13108

Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!

ALAPszabályok kissunáknak:

1-3 éves korig 53% kedvezmény!

3-5 éves korig 31% kedvezmény.

5-7 éves korig nem verünk meg...

7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!

• syabica
    jaaa és használtak!
  • syabica
    GYEREKEK SEGÍTSEN MÁR VALAKI !!
    Zelda: WW 2lemezes, pikmin1, starfox adventure, sw: rouge leader együtt mennyit ér? szerintem 10-12 összesen? sos HELP megszeretném venni!!
    tudom hogy minden annyit ér amennyit adnak érte, de mégi van egy piaci ár.....

csabi írtam a csabi@gamestore -ra is egy emialt, a gc-vel kapcsolatban
  • syabica
    köszi, épp tegnap írtam emailt az info@gamestore-ra, ott megkérdeztem meg akkor itt is, ez memoria kártyával együtt ennyi? ez amúgy használt?
    más szín nincsen? pont a lila nem tetszik... fekete?
  • CHEAPBOY
    [email protected] cimen elérsz.
  • CHEAPBOY
    nálam van egy szép lila, gc 1 év garanciával, 14ért.
  • syabica
    sziasztok! egy ideje tervezem a GC megvásárlását, akinek van eladó vagy tud egyet ami NEM átalakított az írjon nekem, köszönöm!!
    szabolcs.toth kukac gyorsposta.hu vagy ide persze:)
  • Olcsi2
    NBA Street V3 angol folias GC-re: 5500
  • Super Mario
  • torrente
    Isten áldja Vietnámot...öö...bocs, eltévesztettem a szöveget. Isten áldja Cheapboy új munkahelyét!
  • Ersiman
    Remélem bejön a számításod, és minden úgy alakul ahogy reméled!
  • Super Mario
    Sok sikert!
  • Police88
    de a kedvező árak meg az amcsi cuccok megmaradnak?
  • Police88
    huhh :D ez egy kicsit langyosra sikeredett :D de szívből szolt :P
  • Kaplan
    Sajnálom, ez az igazság :S
  • Lammer
    a'dehogy...
  • Kaplan
    Hát Csabim, jól döntöttél meg nem is. Egyszerűen érzek valami nagy hiányt most a szívemben, hogy többé nem ez lesz a helyzet. Megmondom őszíntén megvenném a x360 prémiumot 120ért inkább ha maradna a régi koncepció. De sok sikert kívánok, legye(tek) sikeresek. De azt előre leszögezném, hogy nem érdekel ki lesz az első számú (!'boss'!) leszarom, én mindig veled csakis veled fogok beszélni ha kell. De mindenképp várom a fejleményeket.

Nekem Te maradsz mindig az első számú 'boss' :(:)
    Remélem nem nyaltam túl nagyot, ennyi, te már 10 éves korom óta része vagy az életemnek :P
    Így érzem, s ez az érzés most megoszlott kétfele :(
  • CHEAPBOY
    szóval maradok, csak nem ugy mint eddig, hozzáteszem ez egy friss fejlemény, tegnap még tényleg ugy álltam vele hogy na szevasz (persze nem teljes eltunessel), de átgondoltam, szerencsére voltak ismerosok akikkel egyet tudtunk érteni a dolgokban, s igy aránylag kis váltással folytatodhat tovább.

meg aztán ugyis nehéz lett vóna otthagyni a jó öreg bandát/szakmát:)
  • CHEAPBOY
    njem bezárás, csak ilyen formáéban a store megszunik. lehet a név marad, lehet nem, ez már nem az én döntésem lesz, az oldal menni fog tovább a rendelések nagy %át tudjuk teljesiteni továbbra is, én nem tunok el ahogy a szolgáltatás sem, csak beegyesultem egy másik céghez, egy jó nagyhoz amiben van elég budzsé a tovafejlodéshez, azon céljaim megvalositásához amiket szerettem volna a gs-el megvalositani, de mivel kicsik vagyunk, voltrunk nemigen volt erre lehetoség. sokkal erosebb árak, s sokkal átfogobb azonnal frisulo kinalatok lesznek kérem, szebb jovo elé nézhetunk, (csak izelitőül, premium 360 95ert:) )

a garanciak is ugyanugy érvényben maradnak, szoval emiatt sem kell aggodnia sekinek sem.

