22827

WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • Bucser
    valamint beta alatt is igyekszik az ember minnél több kasztot kipróbálni.
  • s0n1c
    Itt az sg-n sok értelme nincs erről szavazást tartani, hiszen alig páran olvassák a war topicot.
  • Kalinka
    kéne vmi szavazsféle itt, kíváncsi lennék hogy oszlik el a tömeg a meglévő kasztok között, végülis már az utolsó két karakterre is vannak tippek
  • s0n1c
    lol :)
  • nokolo
    "Thanks for your understanding and your patience.."
    "apa kezdőőődik!"

(dzsászt kiddin)
  • Fenrir
    Beta Reopening News. Important!

Hello all,
    We have some news for you but sadly it’s not the news you were hoping for. Unfortunately it is necessary to delay the re-opening of beta until next week. This is due to some last minute issues that cropped up as EA Mythic were going through the final checklist. Until these few, small problems have been ironed out, we aren’t able to re-open the beta servers.

The teams are working flat out on this, there are always plans in place to deal with the unexpected and while this will change the schedule slightly it won’t affect the quality of the final product. Like you, we believe that the game has to be delivered in a high quality state, even in beta. As soon as we have more information for you regarding this we’ll be sure to let you know.

Thanks for your understanding and your patience, the Old World is almost ready to welcome you once again!

For myself I'm on holiday after today until the new year. I'm going to spend Christmas with my wife's family in Colorado and Las Vegas. I'll try and keep up with things on here and I'll be checking in with the rest of the team at Goa as often as I can but... Vegas....

In any event the other Community Managers - Sterntaler, Citseko and the others - will keep you up to date on what's going on until I get back on New Year's Day. If you have urgent problems then PM one of them, otherwise I'll deal with it when I get to it.
  • s0n1c
    Még nincs időpont egyelőre, mai nap az biztos :)
  • Bucser
    POntosan mikortól lehet szedni?
  • Chris
    Már nem én dolgozom nekik hanem ők dolgoznak nekem. :D
  • Bhalage
    csá kryn, hianyoltalak multkor konyvizsgalok kozott, csak nem vitte fel az isten a dolgod, hogy mar nem is jossz hozzank ?
  • Chris
    Sztakiii!!
  • Bhalage
    GIBBB!!
  • s0n1c
    A videok (főleg a kezdetiek) valóban szarok voltak, legtöbbször sztem olyan ember tesztelt, aki akkor látott először mmot (vagy valami balfasz wasd huszár volt wowból :P), lényeg, hogy video alapján ne ítélj, hidd el ingame odaver és ez még csak closed beta volt. Skillpool sztem teljesen rendben van, már rank10en volt annyi skillem, hogy érződött a bindelhetőség hiánya. A karrier mastery meg még csak most fog bekerülni.
  • Fenrir
    "A date has been set and will be announced shortly. You will all need to download the new client which will be available a few days prior to the reopening."

Elvileg ma már letölthető lesz az új kliens és pár nap múlva indul a 2-es fázia a bétatesztnek.

Sajna a régi klienst lehet törölni/uninstallálni, nem kompatibilis a kettő.
  • Magh
    Viccnek is rossz. Aion minimáltáboros MMO lesz, TR már most félig bukta, Darkfall a büdös életben nem fog kijönni, AoC meg agyonhypeolt, nagyköltségvetésű tucat-MMO. Ezeknél a WAR minden tekintetben nagyságrendekkel jobbnak ígérkezik, remélem, hogy a DAoC örököse.
  • Magh
    Nem a kidolgozottságról beszélek, hanem a skillpoolról. Nem nagyon láttam olyan videót, ahol 5 skillnél többet hazsnáltak volna a karakterek, magától a BW-tól is elment a kedvem, mert komplex DD helyett spammernek tűnik.
  • TQ cheater
    Na,na,na!

Aion,Tabula Rasa,Darkfall,AoC....és így már négy nevet soroltam fel,ami a wow mellett labdábarúghat.És még van több.Tessék körülnézni!
  • s0n1c
    szemetek!
  • Bhalage
    reggeltem meg annak idejen de baxnak kuldeni -.-
  • s0n1c
    nekem te ne sóhajtozzál, inkább szerezzél egy war beta accot :)
  • Bhalage
    <sigh>
  • s0n1c
    Nem értelek, most attól egyedi, hogy van racial abilityje? :) Egy adott fajon belül se fog mindenki egyformán kinézni, mert ahogy eléred a magasabb rankokat változni fog a karaktered kinézete (dwarfoknál pl. hosszabb és díszesebb lesz a szakáll).
  • Dant0r
    Ez nem olyan, mint a WoW-ban, hogy Troll-warrior, Orc-warrior, Human-warrior, stb.
    Itt minden fajnak van tank, healer, melee dps, ranged dps megfelelője. De fajonként különböznek ezek az alapkasztok is. Pl. a Greenskin ranged dps egy pet class lesz (squig herder), míg a Human ranged dps bright wizard lesz, aki főleg tűzalapú varázslatokat tol.
    Ugyanígy különbözik a többi "alapkaszt" is. Szóval ha megtetszik valamilyen kaszt, de az adott faj kinézete nem, akkor sajnos pech van, mert ezek adottak.
  • WiLDoR
    wotf már nagyon régóta nem iwin, de mindegy. bár cannibalize + wotf még mindig a bestof combo...
    viszont igy mitől lesz egyedi 1-1 race? attól ahogy kinéz?
    hmm... hát nemtom, kiváncsi leszek majd arra, hogy az egyes frakciók népessége hogy fog alakúlni...
  • s0n1c
    nem lesz racial ability, nem lesz iwin wotf sem
  • WiLDoR
    egy olyan game-ben, ahol ennyiféle race (racial ability-k is lesznek gondolom, mert ha nem, akkor max. a skin tér el, más semmi) és kaszt lesz, mint a war-ban (több, mint a wow-ban), ki van csukva, hogy class balance-ot lehessen létrehozni...

