13108
Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!
ALAPszabályok kissunáknak:
1-3 éves korig 53% kedvezmény!
3-5 éves korig 31% kedvezmény.
5-7 éves korig nem verünk meg...
7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!
-
#2452 Nah, elado egy Mortal Kombat:Deception , es melle adok egy Killzone-t a ketto egyutt 5ert csak vigye el valaki :D -
#2451 jaaa, nem csak itt kel hirdetni... :)
az amugy kimaradt hogy zsir uj volt az outbreak... a killzone bontott csak... -
#2450 Ez most miért irányúlt nekem? :)
Nem én vettem meg :S Csak véletlen biggyesztettem oda egy +m betűt. -
turho #2449 Még nem találtam ki de egyben jobb áron lesz a kettő, nekem már megvannak "amúgy", ezt be kellett számítanom nekem is. -
#2448 Mario Kart mennyi lesz?
(nem akarok chipet bele, pedig ezek szerint megérné) -
turho #2447 Van 200 (biztonsági) :DDD
Amúgy 1080 avalanche és mariokart lesz hétfőtől eladó, jó állapotú, de biztosat csak ha a kezemben lesz... -
#2446 Eladó vagy elcserélhető 2 használt psp-játék: Burnout Legends és World Tour Soccer.
Darabja 7500Ft, egyben 15.000ft. -
#2445 Sziasztok!
Nincsen valakinek valami jó Gamecube játéka eladó?
Jó játék jó áron érdekelne!:) -
#2444 mivaaaaaaaan?
elmegyek 3 orara, visszajovok, azt kapom az uzit, hogy nem nyertem... nem vagyok a gephez kotve... pfffff
ennyi -
#2443 4,5ért??? Jesszus, nagyon nem érte meg annak aki megvettem :S
Te viszont ügyesen sóztad rá!!! :P -
#2442 baszki 4,5 lett a vege? hat egy hasznalt szoftverert ami 6 230 zsir ujonnan... nem rossz :DDDD -
#2441 O sem viszi, megnyugodhatsz :) -
#2440 Nincsen valakinek eladó freeloader-e olcsón? -
#2439 Nem sértődtem meg, nekem többet nem ér meg, meg most nincs is pénzem, mint bent van a bankban gyüjtöm a game.netre. -
#2438 nem kell sertodoset jatszani, en radigertem, ha te is ramigersz, akkor te viszed ennyi(az uzlet ilyen, bar en supermarioval ellentetben meg is vennem a gamezt ennyiert)... a tobbi csak artatlan poen volt... -
#2437 Mind1, lényegtelen. Vidd legyél vele boldog, peace. -
#2436 eeeeeeen??? kizart, most komolyan... esku de telleg...
(vitzen kivul keresd meg, en ilyenre rohadtul nem emlexek, szerintem keversz valakivel, ugyanis innen meg nem vettem semmit[sgrol]) szal... -
#2435 Áááá..Múltkor is te happoltál el vmit előlem. Már nem emléxem, mind1... -
#2434 legy udvarias, engedd at a lehetoseget az oregebbnek... -
#2433 De menj már.. Pff... -
#2432 2esfel a rezire!!!!!!!!!!!
(kaplan veszed le a kezed rola!!!! :P) -
#2431 Resident Evil : Outbreakre vevő vagyok 2000ft-ért. [Annyit ér most.ban] -
#2430 Hello!
Elado PS2re a KillZone es egy Resident Evil:OutBreak a ketto egyutt 7000huf-ert.
Dobozban kifogastalan alapotban, karcmentesen :)
Akit erdekel az privi. -
#2429 Swap Magic beszerezhető itthon? Vagy külföldről kell rendelni? -
#2428 swap magic-el elindul a ntsc is,csak a tv-nek is támogatnia köll,különben fekete-fehér lesz:P -
#2427 Ez a fajta AR akkor jó lenne? -
#2426 Swap Magic kell a másolt játékok futtatásához. De hogy ntsc-t is lejátszik, azt nem tudom, mert még nem próbáltam. -
#2425 Köszi az infót! Ilyen boot-lemez honnan szerezhető be? Mert Action Replay-t néha látok. Most akkor az AR is jó az NTSC-hez, vagy csak a boot-lemez? -
#2424 Freeloader csak GC-re van, egyébként egy tök jó bootlemez import játékok futtatására. PS2-n a Swap Magic és az Action Replay tud talán hasonlót (előbbi biztonsági másolatot is lejátszik). -
#2423 Ja most nézem, hogy nem is PS2-ről volt szó. Jól gondolom? PS2-re amúgy van valami megoldás, hogy a NTSC eredeti játékok is fussanak? Chip-elés kizárva. -
#2422 Hmmm.... Ez a Freeloader mi is pontosan? :) Érdekelne, mert néhány játék ugye nem hajalandó PAL-osodni...Előre is köszi a választ! -
aldus #2421
Sziasztok !
Eladnám 3 hónapos (rendkívül megkímélt állapotú) FIFA2006 Ps2-s játékomat; irányár: 7500 forint.
Érdeklődni: priviben ill emailben is ([email protected]).
bye,
Aldus
-
Olcsi2 #2420 Az enyem sem, de egy freeloader es RGB kabel csodakra kepes... ;) es nagyon koltsegkimelo a szellemi tulajdonert fizetonek (leven az amcsi kiadas meglepoen soxor olcsobb az EUsnal). -
KaTy #2419 ráér ,de nekem csak a pal ok!
(nem "okosított" a gépem:) ) -
Olcsi2 #2418 6-7 korul PALos. Egy van is nalam eppen 6ert (sajna meg idekinn), de az NTSCs. -
KaTy #2417 mit jelent a drága?
15? -
#2416 Tsak drágán tudnék Zsihr ujat. -
KaTy #2415 hi!
még mindig érdekelne egy FF christal chronicles ,ha lenne valakinek az szuper lenne:) -
Olcsi2 #2414 Tovabbi erdekessegek (mind folias nemet dobozos, angolul futok):
PS2/GC-re Spartan: Total Warrior 7500
Animal Crossing (memkartyaval): 7000
Shadow the Hedgehog (GC): 7500
Stolen (PS2): 3500 -
#2413 Nah akkor azt félre nekem és kérlek a részleteket küldd priviben. :)