13108
Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!
ALAPszabályok kissunáknak:
1-3 éves korig 53% kedvezmény!
3-5 éves korig 31% kedvezmény.
5-7 éves korig nem verünk meg...
7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!
-
Olcsi2 #2172 Nekem meg van egy vadonatuj (!!!!!) DC-m, 22ert. Meg a nejlonzacsi se volt megpiszkalva... :) -
#2171 en voltam az elso :PPPPPP -
Gábor #2170 Ha a vagrantra gondolsz, az engem is érdekelne! :) -
#2169 Cheap!!!!!!!fourtzfour
vegre online vagy megint!
nem tuccc PS1 jatekokat szervalni??? -
#2168 Keresem a következő konzolokat, csak dobozos érdekel, korrekt állapotban tartozékokkal, ésszerű áron:)
Ha valakinek van és eladó, szóljon:)
NES(Nintendo Entertainment System)
Sega Master System
Sega Dreamcast
Sony Playstation (a régebbi kiadás)
Nintendo64 -
rolika #2167 ja, bocs, azt nem néztem :) -
#2166 Eladó 2 amerikai (ntsc) és 2 pal változatú ps2 játék.
AMERIKAI: Metal gear Acid 3: Snake Eater, Star ocean 3: Till the end of time. Darabja 5000 Ft.
PAL: Project Snowblind, Pro Evolution Soccer 4. Ezekhez viszont írjátok meg, hogy mennyit adnátok.
Mindegyik lemez tökéletes állapotban van, tokkal, kézikönyvvel, kivéve a Pro Evo 4, amely ugyan nem karcos, de nem szép a lemez. Viszont működik és ez a lényeg. -
#2165 huhhh kicsit draga :DDDD
(plane, hogy a vagrant nincs is :DDD) -
rolika #2164 esetleg itt nézd meg!
sok régi cuccuk van
nekem megvan, még 2001-ben szereztem, akkor fóliás volt :DDD
k.rva jó játék :)
hangulat, sztori, harc, minden -
Gábor #2163 Hmm, jöhetne! Imádtam azt a játékot! -
#2162 nyah
talan, es meg ntsc is! :D -
#2161 hat hogy nem 50 lesz nekem hanem tobb... btw neztem angol ebayt is van olcsobban, de az nem fs... :(((
nem tucc valamit??? (tesod esetleg amcsiban??? pontjolenne mert nekem ntscs kene amugyis)
szerk: kinnt ezekben a bestbuy szarokban nincs mar ps1 sem???? mert amit irtam 3 gamet, ha tudnal szervalni kinttrol mondhatnal egy arat rajuk :DDDD -
Olcsi2 #2160 Mi az hogy meg mire ideer?? PayPal-al azonnal fizetsz, a jatek egy het mulva nalad van. Az ara meg pont azert annyi, mert mar szinte sehol nincs belole. -
#2159 VAAAAAAAAAAAAAA kesz vagyok!!!
VAgrant Story FULL FOLIASAN!!! AAAAAAA
nem biirom!!!! ez kell, csak ad1: nem postaznak szvsz magyarba, ad2: kicsit draga :( (meg mire ideer) :((((
gyerekek!!!! valaki plz!!! szanjon mar meg egy folias vagranttal, hihhhetetlen be vagyok porogve a cuccra!!!! :D
btw: ez a worldwide shipping ezt nem hiszem el, ugyis kitalalja a ficko, hogy ide nem kuldi...:( -
#2158 ide is beirok egy hardkooort :D
szal PS1!!!! BONTATLAN FOLIAS!!! (mondtam, hogy HC): Vagrant Story, Metal Gear Solid, Resident Evil 1 Director's Cut!!!!!! meg meg a 2 meg a 3... igy hirtelen ennyi... valaki??? :D -
#2157 dekar :( -
Olcsi2 #2156 PS2es most nincs.. :( egy LOTR: Third Age fxik el valahol 4ezerert asszem, mas nem nagyon (de az talan mar mashol is olcso). -
#2155 van meg folias (PS2) ilyen jo aron gamed??? -
sathanus666 #2154 SNES játékokat keresek!
ha valakinek van és megválna tőlük,jelezze! Főleg RPG-k érdekelnek!
[email protected] -
Olcsi2 #2153 Rallisport Challenge 2 foliaban 4ezer. -
Olcsi2 #2152 Januar 2-an megyek haza es lesz nalam par jatek XBOX360ra: PGR3 12ezer, Amped 3: 13500, Kameo: 13000ert. Ha valakit erdekel, privi. Kameot cserelnem is King Kongra vgy Condemned-re. -
lacoo #2151 Bocsi ,de elvitte a kiskutya a kérdésem végét. :-)))
Tehát :Van valakinek Pro Evolution Soccer 5 XBOX-ra eladó?(természetesen eredeti!) -
moralosan #2150 Az írásjelek bizonyos szempontokból hasznosak lehetnek írásbeli gondolataink kifejezéséhez, így tanácsolom a mondat megismétlését a fent említett dolgok alkalmazásával. -
lacoo #2149 Hali!
Van valakinek PES 5 X-re eladó ( természetesen eredeti -
#2148 Ingyen játékokat biztosíi. Megéri! ;-) -
maruzst24 #2147 Van valakinek eladó psx2 8mb-os memóriakártyája? -
#2146 Ha lesz, üzenjél már légyszíves, mert 1000000000000000% hogy kell. Nagyon köszi előre is!
-
#2145 hidd el tudom(bar 2knal mar....)... es miert veded cheapet? fizet neked?
Csiip enis bevedelek, ha jol megfizeted -
#2144 emberi áron, ó hát ismerek egy helyet... www.gamestore.hu jo kis oldal azz:) -
#2143 vót egy 5ért, de ma elvittek:( -
#2142 PAL-os Burnout 3-ja nincs valakinek, olyan 6-7k körül? Megvenném ám izibe'! -
#2141 Hidd el, ez még csak a kezdet. Nála sokkal pofátlanabbak is vannak a kereskedők világában. -
#2140 meg pofatlan is! -
#2139 Azonkívül, hogy nem is szerepel Magyarország és a térségünkből egy ország neve sem a listán, nem szabad megfeledkezni a postázási díjról sem: Németo.-ba 26$-41$ között mozog. -
#2138 Az http://www.ebgames.com -ról rendelt már vki pre-play-t vagy új játékot?
Volt vmi gond vele?
Mennyi idő alatt ért ide?
Meg ilyenek érdekelnének... Meg az is, hogy ki honnan szerez be emberi áron játékokat... -
#2137 Legalább őszinte vagy. :-) -
#2136 adok érte 2őt:P Vmibő meg kell élnem:D -
#2135 Van egy Burnout Legends-em 8000ért:) -
#2134 Csabi! Akkor ma mennek a ps2 kontrollert, negyed6 fele, 1et rakj felre plz!!! thnx! -
#2133 Nem, Cheapboyé.