Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
Tegnapi RvR-em tanulsagos volt, oltek minket a hibik (meg a midik 😊 ). (Minket = 2 smiter). Igaz a spec buffok 8 enhbol szarmaztak, szoval kisse lassu volt minden. 😄

1. kor Odin/Maeloch - frost stallion 400-kat utott koronkent, mig a mi smiteunk resist pierce-l egyutt 140-et bele, szoval csunyan kihaltunk. Ha nem a towerben talalkozunk vele (marmint mi alldogaltunk ott unatkozva 😊, hanem nyilt terepen, akkor kihal, pet ide, pet oda).
2. kor Odin/rr4 eld es rr1 (!) chanter - smiter m8 semi afk volt kicsit (ette a szalamis kenyeret, ugylatszik szeretik azt a lengyelek is 😄 ) es kihalt amig en stunban alltam, mezz, felrezzelem a sracot, kijelol chanter, stun, smite etc, utso 3 smite-ot resistalta a gyerek, 5% hp-je maradt, egyszerre kijottek a mezzbol es meghaltunk. 😄
3. kor Sauvage/rr6 bard (Soprano, eleg bena 😄) es Jamie, megoljuk poor Jamie-t, bard elfut, jon fg midi, meghalunk.
4. kor Odin/rr1 chanter most mar szolozik es bator, meghal. Na erre mi is bevadulunk, megyunk amg, ajtoban all sm es thane. Viccbol elnyomtam rajuk kezdesnek egy ae smite-ot, igy hirtelen 5-en lettek. Release.
5. kor Odin/rr6 bard + rr4 eld + rr1 chanter. Masik smiter bemezzeli a ket castert, lestunnolja a bardot es bard mar erosen halni latszik, amikor egy sb betamad engem... (rr1 chanter mezzben, biztos nem volt eleg tokeletes pa celpont 😄 ), bard kijon 20% hp-n stunbol, es kibirja meg azt a 3 masodpercet amig a casterekrol is elmulik a mezz, release.
6. kor Odin/FG midi, ugyanazok akik Sauvageben is. Kb. 3x mentek el mellettunk 5 meterrel es nem vettek eszre, sajna a vegen AMG-nel valaki veletlenul kiszurt kozuluk, es meghaltunk. Buszken /victory-ztak egymas kozott. 😄
7. kor Odin/6 midi (mi 4-en vagyunk, csatlakozott egy korig egy pala es egy mini). Midik fent allnak HMG-n, FoP-pal es RF-fel, healer, shaman, thane, rm, sm es meg valami caster. Release. 😄

Ezzel kb. el is telt 2 oram :p

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Az is van benne 10% most, 5 a cloudsongbol es 5 a nem tudom mibol, talan Jacina?

resist pierce inkább : )

zzz

Botond
dodensba van kék is meg piros farkasok is
Uberlama
hocba van pár zöld rák :>

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Rvr dungeonban van animal mob? és ha van akkor milyen szintû?

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Amikor kezdtem a daoc-t régebben nekem is voltak hasonló problémák, de 3-4 jól irányzott ütés rugás a gépbe idegességemben "megjavította" 😄

amúgy sztem írd le a gép configot, op rendszer, clienst, és akkor közelebb tudunk kerülni a megoldáshoz...

Hangianix
Mert highlander vagyok es smiternek kell a + acu 😊

Napokban találkoztam egy hasonló problémával, ott egy táp okozta a gondot, nagyobb terheléskor, vagy nagyobb terhelés alatt idõvel vmelyik feszkója instabillá vált, ami egy emberes resetben nyilvánult meg.
vid kártyád milyen

zzz

Botond
attól függ milyen klienssel nyomod,de 16megás,illetve 32megás kártya alatt resetel valóban,az ilyen alaplapra integrált vmi se nyerõ nála asszem,bár azt még nem próbáltam
hat en meg ilyenrol nem hallottam megmondom, de vagy a gepedet vagy a direktX-t installalt ujra v videokartya drivert a legujabbat ... ill informalodj tovabb, hatha valakinek volt mar ilyesmi

anti hero

miert kene tobb?

anti hero

Sziasztok! A segítségeteket kérném, sajnos vmi oknál fogva a játék miután elindítottam kb, 2 perc után újraindítja a gépem. Akár milyen beálitással játszok mindig újraindítja a gépet kb 2-3 perc játék után. Már több szervert is próbáltam de mindig ez történik. Van amikor nem, indul újra de akkor meg a textúrákat teljesen összekavarja, vagy eltönteti a tárgyakat embereket... HELP PLZ!
Hangianix
Akkor csinalj nekem pls egy jo templatet, az aktualisban csak +11 dex es +5 acu cap lesz :/

Zak vedd fel a telcsidet pls!

prydwen alb/hib
excalibur alb/hib/mid

ezeken vannak többnyire magyarok 😄

Sziasztok Tudnátok nekem ajánlani egy servert amelyen érdemes játszani?
AngeLujo
na sebzés debuff után rr3-as infitõl rr3-as ns-ekre:

ja és ezért kell nagyot ütnie egy infinek:

:p

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Majd elválik.😊

Botond
na de itt sose volt ilyen,mint azok se lesznek amiket most olvasol
A VP-t még én mondta manno. A mostani VP már ne molyan mint a régi. Ezt is lenerfelték. Anno albi forumon olvastam ahol voltak log fileok is. 2fg midit kicsaptak vele mint a huzat 2-3 sec alatt 1875rõl.

