13108
Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!
ALAPszabályok kissunáknak:
1-3 éves korig 53% kedvezmény!
3-5 éves korig 31% kedvezmény.
5-7 éves korig nem verünk meg...
7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!
-
#2052 Oké köszi szépen, hogy megerősitettél benne most már egészen biztosan megveszem vasárnap! -
#2051 Megvan a BM :) S nagyon tetszik én a legjobb játékok között tartom számon. Szóval szerintem nyugodtan beruházhatsz rá.
-
#2050 Van három is ezt nem is tudtam!
Én is a B.M-re gondoltam amugy van vmi véleményed rólla játszottál vele gondolom biztos mert akkor nem ajánlanád sztem de az érdekelne, hogy milyen benyomást tett rád! -
#2049 Midenképp a The Getaway - Black Mondayt!
De ha az NBA Streetre esik a választásod akkor már inkább a vol 3t.
-
#2048 Lehet, hogy nem egy kategóriába tartozik a két gamma de melyiket ajánljátok e kettő közül?
- NBA Street vol. 2
- The Getaway - Black Monday -
#2047 kirby ds-t olcsóért nem tudnál szerezni? :) -
Olcsi2 #2046 Ja, csere is erdekel termeszetesen. -
Olcsi2 #2045 Elado - meglepetes! - eredeti Tak: The JuJu Challenge a Nintendo DS-re, 6000ert, amcsi kiadas (merthogy EU meg nincs is, heh) Bontott, de szuzies, 6ban van az ara neki. -
#2044 Úgy tünik... -
#2043 No, látod? Ezért érdemes Nintendót venni! -
#2042 Szádbaveszed és elkezd hullni a fanszőrzeted. -
#2041 Huhh ez volt ám az oltás!! SZÉP VOLT! :P -
Derapo #2040 Mi az a Nintendo DS? Valamilyen betegség, -
#2039 Ez nem egy eladó PSP, hanem egy eladó játék PSP-re :)
Én egyébként úgy vagyok vele, hogy ha lenne rá olyan játék, ami érdekel, akkor vennék, de egyenlőre még DS-re sincs túl sok... Nameg PSP-re az életben nem lesz Metroid, az nálam a legnagyobb húzócím :) -
#2038 Igen, ez érdekes. Folyamatosan jönnek a PSP eladó c. felhívások! DS-el miért nincsenek ilyenek?
Szerintem azért mert a PSPbe van a pénz olyannyira van túlhypolva, hogy mindenki azt akar venni , így jó befektetés. Nah nem baj, majd megszívják....:P -
#2037 Újabb PSP eladó! :-D Ezek szerint a Nintendo DS sokkal jobb? -
#2036 Eladó használt PSP játék, tokjában, kézikönyvvel:
NBA (989 sport) - 7500 Ft.
-
#2035 Hm,én nem tartom magam "menő csávónak" mégis van PSP-m.3 hónapig kuporgattam rá, de megérte. Játszom vele metro-n, buszon, meg ahol kedvem tartja. Drága-e? Nekünk átlag magyaroknak mindenképp. Amugy ha egy iPod nano kerülhet 80 rongyba, ami nem más, mint egy 1 gigás flash drive, akkor ezért nem sok a 60 szvsz... -
#2034 Külföldön vettem és ott 8 napot kellett dolgoznom érte, tehát azzal nem értek egyet, hogy menő csávóknak való. Félre ne értsd: elég menő vagyok!
