22827
-
Kalinka #1466 Ha jól tudom te játszottál a daoc-val igaz? Nem értem miért mindenki a wow-hoz hasonlítja, mikor inkább a camelothoz kéne. A wow-tól kb csak az instákat vették át meg a need/greed/pass lootolást. (ha tudtok még vmiről mondjátok, mármint ami nem volt előbb a daoc-ban)
Jó és változatos kasztok voltak a camelotban. Ettől az egytől nem félek, hogy elrontanák és nem lesznek egyediek. A balance már más kérdés, az soha nem lesz, ha igen akkor a szerver populáció vagy más nem fog stimmelni. -
ez olyan mint a 10000 csillió megapikszeles fényképezőgép, meg az atiradeon999000XTXGTUSULTRA...marketing hogy el lehessen majd adni a játékot :)
Addig nincs baj amig a 24 castból 12 ugyanaz mint a másik, csak ellenkező oldalon, de legyenek nagyjából valami logika szerint balanceolva :P -
Dant0r #1464 Személy szerint félek pár dologtól.
24 kaszt lesz. Azt ígérik, hogy változatosak lesznek. Nos, ha ez valóban így van, akkor bitang sok munka lesz velük, illetve majd a kiegészítőkkel.
Ha az EQ2 mintáját követik (pont 24 kaszt van ott is), akkor lesz egy jó-rossz megfelelője minden kasztnak, de a velük való játék majdnem ugyanolyan lesz, csak máshogy hívják a képességeiket. Mondjuk ez nem feltétlenül rossz, de akkor minek a hatszázféle név?:)
Másrészt a Masteries rendszer. Ugyan a WoW talentelés egy jó kiindulópont lehet, itt is hasonló lesz. Remélem nem szúrják el azzal, hogy lesz egy fán a játékosok 90%-a, a többin meg az akinek fogalma sincs melyik a jó. -
[SiX] Boci #1463 En sajna a multkori betat nem tudtam elvezni, mert a gepem is szar volt, meg a bugok is nagyon megkeseritettek a jatekot (5 percenkent csontra fagyas, gep ujrainditas nem fun). De mar varom az ujat, mert uj geppel remelhetoleg sokkal kevesebb fagyas es sokkal gyorsabb jatek lesz:). -
WiLDoR #1462 ebben én is nagyon bizom...
jó lenne egy beta key :/ -
remélem a jövőhéten induló bétába kapok még accot :C -
"Befejezetlen szar"
Bétáról beszélünk, annak is az első lépcsőjéről ami kicsivel volt jobb mint egy alfa verzió. Igen, voltak bennek bugok, de szinte egyfolytában javították, nem is tudom mennyi új build jött ki ami csak bugfix-szel foglalkozott az új tartalmak mellett. A végére a játék határozottan játszhatóvá vált, legalábbis ahhoz képest, hogy milyen volt amikor először kiadták a tesztereknek. -
/OFF
A Gamestar is akkor volt utoljara jo amikor meg PCXnek hivtak :p
/ON
gief beta key :p -
Nem járok GS fórumra ugyanis 16-18 éves kis recskahuszárok közé nem vágyom. 0 minőségű a Honlap és az újság is (szerény véleményem) A fórum pedig hozza az állományt.
Na mindegy. Ha valaki túlságosan vak, hogy ne lássa valamiben a potenciált, hát azt csak sajnálni tudom. A WAR beta jó volt. -
Dant0r #1457 Nos, akkor gs fórumon oszd az észt, mert az eddigi hozzászólók közül a legtöbben azt írják, hogy befejezetlen szar volt a béta, alfának sem neveznék, stb-stb:)
Mondjuk nem hiszem hogy az sg.hu-ig elér a kezük, ha pedig mégis, akkor más nick alatt simán adhatod a drótot. Képek nem kellenek, csak infók:P -
Ha menne az info csurgatnánk valamennyit, de ban jár érte. Remélem érted. És el sem hinnéd mi minden ki nem tud derülni (más betabol már bannoltak, mert kiderült, hogy csöpögtettem infot.)
