43179
  • Uberlama
    viszont messze van a képtelenségtől tbh...
  • Lord Maelstrom
    Ujjabb núbi kérdést dobok be. Necro hogy lehet valaki?. Vagy ahhoz kell a kieg?
  • AngeLujo
    mer ezek a marhák mindig a ló túloldalára esnek át, volt idő hogy casterrel volt képtelenség játszani most épp tankkal szar
  • Botond #32134
    ezt én sem értettem,hogy miért sír mindenki hogy hirtelen castereknek áll a világ,amikor eddig meg dark of tankalot volt
  • steveh
    akkor inkább ne tedd sehova a pontokat :)
  • Fidelcastor
    Amikor a berserker volt az 1-2 shot killer ilyet nem írtál ide.:)
    Aki közelharcos karival szeret játszani annak vége valószínűleg, de eddig meg a fordítottja volt.
  • Fidelcastor
    Valamihez hasonlítani kell egymást. Most, hogy a másik a béta végén van az 1 dolog. MMOban meg mindig fejleszteni kell és ha így vesszük még a daoc is béta. Majdnem biztos, hogy nov-ben jön az open béta és utána a játék. A maradék kis időben nem hinném, hogy nagy pvp fejlesztés lenne, mikor még 2 kaszt kész sincs egészen.
    Ez a kezdeti összehasonlítás meg teljesen felesleges 1 2000-es játékot hasonlítasz 1 2005-öshöz. Ha a WoW olyan szintű lenne mint 1 2000es játék akkor senkise venné meg.
    Érdekelne, hogy szerinted milyen pvp rendszer van a WoWban, mert szerintem ilyen mordred szintű. Xpzel valahol és valamilyen magas kari kupánvág hátulról vagy összegyülnek valahol és lerohannak 1 települést. kb 2 éve olvastam elöszőr, hogy bg meg aréna lesz, de ebből még semmise valosult meg és még utalás sincs rá, hogy a közeljövőben lesz ilyen.
    Valószínű, hogy én is kiprobálom majd, de nekem nincs olyan érzésem, hogy a megváltó fog leszállni a WoW-val. Kiváncsi leszek ha a diablos kisgyerekek átcsödülnek WoWba a sok bottal,duplikálással,hack-kel együtt milyen lesz a véleményed a játékról.
  • AngeLujo
    earth wizi? ne viccelj ;)
  • Pari
    Szerintetek az earth wizzinek mi lenne jobb secondary line ice v. fire?
  • Botond #32128
    de addigra rak 15 újat :-)
  • steveh
    akkor 4 :)
  • Botond #32126
    70%ra veszik le a hpját,azé nem hiszem,hogy 2-3aedd kinyomja őket
  • steveh
    mondjuk egy fire wizard elég hatásos tud lenni ellenük .aszem Nfben van kevsebb Hpja a gombáknak.ha folyamatosan ki núkolja akkor animista pakolhatja de csak idáig fog eljtuni.
  • Botond #32124
    animista tudja cure mezzelni őket,de mivel nincs immunityje a gombáknak egyszerűen chainmezz,és mondjuk az animistát is praktikus mezzelni :-o
  • Pari
    asszem 1x lattam egy aoe mezzt a gate elott levo gombakra
  • Mersain
    Ja es NF szarsagrol nem is beszelve. +34% dmg + casting speed casternak nc gg. Sok sikert.
  • Mersain
    En nem itelnek beta alapjan foleg hogy meg le se futott.
    Mellesleg Daoc kezdeti idoszaknal mar most jobb a balanace. Es ha azt nezzuk hogy most mibol all daoc rvr akkor szerintem mar most jobb a pvp rendszer mint Daocban.
  • Botond #32120
    mezz?
  • Pari
    Tököm tele albionnal meg az osszes overpowered animistaval, hibek ugy ownolnak mindenkit,hogy az hihetetlen...tegnap semmi perc alatt elvettek 3 keepunket,meg az uccso power relicunkket...persze ehez az is kell,hogy a buzi midek nekik "segitenek",seggukbe nincs,hogy megtamadjak a hibiket...tegnap leirviken rpzgetek a necrommal,egesz jol is ment, megint 1on1 agyonvertem egy oj BDt:)(szerintem o volt lama)46 alb volt fenn(abbol mondjuk 10bb)szal 35en ostromoltuk ck-t(vagy 8 hib elleneben)(meg volt meg vagy 10 midis,akik minket cseszegettek), utottunk ket lyukat, amit egy animista telegombazott, es ugy ahogy volt megallitotta a rohamot...az osszes alb huje...nem csinalt semmi mast az animista(de lehet 2 volt)mint a lyukak fele ahol beortunk felpakolt vagy 10 gombat...aki bejott az kapta az aldast...volt rajtam kivul meg vagy 4 necro,de egyiknek se esett le,hogy segitsen leszedni a gombakat,hogy a tobbi idiota tudja a 2 rammal a gatet dolgozni...szal tegnap annyibol allt nekem a bg,hogy en szedtem a gombat, az animista meg pakolta...jol elvoltunk...ha darabjaert 1Gt adtak volna,lehet mar lenne vagy 100Pm...viszont tegnap lattam vmi ujat is,egy Shar+ nyomott ram vmi olyan dmg-es spellet,ami grafikaba ugy nez ki mint a MCL,de vagy 350-et dmgelt rajtam...(ofkorsz ez csak nekem uj!)de a legviccesebb az volt,amikor vegre a midek is utottek lukat ck, naunk vagy 5en dolgoznak a ramen,megjon a mid "sereg"...alb, mid box, az animista meg korberakta a ket csapatot gombakkal, szal ott fekudt vagy 10 alb,8mid ,meg vagy 15 gomba...az animista meg rohogott a markaba...rohadjon meg az osszes!
