Átlag online játékos szám az európai english szerveren 30-70 amikor én szoktam nyomulni (14-22 között kb)
Na most ez valóban ijesztő volt a kezdetekben amikor beléptem és kutya nem volt a környéken.
Ehhez hozzátartozik hogy a játék nem egy Soló barát cucc tehát aki online single playerre vágyik az kb a haját fogja tépni.
(1 monszter ellen még csak-csak elvagyok de ahogy odajön vagy oda spawnol még valami akkor már futás van)
Ez hiba és egyben nem nagy gond mert a területek nagy része Public Quest szóval arrafelé mindig fogsz elég embert találni.
Ami a béta kihaltságán segít hogy az ember veszi a fáradtságot és belép egy guildbe...rank15 és rank22 között igy játszottam már és sokkal gyorsabb is a rankolás.
Van egy 15 fős guild ahol mindenki rank18+ és igy azért akad parti...sőt mostanába már úgy kell elszabadulnom hogy questeljek.
(Mert a questeket én könnyűnek érzem és általában egyedül szoktam őket megcsinálni (persze van egy két kivétel)) arról nem beszélve hogy a questek nagy része olyan helyre vezet ahol Public Quest van és az ember akaratlanul is hozzátesz ahhoz hogy a PQ haladjon előre.
Bugok...
Frusztráló bughegy van egyes pályarészeken...
Kb ilyen amikor belépsz egy területre és 5 másodperc múlve levág asztalra....ilyenkor annyit tehetsz hogy belépsz 20x mire 5 másodperces futásokkal kiérsz onnan.
Másik: srác kapott valami kardot reward-ként és egy adott pályarészen ha ütött vele akkor mindenki koppant windózig körülötte.
(persze vicces volt...csak mire rájöttünk...)
És mégegy: pályarészen ha csatázol egy adott tipusú mob-al akkor koppanol megint windózig... (ez akkor zavaró ha oda quest is szól pl.)
De mindezek ellenére (vagy tán ez is a szépsége) csak azt tudom mondani amit Paul Barnett bácsi kiabál a karigyártás elötti screenen: