WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • s0n1c
    "na mesélek, 2nap tapasztalata:

Mondanom se kell hogy vicces az egész cucc (jó értelemben)

Goblin squig herder kasztot nyomtam leginkább de persze sehol nem vagyok még...

szóval a rendszer kb úgy működik hogy kijellölöd a célt és automatán üti (persze ha elrohan az ellenfél akkor mehetsz utána) és közben lehet nyomogatni a különböző skilleket amit a játék action-nek hív

-Az action-ök nem mannába vagy adrenalinba kerülnek hanem action pontba, ami folyamatosan regenerálódik

action pl. poison arrow, squig buffolás

-aztán vannak a moral alapú skillek amiknek négy szintje van és csata közben ahogy a morál növekszik úgy lehet ezeket a cuccokat sütögetni

pl. rank1 moral cucc a squig goo ami egyfajta squig szaros meteór-becsapódás területre hatólagosan

-és végül van a tactics nevű rész ami tulajdonképpen egy rakás passzív képesség amik folyamatosan működnek. ezeket lehet csoportokba rakni és csata közben váltani köztük

pl csupa olyat raksz be ami ranged-re tápol és ha közelharcba keveredsz akkor szépen átváltod a tactics bar-t olyanra ami melee-ben buffol

szóval nem a szokásos vannak a skillek oszt jónapot rendszer...

-Trade még nincs szóval nem lehet cuccokat átdobni másnak vagy másik karidnak.

-Questek vannak dögivel de nem egy hard grind a dolog

-Public quest...na az egy vicces cucc ami tulajdonképpen egy több lépcsős quest sorozat egy adott területen amiben mindenki résztvehet

pl. van egy kanyon tele rablókkal na ha megöltök 100 rablót akkor átlép a public quest a második fázísba (stage2)

ahol is védeni kell a kanyonon áthaladó goblin melósokat (ez időre megy és adott időn belül 50 goblinnak át kell érnie)

Ha ez megvan akkor jön a stage3 ahol jön a rabló boss

miután megöltétek szépen dobja a cuccot és a public quest resetel és kezdi előröl magát.

-drop rendszer nekem új volt (mármint nem wowoztam soha) de talán a wowosok tudják miaz a Need, greed, pass rendszer....

kb ennyi igy hirtelen

Goblin"

ebbe imo semmi olyan nincs, ami ütközne az NDA-val, mégis (számomra) tele van értékelhető infoval