22827
-
Hi! Kb annyit tudok a játékról, hogy majd nemsokára kijön és massiv pvp-s mmorpg lesz. Plusz láttam kb 2 db gameplay videót, szal bocs, ha hülyeséget kérdezek.
Ez egy amolyan nwn-es körökre osztottan csapkodok vagy wow szerű rpg quake? -
így van, warrior priest az instant healjét pl. alapból nem is tudja használni, ha jól emlékszem 2 rf pontba kerül, tehát min 1 v. 2 spec attackot bele kell vinned az enemybe -
nem hiszem, hogy itt bármilyen kő papír olló elv szerint fog működni a pvp, bár még most nem nagyon lehet messzemenő következtetéseket levonni, mert nagyon kevés a player és a már bent lévő classok sem 100%-osak még, az biztos, hogy a pvp rank (renown rank) számítani fog -
Sztem legalább egyszer halasztani fognak. -
Ok. Hát bizakodunk. Köszi. -
szando #1261 2008 Q1 ez márciust jelent általában :):) -
Van esélye a játéknak arra hogy tényleg ki fog jönni 2008 januárjában?(bár az eddigi infok biztatok de kevés pop limit, 2 faj teljes hiánya és a bugok még mindig ijesztően sok hátralévő munkára utalnak)
-
szando #1259 csakhogy itt ha ütsz, jobb skilleket tudsz használni - ezek helaing skillek (is) -> ösztönözve leszel hogy sebezz is.
ráadásul a tacticoknak köszönhetően mehetsz a dmg-re és a supportra is, ahogy a helyzet megkívánja. -
Dant0r #1258 Eq2-ben is tudtak sebezni. Wow-ban is.
Akkor itt miért lenne másképp?:) Azok is "külön" gyógyítókasztok voltak, itt is ezek _A_ gyógyítók, mivel a többi egyáltalán nem használható arra a feladatra:) -
WiLDoR #1257 fighter/cleric/weaponmaster multiclass? :)
btw engem is a warrior priest érdekel a legjobban... -
Köszi az infot!
Dant0r-nak is köszi.
Remélem itt tudják úgy balanceolni a classokat, hogy egyik se magasodjon ki a többi közül. -
én fél év után kerültem be a Betára.
Nem tudom neked meddig tart majd de folyamatosan engednek be új embereket. -
nem tudjátok lesz-e még bétára jelentkezés? most hiába regisztrálok mindig azt irja ki, h sikereres a reg viszont semmi e-mail nemjön -
annak orulnek
-
Chris #1252 Nekem eddigi tapasztalaim meg a látott infomorzsák azt sugallják, hogy inkább nwn féle clericség lesz (aka "huszan azér' ne gyertek rám egyszerre, mer' kénytelen leszek elhasználni mindenem és a végén még meg kell állnom pihenni"). -
Meselj valamit a Warrior priestekrol plz :p ... ha wow fele paladinsag lesz (aka "hilejje ma' supportvagy") akkor lehet kihagyom a jatekot :D -
Az Orderen van egy Witch Hunterem 2 csiknyira a rank 13-tól.
A Tank belassít és stunol kúrva lassan megy le a HP-ja (magas def) volt hogy 3 witch hunterrel ütöttünk egyet és közben még hátulról kapta az áldás 1 castertől:D az istenért sem akart megdögleni:) mókás volt.
Azt hogy Chaos oldalról mire képesek a casterek ellen nem tudom mert nem figyeltem.
egyébként most 53 halállal és 42 gyilokkal állok, de olyan szinten szar szemét lagos a netem, hogy hihetetlen. (szoltam szolgáltatónak már egy hete és basztak kijönni.magyar TS zerverhez van 200-as pingem 5% lossal. ez az alap. Szal a PvP nagyjából játszhatatlan nekem, de azért próbálkozom:D)
Én spec a choppáknak szoktam nekiesni a magusoknak, shamanoknak, mert azokat tudom leverni. A Tankok elől szaladok, mert megstunnol jön 2 choppa és kivégez. -
Chris #1249 Ez az utóbbi időben népszerű klasszikus kő-papír-olló megoldás akkor.
