13108

Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!

ALAPszabályok kissunáknak:

1-3 éves korig 53% kedvezmény!

3-5 éves korig 31% kedvezmény.

5-7 éves korig nem verünk meg...

7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!

• torrente
    Banyek, elküldtem vagy 10-15 embert hozzád ps2 chippelésre az utóbbi 1,5 évben, erre ez a válasz.
  • torrente
    Meg 15-ért is bótban.
  • CHEAPBOY
    ehh, 12ért is lehet aztaaat
  • CHEAPBOY
    lehet tudok aztat 5-7 körülis fólijában palban.

addig is amig a készlet tart, márpedig ez max 2 nap, psps giga pack 75ért.

privi me, or mailme sg.hu felszolitással, kulonben nincs ákcijóó

mailto [email protected]
  • Lammer
    SKACOK! AKi tud Champions Of Norrathot olcsobban mint a "nagyok csipinel van talan 8Kert" bontatlanul az szoljon izibe, nemgond ha NTSC!!! csak celofanos legen(rgo bontatlan) :P
  • torrente
    jövő héten lesz bontatlan GTA Liberty City Stories-om psp-re 13500Ft-ért. Akit édekel, az írjon!
  • KILLER2
    én is láttam egy jót, de azt már elvitték a többi meg nem éppen jó. de azért kösz
  • torrente
    35-40 körül az apróneten láttam.
  • KILLER2
    Nem tud valaki eladó csippelt xbox-ról min1 controllerrel meg pár játékkal 35000 alatt??
  • Smithie
    De akár ezt a 3 játékot is cserézhetjük a mortálra.ÜDV!
  • Smithie
    Ja és ha valaki lenne olyan rendes és megszerzi nekem a Mortal Kombat Deadly Alliance játékot eredetibe PS-re azt megjutalmazom!:D Köszi!
  • Smithie
    Hy skacok,eladnám PS2-re a Getaway,Driv3r,FFX-2-öt,egyben,vagy külön,eredetiben,hibátlan,karcmentes állapot,8e ft,Szolnok,de BP is megoldhato.Privi ha érdekel.
  • NormalisEmber
    bocsi, ezt nem tudhattam. De egyszer ha ott jársz, érdemes körülnézni.
  • sathanus666
    hehehe,pécsi vagyok
    majd ha 1x pesten járok,akkor elmegyek,de kösz az ötletet!
  • NormalisEmber
    Menj ki hétvégén a Pecsába(Városligetben van), ott találsz egy rakás snes játékot. Ár gondolom állapotfüggő.Ha nem tudod hol van, itt egy link : térkép
  • sathanus666
    mind1,de azért megkérdezhetem h melyik gammák vannak meg neked?
  • Super Mario
    SNES játék manapsán igazi érték. Nem hiszem, hogy bárki eladná. Nekem is van 12 SNES játékom, és akkor sem válnék meg tőlük, ha házat adnának érte!
  • sathanus666
    SNES játékokat keresek!
    ha valakinek van és megválna tőlük,jelezze!
    [email protected]
  • torrente
    Csak úgy egyszerűbb kezelnem, de lehet ide is írni.
  • Kaplan
    Privátba kéretik!
  • Smithie
    San Andreas mi pénz?
  • torrente
    Pár nap múlva átvehető, használt, de jó állapotú ps2-es játékok:
    GTA San Andreas
    Metal Gear Solid 3
    Star Ocean 3: Till the End of Time (2dvd)
    Project Snowblind
    Pro Evolution Soccer 4
    GTA Double Pack (erre péntekig kérek licitet; én 9500-ra gondoltam)

Privátban írjatok árajánlatot. Bp-en személyesen átadom a játékokat.

• Kaplan
    ÓÓÓó cseszed alássan... :P
  • Olcsi2
    Mar az enyem.. ;)

vumaar: valasz ment
  • vumaar
    Olcsi 2 akkor küldtem privit MGS3 ügyben!
  • Kaplan
    Oké majd szólj ha az enyém lehet :P
  • torrente
    Még megvan. Próbálkozom, volt már érdeklődő is, de nem volt komoly.
  • torrente
    Még megvan. Próbálkozom, volt már érdeklődő is, de nem volt komoly.
  • deep
    Eladnám a Gamecube modchipemet (viper) + sok sok játékot. Ha érdekel valakit, privi:)
  • Kaplan
    torrente - megvan még a Burnout 3 : Takedown?
  • torrente
    Mennyibe kerül egy használt, ps2-es GTA San Andreas, Vice City vagy végső esetben egy GTA 3?
  • CrucifX
    Csabi, te mennyiert mered a Gamecube-os Fire Emblem-et? (original, vagy esetleg ha mar van hasznalt :))
  • BONO
    jó én se sztem postai uton intézni az ügyeimet az meg a másik, hogy én sem szeretek tök idegen emberekkel üzletelgetni!
  • Derapo
    Rendszeresen küldök külföldre( UK ) csomagot,ami jóval nehezebb mint egy néhány cd,és 6-7000Ft körül szoktam fizetni.Pedig elsőbbséggel,minden extrával repülővel...
  • Lammer
    te mirol beszelsz???? postakoltseg max 600-700 Ft... tehat maris jobban jartal, az meg a masik, hogy en soha nem biznek postara dolgot, szal... :P
  • NormalisEmber
    Gamecube-ra eladó:
    Tales of Symphonia 14e
    Baten Kaitos 13e
    MGS:Twin Snakes 9e

Egyben:30e
  • BONO
    Jó figy én az eredeti boltos megoldásokra gondoltam ezalat értem azt, hogy bemész egy Media M-be, vagy E.World-be, esetleg egy super konzol boltba ennyiért kapod meg 90%-ba! >>> De Vater, és a TeszVesz megint mástéma kb. ha tefizeted a szálítási költéset meg ilyesmiket ugyan itt vagy és mégsem ujonnan vetted!
    Márpedig tutti, hogy tefizeted mert aki elad egy konzol gamet 3000 Ft ért az nem fogja beikszelni azt, hogy ő fizeti a szállítási költéget mert 3-4 megyén át való szálítás már olyan 3 ezer Ft kb! És akkor megkérdezem hol ezen igy a haszon?
  • Olcsi2
    Nono, en a vatera.hu-n lattam Black Monday asszem 3ert is.. Esetleg nezz ott korul. ;)
  • BONO
    Teljesen mindegy végülis most vasárnap ezt veszem meg aztán pedig a másikat... tudod nagyon ritkán szoktam eredeti gammákat venni de ezt megveszem mármint a B.M-et és utánna a konzol boltos haverjaimmal cserélgetünk és ezt fogom tenni a B.M-el is elcserélem a NBA S-re ha nem jó akkor tovább cserélem másik game-re csak az a lényeg, hogy ebben a 6000 Ft-os árkategoriában maradjak ebben a játék esetében mert a B.M hivatalosan az esetek 90%-ban mindenhol 6 rugó. Ezért nem is csippeltettem ki és nem is fogom kichipeltetni a PSTwo-mat soha sem mert igy a fajáb megoldás és az ésszerübb is!
  • Lammer
    amugy erre talaltak ki ha hezitalsz a trailereket, teasereket... slattyogj el szepen a gamespotra vagy ignre van rengeteg allokep, mozgokep, ha telleg bizoyntalan vagy... nezd meg az ertekeleseket, mert most itt egy ember velemenye alapjan dontottel, ottmeg tobb100E ember velemyenyet atlagoljak(ez nem Kaplan ellen szol, csak segitek objektivan donteni, btw nekem mind2 jatek kuka kategoria :D)...