13108
Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!
ALAPszabályok kissunáknak:
1-3 éves korig 53% kedvezmény!
3-5 éves korig 31% kedvezmény.
5-7 éves korig nem verünk meg...
7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!
-
celofank #2292 Zsupsz az kimaradt. Szóval 3. GRAN TURISMO 3. :) -
#2291 Gondolom.
-
#2290 Izéé, a Gran Turismo az ugye 3.?:D -
#2289 regebbi ps1es cumokban nem utazol veletlen? -
celofank #2288 Eladó PS2 játékok !
Mindhárom Platinum, PAL, dobozos, karcmentes, leírással !
Killzone : 3500
Gran Turismo : 3500
Jak 3 : 3500
Valamint van egy eladó eredeti Sony Memóriakáryám fekete : 4000Ft
Sony eredeti PS2 Joy fekete : 4000Ft
Logitech PS2 joy : 2500Ft
Ha valaki egyben megveszi adok frenetikus kedvezményt is. :)
INFO : [email protected]
-
#2287 Hali!
Eladó hibátlan állapotú PS2 - killer7 minden tartozékával.
Árat megbeszéljük.
[email protected] -
vtechonda #2286 Sziasztok Érdekelne egy játék:A Metal Gear Solid Substance
Nincs meg valakinek aki megválna töle?
Köszi -
#2285 dobni mint a huzat :) -
SlickAdam #2284 Haggyámá Cheap vázze, múlt héten szedtem le a polcodról PSP-s GTA-t és máris ki akarsz dobni? FF-eket nekem is csak úgy hozták :D -
#2283 Érdekelnének ha van belőlük használt jó áron :)
Harvestmoon:
azt irtak a gamespot-on, hogy ezt 2004 mar-ban adtak ki:
1.
Ezt meg 2005 jul-ban:
2. another
Azt gondoltam, hogy egy év alatt dolgoztak rajta, de most látom, hogy for girl-van címben, mind1 szóval elég lenne az egyik :) (újonnan most láttam 10e ért, de őszintén szólva ennél kevesebbért szeretném)...
A Battalion Wars, Donkey Kong Jungle Beat -et meg már megrendeltem, úgy hogy azok már nem kellenek.
-
#2282 hopp megérett egy bann:P -
#2281 Ne hallgassatok rá... a Vietcongok bérence és méreg drágán adja a játékokat hogy fel tudja fegyverezni a viet csapatait :D hehehhehe -
#2280 mellesleg egy ketto megszerezheto akár jó áron is, de a kérdésem az vóna a harvest moon 1 és 2 között ugyanazzal az alcimmel mi a kulonbseg? a girl editionra gondolsz? akkor ammeg miaráknak? -
#2279 őjonnan ezek, és olcson. ugy passzolnak ezen szavak egymáshő, mint a halál és a szuletés:) -
#2278 itt olyan hogy waré nem mehet a téma kérem. max ha ugy ertetted hogy a polcrol szedted le oket:D -
#2277 ne hídessen már bárki a tápigomba:) izzitsam admin jogaimat?:P -
m18m #2276 PSP játékok a legjobb áron!!!!!!!!!!!!!
Need for Speed: Most Wanted - 8000 Ft
World Tour Soccer - 7000 Ft
-
SlickAdam #2275 Kedves Dinomano, ha jobban utánanézel sztem le lehet szedni az összes Final Fantasy-t PSX-re, nekem is megvannak. Vagyis az összes alatt az 1,2,3,4,5,6,7,8,9. részt értem. -
#2274 Igen? Mondjuk, én EGYETLEN játékomat SEM adnám el, akár kijátszom, akár megunom, mert bármikor lehet kedvem újrajátszani. -
Sliderx #2273 wrc rally 9-ért eladó -
#2272 Ebből speciel 2 van, de valamelyiket meg végigjátszás vagy megunás után adom el. -
#2271 Mit vétettek ezek a PSP játékok, hogy így szabadulni akartok tőle? -
#2270 ...és eladó egy Medievil Resurrection psp-játék is 9500Ft-ért. Tok, kézikönyv, lemez újszerű állapotban. -
#2269 Eladó egy AMERIKAI változatú, használt Metal Gear Solid 3 ps2-es játék 5000Ft-ért. -
#2268 sziasztok! PS1 a szerelem még nalam; C.Cross-nak most akarok nekiallni, de még visszavan FFVII...lassan 10eves gém,de most tolom... :-D Az 1-es télleg SNES feelinget viszi tovabb; RPG-k menürendszere, külsö terkep stb., minden majdnem ugyanaz(ha fmv-ket+grafot nem szamoljuk... :-) )
multkor nyomtam picit probaképp FFIII-et SNES emu-n, és majdnem a gép elött ragadtam...akkor nyomtam az FFIX-et; igy inkabb elöterbe került IX; de nem könnyen... :-D (k*rvaaranyosak voltak a pici kis lépegetös- manusok, meg az a bige:-))
D. -
#2267 Baten Kaitos
Battalion Wars
Donkey Kong Jungle Beat
Final Fantasy: Chrystal Chronicles
Fire Emblem: Path of Radiance
Harvest Moon: A Wonderful Life
Harvest Moon 2: A Wonderful Life
Super Mario Sunshine
Tales of Symphonia
Winnie the Pooh's Rumbly Tumbly Adventure
Ezek a gamek erdekelnenk "ocsón", ha estleg vki meg akarna szabadulni tőlük (akár újonnan is :))... -
#2266 Most volt Karácsony... Rémlik már? ;) -
#2265 Igen, hol adnak ajándékba játékokat??? -
#2264 Ajándék volt. -
maruzst24 #2263 Aki játszott annó SNES-en a Final Fantasy6-al az tudja miről beszélek.
-
#2262 Akkor miért vetted meg? Nem volt lehetőséged kipróbálni? Vagy neten rendelted meg? -
#2261 dehogyis. -
#2260 a ps1 az sneses érát vitte tovább:D
most akkor ki is az ujoncz szilikongyerek?:D akinek a ps1 a megváltó?:D -
#2259 kikre értetted ezeket?:D
chrono cros pl nálam itt figyel csak nem éppen abban a kivitelben:D -
#2258 7000 sok egy re4 er? jo allapotu! -
#2257 Nem jön be:( -
celofank #2256
Nintendo DS-re Polarium játék eladó.
Doboz,leírások, még a doboz is karcmentes. ;)
+ AJÁNDÉK MADRICS FÉMTOK DS-hez.
Mindez összesen 5000 FT.
KÉP
EMAIL : [email protected]
-
#2255 Még be se melegedett a játék, és máris eladnád??? -
#2254 PSP NFS Most Wanted eladó 11 rúpia. Neadjisten' ha valaki elcseréli GTA-ra nem futok el:) -
turho #2253 Eredeti és backup ps1 cuccok nyugodtan.
Kerüld a huzamosabb használatát a gyári kék ps2 cd-knek és a cd-re írt dvd-ripekét is. Néha persze azt is lehet, csak nem szakadásig.
A régi gépeket anno a cd-s rip cuccok nyírták le nem egy alkalommal. Mondjuk erre is van magyarázat: nemigen lehetett még könnyen és olcsón dvd-t írni....