13108

Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!

ALAPszabályok kissunáknak:

1-3 éves korig 53% kedvezmény!

3-5 éves korig 31% kedvezmény.

5-7 éves korig nem verünk meg...

7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!

• BONO
    Oké köszi szépen, hogy megerősitettél benne most már egészen biztosan megveszem vasárnap!
  • Kaplan
    Megvan a BM :) S nagyon tetszik én a legjobb játékok között tartom számon. Szóval szerintem nyugodtan beruházhatsz rá.
  • BONO
    Van három is ezt nem is tudtam!
    Én is a B.M-re gondoltam amugy van vmi véleményed rólla játszottál vele gondolom biztos mert akkor nem ajánlanád sztem de az érdekelne, hogy milyen benyomást tett rád!
  • Kaplan
    Midenképp a The Getaway - Black Mondayt!
    De ha az NBA Streetre esik a választásod akkor már inkább a vol 3t.
  • BONO
    Lehet, hogy nem egy kategóriába tartozik a két gamma de melyiket ajánljátok e kettő közül?

- NBA Street vol. 2
    - The Getaway - Black Monday
  • Tibre
    kirby ds-t olcsóért nem tudnál szerezni? :)
  • Olcsi2
    Ja, csere is erdekel termeszetesen.
  • Olcsi2
    Elado - meglepetes! - eredeti Tak: The JuJu Challenge a Nintendo DS-re, 6000ert, amcsi kiadas (merthogy EU meg nincs is, heh) Bontott, de szuzies, 6ban van az ara neki.
  • Super Mario
    Úgy tünik...
  • Super Mario
    No, látod? Ezért érdemes Nintendót venni!
  • torrente
    Szádbaveszed és elkezd hullni a fanszőrzeted.
  • Kaplan
    Huhh ez volt ám az oltás!! SZÉP VOLT! :P
  • Derapo
    Mi az a Nintendo DS? Valamilyen betegség,
  • koryne
    Ez nem egy eladó PSP, hanem egy eladó játék PSP-re :)
    Én egyébként úgy vagyok vele, hogy ha lenne rá olyan játék, ami érdekel, akkor vennék, de egyenlőre még DS-re sincs túl sok... Nameg PSP-re az életben nem lesz Metroid, az nálam a legnagyobb húzócím :)
  • Kaplan
    Igen, ez érdekes. Folyamatosan jönnek a PSP eladó c. felhívások! DS-el miért nincsenek ilyenek?
    Szerintem azért mert a PSPbe van a pénz olyannyira van túlhypolva, hogy mindenki azt akar venni , így jó befektetés. Nah nem baj, majd megszívják....:P
  • Super Mario
    Újabb PSP eladó! :-D Ezek szerint a Nintendo DS sokkal jobb?
  • torrente
    Eladó használt PSP játék, tokjában, kézikönyvvel:
    NBA (989 sport) - 7500 Ft.
  • deep
    Hm,én nem tartom magam "menő csávónak" mégis van PSP-m.3 hónapig kuporgattam rá, de megérte. Játszom vele metro-n, buszon, meg ahol kedvem tartja. Drága-e? Nekünk átlag magyaroknak mindenképp. Amugy ha egy iPod nano kerülhet 80 rongyba, ami nem más, mint egy 1 gigás flash drive, akkor ezért nem sok a 60 szvsz...
  • torrente
    Külföldön vettem és ott 8 napot kellett dolgoznom érte, tehát azzal nem értek egyet, hogy menő csávóknak való. Félre ne értsd: elég menő vagyok!
    A hazai közlekedési viszonyokról teljesen elfeledkeztem odakint. Ott eszembe sem jutott, itt meg az esti vonatokon elő nem merem venni, mert tele van brazillal.
  • Super Mario
    Nekem se tetszik.
  • Kaplan
    PSP : Giccs, túl drága, túl menő csávóknak való, jah és ahhoz is túl drága, hogy szerény hazánkban nyugodtan játsszak vele a metrón pl. esetleg minden közlekedési járművön. Kivéve saját kocsi :)
  • Super Mario
    Hát, nem egy Super Nintendo, azt elhiszem :-)
  • CrucifX
    Hasznalt, eladosorban levo Gamecube kerestetik!
  • Derapo
    De igen nagyon jó cucc,csak ha az embernek szüksége van valamire és nincs meg hozzá a megfelelő anyagi háttér akkor a kevésbé szükségeset fel adja.Nos nekem meghalt a 6800GT-m és nemvolt pénzem másikat venni,tehát elhatároztam,hogy eladom a psp-t mert nem annyira használom mint a számítógépem.De aztán rájöttem,hogy nem játszom a géppel akkor minek a brutális video?Tehát psp maradt,játék pc-n nuku,xbox,gamecube,rulezzz.Ja és persze N64emu.
  • tyler82
    Nem rossz, de a szűkösség nagy úr!! :)
  • CHEAPBOY
    Hát nem a legjobb dolog ami emberrel tortenhet az is biztos.
  • Super Mario
    Ezek szerint rossz a PSP?
  • Derapo
    Na ja,de sajnos szükség törvényt...és psp-t bont:)
    Már én is árultam eccer de meggondoltam magam mert kellett volna egy videjókari mert megdöglött az enyim oszt nem volt rá pízem,de aztán lebeszéltem magam.Maradtam a 9600xt-nél szükségbű.
  • Super Mario
    Nem értem, hogy miért adjátok el 1 hónap múlva a PSP-t? Akkor minek vesztek?
  • vumaar
    Majd karácsonyra kéne nekem egy. Majd még szólok ha megvan a lóvé. Egyébként azt hallottam hogy csak német van benne ugye, mert engem az érdekel, angol nem nagyon megy...
  • Olcsi2
    Hat az, amit regen hirdettem, mar regen nincs meg... Meg tudnek venni, de annak az akcionak vege, mar csak 8ert volna belole.
  • vumaar
    Olcsi 2 megvan még az MGS 3 német verzió fémdobozos?
  • Olcsi2
    Ide is beirom... Ket het mulva lesz egy elado PSP Value pakkom, egy honapos, makulatlan allapotban, Virtua Tennis-el es öt - surprise... - eredeti filmmel (S.W.A.T., Spiderman2, Hirtelen 30, Street Style, Gone in 30 seconds), mindez 72ert.
  • Cosmone
    Üdv Mindenkinek!

