13109

Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!

ALAPszabályok kissunáknak:

1-3 éves korig 53% kedvezmény!

3-5 éves korig 31% kedvezmény.

5-7 éves korig nem verünk meg...

7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!

• Lammer
    amugy erre talaltak ki ha hezitalsz a trailereket, teasereket... slattyogj el szepen a gamespotra vagy ignre van rengeteg allokep, mozgokep, ha telleg bizoyntalan vagy... nezd meg az ertekeleseket, mert most itt egy ember velemenye alapjan dontottel, ottmeg tobb100E ember velemyenyet atlagoljak(ez nem Kaplan ellen szol, csak segitek objektivan donteni, btw nekem mind2 jatek kuka kategoria :D)...
  • BONO
    Oké köszi szépen, hogy megerősitettél benne most már egészen biztosan megveszem vasárnap!
  • Kaplan
    Megvan a BM :) S nagyon tetszik én a legjobb játékok között tartom számon. Szóval szerintem nyugodtan beruházhatsz rá.
  • BONO
    Van három is ezt nem is tudtam!
    Én is a B.M-re gondoltam amugy van vmi véleményed rólla játszottál vele gondolom biztos mert akkor nem ajánlanád sztem de az érdekelne, hogy milyen benyomást tett rád!
  • Kaplan
    Midenképp a The Getaway - Black Mondayt!
    De ha az NBA Streetre esik a választásod akkor már inkább a vol 3t.
  • BONO
    Lehet, hogy nem egy kategóriába tartozik a két gamma de melyiket ajánljátok e kettő közül?

- NBA Street vol. 2
    - The Getaway - Black Monday
  • Tibre
    kirby ds-t olcsóért nem tudnál szerezni? :)
  • Olcsi2
    Ja, csere is erdekel termeszetesen.
  • Olcsi2
    Elado - meglepetes! - eredeti Tak: The JuJu Challenge a Nintendo DS-re, 6000ert, amcsi kiadas (merthogy EU meg nincs is, heh) Bontott, de szuzies, 6ban van az ara neki.
  • Super Mario
    Úgy tünik...
  • Super Mario
    No, látod? Ezért érdemes Nintendót venni!
  • torrente
    Szádbaveszed és elkezd hullni a fanszőrzeted.
  • Kaplan
    Huhh ez volt ám az oltás!! SZÉP VOLT! :P
  • Derapo
    Mi az a Nintendo DS? Valamilyen betegség,
  • koryne
    Ez nem egy eladó PSP, hanem egy eladó játék PSP-re :)
    Én egyébként úgy vagyok vele, hogy ha lenne rá olyan játék, ami érdekel, akkor vennék, de egyenlőre még DS-re sincs túl sok... Nameg PSP-re az életben nem lesz Metroid, az nálam a legnagyobb húzócím :)
  • Kaplan
    Igen, ez érdekes. Folyamatosan jönnek a PSP eladó c. felhívások! DS-el miért nincsenek ilyenek?
    Szerintem azért mert a PSPbe van a pénz olyannyira van túlhypolva, hogy mindenki azt akar venni , így jó befektetés. Nah nem baj, majd megszívják....:P
  • Super Mario
    Újabb PSP eladó! :-D Ezek szerint a Nintendo DS sokkal jobb?
  • torrente
    Eladó használt PSP játék, tokjában, kézikönyvvel:
    NBA (989 sport) - 7500 Ft.
  • deep
    Hm,én nem tartom magam "menő csávónak" mégis van PSP-m.3 hónapig kuporgattam rá, de megérte. Játszom vele metro-n, buszon, meg ahol kedvem tartja. Drága-e? Nekünk átlag magyaroknak mindenképp. Amugy ha egy iPod nano kerülhet 80 rongyba, ami nem más, mint egy 1 gigás flash drive, akkor ezért nem sok a 60 szvsz...
  • torrente
    Külföldön vettem és ott 8 napot kellett dolgoznom érte, tehát azzal nem értek egyet, hogy menő csávóknak való. Félre ne értsd: elég menő vagyok!
    A hazai közlekedési viszonyokról teljesen elfeledkeztem odakint. Ott eszembe sem jutott, itt meg az esti vonatokon elő nem merem venni, mert tele van brazillal.
  • Super Mario
    Nekem se tetszik.
  • Kaplan
    PSP : Giccs, túl drága, túl menő csávóknak való, jah és ahhoz is túl drága, hogy szerény hazánkban nyugodtan játsszak vele a metrón pl. esetleg minden közlekedési járművön. Kivéve saját kocsi :)
  • Super Mario
    Hát, nem egy Super Nintendo, azt elhiszem :-)
  • CrucifX
    Hasznalt, eladosorban levo Gamecube kerestetik!
  • Derapo
    De igen nagyon jó cucc,csak ha az embernek szüksége van valamire és nincs meg hozzá a megfelelő anyagi háttér akkor a kevésbé szükségeset fel adja.Nos nekem meghalt a 6800GT-m és nemvolt pénzem másikat venni,tehát elhatároztam,hogy eladom a psp-t mert nem annyira használom mint a számítógépem.De aztán rájöttem,hogy nem játszom a géppel akkor minek a brutális video?Tehát psp maradt,játék pc-n nuku,xbox,gamecube,rulezzz.Ja és persze N64emu.
  • tyler82
    Nem rossz, de a szűkösség nagy úr!! :)
  • CHEAPBOY
    Hát nem a legjobb dolog ami emberrel tortenhet az is biztos.
  • Super Mario
    Ezek szerint rossz a PSP?
  • Derapo
    Na ja,de sajnos szükség törvényt...és psp-t bont:)
    Már én is árultam eccer de meggondoltam magam mert kellett volna egy videjókari mert megdöglött az enyim oszt nem volt rá pízem,de aztán lebeszéltem magam.Maradtam a 9600xt-nél szükségbű.
  • Super Mario
    Nem értem, hogy miért adjátok el 1 hónap múlva a PSP-t? Akkor minek vesztek?
  • vumaar
    Majd karácsonyra kéne nekem egy. Majd még szólok ha megvan a lóvé. Egyébként azt hallottam hogy csak német van benne ugye, mert engem az érdekel, angol nem nagyon megy...
  • Olcsi2
    Hat az, amit regen hirdettem, mar regen nincs meg... Meg tudnek venni, de annak az akcionak vege, mar csak 8ert volna belole.
  • vumaar
    Olcsi 2 megvan még az MGS 3 német verzió fémdobozos?
  • Olcsi2
    Ide is beirom... Ket het mulva lesz egy elado PSP Value pakkom, egy honapos, makulatlan allapotban, Virtua Tennis-el es öt - surprise... - eredeti filmmel (S.W.A.T., Spiderman2, Hirtelen 30, Street Style, Gone in 30 seconds), mindez 72ert.
  • Cosmone
    Üdv Mindenkinek!

