22827

WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • Khabbas
    jöhetne már egy beta key, MERT SZÍTVET AZ IDEG!!!
  • WiLDoR
    jöhetne már egy beta key, megnézném, hogy mire képes a cucc az új vason :)
  • Fenrir
  • Mr Hyde
    Na jah, ott még nem tartunk. mondjuk nem is lesz open béta, apránként dúsítják fel a létszámot arra a szintre.

Van egy 300.000-es adatbázisuk, van miből válogatni. :)
  • tigeroo
    amikor kijön a nyílt béta, ahhoz a dátumhoz adj hozzá 1-2 hónapot. akkor fog kijönni
  • Bucser
    Szerintem késni fog:)
  • Mr Hyde
    2008 első negyedévére van betervezve és szerintem arra tuti hogy ki is jön. -ütemterv szerint haladnak a srácok, nem lesz itt gond. :)
  • Bucser
    havidíjas lesz és szerintem 2008 utolsó negyedévében jön ki.
  • Saccard
    Na azert leülni remelem le lehet majd benne mert az elég alap... Meg a térdelés, siras,nevetés ezek kellenének bele mindenképpen... nagyon sokat szamit! Amugy mikor jön ki a játék elvileg? És havidijas lesz vagy csak egyszer kell megvenni?
  • Omlás
    "An error occured, we are unable to process your request . (code 417)"

ez a hibaüzi mikor betallózom a DxDiag.txt-t..
  • nokolo
    később újra próbáltam, nekem ez volt a megoldás.
  • Ferro
    Ad valami infót, miért nem eszi meg?
  • Omlás
    Sziasztok valaki help pls! Próbálnék beregelni minden frankón kivan töltve de a DXDiag txtjét az istenért nem akarja elfogadni .... Valaki járt így esetleg a megoldás ? Nagyon rávagyok kattanva erre a gaméra RTS eket is kitoltam végig nekem bejövős ez a világ és erőteljesen filózok a wow dobásárol ha ez kijön... :)

Előre is köszi a helpet..
  • Pari
    uccsoelotti kettoben Paul magyarazza...
    ...ami persze korantsem 100% ebben a fazisban...remelem:)
  • Fenrir
    Most tökmindegy, hogy táncot vagy leülést írtam, semmi ilyen emotion nem működik jelenleg.
  • Bucser
    Szerintem meg símán csak "currently not implemented"
  • Pari
    A Mythic valasza erre(valoszinuleg a Games Workshop nyomsara): This is not a dance simulator!:)
    vmi forum olvastam,hogy a /dance-re a kari az valaszolja,hogy xy refuses to dance:)

bar szerintem is baromsag,mert rengeteg fun/community video stb alapja szokott lenni a /dance lasd GW, ami szerintem,jo hatassal van az egesz gamera.
  • Saccard
    Nincsen leülés tánc stb...? Nemár... Ez tök illuzioromboló! Igenis lehessen 10k+armorban egy kibanagy orcnak egy mégnagyobb fegyverrel a hátán táncolni! Az ugy fun! Kikérem magamnak!
  • Fenrir
    Hiba az ön készülékében van. Nekem 1 hónap alatt nem volt 3-nál több "disconnected".
  • Shiwo
    már úgy értem, mikor úgy próbáltad, hogy kikapcsoltad a tűzfalat..nem fut mellette a másik ?
  • Shiwo
    lehet hüle kérdés, de sima tűzfal mellett a winfos tűzfala is kivan kapcsolva ?
  • Interference
    Kezdem feladni ezt a teszter dolgot... Írtam, olvastam a hivatalos fórumot. "disconnected, disconnected,disconnected"
  • tigeroo
    eszek..ettem.
  • gazgoblin
    Screenshot: Nőstény sziámi ogre

• Fenrir
    Amit tudtam eddig változtatni az ui-n az annyi volt, hogy a cset ablakot tudom bárhova mozgatni és a skillbart tudom még egy sorral növelni. Szerintem később vagy a teljes játékban majd jobban lehet ezt konfigolni.

Makrókat nem láttam benne, még beépítettek sincsenek. (pl leülés, tánc, fekvés, stb.)
  • nokolo
    Sziasztok
    A bétásoktól kérdezném, h mennyire lehet variálni az UI-t? Lehet makrókat használni ála vov? (remélem nem..)