Ja a hibik bentrõl az albik kintrõl a midiktõl.😊

Botond
egyébként ez a sok NFben így meg úgy arra emlékeztett amikor bejött VP,és egyesek itt égre földre bizonygatták,hogy VP > all,és hogy ezzel megölték a többi realmot bla bla,aztán mióta van összesen 1x VPzett meg egy wizzi,de az is csak VP,és run vissza apkba,vmi 400at sebzett,szal tényleg pwn...minden marad a régibe NFben is,már napok óta megy a chain ostrom így is,annyi lesz,hogy szebb lesz a vár,és a 2 határ vár között menni fog a rendes fg vs fg zerg vs fg zerg vs zerg harcok

ami a feltoázást illeti,én szeretnék egy mincert rangert és a druidom felcuccozni,elõbbi kettõt fel is kéne lvlni,de cba,mert mire kész jön catacombs,és csinálhatom újra,hát túrót

ami meg a végtelen arti durationt illeti az bullshit,vmi kõ lesz ami catacombsos dungeonba dobodik azzal lehet majd durationt tölteni,ez lesz az egyik oka amiért megveszed majd catacombsot pl :-) ehhez nem kell nagy ész,hogy semmi nincs ingyen,még az arti duration se :-)
Ha albiban kezdtem voln akkor cabalistám lett volna. Necro engem nem nagyon vonz.

max 5 sec capelt chanterel megölni enemy castert akit nem instanznak (rr4nél full toaval😛). és nem egyedül védesz keepet tudtomal 😊

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Botond
az is rr11es >.<
Fidel, ha majd animistát lenerfelik, csinálsz egy necrot? 😊
Majd mindjárt letesztelem animsta+fop mellett milyen gyorsan lvl.😊

Uberlama
én 99%ba solozok :< igaz hogy évente egyszer 😄 mert amugybezergelnek a faxba.

ez kb 10-15sec, addig kapsz 6nyilat 4 instát 2 mezzt 4 boltot 1 dotot....

keep védésrõl beszélek, támadásnál tök mindegy.

Ráadásul az LWnak olyan szar statjai vannak, hogy csak csodálni tudom azt aki ilyet berak és ki tudja a templatejet hozni jóra. Egyedûl csak leather ellen jó és a prydwen viszonyokat ismerve LW vagy sima fegyver teljesen mind1 ha infivel harcolsz, mert szóló infivel kb havonta 1x találkozik az ember.

jah de malice lvlkedése = pain

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

heh, debuff stun nuke nuke /nice rp

csak kell egy jó light eldie nselgetni vagy specel lightra és nukolgatsz debuff nélkül (pow relic + toazva az is fix 400😛)

Uberlama
én nem mincerrõl hanem infimrõl beszéltem sbre 😄 nem nagyon figyeltem elõzõ postokra 😄 de 500 dmg heatel chainre valoban lehetetlen.

Mármint az LWvel rád.

1 SB sose fog rádütni 500-600at heat LWvel. Viszont 1 norse SB malice/battler comboval+ 20% a relicek miatt símán üt rád ilyet. De ahogy írtad is 200akat ütögetnek vele ami elég hurka.

hááát NF-ben nem tom mi lesz chanteremmel, ahol keep csatáknál nem lehet majd átpbaoezni az ajtókon. lényegébe nakkor mi haszna lesz ott egy chanternak? void eldi inkább...
Én is váltok vissza a rangerre (Findernaen), már lvl48 2 év után 😄 és azzal aprítok majd. Kivi leszek battler+malice menynire fogja vnni az infiket slash miatt...

Valamit nagyon elnéztetek most a kapkodásba.
1. Mincer: chain és heat LW -10%ok kap rá+ a str és str relic nem hat rá. 1 SB 500-600 dmg adjon 1 mincernek heat LW használva elég nagy hülyeség fõleg hogy heatre 36% a resistje ha cappelt.
Láttam 1 rr10es NS tesztjét a cappes druidán malice és battler comboval. Alapsebzés a fõ kézzel 426 dmg. Ebben nincs benne debuff vagy proc. Az US forumon láttam, hogy az rr9-10es NSek a kezdõ 40 str mellett mind malice/battler combot nyomják 50 blade és 50 CD speccel és mindenkit szétcsapnak vele(infi/S😎 ha remedy fenn van. Még olyan is láttam, hogy 1 paladint úgy csapott sét, hogy heal field a pala alatta volt. Malice proccol+battler debuff és sanyi.