Szerinted ki fogja kockáztatni? Én biztos nem ugyanis a War Beta nagyon jó lett. Nem hittem hogy valaha bármely MMO még le tud kötni tartósan, de ez le tudott. -
Dant0r #1455 Ahogy nézegetem ennek _csak_ az a háttere, hogy daoc-ban (és eq1-ben pl) nehéz volt szólózva menni. Nyílván nem volt lehetetlen, de a mai WoW-on, EQ2-n, Lotro-n edzett generáció biztos az uninstallt választaná inkább.
Pont emiatt jobban egymásra voltatok utalva, meg kellett tanulnotok együtt játszani. Ki tudta vetni magából a társadalom a deviáns egyéneket. Ma meg pont hogy a deviáns egyének alkotják a társadalmat -_-
Jómagam sem játszottam a régiekkel, de vágyom valami hasonlóra. Sem a wow, sem az eq2 nem hozta azt a szintet amire vágytam, ezért most nagy reményeket fűzök a WAR-hoz. Csinálják nehézre, veszélyesre, izgalmasra.
Bár, hogy üzletileg mi éri meg, az egy más kérdés...
És igen, WAR betát a népnek! Nekem már mindegy lenne ha csak ti kapnátok, csak csurgassátok az infót:) -
Bhalage #1454 mind1 reszemrol lezarva en hozzaszoktam egy szolid csapat "minoseg"hez és "szigoru" szabalyokhoz es "teamplay"hez amivel elertuk azt hogyha mindenki hozza amit hoz, akkor iszonyu elvezetes modon tudunk megolni 2-3-4szeres tulerot. errol Übi és Lujo is tudna mesélni.
na most WoWban meg van az, hogy bekerülsz egy rakás idegen közé akik birka módjára csinálnak mindent és a közös játék legkisebb szikrája nélkül vegigszólózza mindenki az adott instancet amig 1ik fél, mondjuk szerencséből nem nyer. na most számomra ez nemcsak hogy nem szórakoztató, de egyenesen elviselhetetlen.
DAoCban ha osszejott 30random emberke, hogy azok most varat fognak foglalni, akkor elsem hiszed, hogy milyen szervezettseggel tettek mindezt, wowban ez kb elkepzelhetetlen. ugyhogy nicns mirol beszelni.
arenaról meg annyit, nekem az annyira kicsi és müvi, hogy emlitésre sem méltó, nemhogy azzal legyen el az ember nap mint nap (nem gearért, szórakozásból)
na sry az OFFert es kuldjon vki WAR BETAT :GG:G:G -
Chris #1453 És ilyen esetben meg az épített csapatokat teszi be a játék az instanced raidbossokhoz, vagy pickup-jellegű lesz? Mert előző esetben ad-hoc módon nem pvp-zhet az emberfia, mivel úgy a végkifejleten kb. sosem vehet részt, míg második esetben káoszos lehetetlenség lesz leverni, vagy egyszerű lesz mint a bot és nagy ásítozások közben napirutin szintű. Kíváncsi vagyok mi sül ki ebből. -
Lesznek pve encounterek, de elvileg ezek is contested zónák, csak a boss lesz instanceolt. Nem véletlenül az a szlogen, hogy "war is everywhere" :) Mythic nem akarja annyira szétválasztani a pve/pvpt, az a cél, hogy bármit csinálsz/szeretnél csinálni az mind hatással lesz az rvrre. -
Dant0r #1451 Ezt a ToK-dolgot mondják, hogy sok idő lesz "befejezni".
Gyakorlatilag egy könyv a játékról, amit te fedezel fel. Nagyon, nagyon sok quest van benne, amikért mind újabb extra fícsört kapsz- pl. trófeákat, amiket elhelyezhetsz magadon, még egyedibbé téve a karakteredet. Pontos információ még nincs róla.
