22827

WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • Chris
    Folytatjuk ironizálással?
  • gazgoblin
    Köszönöm hogy elfogadtad a bocsánatkérésemet és hogy beláttad hogy a felesleges kakaskodásra tényleg nincs szükség.

Üdv,

Goblin fegyenc
  • Chris
    Semmi gond, de a felesleges kakaskodásra nincs szükség. Nem vmi börtönben vagyunk.

• gazgoblin
    Mondtad egy szóval is hogy nem kaptál? Bocs de nagyon úgy jött le hogy van csak nem erölteted....

Ha meg belegázoltam a kis lelkedbe (gratulációdból következtetnék erre ha nem gond) akkor bocsánatot kérek...

Következtetős tisztelettel,

Goblin

• s0n1c
    ált. pedig ez így szokott lenni, erre akartam utalni #1131-es postommal is
  • Chris
    Divat béta jelentkező volnék úgy, hogy 8 éve már csak mmo-kat játszom?
    Mondtam én egy szóval is bárhol, hogy kaptam accot?
    Köszi azért, hogy megerőltetted magad és gratula az okos következtetésekhez.
  • gazgoblin
    Nagyon sok ember viszont megerölteti magát és nem zavarja egy kis fejfájás ha olyan játékkal játszhat amit nagyon vár már (mert mondjuk fan erősen)
    sajnos sok divat béta jelentkező kapott kulcsot aki fel se néz soha vagy csak nagyon ritkán....

A nem eröltetem a bétát mert bugos és a hajmat tépem arcok nyugodtan odaadhatnák valakinek az acc-ot egy olyannak aki tényleg várja már a cuccot (neadj isten még kis szutyok bábukat is fest + kiolvasott mindent a világról amihez hozzájutott)

Nem flémkeltésből de inkább csöndben maradnék a helyedben mert azok akik nem kaptak kulcsot biztos anyáznak egyet amikor ilyet olvasnak.

pussz és písz,

Goblin
  • Chris
    Hehe, ez tetszett.
    Na ezért nem erőltetem én sem a bétát, sok felesleges fejfájástól kímél meg.
  • gazgoblin
    Na jóreggelt...

Kicsit a béta "hátrányairól"

Átlag online játékos szám az európai english szerveren 30-70 amikor én szoktam nyomulni (14-22 között kb)

Na most ez valóban ijesztő volt a kezdetekben amikor beléptem és kutya nem volt a környéken.
    Ehhez hozzátartozik hogy a játék nem egy Soló barát cucc tehát aki online single playerre vágyik az kb a haját fogja tépni.
    (1 monszter ellen még csak-csak elvagyok de ahogy odajön vagy oda spawnol még valami akkor már futás van)
    Ez hiba és egyben nem nagy gond mert a területek nagy része Public Quest szóval arrafelé mindig fogsz elég embert találni.

Ami a béta kihaltságán segít hogy az ember veszi a fáradtságot és belép egy guildbe...rank15 és rank22 között igy játszottam már és sokkal gyorsabb is a rankolás.

Van egy 15 fős guild ahol mindenki rank18+ és igy azért akad parti...sőt mostanába már úgy kell elszabadulnom hogy questeljek.
    (Mert a questeket én könnyűnek érzem és általában egyedül szoktam őket megcsinálni (persze van egy két kivétel)) arról nem beszélve hogy a questek nagy része olyan helyre vezet ahol Public Quest van és az ember akaratlanul is hozzátesz ahhoz hogy a PQ haladjon előre.

Bugok...

Frusztráló bughegy van egyes pályarészeken...

Kb ilyen amikor belépsz egy területre és 5 másodperc múlve levág asztalra....ilyenkor annyit tehetsz hogy belépsz 20x mire 5 másodperces futásokkal kiérsz onnan.

Másik: srác kapott valami kardot reward-ként és egy adott pályarészen ha ütött vele akkor mindenki koppant windózig körülötte.
    (persze vicces volt...csak mire rájöttünk...)

És mégegy: pályarészen ha csatázol egy adott tipusú mob-al akkor koppanol megint windózig... (ez akkor zavaró ha oda quest is szól pl.)

De mindezek ellenére (vagy tán ez is a szépsége) csak azt tudom mondani amit Paul Barnett bácsi kiabál a karigyártás elötti screenen:

It's called beta for a reason!

