infilem elõnyét is nerfelni fogják, hát kapják be bazz
szal mivel érdekes módon ez a realm balance valahogyan sosem sikerül igazán, valahogyan mindig megmarad pár pozitív bug ami nem albion -t érinti, és ezt valahogyan sosem sikerül azonnal javítani, így mi eléggé hátrányban vagyunk, emiatt nincs más választása albionnak...
én nem mindig látom ezeket a zergeket stealther mivoltom révén, de ha gigi azt mondja akkor az ugy van
Steam: [HUN]Feriggno
mr shade mode geco egy moccolo sorccal szokta tolni...
jopar fightunk volt mikor meg mersain aktiv volt =)
anti hero
mondjuk estefele emainben volt hogy amg-nél összefutottunk 1 csilio midivel de nem számolgattam õket mert olyan gyorsan haltam
anti hero
ps: en is szeretem a fg vs fg fightot es en _kizarolag _ fg vel megyek. mivel a guildijaim is ruhellik a zergelest. olyan hogy stick a zergleaderre meg _soha_ nem fordult elo. ugye megertesz.
"azaz middiknek köszönhetõen nincs más mód az értelmes játékra" ???
anti hero