Warblogra felkerült új videók megnézése óta már inkább annak örülnék ha soha nem kapnék beta-keyt, mert mindjárt oskola, és úgy néz ki megint kezdődik egy vég nélküli mmo kockulás :D
  • Saccard
    lol megvan köszi csak kicsit gondolkodni kellett.
  • Saccard
    A regisztracional a dxdiag résunél mit kell csinalni pls help!
  • Saccard
    Köszi a válaszokat!
  • Fenrir
    1. A játék most még egy zárt (meghívásos) béta fázisban van, ebbe csak úgy tudsz bekerülni ha a hivatalos oldalukon (fent van a link a banner alatt) regisztrálsz és beállítod, hogy kapjál hírlevelet. Ezek után mást nem tudsz tenni csak vársz és reménykedsz, hogy téged is kiválasztanak akkor amikor a legközelebbi adag béta meghívót küldik ki.

2. A játékban 2 oldal van: Order (Rend) és Destruction (Pusztítás). Az Order oldalon van 3 faj: Empire, Dwarfs, High Elves. Destruction: Greenskins, Chaos, Dark Elves.

Minden fajnak saját kezdőterülete van, a kalandozásaid során viszont ezek a területek lassanként közös területekké alakulnak át ahogyan egymásba érnek a kezdők.
  • Alblink
    Magyar war oldal,itt sok infot megtudhatsz.
  • Fenrir
    A problémák a következők:

1. még mindig kevés játékos van, bár most már nem annyira rossz a helyzet mint 2 hete
    2. az rvr zónák nincsenek teljesen készek, kihaltak
    3. a pvp még nincsen teljesen készen és balanszolatlan, a ranged/nuker kasztok általában nagyon op-ok, a healer kasztok meg simán kihealelik magukat annak ellenére is, hogy 2 ranged/nuker kaszt üti őket
    4. ha meghal az ellenfél akkor "elvileg eldobhatja" a sírját amit lehet lootolni és abban egy random item van. Azért mondom, hogy elvileg mert én öltem már meg ellenséges játékost és semmi ilyen nem történt pedig kerestem a sírját mint állat :)

Általános problémám az volt, hogy pl choppa-val nincs olyan spec. támadásom amivel tudnám megállítani/lassítani az ellenfelet ezért az egész úgy néz ki, hogy ütök, ő sprintel, én sprintelek ha lejár mindkettő futunk tovább amíg a cd-je le nem jár aztán sprint megint aztán 1x csak kifutunk az rvr területből.
  • Saccard
    Tudom, hogy utálni fogtok azért amit most irni fogok mert mar valószínüleg ezerszer és ezerszer válaszoltatok ugyanilyen kérdésekre de előre is bocsi!(max nem válaszoltook) Kérdéseim a következők: Én most semmit nem tudok a játékrol semmi előfizetésem nnincs stb... ki tudnám-e probálni a betát és ha igen hogyan. 2. vmi alapot csak annyit hogy hány faj,kaszt van és ezeknek van-e olyan hogy külön részre osztva terület szerint(tehat mittomén lehet-e majd olyat h egy szövetséges karakterrel lemészárlok egy ork falut stb...) ezekre pls ha van mód rá válaszoljatok! Előre is köszi!
  • Szaruman
    Master loot a megoldás:) Vagy nem menni puggal:P
  • Pari
    Dear Betasok,

rvr(pvp) elmenybeszamolot nem tartanatok? gyk lv1tol lehet rvrezni? mik a tapasztalatok? pvp loot hogyan zajlik van-e mar?
  • Pari
    vagy a grp/raid leader altal allithato lenne a need/greed szabalya,hogy
    class specific loot: es akkor a te otleted
    vagy
    free for all: es akkor a default(ennek csak akkor van ertelme,ha altoknak at lehet adni a cuccost,vagy kereskedesileg)
  • szando
    ez pl. simán lehetne. ha annak az egynek nem kell aki használhatná, akkor ugye vagy greedre vagy passra nyom.. ha rányomott, mindenki másnak megjelenik az ablak, de ők már csak greedre vagy passra nyomhatnak... hm?
  • gazgoblin
    hát ha a hörgő orkig (sicc) már eljutottál akkor nem kéne gondnak lenni csak ha a szerver éppen nem megy.

nézz körül a hivatalos béta fórumon (linket lentebb már küldtem #1032)
    ott szokták írni ha éppen nem megy a szerver vagy ott talán van megoldás a problémádra.

pussz goblin
  • Interference
    "The server has closed your connection, you have been disconnected" Kínomban a tűzfalat is kikapcsoltam, de semmi.
  • Bhalage
    bar nem vagyok benne a jatekban de azt gondolom nem cuccszintu a fejlodes mint a megaszaksz wowban.
    volt mar ilyen jatek azelott is amivel en alegtobbet toltam ugy hivtak hogy daoc. (se szint emeles se pl fegyver dps emeles nem volt, uj abilitik jottek be es a fejlodes es fun a pvp es pvp abilityk fejlodese volt) a pve az szukseges "rossz"