Na ennyit mára,

Goblin a gaz

• Fenrir
    Nem lesz ez rossz majd egy open bétánál vagy a teljes játéknál. Jelenleg eléggé bugos, sok minden nem működik és kevés a játékos bent.
  • Bucser
    Gods and Heroes Betaban vagyok bent én sem voltam játszani 3 hete lévén vagy nem voltam itthon vagy kedvem nem volt vagy pedig álltak a serverek, vagy éppenszar volt a build ami fent volt.
  • Probatbicol
    Akkor mégis csak "vannak a skillek és jónapot" a rendszer? ;)
    Hát azért Fenrir a 1124-es hozzászólásod nagyon sokat elárul ám, részemről kb el is vesztettem az érdeklődésem a játék iránt.
  • Fenrir
    Én is úgy tudom, hogy csak combaton kívül lehet váltani.
  • szando
    fuh ezzel kapcsolatban egy kérdés amit akkor elfelejtettem feltenni:

a tactics-okat komolyan lehet csata közben váltogatni? mert én abbanm a hitben voltam hogy csak combaton kívül lehet váltani.. illetve hány tactic-csoportnak van hely?
  • Fenrir
    Pedig ez is ütközik, elvileg a WAR készítőin kívül senki sem adhatna ki semmilyen infót vagy játékélmény leírást.
  • s0n1c
    "na mesélek, 2nap tapasztalata:

Mondanom se kell hogy vicces az egész cucc (jó értelemben)

Goblin squig herder kasztot nyomtam leginkább de persze sehol nem vagyok még...

szóval a rendszer kb úgy működik hogy kijellölöd a célt és automatán üti (persze ha elrohan az ellenfél akkor mehetsz utána) és közben lehet nyomogatni a különböző skilleket amit a játék action-nek hív

-Az action-ök nem mannába vagy adrenalinba kerülnek hanem action pontba, ami folyamatosan regenerálódik

action pl. poison arrow, squig buffolás

-aztán vannak a moral alapú skillek amiknek négy szintje van és csata közben ahogy a morál növekszik úgy lehet ezeket a cuccokat sütögetni

pl. rank1 moral cucc a squig goo ami egyfajta squig szaros meteór-becsapódás területre hatólagosan

-és végül van a tactics nevű rész ami tulajdonképpen egy rakás passzív képesség amik folyamatosan működnek. ezeket lehet csoportokba rakni és csata közben váltani köztük

pl csupa olyat raksz be ami ranged-re tápol és ha közelharcba keveredsz akkor szépen átváltod a tactics bar-t olyanra ami melee-ben buffol

szóval nem a szokásos vannak a skillek oszt jónapot rendszer...

-Trade még nincs szóval nem lehet cuccokat átdobni másnak vagy másik karidnak.

-Questek vannak dögivel de nem egy hard grind a dolog

-Public quest...na az egy vicces cucc ami tulajdonképpen egy több lépcsős quest sorozat egy adott területen amiben mindenki résztvehet

pl. van egy kanyon tele rablókkal na ha megöltök 100 rablót akkor átlép a public quest a második fázísba (stage2)

ahol is védeni kell a kanyonon áthaladó goblin melósokat (ez időre megy és adott időn belül 50 goblinnak át kell érnie)

Ha ez megvan akkor jön a stage3 ahol jön a rabló boss

miután megöltétek szépen dobja a cuccot és a public quest resetel és kezdi előröl magát.

-drop rendszer nekem új volt (mármint nem wowoztam soha) de talán a wowosok tudják miaz a Need, greed, pass rendszer....

kb ennyi igy hirtelen

Goblin"

ebbe imo semmi olyan nincs, ami ütközne az NDA-val, mégis (számomra) tele van értékelhető infoval
  • gazgoblin
    gondolom mert a többiek betartják a no infó megegyezést ...én meg már csak ilyen mocskos kis goblin vagyok :D
  • AndrewCB
    Ha gondolod, addig szívesen megnézném a játékot, amíg vársz a patchre!
  • s0n1c
    nagyjából te is szolgáltattad a legtöbb infot a bétások közül
  • gazgoblin
    Hát az igaz hogy nincsenek benn soksan, de a party keresést gyorsan áthidaltuk egy guild létrehozásával. Ha már van kb. 20 tag aki hasonló szinten van akkor már könnyű a dolog. szóval én nem panaszkodom mindig van party.
  • Fenrir
    Nem sok ember van még bent most sem, elég nehéz csapatot találni.
  • Dant0r
    Hallod ilyet igazán nem illik beírni:)
    Egy jópáran csak áhítozunk a bétára, erre.. áh, ahelyett hogy keresnél groupokat:)
  • Fenrir
    Én már vagy 2 hete nem logoltam be, várok egy új peccsre. (marauder/witch hunter esetleg tündék)

Egyedül rank 10 felett piszok nehéz és unalmas questelni.
  • tigeroo
    a bétások játszanak, ugye?

