13108
Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!
ALAPszabályok kissunáknak:
1-3 éves korig 53% kedvezmény!
3-5 éves korig 31% kedvezmény.
5-7 éves korig nem verünk meg...
7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!
-
#2132 Far CRy instinct Xboxra 6000ftért.
[email protected] -
sathanus666 #2131 mármint az enyém? -
#2130 Valahol érthető a reakciója... -
#2129 FOLIAS CSEMPIONSZ OF NORRATOT akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444444neeeeeeeeegz -
sathanus666 #2128 -
#2127 hát de attol en semmi pizzért sem válok meg:D -
Tomi13 #2126 Sziasztok
Vennék Psp-t 1.50-es vagy 2.0-ás szoftverrel,fontos hogy minden tartozéka (doboz,stb) meglegyen,és fontos a garancia is.
Ha tudtok eladót akkor a [email protected] jelezzétek légyszíves,köszi. -
#2125 kérdezd meg cheapboy-t. Egy Breath of Fire 2 meg egy Secret of Mana tutira van neki (én küldtem :D) -
#2124 ha érdekel valakit (eladott xbox után) maradt 20db xbox game dvd ami egyben eladó. a játékok mind nagy címek és az utolsó félévben jelentek meg.
priv vagy mail -
#2123 Egyelőre nincsen :( -
sathanus666 #2122 nem baj,próba szerencse -
#2121 Nem hinném, hogy bárki megválna tőlük. Olyan ritka, és nagy érték manapság egy SNES játék. -
#2120 Kérek szépen valakit, hogy vigye már el a használt GTA Liberty Citymet 11000Ft-ért! -
sathanus666 #2119 SNES játékokat keresek!
ha valakinek van és megválna tőlük,jelezze!
[email protected] -
#2118 Lehet h érdekelne a mario 64 de majd meglátom h milyen gameim lesznek dsre...
Budapesti vagy? -
Derapo #2117 Enhem meh ehy ilyen asszony hozna lázba:)remélem sikerált a kép. -
nembi #2116 Van pár eladó holmim ami ide is beillik.
katt ide -
#2115 Mindig lázba hoznak az ilyen képek, csak sajna egy fillérem sincs!!! -
moralosan #2114 thx :D -
#2113 Scrácok, egyenlőre nem bontanám meg, de ha mégis beírom majd ide.. kösz a érdeklődést -
#2112 ez igenyes reklam!!! le a kalappal! bar en nem veszem meg, de engedd meg hadd gratulaljak good job! -
moralosan #2111 irányár: 30e Ft.-
Ha érdekel valakit privátban is jelezheti, Budapesti vagyok, személyes "értékcsere" is képbe jöhet :).
-
#2110 Most elloptam...stílusosan. :D -
#2109 ez az en szovegem :P -
#2108 Silent Hill Collectorst hogy méred külön? dobj privit... :P
-
#2107 WRC4et hogye mered kulon? dobj privit... -
#2106 MK DEADLY ALLIANCE KERESTETIK!!!!AKINEK VAN ELADÓ,PERSZE EREDETIBEN AZ IRJON! -
#2105 nemigen hiszem:( azt hittem leviszik az árát, de mégsem... -
#2104 Ja, kívülről vágom az összes Bud&Terrence film szövegét :))
Apropó, nem lesz nálad karácsonykor olcsóbb a régi xbox?? mer' kellene 1 -
#2103 idézeted az " ÉS megint Dühbe jövünk"-ből vagy ugyéé?:) -
#2102 Eladó slim Ps2 (chip nélkül) + 2 joy, memória kártya és 7 eredeti játék (Half-Life, Silent Hill2 (collectors), Tekken4, Max Payne, GTA3, Burnout3, WRC4). A gép és a játékok is szép állapotban vannak, mindenhez van doboz, leírás. 55ezer Ft ért. [email protected] -
#2101 Na még bontatlan is, ezt nem tudom garantalni, de makulátlan lemezt , leirást tokot, - fólia már inkább. -
#2100 Hát lehet voltak jók (mondjuk en nem csinalok semmit, szervizesunk intézte), de tavaly anyagi csod volt kb a garanciával adott PS2esek+diriduri. Fuj, rémálom.:( -
#2099 Van valakinek eladó expansion pakje? -
#2098 Az én gépemet tökéletesen megcsináltad! -
#2097 tehat asszondja mester, hogy a ket resz 10K? ;) abban benne vatyok! de telleg bontatlan legyen! :P no jelezzen vissza ha mehetek a cumoert ;) -
#2096 hát ha nem akkor keressen másik állást
amint van vmi kiáltok. mondjuk nem ma lesz el vagyok havazva a karacsonyi őrület mijatt. az elso vagy a 2 rész e érdekel... mindketto mar lehetseges ilyen áron. -
#2095 mester akkor mondjon valami barati arat :PPPPPPPPPPP 5K? :PPPPPPPP talan enynit meg ki tudnek magambol preselni :P -
#2094 eredeti cumók vásárlására viszont várok báhhkit szeretettel. -
#2093 ehh csak vicceltem nálam is15, ha megnéznéd. s akommentemnél is vót mosoly jel.
az ajánlásokat köcce szépen, de az a legjobb ha en s a ps2 chippelés távol vaagyunk egymástól.. szívtam véle eleget, sajnos.