Uberlama
most láttam fhn loth aláirása :

Doringard: Then DOT!
Kalinyxta: its a bb cant dot
Adrirali: dot is baseline fyi
Adrirali: so
Kalinyxta: aye
Kalinyxta: but 0 CAVE
Adrirali: 30-90 dmg
Kalinyxta: dude r u a retard?
Kalinyxta: 0 CAVE
Kalinyxta: 100% resist

hát ja, nagyon gáz hogy ott van rr6 nsem ami nem húúú de high rr, de assasinak pont ideális de egyszerûen ml9 és artifactok és új itemek-sc nélkül szart se ér. :< márcsak azért is zavar a dolog mert megvan neki 2 easmarach stinger (az már nem is érdekel hogy kb 2 hét galla farmolás melett lett meg, ugyanez igaz enchanteremre és heromra is aki ha nem jön toa elég durván galla itemized volt csak 1.5 lvl kellett volna még hozzá), és minden resistje - statja capelt neki... de toa miatt és idõhiány + lustaság miatt valszeg soha a büdös életbe nem tudok fogok vele rvsrlni 😊

ps.: én már csak ilyen kis maximalista vagyok, fullra capelt karival szeretek nyomulni 😛

lol vagy nagyon

anti hero

De, még így nézve is über 😄

Uberlama
jaja egyelõre én még a sorcimnak se csináltam meg a rendes sct mert még 1-2 arti hiányzik. megvan traldor, cloudsong, gov, dream sphere (erinysre cserélem), belt of moon (kuka) cere bracer. kell még az erinys encounter, mert arti meg könyv megvan csak bugos votl és nem volt encounter. eddig 8x probáltunk erinys charmra, ebbõl 1x tudtuk megcsinálni legtöbbször vagy bugos volt egy mob-charm, vagy meglett mind a 6 charm de a fõmob nem portolodott amikor kellett volna és igy nem tudtuk leverni (zzzz...2x is ilyen volt most egymás után rightnow gm meg annyit tudott mondani hogy hát igen ez még 1.70es US patchbe is bugos, forumokon hol azt mondják a pasziv mana és health regen az artin nem is müködik, máshol meg azt hogy igen, szal teljesen készek vagyunk, kb ez a legnehezebb artifact jelenleg toaba szerintünk).
ha nem jön ösze erinys akkor jacina sash és bracer of zoarkat helyette és csá, bár braceren amugy is gondolkodok csak a zahur braceremet nem akarom kihagyni viszont cere bracer mindenképp kell scbe. és akkor ez még csak a sorc 😄

Ami az idegesítõ még LWknél, hogy vmi iszonyat sokat proccolnak, és proc után mindjárt nem 200at, hanem mondjuk 350et vernek rám, ami stem iszonyat sok, anytime stylokkal úgy, hogy még erre rájöhet vmi 120-150 a másikból is. Namost sb rámüthet akár 500at is, én meg visszaütök olyan 180-250et, meg 15secenként 2shout, azért eléggé nagy a különbség 😛 Így nézve stealthwarrban már nem olyan über a mincer nem? 😛
Heh pont errõl beszéltem, tiszta gáz 'megcsinálni' minden szempontból egy karit. Az ember végiggondolja mi minden kéne, hogy 'jó' kari legyen, és inkább visszamegy a régi karijához 😛
Minden resistem capped, mégis 200-350 között vernek rám main handdel, amikor a másik betalál akkor még rájön olyan 120-150, mindezt eléggé gyorsan 😛 S/C debuff után meg nekem is csak 1400-1500hpm van.. Szoló sbvel meg ritkán találkozok, ugyhogy assistolva kemény azért ez 😛
Egyetértek, ezért nem hiszem, hogy lesz scoutom mostanában, vagy infim, mind2t kipróbálnám pedig. Túl sok idõ megy el így is, megcsinálni 3 karimon az mleket (mincer-hero ml8, eldimnek ma lesz meg a 8.10, de mind2 hippi karimnak hiányzik 3-4mlxp), és akkor még hol vannak az artik, scrollok, meg felnyomni 10re õket. Sztem túl bonyolultra csinálta a mythic ezt, de lehet csak én gondolom rosszul, és az artikhoz direkt jó, ha nehezen jutunk hozzá, nemtom.. mindenesetre baromi nehézzé tették a jó karik létrehozását, aminek mundjuk egyetlen elõnye lehet a millió hártány mellett, hogy mindenki megcsinálja a kedvenc kariját, és kénytelen kelletlen kitart mellette, nincs millió alt, akikkel játszanak is.
Uberlama
nekem infivel heat lwvel sbre +10% melee dmgel (relic, semmi toa bonusom nincs mert cba to lvl artikat 10re infin) olyan 350 körül szokott lenni proc után egy garotte, achillesel már 400 körül mozog (jo mondjuk ez a top ennél az átlag azért valamivel alacsonyabb) és akkor még nincs critikal, ez egy rr4es thrust infitõl.

Ha LW-t használnak akkor a fõ kézben heat LW van a másikban cold LW. A mincer-re egyedûl az energy LW sebez +osan. Szerintem 500-600as sebzést csak 1 norseman SB tud a malice+battler comboval. LWvel szerintem nem lehet ekkorát sebezni, hacsak nem 0 a resisted.