Ez a PQ egy kicsit a számomra még nem teljesen tiszta. Ha egyedül csinálod akkor megkapod a maximális influence pontot minden mob/tárgy után. Ha csapatban csinálod akkor ez a pont bár osztódik, de megkapod a másét is. Namost ha nincs egy csapatban, de legalább 2 ember csinálja a PQ-t szólózva akkor nem tudom, hogy a maximális inf. pontot adja-e vagy nem. Másik fele, hogy azt sem tudom, hogy ilyenkor a stage II vagy III végén lévő boss lootolásánál minden PQ résztvevőnél megjelenik-e a loot vagy csak annál aki a dobozt nyitotta.
Ha elérsz az influence pontokkal egy bizonyos szintet akkor egy speciáls vendornál vehetsz cuccokat. 3 szintnyi inf. pontot lehet gyűjteni, a vendornál is 3 szintnyi cuccok vannak. Most a bétában az első szinten általában csak potik vannak (amik jelenleg még nem használhatóak), a második szinten egy-két közepes minőségű páncél, harmadik szinten pedig a területhez képest egész jó minőségű páncél vagy fegyver választható.
Sajna nagyon a PQ-kba nem tudtam belemenni mert alig találkoztam játékossal, szólózva meg a bossok megölhetetlenek :)