    Amugy mondjatok mar egy jo taktikat gombak meg animista ellen,mert mar unom!
  • Fidelcastor
    Szoktam olvasgatni a hivatalos béta forumokat. Ezt nem csak én tudom így hanem az összes játékos aki játszik vele. Ott ahol non-stop lehet stunnolni,poly ,stb. pl Ha 1 warlock-kal játszol és szembe jön 1 UD valaki azzal te semmitse tudsz csinálni. Az UD eleve hatalmas elönyökkel bír. Rogue egyfolytában stunnol kb ott is csak ki kell várnod mire elfogy az életed. Honor pvp pontozási rendszer semmitse ér + van még 1 csomó dolog ami miatt nincs a pvp-ben egyensúly. Meg a 2 birodalomnál szerintem mindig az fog győzni akik többen vannak. Ott nem lesz olyan, hogy várat foglaltok túlerőben és 1 harmadik hátulról kicsap. Ott csak annyi lesz, hogy ha többen támadtok akkor tiétek a vár. A blizz meg bejelentette, hogy lesz raid és event zóna külön+ US szerveren csak észak amerikaiak játszhatnak. Lehet, hogy te ebből nem sokat vonsz le, de én azt látom, hogy ha a pvp lenne az end-game akkor teljesen mind1 ki hol játszik. Viszont ha a realmraid,eventek a végjáték akkor előfeltétel, hogy a szerveren lehetőleg 1 térségben élő emberek játszanak. Magyarul a pvp-re ne nagyon alapozzatok. Legalábbis amikor kiadják akkor még ne.
  • Rockety
    hibik felénk csak 600-800 d stabilan :p nincs ki resistpierce capped fire wiz excalon :>
  • Mester
    Honnan tudod?:o
  • Fidelcastor
    PvP a WoWban még ennyire sincs kiegyensúlyozva mint itt.
  • Uberlama
    nálunk a midi casterek akik amxolva vannak elég jo rrben azok 2shotolják az alb castereket mindig. 800-900 sebzések stabilan sokszor 1000+
  • Kalinka
    most kaptam castertől egy 626 utánna meg egy 1055 dmg-t DEBUFF nélkül mert az resist volt. ehhez nem tudok mit szólni....

a druida 3x castolt míg én 1x löttem, ofc selfbuffed...már nagyon várom a wowot :((
  • Fidelcastor
    Voltam az új rvr dungeonban és van 1 olyan terem ami tele van dobozokkal és hordokkal. Egyből eszembe jutott midiban a sárkányos zónában lévő kockák ahonnan úgy lehetett xpzni, hogy a mobok nem értek el. Sajnos nem tudtam tesztelni, mert vagy 50 mob követett.
    Csináltam 1 luri rangert +10 dex az elején,aug dex 2,+ a cuccokból összekaptam +95 dex-et. Druid buffal 400 dex-e van, 50+15 bow, 2095 WS, 5,6 spd MP bow-val. RR6os sorcit 1092 crit s.+ 5xx sima lövés.:)
    MoS 4es nélkül egyből halott vagy MoS5 ajánlott 34+16 stealth mellett. Infik piszok erősek. Ha löttem 1re egyből vanish aztán meg én menekültem:) Max body resist mellett 150 dmg/tick mérget adott rám a viper abilityvel 1 SB. Rámvert 2 garrotot és elfutott 40% életemet ami maradt azt meg a méreg+ str/con debuff együttes erővel 0%ra redukálta. (ennél az esetnél buff nélkül voltam)
  • Rockety
    sztem gigi erről magyarázott nagyon titokzatosan.
  • Rockety
    Lol AC-ben is van egy olyan bug amit fidel csinált a háztetőn midiben...
  • Botond #32109
    nem emlékszem,már elég rég regisztráltam
  • Rockety
    NFbe csakis 2h éri meg svgnek dualistic nerf miatt, de most még h2h jobb sztem.
  • Hangianix
    Regisztralasnal nem kuldenek el mailt az adatokkal? Uj reg-gel az a baj, hogy ragaszkodo tipus vagyok ^^
  • Botond #32106
    új reg=tehwin tbh
  • Botond #32105
    kiütéses győztelem \o/ reluxa a helyén \o/
  • Hangianix
    QQ, 17 probalkozas utan feladtam a jelszo megtalalasat, sot a recovery se mukodik. ICQ-nal bezzeg 5 sec alatt kikuldtek.
  • Botond #32103
    van magyar is,na afk mert bepakolt a némber a mosógépbe,jön a reluxra szerelés :-o
  • Hangianix
    Hmm, angol verziot nem lehet felrakni, mert hibaval elszall. Pedig azt hasznaltam.
  • Botond #32101
    "wtt mam for arpee"-t is próbáld meg imo ^.^
  • Hangianix
    Kosz. En se, de majd megprobalom az rpwhore-t, annak tuti mukodnie kell :D
  • Botond #32099
    most nézem van direct-x 9.0c is,hm,na majd ha ráérek lehúzom
  • Botond #32098
    [email protected] ^.^ jelszót sajna nemtom :-D

itten e :-P