13109

Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!

ALAPszabályok kissunáknak:

1-3 éves korig 53% kedvezmény!

3-5 éves korig 31% kedvezmény.

5-7 éves korig nem verünk meg...

7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!

• CHEAPBOY
    ehh csak vicceltem nálam is15, ha megnéznéd. s akommentemnél is vót mosoly jel.

az ajánlásokat köcce szépen, de az a legjobb ha en s a ps2 chippelés távol vaagyunk egymástól.. szívtam véle eleget, sajnos.
  • torrente
    Banyek, elküldtem vagy 10-15 embert hozzád ps2 chippelésre az utóbbi 1,5 évben, erre ez a válasz.
  • torrente
    Meg 15-ért is bótban.
  • CHEAPBOY
    ehh, 12ért is lehet aztaaat
  • CHEAPBOY
    lehet tudok aztat 5-7 körülis fólijában palban.

addig is amig a készlet tart, márpedig ez max 2 nap, psps giga pack 75ért.

privi me, or mailme sg.hu felszolitással, kulonben nincs ákcijóó

mailto [email protected]
  • Lammer
    SKACOK! AKi tud Champions Of Norrathot olcsobban mint a "nagyok csipinel van talan 8Kert" bontatlanul az szoljon izibe, nemgond ha NTSC!!! csak celofanos legen(rgo bontatlan) :P
  • torrente
    jövő héten lesz bontatlan GTA Liberty City Stories-om psp-re 13500Ft-ért. Akit édekel, az írjon!
  • KILLER2
    én is láttam egy jót, de azt már elvitték a többi meg nem éppen jó. de azért kösz
  • torrente
    35-40 körül az apróneten láttam.
  • KILLER2
    Nem tud valaki eladó csippelt xbox-ról min1 controllerrel meg pár játékkal 35000 alatt??
  • Smithie
    De akár ezt a 3 játékot is cserézhetjük a mortálra.ÜDV!
  • Smithie
    Ja és ha valaki lenne olyan rendes és megszerzi nekem a Mortal Kombat Deadly Alliance játékot eredetibe PS-re azt megjutalmazom!:D Köszi!
  • Smithie
    Hy skacok,eladnám PS2-re a Getaway,Driv3r,FFX-2-öt,egyben,vagy külön,eredetiben,hibátlan,karcmentes állapot,8e ft,Szolnok,de BP is megoldhato.Privi ha érdekel.
  • NormalisEmber
    bocsi, ezt nem tudhattam. De egyszer ha ott jársz, érdemes körülnézni.
  • sathanus666
    hehehe,pécsi vagyok
    majd ha 1x pesten járok,akkor elmegyek,de kösz az ötletet!
  • NormalisEmber
    Menj ki hétvégén a Pecsába(Városligetben van), ott találsz egy rakás snes játékot. Ár gondolom állapotfüggő.Ha nem tudod hol van, itt egy link : térkép
  • sathanus666
    mind1,de azért megkérdezhetem h melyik gammák vannak meg neked?
  • Super Mario
    SNES játék manapsán igazi érték. Nem hiszem, hogy bárki eladná. Nekem is van 12 SNES játékom, és akkor sem válnék meg tőlük, ha házat adnának érte!
  • sathanus666
    SNES játékokat keresek!
    ha valakinek van és megválna tőlük,jelezze!
    [email protected]
  • torrente
    Csak úgy egyszerűbb kezelnem, de lehet ide is írni.
  • Kaplan
    Privátba kéretik!
  • Smithie
    San Andreas mi pénz?
  • torrente
    Pár nap múlva átvehető, használt, de jó állapotú ps2-es játékok:
    GTA San Andreas
    Metal Gear Solid 3
    Star Ocean 3: Till the End of Time (2dvd)
    Project Snowblind
    Pro Evolution Soccer 4
    GTA Double Pack (erre péntekig kérek licitet; én 9500-ra gondoltam)

Privátban írjatok árajánlatot. Bp-en személyesen átadom a játékokat.

• Kaplan
    ÓÓÓó cseszed alássan... :P
  • Olcsi2
    Mar az enyem.. ;)

vumaar: valasz ment
  • vumaar
    Olcsi 2 akkor küldtem privit MGS3 ügyben!
  • Kaplan
    Oké majd szólj ha az enyém lehet :P
  • torrente
    Még megvan. Próbálkozom, volt már érdeklődő is, de nem volt komoly.
  • torrente
    Még megvan. Próbálkozom, volt már érdeklődő is, de nem volt komoly.
  • deep
    Eladnám a Gamecube modchipemet (viper) + sok sok játékot. Ha érdekel valakit, privi:)
  • Kaplan
    torrente - megvan még a Burnout 3 : Takedown?
  • torrente
    Mennyibe kerül egy használt, ps2-es GTA San Andreas, Vice City vagy végső esetben egy GTA 3?
  • CrucifX
    Csabi, te mennyiert mered a Gamecube-os Fire Emblem-et? (original, vagy esetleg ha mar van hasznalt :))
  • BONO
    jó én se sztem postai uton intézni az ügyeimet az meg a másik, hogy én sem szeretek tök idegen emberekkel üzletelgetni!
  • Derapo
    Rendszeresen küldök külföldre( UK ) csomagot,ami jóval nehezebb mint egy néhány cd,és 6-7000Ft körül szoktam fizetni.Pedig elsőbbséggel,minden extrával repülővel...
  • Lammer
    te mirol beszelsz???? postakoltseg max 600-700 Ft... tehat maris jobban jartal, az meg a masik, hogy en soha nem biznek postara dolgot, szal... :P
  • NormalisEmber
    Gamecube-ra eladó:
    Tales of Symphonia 14e
    Baten Kaitos 13e
    MGS:Twin Snakes 9e

Egyben:30e
  • BONO
    Jó figy én az eredeti boltos megoldásokra gondoltam ezalat értem azt, hogy bemész egy Media M-be, vagy E.World-be, esetleg egy super konzol boltba ennyiért kapod meg 90%-ba! >>> De Vater, és a TeszVesz megint mástéma kb. ha tefizeted a szálítási költéset meg ilyesmiket ugyan itt vagy és mégsem ujonnan vetted!
    Márpedig tutti, hogy tefizeted mert aki elad egy konzol gamet 3000 Ft ért az nem fogja beikszelni azt, hogy ő fizeti a szállítási költéget mert 3-4 megyén át való szálítás már olyan 3 ezer Ft kb! És akkor megkérdezem hol ezen igy a haszon?
  • Olcsi2
    Nono, en a vatera.hu-n lattam Black Monday asszem 3ert is.. Esetleg nezz ott korul. ;)
  • BONO
    Teljesen mindegy végülis most vasárnap ezt veszem meg aztán pedig a másikat... tudod nagyon ritkán szoktam eredeti gammákat venni de ezt megveszem mármint a B.M-et és utánna a konzol boltos haverjaimmal cserélgetünk és ezt fogom tenni a B.M-el is elcserélem a NBA S-re ha nem jó akkor tovább cserélem másik game-re csak az a lényeg, hogy ebben a 6000 Ft-os árkategoriában maradjak ebben a játék esetében mert a B.M hivatalosan az esetek 90%-ban mindenhol 6 rugó. Ezért nem is csippeltettem ki és nem is fogom kichipeltetni a PSTwo-mat soha sem mert igy a fajáb megoldás és az ésszerübb is!