13109

Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!

ALAPszabályok kissunáknak:

1-3 éves korig 53% kedvezmény!

3-5 éves korig 31% kedvezmény.

5-7 éves korig nem verünk meg...

7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!

• turho
    Eredeti és backup ps1 cuccok nyugodtan.
    Kerüld a huzamosabb használatát a gyári kék ps2 cd-knek és a cd-re írt dvd-ripekét is. Néha persze azt is lehet, csak nem szakadásig.
    A régi gépeket anno a cd-s rip cuccok nyírták le nem egy alkalommal. Mondjuk erre is van magyarázat: nemigen lehetett még könnyen és olcsón dvd-t írni....
  • Dajin
    tehát az eredeti ps1-es cuccok pöröghetnek
  • turho
    Azért, mert a cd-ről is elegendő sebességgel kell olvasnia adatot (mind1 hogy gyári vagy dvd-rip cd-n) és pörgeti mint állat, hogy elég gyors legyen az adatáramlás (ugyebár azonos adatmennyiséghez 4-5-ször gyorsabban kell mennie elvileg). Ettől egyrészt hajlamosabb berezonálni, másrészt nyírja a mechanizmust, meg a lézertracking-servot és a lézert is némileg. Ennyi a lényege.
    Kék aljú gyári ps2 cd és a dvd-rip egyaránt megterhelő eszerint.
    PSX eredeti és backup alig pörög, az meg se kottyan neki.
  • Dajin
    Na, szóval akkor az eredeti ps1-es game tönkrevágja ps2-őt? és az miért van hogy a ps2-es eredeti kék aljú, cd-től mintha földrengés lenne a playstationba??
  • Dajin
    na várj én msot eredeti cuccokról beszéle, amugy vmi oylat észrevettem hogy a ps2-es kék alju cd-töl mintha földrengés lenne a playstationomba, na ez mééééééér van? de haveromnál is igy volt
  • turho
    Ez így maximálisan félinformáció. A PS2 a cd-kből a rippelt cd-re írt ps2 cuccost nem szereti. PSX lemez meg se kottyan neki, kímélő módon használja. Szerintem.
  • maruzst24
    Olyan Rpg-t nem tudsz nekem mondani ami nekem nincs meg ps1re!!!Kizárt.
    87db-os a gyűjteményem.5 évig megszállottan gyűjtöttem.Természetesen a 87ből egy jópár japán nyelven van meg. Ps2-re eddig 13 Rpg játékot szereztem meg de meg sem közelítika ps1es gamékat. Egyébként valóban lejátsza a ps2 a ps1-es cdket,csak akkor a dvd meghajtó 2 hónapnál tovább nem húzza ki az biztos.
  • Dajin
    ps2-ön is lehet futtatni a ps1-es gameket, és sztem is tök jo a crhono cross meg az ff7, meg szeretek retrozni, de tulzásnak tartom hogy a ps1-es játékokat igy istenited, simán van olyan ami jobb, nem sokkal de jobb, mint ps1-es game-k csak esetleg nemadták ki europában, de vannak alternativ utvonalak pl rendelés(ala E-bay)
  • KILLER2
    Jóvan na nem szar a ps1 csak nem tudtam mit mondani csak nem bírtam ki, hogy ne mondjak valamit. Amúgy az enyém márt tényleg el van szaródva mert jó régi. És hozzátenném, hogy tényleg van rá bőven jó játék.
  • turho
    Amikor megvehettem az elsőt, vizuális orgazmusom volt 2 hónapig, amit soha nem felejtek el. Ezen toltam végig a 3 Doom-ot és A Resident Evil szériát. A Resi 1-et 4 hónapig, és élveztem. Örök emlék :) Ja, ez 1999 őszén volt :) (a vásárlás)
  • maruzst24
    Úgy látszik sokan vannak itt akiknek fingjuk sincsen a konzolokhoz.
    A ps1 sokkal sikeresebb gép mint a ps2 és a játékok pedig ezerszer jobbak rá.
    Ott még voltak egyedi ötletek és elképzelések most pedig már csak a koppintások vannak.Nekem ps2őm is van,de nem adtam el a ps1emet sem,mert én szeretek normális játékokkal(RPG)játszani és azt csak ott kapom meg.Ha pl RPG-zni akarok akkor félrelököm a sok idióta ps2 gamét és előkapom a világ legjobb RPG játékát:CHRONO CROSS és a világ eddigi legsikeresebb,magasan legjobb játékát kategóriától függetlenül:FINAL FANTASY 7
    Habár lehet hogy az ide irkáló 15 éves szilikongyerekeknek ez már nem mond semmit.Őszintén sajnálom őket.
  • KILLER2
    A PS1 már nagyon kiment a divatból. Nekem amúgy van és szerintem picit el lettek cseszve.
  • Super Mario
    kb.
  • CHEAPBOY
    30ft/db?
  • Super Mario
  • maruzst24
    Az év ajánlata!!!!!!!Király!!!Szuper!!!
  • Super Mario
  • maruzst24
    Ps1-es másolt játék cd-k eladók.170db.
  • Sliderx
    Eladó egy eredeti WRC Rally Evolved 9e-ért PS2-re!
  • Super Mario
  • CHEAPBOY
    hát jah... bár 2 év s a DS lesz az új etyalonn:)
  • CHEAPBOY
    erre a nikcedbő soha senki sem jött volna rá úgy ám:)