Tankoknak mi lett az erősségük? Alacsony dmg nagy védelem mellett vagy talán debuffok?
A "nem tud annyit healelni"-t hogy kell értelmezni? Hibrid kaszt inkább abszolút nem is healeli magát csata közben, csak dmg-et oszt vagy alacsony dmg-el és heallel próbál lépést tartani?
Ezek a kérdések merülnek fel szerintem joggal, azután a nyilatkozat után, hogy nem lesz kizárólagos support kaszt, de mindenki tud majd jól dmg-elni is. -
Pedig elég sokan sírtak amiatt, hogy pl egy Runepriest simán overhealeli magát, még akkor is ha 2 Squig Herder lövi.
Mondjuk lehet, hogy azóta már ezt balanszolták.
Bucser neked melyik oldalon van karaktered amivel játszol is? Order? -
nem, mert nem tud annyit healelni magán, hog kibírja a damage dealerek ütéseit. egyszerűen egy melee vagy tank kicsinálja nagyon gyorsan.
Egyébként a Witch Hunter érdekes kaszt. Egy choppa-t bármikor lenyomok, de egy Chosen már kifektet vagy egy Black orc. Magus-t szintén elintézem.
Vagy a Squig Herder-t vagy a Shaman-t is elintézem.
Szóval 1 kaszt nem tud mindent ownolni, mert mindig megvan az ellenfele. minden kasztal lehet jól pvp-zni de nem szabad nekiesni mint bolond az ajtónak. -
Chris #1246 Mennyire érezhető eddig a balance? Logikailag így egy healelni és dmg-elni is képes kaszt kettesével fogyaszthatná a tiszta dmg kasztokat. Milyen megoldás van erre?
-
Éppen ez az, külön csak gyógyító kaszt nincs mert mindegyik tud sebezni is. -
Dant0r #1244 Még pár kiegészítés, az egyharmada pletyka kb:
Dark Elf: Black Guard (T), Witch Elf (M), Sorcerer (S)
High Elf: Swordmaster (T), Shadow Warrior (M), Archmage (S) -
Dant0r #1243 Bocs h beleszólok, de ez lehet hogy kicsit félrevezető!
Mindegyik fajnak van 4féle "osztálya":
Tank, Melee Damage, Ranged Damage és Support.
Az Engineer, Bright Wizard, Squig Herder és Magus esnek a sebző kategóriába,
míg a Runepriest, Warrior Priest, Shaman és Zealot a support, vagyis gyógyító típusba:) -
magyarázat: T-tank, M-melee (közelharci), R-ranged (távolsági), C-caster (mágiahasználó)
Order:
Dwarfs - Ironbreaker (T), Hammerer (M), Engineer (R), Runepriest (C)
Empire - Knight of the Blazing Sun (T), Witch Hunter (M), Warrior Priest (C), Bright Wizard (C)
High Elves - sok infó nincs róluk
Destruction:
Greenskins (orkok, goblinok) - Black Orc (T), Choppa (M), Squig Herder (R), Shaman (C)
Chaos - Chosen (T), Marauder (M), Zealot (C), Magus (C)
Dark Elves - sok infó nincs róluk
Ennyi van/lesz. -
fakok=fajok -
valaki el tudná mondani, hogy melyik oldalon milyen fakok vannak, s hogy melyikből milyen class-t lehet csinálni? -
Nah nyomattam kicsit Witch Hunterrel, nem rossz meg kell hagyni. Hasonlít a wow rugójára csak éppen nem tud stealthelni. Ugyanúgy rak fel kombópontokat különböző támadásokkal aztán szinte ugyanolyan a befejező mozdulatok is (dot, nagy sebzés).
Viszont az zavaró volt, hogy a pisztolynak nem volt lövéshangja a játék folyamán, sok helyen még a harcnak sem. Valamilyen hangprobléma lehet amit az utolsó peccs hozott mert előtte ilyen gondom nem volt. -
jah, mert alapból a gugli.hu jön be, és annál alap, hogy magyar oldalakon is keres... de sztem ha külföldről próbálkoznak, akkor nem fogja 1ből bedobni (pl próbáld ki a yahoo-n..)