Eladó sorba került a PSP-m :(

A gép amerikai, Cheapboy-tól vásároltam szeptember elején, még garanciális. Az állapota 100%-os, minden gyári tartozék meg van, a kijelző pixelhbától mentes(!) 1.5-ös firmware van rajta... A géphez tartozik egy SanDisk 1Gb-os kapacitású memóriakártya és USB adatkábel.

A konfig ára 90 ezer HUF... Kérdezni, érdeklődni privát üziben lehet!
  • KILLER2
    Nem tud nekem ajánlani eladó PS2-t csippelve 1db irányítóval és memóriakártyával 30E körul?(nem baj ha van hozzá tekken 5)
  • Olcsi2
    Talaltam par GCs cuccot Franciaorszagban (ie francia dobozban, de angolul jatszhatoan). Mind folias es manapsag eleg nehezen beszerezheto mar a dobozra. Mindegyik 8000 ft volna:

Resident Evil
    Resident Evil Code Veronica X
    Resident Evil 3 - Nemesis

Ha valakit esteleg erdekel, email.
  • kisaba
    XBOX konzol két joyjstickkal, 20 játékkal sürgősen eladó! ! A gép kifogástalan állapotban van, nincs agyonhasználva! Érdeklődők hívjanak fel a 209295441- es számon hétköznap délután és azárban megegyezünk! !
  • amatőrps2
    Sziasztok,
    eladnám vagy elcserélném az alábbi ps2 eredeti játékaimat:
    Soul Calibur 2.: 7000 Ft
    Ko kings:3000 Ft
    Getaway: 4000Ft
  • torrente
    PSP-játékok:
    -Midnight Club 3 (fóliás) - 11e
    -Untold Legends - 9,5e
    -Metal Gear Acid - 9,5e
    -Sample Disc vol.1 (usa) - 1,5e
    -jövő héten eladnám az NBA 2005-öt és a Gretzky NHL-t is 9-9e Ft-ért.

PS2:
    Burnout 3: Takedown - 7e (+The Getaway2 demolemez)
    Gran Turismo 4 NTSC (felbontott, de sosem használt) - 12e Ft

Videókazetta:
    AKIRA - 1989-es, amerikai kiadás (ár alku tárgya)