A hazai közlekedési viszonyokról teljesen elfeledkeztem odakint. Ott eszembe sem jutott, itt meg az esti vonatokon elő nem merem venni, mert tele van brazillal. -
#2033 Nekem se tetszik. -
#2032 PSP : Giccs, túl drága, túl menő csávóknak való, jah és ahhoz is túl drága, hogy szerény hazánkban nyugodtan játsszak vele a metrón pl. esetleg minden közlekedési járművön. Kivéve saját kocsi :) -
#2031 Hát, nem egy Super Nintendo, azt elhiszem :-) -
#2030 Hasznalt, eladosorban levo Gamecube kerestetik! -
Derapo #2029 De igen nagyon jó cucc,csak ha az embernek szüksége van valamire és nincs meg hozzá a megfelelő anyagi háttér akkor a kevésbé szükségeset fel adja.Nos nekem meghalt a 6800GT-m és nemvolt pénzem másikat venni,tehát elhatároztam,hogy eladom a psp-t mert nem annyira használom mint a számítógépem.De aztán rájöttem,hogy nem játszom a géppel akkor minek a brutális video?Tehát psp maradt,játék pc-n nuku,xbox,gamecube,rulezzz.Ja és persze N64emu. -
#2028 Nem rossz, de a szűkösség nagy úr!! :)
-
#2027 Hát nem a legjobb dolog ami emberrel tortenhet az is biztos. -
#2026 Ezek szerint rossz a PSP? -
Derapo #2025 Na ja,de sajnos szükség törvényt...és psp-t bont:)
Már én is árultam eccer de meggondoltam magam mert kellett volna egy videjókari mert megdöglött az enyim oszt nem volt rá pízem,de aztán lebeszéltem magam.Maradtam a 9600xt-nél szükségbű. -
#2024 Nem értem, hogy miért adjátok el 1 hónap múlva a PSP-t? Akkor minek vesztek? -
vumaar #2023 Majd karácsonyra kéne nekem egy. Majd még szólok ha megvan a lóvé. Egyébként azt hallottam hogy csak német van benne ugye, mert engem az érdekel, angol nem nagyon megy... -
Olcsi2 #2022 Hat az, amit regen hirdettem, mar regen nincs meg... Meg tudnek venni, de annak az akcionak vege, mar csak 8ert volna belole. -
vumaar #2021 Olcsi 2 megvan még az MGS 3 német verzió fémdobozos? -
Olcsi2 #2020 Ide is beirom... Ket het mulva lesz egy elado PSP Value pakkom, egy honapos, makulatlan allapotban, Virtua Tennis-el es öt - surprise... - eredeti filmmel (S.W.A.T., Spiderman2, Hirtelen 30, Street Style, Gone in 30 seconds), mindez 72ert. -
Cosmone #2019 Üdv Mindenkinek!
Eladó sorba került a PSP-m :(
A gép amerikai, Cheapboy-tól vásároltam szeptember elején, még garanciális. Az állapota 100%-os, minden gyári tartozék meg van, a kijelző pixelhbától mentes(!) 1.5-ös firmware van rajta... A géphez tartozik egy SanDisk 1Gb-os kapacitású memóriakártya és USB adatkábel.
A konfig ára 90 ezer HUF... Kérdezni, érdeklődni privát üziben lehet!
-
#2018 Nem tud nekem ajánlani eladó PS2-t csippelve 1db irányítóval és memóriakártyával 30E körul?(nem baj ha van hozzá tekken 5) -
Olcsi2 #2017 Talaltam par GCs cuccot Franciaorszagban (ie francia dobozban, de angolul jatszhatoan). Mind folias es manapsag eleg nehezen beszerezheto mar a dobozra. Mindegyik 8000 ft volna:
Resident Evil
Resident Evil Code Veronica X
Resident Evil 3 - Nemesis
Ha valakit esteleg erdekel, email. -
kisaba #2016 XBOX konzol két joyjstickkal, 20 játékkal sürgősen eladó! ! A gép kifogástalan állapotban van, nincs agyonhasználva! Érdeklődők hívjanak fel a 209295441- es számon hétköznap délután és azárban megegyezünk! ! -
amatőrps2 #2015 Sziasztok,
eladnám vagy elcserélném az alábbi ps2 eredeti játékaimat:
Soul Calibur 2.: 7000 Ft
Ko kings:3000 Ft
Getaway: 4000Ft -
#2014 PSP-játékok:
-Midnight Club 3 (fóliás) - 11e
-Untold Legends - 9,5e
-Metal Gear Acid - 9,5e
-Sample Disc vol.1 (usa) - 1,5e
-jövő héten eladnám az NBA 2005-öt és a Gretzky NHL-t is 9-9e Ft-ért.
PS2:
Burnout 3: Takedown - 7e (+The Getaway2 demolemez)
Gran Turismo 4 NTSC (felbontott, de sosem használt) - 12e Ft
Videókazetta:
AKIRA - 1989-es, amerikai kiadás (ár alku tárgya) -
#2010 Elado GBA-ra kingdom hearts.
érdeklődni mailben. Ds porig csere is érdekel.