(azért kihalt a topic)
  • Pari
    np:)
  • Fenrir
    Ha az enyém lenne az account akkor meggondolnám, de sajna a guildtársamé ő meg nem hiszem, hogy kiadná harmadik személynek.
  • Pari
    add kolcson a beta accod egy estere en meg kolcson adom a daoc accom 1 estere:)

Btw a daoc a pvp(rvr) koronazatlan kiralya
    3 realm, 48!class(nem 6:P) es ilyen rock/scissor/paper balance.
    open field pvp, fenykoraban gyakori 200v200v200as fightokkal, igazi realm pride-al, CTA-val, es olyan siege-el ami meg a WotLK-ben sem lesz...katapultok, faltorokosok,"dardavetok" es a Lotr-bol ismert varfal melle tolhato siege tornyokkal...vitanfelul a legelvezetesebb pvp es rengeteg regi daocos a daoc2-t latja a WARban...plussz utobbi idokben a peccseles es a balance iranyabol lehet latni,hogy WAR-ra tesztelnek ujdonsagokat...
  • Fenrir
    Dark Age of Camelot...Btw én sem játszottam még vele...

MMO ismereteim eddig: SWG, EVE Online, GW, Auto Assault és WoW...
  • Thanatos
    hát tekitnve hogy daoc-ot nem ismerem (isten igazábol még azt se tudom mi a rövidités megfejtése :P) igy ezt passzolom :)
  • Pari
    hat ezaz...mar varom az a gamet,ahol pl normal,rp,pvp szerverek melett megjelenik a dark szerver,18+ ahol tenyleg repkednek a darabok...:/
  • Bucser
    Emote-ok lesznek szerintem csak nem a fejlesztés mostani szakaszában mert kúrvára lényegtelenek....
  • WiLDoR
    hát azt nem csodálom, hogy kevésbé darkosra lesz véve a feeling, mert az eredeti p&p warhammer fantasy-ban 1-1 harc az kb. olyan, mint egy b kategóriás horrorfilm, ahol 50 liter paradicsomlét fröcskölnek szét 3 mp leforgása alatt.
    ha visszaemlékszek rá, hogy anno a giant slayerem miket csinált az ellenfelekkel, a kétkezes csatabárdjával, huh... csak úgy repkedtek jobbra-balra körülötte a különböző végtagok, meg a kiontott belsőség...

war fantasy-nek több, mint realisztikus a harcrendszere, a kritikusok számításáról és az X sebzés után bekapott kritikusokról nem is beszélve.
    nem olyan, mint pl. a mókusban, meg az ad&d-ben, hogy kétkezes fegyverrel aprogatnak 1 percen át és még mindig ugrálsz, hanem ott ha 1x megküldenek vele, s el is találnak, akkor jó esetben onnan nem mész már el élve, vagy csak úgy, hogy jópár centivel meg vagy rövidítve...

ahogy elnéztem a movie-kat (s ha jól láttam) ebben is zero véreffekt lesz, amit mondjuk sajnálok. bár remélem legalább ki-bekapcsolható funkcióként berakják...tudnám díjazni.

ja igen, és emote-ok kellenek. minél több, annál jobb.
  • Pari
    Szvsz fele-felében jarul hozza a WH vilaga(amit sajna a T ratingert kihereltek, kevesbe lesz darkos:(( ), meg az amit a Mythic letett az asztalra a Daoc-al.
  • Fenrir
    Eve-t is tolom, bár pvp-t még nem próbáltam mert oda még kevés vagyok, kell a tech3-as battleship :P
  • BEAST #1112
    Eve onlany! =D

de enis remelem hogy jo jatek lesz :) csak jojjon ki a Starcraft 2 elott, kulonben eselye sem lesz, nalam xD
  • Fenrir
    Mindkét játék elég sokra vitte szvsz.

Megmondjam őszintén, hogy engem a pure pvp érdekel és főleg az, hogy végre a pvp-s cselekedeteim is befolyásolhaták a világot.
  • Thanatos
    tipikusan az az eset hogy a warhammer világa elfogja adni a játékot, ha jó lessz ha nem, tökmind1 már rég... :P
  • BEAST #1109
    ugyanezt hallhattuk mar l2 betaban meg wow elott is :p ... nem ettol lesz jo a jatek :D
  • Fenrir
    Ha kb 200k jelentkezőnél azt mondták, hogy ez minden idők legjobban várt mmo-ja akkor most mit mondhatnak 416k-nál? :)
  • Bucser
    Azért nem gyenge várakozás előzi meg a játékot:)