amire lehet optimalizálni, az a csapat pvp, de ez a game se a 1v1 énvagyokazüberpro-ról fog szólni, ha jól sejtem...
  • Burca
    Elso korben witch elf es a dark elf healer jon
  • Szaruman
    Nekem viszont még mindig nincs bétakulcsom
  • Bhalage
    jaj de jo, megnyugodtam
  • Bucser
    és az elf és dark elf kasztok is!!
  • s0n1c
    Olyan, mint daocban megnyugodhatsz :)

Pár napon belül indul a beta phase2 tele új fícsörrel, bekerülnek pl. a keepek az open rvr zónákba :) Carrier mastery, trophy system stb.
  • Fenrir
    Bétában éledőpontokon éledtek az elesettek, ezek főleg a saját frakciójú településeken/bázisokon voltak. Mondjuk teljesen még nem tiszta mert akkor sem volt ez végleges, de szellemalakban futás tuti nem lesz.
  • Bhalage
    en csak azt varom a WARtol, hogy szorakoztato legyen

tenyleg Bétások nyugtassanak már meg;
    ha valaki meghal akkor mi van: olyan mint a WoWban hogy szellem es menj vissza, vagy Bindpontnal eledsz fel ill van-e normalis combatrezz mint daocban ?
  • maniac001
    A LOTRO is "látta" a wow hibáit, mégis egy olyan játék lett belőle ami a gamerek nagy részét nem köti le 2 hónapnál tovább.
    A wow nem igénytelen, max nem tudnak megfelelni minden elvárásnak. Én lockal játszom, és több kaszt is erősebbenk tűnik. Tudjátok, mindig az ellenfél kastja az imbább. Én is várom a WAR-t, és tényleg remélem hogy egy megfelelő szintű konkurencia lesz a wownak.
  • Kalinka
    Nem is egy kategória a kettő...egyik pve másik rvr-es játék. Aki játszott Daoc-val annak pl wow nem is nyújtott igazi pvp élményt, mert az elég halovány volt valjuk be. Én még nagyon kiakadtam a power rangeres páncéloktól és az insta 10k sebzésektől...

Ahogy nézem a játék állását ezek a problémák elkerülik messzire a WAR-t
  • Bucser
    "(lásd a beta videókat, mintha egy arena meccset látnék)"

Tolom WAR betat. Vannak arena-k (még nem elérhetőek) és rengeteg a realm objective amit wow-ban nem nagyon látsz+ ott a free realm vs realm + az amikor a realmedet azzal is segíted, hogy ölöd az ellenséges területen lévő enemy realm NPC-it.

Szóval végeredményében szerintem überelni fogja a WoW-ot... ÉS nem Videók alapján beszélek.
  • Warden
    Aki anno játszott a DAoC-al kipróbálja aki játszott valamelyik warhammerel kipróbálja, az is aki wow-ozik és majd a játékélmény alapján dönt.

Az biztos hogy a fejlesztőknek van bőven tapasztalata és látják a wow hibáit ergo azokat minél kisebbre fogják szűkíteni.Amire van igéret az hogy nem lesz wow szintű ultratápolt warlock ill favorit classok mert a kis kövér son azval játszik és ügyelve lesz a class balance-ra.

Igazándibóül nem is lesz baj hogy egy erős konkurencia jelenik meg a wow mellé.
  • Magh
    Az újabb havi hírlevelek sajnos nem erre engednek következtetni. Van egy nagyon szűk HC PvP és egy még szűkebb HC RP réteg, a java viszont a szokásos gyerek és debil felnőtt réteg, márpedig nekik fejlesztenek. Az biztos, hogy ez az egyetlen MMO, ami a WoW mellett jelenleg labdába rúghat. A WoW-ra sok mindent lehet mondani, da azt ugyan nem, hogy igénytelen. A WAR sem lesz az, ráadásul régebbi és jóval nagyobb, kidolgozottabb a világa, de szvsz maga a játékmenet WoW szintű lesz (lásd a beta videókat, mintha egy arena meccset látnék).
  • Szaruman
    Ez igaz:) WAR lesz a király na, nem vitás:P
  • Fenrir
    Uraim, a wowos témát hagyjuk itt, semmi értelme újra meg újra azon rágódni, hogy melyik a jobb és miben.