az uj helyen már nem én leszek a főnök, hanem a 2. emberke ami bőven elég ahhoz hogy gyk. ne változzon negativ irányba semmi. de a saját GSem megszunik ez tény, de elérkezett a pont amikor már láttam hogy egyedul, saját erőből nem megy, mert megesz a konkurrencia. szerintem nem döntöttem rosszul.

további fejlemények ezügyben majd a gs oldalán lesznek fennt, illetve végre! hamarosan jelentkezunk egy uj veszélyes oldallal, s immáron nem csak online hanem utcai uzlet is lesz.
  • Olcsi2
    Na ennel olcsobb nem lesz... vettem egy foliatlan vadiuj allapotu Metroid 2 Echoes-t is, 5ert viheto. (francia doboz ez is, de megy angolul is). Ugyanitt 3500ert Resident Evil remake (hasonlo tulajdonsagokkal, csudaszep allapotu diszkek, de a dobozo azert mar nem ujszeru)
  • Kaplan
    Én most próbálok kihúzni infot a miértjével kapcsolatban.
  • orkenyid
    Nekem azt mondta tegnap hogy bezárt :(
  • testerlnx
    Tegnap vásároltam Nála. Hogy érted azt, hogy bezárt?
  • sathanus666
    keresek sneshez régiókonvertert!
    [email protected]
  • orkenyid
    Hát őt már elfelejtheted :(
    Bezárt a boltja.
  • Super Mario
    Itt miért nem írk ki vigyort?
  • dinomano
    valakinek megvan ps1-re a jarret and labonte stock car racing? Ha igen, irjon privit! esetleg 2001utani nascar-ok?
  • Super Mario
    Tehát, nem tetszett :-)
  • leon465
    Eladó Gamecube-hoz Logitech Forcefeedback Kormány egyszer volt a géphez csatlakoztatva,doboz+papírok.
    Ár:7000FT
    Ha valakit érdekel akkor írjon egy mailt vagy dobjon egy privit.
    [email protected]
  • Super Mario
    SOHA!!!!!!!!
  • lacuska
    eladó PS2-höz egy alíg használt pár hónapos (talán 2) Logitech Driving Force kormány (hibátlan és új állapotú, blokk van hozzá, tehát garanciális még kb. 10 hónapíg, erről van szó) 6000 forintért, illetve 3 db PS2 játék egyben 6000 forintért (CMRally 2005, CMRally 04, Richard Burns Rally - mindegyik eredeti kékdobozos kiadás és teljesen új állapotban van)...

Ha érte jön valaki és viszi a kormányt és a játékokat is, odaadom egyben 10 000 forintért, átvétel jó lenne a Camponánál, ez előny az érdeklődöknek :)

Ha érdekel valakit, dobjon mailt a [email protected] -ra...

üdv
  • deep
    Ha bárkinek van N64 cartridge-a eladó, szóljon:D
  • dinomano
    Aakos-köci odlalt, megsasolom mahd, igaz nicsn xbox-om, de csak azert megnezem oldalt; mert nem sürün latni ilyen HTTP-s letöltö helyet...az ilyenek sajna nem szoktak hosszu eletüek lenni... :-/
  • Aakos
    Tegnap találtam egy oldalt (xbox.fee.hu), itt ingyen letölthettek xbox-oks gémeket! (bár a kínálat nem túl nagy, de hátha valakinek segítség...)
  • turho
    PS2-re keresek Action Replay Max-ot vagy valami hasonló jót, jó áron. (bolti 7900 ft ár alatt).
  • csabush
    megvan, tehát nem
  • torrente
    A 2. rész nem érdekel ps2-re?
  • csabush
    CHEAPERBOY!!!mi van veled ecsém?:D kéne a getaway... VKI nem tud róla vmit?mert adta ajánlatot azt eltűnt
  • Olcsi2
    francia dobozos, angolul is futo Metroid Prime 2: Echoes foliaban 6500ert (GCre)
  • tomijee
    Madden NFL 2006 ot keresek , jóó állapotban 1-2 karc belefér de akkor ne legyen ám drága
  • torrente
    Eladó használt ps2-es játékok (mindegyik pal-os):
    The Getaway: Black Monday - 2500Ft
    Fifa 2004 - 2500Ft
    GTA Double Pack (GTA 3 és GTA Vice City) - 9000Ft

A Fifa 2004 lemezén sok felületi, de nem mély karc van, a többi viszont kifogástalan állapotban van, tokban, kézikönyvekkel, térképekkel.