halál a nintendosokraaaaaa!!
  • maruzst24
    Ha az Rpgket szereted akkor PS2 egyértelműen,mert ami xboxra van az trágya!Sőt ha vérbeli Rpg rajongó vagy akkor PS1 a number one választás.
  • Super Mario
    Úgy, mint ahogy nekem a Nintendo
  • CHEAPBOY
    ez mindenkinek egyéni izlés dóga:)
  • KILLER2
    Az xbox jobb, legalábbis nekem jobban bejön.
  • CHEAPBOY
    magyarán ha igy tudod mire van, s ez a gém érdekel, jön a költői kérdés:)

miért nem sony gépet vettél?:)
  • KILLER2
    PSX-re, PS2-re és PSP-re is van.
  • orkenyid
    Konzolra? Nincs.
  • KILLER2
    Szerintem is. Amúgy nem tudja valaki, hogy van-e xboxra valami rpg maker-hez hasonló játéktervező program?
  • torrente
    Élvezd az XBOX-odat! Jó az!
  • KILLER2
    Tudom nem volt semmi értelme, hogy ezt kérdeztem, csak kíváncsi voltam, hogy ti mit gondoltok.
  • torrente
    Akkor a 2215-ös hsz-ban a kérdésed lényegében értelmetlen volt.
  • KILLER2
    ja van rá pár jó játék, de nekem nem jön be a PSP (főként mert nincs rá pénzem) meg aztán most vettem egy XBOX-ot.
  • torrente
    Azért vannak már rá jó játékok! Ha nem is bőven, de ha havonta találsz 2 olyat, ami érdekel, már jó, nem?
  • KILLER2
    Nem akarok venni, csak kérdeztem. (kíváncsi voltam a véleményetekre) Amúgy szerintem se éri meg drága és nincs rá igazán jó játék csak 1-2 és 1-2 játékér nem éri meg ennyi pénz.
  • Ersiman
    Nézd meg milyen játékok vannak rá! Ha ezek neked bejönnek akkor lehet hogy neked megéri.
    Nekem most még biztos nem, túl drága és alig van rá játék ami érdekelne, néhány év mulva biztos lesz rá egy csomó jó rpg, majd akkor.
  • torrente
    Ha azt írom, hogy nem, akkor nem veszel?
  • KILLER2
    Szerintetek megéri PSP-t venni?
  • aldus

Aloha !

Eladó egy 2 hónapos PS2 mindenféle tartozékkal (70004-es gép, 2 Dual Shock 2es joy illetve 8megás Sony memókártya; természetesen a szükséges kábelekkel). Irányár: 35ezer forint.
    "Ugyanitt" FIFA06 keresi új gazdiját (szintén két hónapos, 30-35 óra játékidővel); kb. 7ezerért.

[A 2 együtt óriási kedvezményekkel is vihető :D.]

Érdeklődni: [email protected] vagy priviben.

bye,
    Aldus