-
haha nekem ok :D -
haha késöbb nemhogy 4-6 ember kevés lesz egy public quest befejezéséhez de kéne 2-4 db 6fős party soxor -
Nem akarok beleszólni, de ha google-be beleírojm, hgy squig herder első oldalon hozza az aláírásodat.
Szerinted ez egészséges? -
köszke...amúgy 28-ik ejj vén goblin ismegnyalja a squiget -
nem tudom én az elmúlt 3-4 napban nagyon jókat RVR-eztem 10-es rankon is (open RVR van ugye most csak) az első nagyobb városban. Hol az egyik oldal hol a másik oldal volt túlerőben. Hol az Order warcampje előtt volt az osztás hol a Chaos warcampje előtt hol az order hol a Chaos nyomta jobban..
nekem tetszett.
Majd magasabb populáció mellett kiderül, hogy egyrészt a PVE- public questek és az RVR-ek mennyire egyensúlyozzák ki egymást mert jelenleg túl kevesen vagyiunk egy adott területen, hogy egy-egy publc questet befejezzünk. (túl erős az ellenfél a végén egy 2-3 fős partynak . 4-en öten már le lehet őket nyomni, de hol van egyszerre 4-5 ember egy helyen az RVR zónán kívül? -
"wowban a free migration-ről annyit, hogy a bloodscalp-on ha jól tudom jóval több a horda, mint az allys, mégsem láttam az elmúlt 1.5 évben free migration lehetőséget"
Pont a korábbi free migrationok miatt alakult ki ez a helyzet... -
-
de igaziból nem is probléma. Daocba sose volt balancolt realm population , 3 kül. realm volt, és csak open rvr volt, tehát az underpop realm az ugymond mindig hátrányba volt. Egy időben például volt olyan, hogy egyik felkapott pvp zónában volt a mi csapatunk és ennyi a realmünkből, velünk szemben 120-140 az egyikből és 70-80 a harmadik realmből (persze mindenki mindenki ellen volt), de a csapatunk nagyon jó volt, fix emberekkel , épített setup, és rengeteget gyilkoltunk, legalább volt kit ölni és nem az volt, hogy lenyomták az ellenfelet mire odaérsz meg ilyenek. szóval mi élveztük ezt is. az a baj ezzel hogy theorycraft az egész egyelőre, majd liveon kiderül hogy amikor a szerverek tele vannak, mennyire lesz müködőképes, ezt még valszeg béta se fogja megmutatni. -
Boldog 12.-ik szülinapot Gazgoblin :P -
"tobb xp az kisebb frakcioknak, olcsobb siege, gyorsabb craft, alacsonyabb fenntartasi koltsegek.(bar nemtom mennyi ultetheto at warba)
meg volt egy free level nevu intezmeny is..."
ez akkor jó, ha közlik veled, mielőtt karaktert csinálsz - gondolom biztos igy is van.
wowban a free migration-ről annyit, hogy a bloodscalp-on ha jól tudom jóval több a horda, mint az allys, mégsem láttam az elmúlt 1.5 évben free migration lehetőséget (persze lehet h csak én maradtam le róla). Meg amúgy is ez sztem fél megoldás, mert csak a lehetőséget ajánlják fel, de valójában nem oldják meg a problémát. -
Nos a Mythicnek van egy masik bevalt modszere daoc-ban a nepesseg eloszlasanak osztonzesere az ugynevezett population bonus:
tobb xp az kisebb frakcioknak, olcsobb siege, gyorsabb craft, alacsonyabb fenntartasi koltsegek.(bar nemtom mennyi ultetheto at warba)
meg volt egy free level nevu intezmeny is...
de valszeg a wowbol is atveszik majd a free migrationt, vagy esetleg dupla rest bonus a kisebb frakcionak...szal a lehetosegek tarhaza megvan a nepesseg szabalyozasara.