22827
-
warbar #1186 khur ő szerintem nem az a bucser akire gondolsz -
már bocsi, és ez se flame jelleggel írom
ezek az általad elismert erkölcsi normák szerinti leosztások ritka szarok, mit kell ezen felhúzni magad?
nem így emléxem rád régről.. -
En is szeretem a Hyperiont....... Lőni!!! :P
http://imgl.hu/kb/?a=kill_detail&kll_id=10
Na de nem offolok tovabb. -
nagypite #1183 Vagabond! -
nahat, a hazigazda ur szetoffolja a topicot :PPP
amugy meg Megathron > all :P -
eltévedtem... -
Mert a Hyperion a szerelmem most :) -
Minek t3 battleship ? :D
Egy Cruiser eleg mar gangben PvPzni :D -
WiLDoR #1178 ne álmodozz, ez a topix se kerülheti el a sorsát xD
pláne onnantól, ha beindul az open beta...lesz munkád asszem dögivel :D -
vagyok :) -
Dear Sonic,
Pillanatokon belul meg leszel baffva,ha nem jelentkezel 24oran belul skypen vagy icqn:P -
Uraim, egyelőre még nem törlök, de moderáljuk már magunkat és ne essünk le a wow topik szintjére. Béta meghívós csereberét meg máskor csak privát üzenetben tárgyaljunk meg. -
Thanatos #1174 tévedés, mert az utcai kuncsorgo lehet tényleg rászorul a dologra (nem biztos, de lehet), egy béta acc esetében pedig ugye nem fog senki éhenhalni ha neki nincs... :) szal ez még rosszabb :) -
Lehet privátban is intézni nem?
De szerintem felesleges a flame. majd fenrir jön és úgyis törli az utóbbi 8 hsz-t. -
Probatbicol #1172 Talán még igazad is lenne, ha a delikvens nem maga ajánlotta volna fel az accountját.... -
Ha egy smiley-t hozzátettem volna, akkor nem derült volna ki, hogy mennyire komoyan gondolom és nem csak ironizálok.
(A beta accért kuncsorgás az utcai kéregetéssel egyenlő a szememben...)
Az meg hogy faszkalapnak tartasz le van szarva, lévén nem ismerlek így a véleményedre is teszek. Nem te leszel az első ember aki annak tart és azt hiszi, hogy ez számomra fontos lehet. -
Ha egy smileit hozzátettél violna, akkor pedig te sem tűntél volna egy faszkalapnak... de hát mit lehet tenni ügye? :) -
Istenem de szánalmas volt ez az utóbbi 5 hsz... -
Ha valaki lenne olyan jó fej, megoszthatná velünk is; elvégre mi dolgozunk a blogon és a fórumon, és még mi sem láttuk a war-t :D -
Orgi #1167 Elvileg én még őelötte írtam:) -
WiLDoR #1166 jöhet ide is. az elöttem lévő hozzászólása nem számít :) -
privi ment :) -
idevele :) -
Alblink #1163 Hi,ah jol vettem ki elveileg kaptam meghivot betara,aki elsore keri annak elkuldom privbe,nezze meg.nekem csak jovore lesz gepem hozza... -
Thanatos #1162 havidij
a béta is valóság... (nem, tényleg nem álmodod...) -
Hello remélem tudtok segiteni.
Az elsö kérdésem ez vajon olyan lesz mint a WOW hogy honapos fizetös vagy csak egyszer kell megvenni?
A második kérdésem pedig hogy ez a béta ami most jött ki az mennyire áll már a valóságtól.
Választotokat elöre is köszönöm. -
Lesznek benne, de egyéb infó nincs még. -
Hi!
Mountokról van már valami infó? Vagy lesznek a játékban egyáltalán? -
Úgytudom, hogy a GW (a Warhammer világ megalkotója és tulajdonosa) folyamatosan ellenőrzi a csapatot, hogy a világ/történet/kinézet passzoljon az övékéhez, ergó túl nagy eltérések nem lehetnek benne. -
Szerintem abszolút jól illeszkedik a games Workshop oldalán lévő Miniature-re.
link -
Chris #1156 Ami a női karikat és főleg a páncélokat illeti, hála égnek ezt nem távolkeleti kisiskolások ízlésére szabták, bár egyértelmű itt is, hogy a bohócpolírozók alkotják a fő célközönséget. :D
Kíváncsi vagyok, hogy régen is voltak ilyenek a warhammerben?
-
a lineage darkelfjei azert jobban tetszettek xD -
Nem rosszak ezek a dark elfek :)
-
Ez poén (volt valamikor) a wow topikban, de itt ne kezdjétek el mert elkezdek törölni. -
YakHead #1152 WiLdor majd lesz 10 napos próba account a megjelenés után, úgy mint a hőn szeretett WoW-nál oszt majd jól kipróbálod.
Ezen is tervezel féltucat karit felhúzni?
-
Nekem is jöhet egy megunt acc:) -
WiLDoR #1150 kezd hasonlítani a wow topic-ra ez a hely :)
már majdnem "otthon" érzem magam itt is :D
btw, ha van itt divatbétás, dobja már át az acc-ját priviben, alig várom már, hogy kipróbálhassam végre ezt a kütyüt... -
jsahhh WH-ban nincs börtön. Harcolsz amíg meg nem halsz!!!!!!!!!! -
alakulgat,alakulgat
carry on:) -
benne vagyok 
csak nem hiszem hogy kiváncsiak ránk akármilyen jól is nyomjuk!
szóval písz
Goblin