13108
Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!
ALAPszabályok kissunáknak:
1-3 éves korig 53% kedvezmény!
3-5 éves korig 31% kedvezmény.
5-7 éves korig nem verünk meg...
7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!
-
#2332 köszi infot -
#2331 Csabush... Anno nyomtam picit a M.Club1-et, akkor nekem ugy tünt, h. inkabb olyan mint a Midtown Madness PC-re; van benn jopar versenyforma; alapban talan checkpoint racing (amit nem komalok igazan, jobban szeretem a kötött palyat... a M.Clubban (amit nyomtam) volt forgalom+meghatarozott keresztezödeseken kellett atmenned (checkpoint-ok..) + tuningolos a gém; éjszakai mint NFS... IGN-en jobb pontszamot kapott mint NFS:U-k; ahogy elnezem a grafot; szebb is picit...
D. -
#2330 Midnight Club 3 milyen játék?NFS Undergroundokat utoléri?mert ha jól tudom tuningolós az is -
#2329 az kell!mien állapotban?mert gondolom használt:) -
#2328 Akkor most nézd meg a privátjaid... Amúgy meg mailt is küldtem, arra nincs kifogás . :P
-
#2327 Füzettel, meg eredeti tokkal meg minden baszással? :P
-
#2326 Privikhez meg fáradt vadóók:) -
#2325 7000ftért tudnám. -
#2324 Nekem még 2000 ft volt 2 hónapja
Nem baj, szurkolok, hogy a fiú elvigye. -
#2323 Rainbow Six Lockdownd? :D
Most mivan besértődtél azért nem válaszolsz semmi kérdésemre? :P
-
#2322 Getawayem van, 1500ft.
-
#2321 Mire is, mire is...nézzük csak:
1.)Megtanulnánk értékelni a játékokat, nem csak del+fikázás lenne.
2.)Olcsóbbak lennének, mert a warezon kiesett jövedelmet magasabb árral kompenzálják.
3.)Nem kéne b@szakodni a tört verziókkal(optikai meghajtók lehúzása, ilyenolyan szenvedések), ami PC-n rémálom, konzolon se épp leányálom. -
#2320 oohize ez most nem az a topik ;) -
maruzst24 #2319 Warez jó!!! Mire mennénk nélküle. -
SlickAdam #2318 Nagyon jól mondod, tiszteletadás céljából szeretném beszerezni. a 2. a 3. és az Acid megvan Origi (remélem a 4 is meglesz :)), de a fene vigye el ... az 1. nincs bitokomban. -
#2317 ..hmm..az emuparadise-os angol verzijooo, az nem lenne jo? ...miert szamit, h. eredeti legyen? (mondjuk ilyen jo gémböl tiszteetadas az eredeti peldany... :-D)Jah, még ideirom, h. WAREZ ROSSZ, fuj! :-D Csak h. senkise kösön belém... :-D -
SlickAdam #2316 megvan németül ... warez rossz, fuuuj, ... és eredetiben kéne mindenképp angolul -
#2315 a warez rossz, fuuuj, de nezd meg az emuparadise.org rom szekciojaban a letölthetö MGS isot...vagy mindenkepp eredeti kell, slickadam?? -
#2314 Nem baj, legalább vannak! -
SlickAdam #2313 Adjatok el nekem angol nyelvű, jó állapotú originál Metal Gear Solid 1-et olcsón, de mán!!! -
#2312 Hello!
Van egy elado Polarium meg SpiderMan2 DS, dobozzal leirassal egyutt, 11000huf-ert.
Igeny szerint tudok melle adni egy DShez valo belelt femdobozos tokot.
:) Privat ha erdekel. -
#2311 Szevasztok!
Burnout 3 és Getaway érdekelne a lehető legolcsóbban:)
-
#2310 mind-mind AAA cim!
azert koszi! -
Ersiman #2309 Sziasztok!
Kigyüjtöttem a 950Ft-os GC-s címeket az 576 Onlineról:
BLOODY ROAR
DIE HARD:VENDETTA
KELLY SLATER'S PRO SURFER
RED CARD SOCCER
SHARK TALE
SPYRO:ENTER DRAGONFLY
TONY HAWK UNDERGROUND 2
TONY HAWK'S 3
WHIRL TOUR
X-MEN NEXT DIMENSION -
#2308 2e-ért megveszem.
-
#2307 Loál, nemtudtam:D
Akkor legyen a 2 együtt 3000:D -
#2306 Tényleg? De kár, hogy már megvan, és 1444 forintért vettem -
#2305 Def Jam Gamecube-ra 950 forint 576-nal. -
#2304 Pardon, Darkness:DD
Eternal Darkness...
Champions megadrive-ra volt:DDD -
#2303 Esetleg, ha valakit érdekel Eternal Champions és Def Jam Vendetta Gamecube játékok eladók, együtt egy ötösért:) -
Gábor #2302 Küldtem privit. -
#2301 Engem pl. egy Rainbow Six : Lockdown ára érdekelne. -
Olcsi2 #2300 Darabja termeszetesen..;) -
Olcsi2 #2299 6000 korul mindketto (talan olcsobb) -
Gábor #2298 Way of the samurai 1-2 bármilyen formában érdekel! -
SlickAdam #2297 Van valakinek eladó Metal Gear Solid Playstation 1-es játéka eredeti?????? Akinek van jó állapotban, és megválna tőle, az írjon! -
tomijee #2296 nincs valakinek egy MADDEN NFL 2006-ja ? -
#2295 Nem, csak most kell a pénz másra. Nem is játszok vele. Nem nagyon izgat. -
#2294 mi van az agyadra ment? :D -
celofank #2293 Ezek is rajtam maradtak. Nem utazok ilyesmiben.