Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. kor Odin/Maeloch - frost stallion 400-kat utott koronkent, mig a mi smiteunk resist pierce-l egyutt 140-et bele, szoval csunyan kihaltunk. Ha nem a towerben talalkozunk vele (marmint mi alldogaltunk ott unatkozva 😊, hanem nyilt terepen, akkor kihal, pet ide, pet oda).
2. kor Odin/rr4 eld es rr1 (!) chanter - smiter m8 semi afk volt kicsit (ette a szalamis kenyeret, ugylatszik szeretik azt a lengyelek is 😄 ) es kihalt amig en stunban alltam, mezz, felrezzelem a sracot, kijelol chanter, stun, smite etc, utso 3 smite-ot resistalta a gyerek, 5% hp-je maradt, egyszerre kijottek a mezzbol es meghaltunk. 😄
3. kor Sauvage/rr6 bard (Soprano, eleg bena 😄) es Jamie, megoljuk poor Jamie-t, bard elfut, jon fg midi, meghalunk.
4. kor Odin/rr1 chanter most mar szolozik es bator, meghal. Na erre mi is bevadulunk, megyunk amg, ajtoban all sm es thane. Viccbol elnyomtam rajuk kezdesnek egy ae smite-ot, igy hirtelen 5-en lettek. Release.
5. kor Odin/rr6 bard + rr4 eld + rr1 chanter. Masik smiter bemezzeli a ket castert, lestunnolja a bardot es bard mar erosen halni latszik, amikor egy sb betamad engem... (rr1 chanter mezzben, biztos nem volt eleg tokeletes pa celpont 😄 ), bard kijon 20% hp-n stunbol, es kibirja meg azt a 3 masodpercet amig a casterekrol is elmulik a mezz, release.
6. kor Odin/FG midi, ugyanazok akik Sauvageben is. Kb. 3x mentek el mellettunk 5 meterrel es nem vettek eszre, sajna a vegen AMG-nel valaki veletlenul kiszurt kozuluk, es meghaltunk. Buszken /victory-ztak egymas kozott. 😄
7. kor Odin/6 midi (mi 4-en vagyunk, csatlakozott egy korig egy pala es egy mini). Midik fent allnak HMG-n, FoP-pal es RF-fel, healer, shaman, thane, rm, sm es meg valami caster. Release. 😄
Ezzel kb. el is telt 2 oram :p
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
zzz
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
amúgy sztem írd le a gép configot, op rendszer, clienst, és akkor közelebb tudunk kerülni a megoldáshoz...
zzz
anti hero
anti hero
excalibur alb/hib/mid
ezeken vannak többnyire magyarok 😄
ja és ezért kell nagyot ütnie egy infinek:
:p
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
ami a feltoázást illeti,én szeretnék egy mincert rangert és a druidom felcuccozni,elõbbi kettõt fel is kéne lvlni,de cba,mert mire kész jön catacombs,és csinálhatom újra,hát túrót
ami meg a végtelen arti durationt illeti az bullshit,vmi kõ lesz ami catacombsos dungeonba dobodik azzal lehet majd durationt tölteni,ez lesz az egyik oka amiért megveszed majd catacombsot pl :-) ehhez nem kell nagy ész,hogy semmi nincs ingyen,még az arti duration se :-)
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
keep védésrõl beszélek, támadásnál tök mindegy.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
csak kell egy jó light eldie nselgetni vagy specel lightra és nukolgatsz debuff nélkül (pow relic + toazva az is fix 400😛)
Én is váltok vissza a rangerre (Findernaen), már lvl48 2 év után 😄 és azzal aprítok majd. Kivi leszek battler+malice menynire fogja vnni az infiket slash miatt...
1. Mincer: chain és heat LW -10%ok kap rá+ a str és str relic nem hat rá. 1 SB 500-600 dmg adjon 1 mincernek heat LW használva elég nagy hülyeség fõleg hogy heatre 36% a resistje ha cappelt.
Láttam 1 rr10es NS tesztjét a cappes druidán malice és battler comboval. Alapsebzés a fõ kézzel 426 dmg. Ebben nincs benne debuff vagy proc. Az US forumon láttam, hogy az rr9-10es NSek a kezdõ 40 str mellett mind malice/battler combot nyomják 50 blade és 50 CD speccel és mindenkit szétcsapnak vele(infi/S😎 ha remedy fenn van. Még olyan is láttam, hogy 1 paladint úgy csapott sét, hogy heal field a pala alatta volt. Malice proccol+battler debuff és sanyi.
Doringard: Then DOT!
Kalinyxta: its a bb cant dot
Adrirali: dot is baseline fyi
Adrirali: so
Kalinyxta: aye
Kalinyxta: but 0 CAVE
Adrirali: 30-90 dmg
Kalinyxta: dude r u a retard?
Kalinyxta: 0 CAVE
Kalinyxta: 100% resist

ps.: én már csak ilyen kis maximalista vagyok, fullra capelt karival szeretek nyomulni 😛
anti hero
ha nem jön ösze erinys akkor jacina sash és bracer of zoarkat helyette és csá, bár braceren amugy is gondolkodok csak a zahur braceremet nem akarom kihagyni viszont cere bracer mindenképp kell scbe. és akkor ez még csak a sorc 😄