Eladó sorba került a PSP-m :(

A gép amerikai, Cheapboy-tól vásároltam szeptember elején, még garanciális. Az állapota 100%-os, minden gyári tartozék meg van, a kijelző pixelhbától mentes(!) 1.5-ös firmware van rajta... A géphez tartozik egy SanDisk 1Gb-os kapacitású memóriakártya és USB adatkábel.

A konfig ára 90 ezer HUF... Kérdezni, érdeklődni privát üziben lehet!
  • KILLER2
    Nem tud nekem ajánlani eladó PS2-t csippelve 1db irányítóval és memóriakártyával 30E körul?(nem baj ha van hozzá tekken 5)
  • Olcsi2
    Talaltam par GCs cuccot Franciaorszagban (ie francia dobozban, de angolul jatszhatoan). Mind folias es manapsag eleg nehezen beszerezheto mar a dobozra. Mindegyik 8000 ft volna:

Resident Evil
    Resident Evil Code Veronica X
    Resident Evil 3 - Nemesis

Ha valakit esteleg erdekel, email.
  • kisaba
    XBOX konzol két joyjstickkal, 20 játékkal sürgősen eladó! ! A gép kifogástalan állapotban van, nincs agyonhasználva! Érdeklődők hívjanak fel a 209295441- es számon hétköznap délután és azárban megegyezünk! !
  • amatőrps2
    Sziasztok,
    eladnám vagy elcserélném az alábbi ps2 eredeti játékaimat:
    Soul Calibur 2.: 7000 Ft
    Ko kings:3000 Ft
    Getaway: 4000Ft
  • torrente
    PSP-játékok:
    -Midnight Club 3 (fóliás) - 11e
    -Untold Legends - 9,5e
    -Metal Gear Acid - 9,5e
    -Sample Disc vol.1 (usa) - 1,5e
    -jövő héten eladnám az NBA 2005-öt és a Gretzky NHL-t is 9-9e Ft-ért.

PS2:
    Burnout 3: Takedown - 7e (+The Getaway2 demolemez)
    Gran Turismo 4 NTSC (felbontott, de sosem használt) - 12e Ft

Videókazetta:
    AKIRA - 1989-es, amerikai kiadás (ár alku tárgya)
  • Nexxuss
    Elado GBA-ra kingdom hearts.
    érdeklődni mailben. Ds porig csere is érdekel.