Amúgy van endgame PvE is, van tiszta PvE és az RvR-en belüli is (szóval capital city-k foglalásánál, ha eljutott a csapat/raid bizonyos szintig, utána a főnök egy vagy több raidboss lesz) -
WiLDoR #1450 látom vágod a témát nagyon...
ab és wsg tabardot egyik kaszttal se nehezebb megszerezni, mint holy priest-tel, ugyanis idő alapon működik a dolog. ha van 1 jó csapatod, akkor gyorsan meglesz, ha pug-gal mész, akkor meg lassan...
btw kérdés: war-ban endgame pvp-n kívűl (amiről ugye már most tudjuk, hogy omgimbaüberalles lesz), mi lesz még? milyen endgame tartalom lesz még ezen kívűl, ha elérted a maxlvl-t?
komolyan érdekelne a dolog... -
[SiX] Boci #1449 En is remelem, hogy visszajon a DAoC hangulat, ami most a wowban pvp honorgyujtes/pvp cuccgyujtes teren van az szanalmas. Nulla skillel is felszerelheti mindenki magat, es meg csak nyernie sem kell (sot jatszani sem kell tudni, kivetel 2 uj arena itemet). World pvprol meg ne is beszeljunk, olyan nincs. -
nem igazán az volt a lényeg, csak noobfarmon mükődött, és csak egy ideig az aemezz pbae combo. Később simán az összeszokott csapatok single target dpsel is kinyirtak sokszoros túlerőt, csak mert jobban ismerték a karit, több időt fektettek a csapatmunkába, taktikába. Ezt sehogy sem lehet balancolni, így nyugodtan fel lehet készülni, hogy itt is lesz elit setgrp vs casual war , akárcsak minden mmoba ahol van pvp. imho :) -
"mert ugye daoc-ban volt aoe root/stun/mezz" - itt nem lesz, legalábbis arra törekednek, hogy minimális cckel tudjon csak operálni a playa, eddig amit láttam nagyjából mindegyik 2-3 seces volt "csak", moraleból vannak imba skillek, de inkább silence, knockback, snare ilyesmi -
Kalinka #1446 Amúgy hidd el Bazsi jól tolja, de ebbe nem akarok bele szólni a ti vitátok :)
Viszont nagy különbség van ám a között hogy a WoW-ban van pvp, ami álltal jobb cucckat kockul ki magának az ember nagy kínok között az ember. Vagy a másik pvp ami a Daoc-ban volt, ahol erről szólt az egész játék, és 10 percig remegtél egy warden vs paladin harc után :D
Soha nem volt akkora élményem wowban mint bármelyik harc elött és után a daocban, ez azért jelent vmit (igaz lehet csak nekem:D ) -
Kalinka #1445 kis gonoszul megjegyzem, hogy érdekel mit fognak majd most csinálni az épített group, hogy fognak szerepelni a zerg vagy a random csapatok ellen.
mert ugye daoc-ban volt aoe root/stun/mezz, majd kivégzésnek pbaoe esetleg albiknál más ;)
-
nem igaz, mert láttalak élőbe és tök gonoszul néztél ki
-
Bhalage #1443 mert szar a wow pvp?, apam en daocbol jottem (erted ott az endgame pvp - ?2 ev highend pvp mondhatni eu legjobb guildjeiben nagyuzemi farm minden este), ugyhogy mondhatnam kurva sokaig kene meg pvpzned, hogy eljuss a szintemre de hagyjuk :D
majd ha megszerezted arathi basin es wsg tabardot holy priesttel akkor szolhatsz mr arenahuszar noob ;d -
Bhalage #1442 en is beteg vagyok, mert irl rendes srac vagyok, mmoban kell egy kis gonoszsag hogy meglegyen a balansz :D -
betaba csak a nubok jutnak be :p es meg balanszolva sincs a jatek :D -
Én simán aprítottam őket a Chosenemmel
-
Pedig itt egy Choppa több mint halálos ha eléri a berzerker állapotot :) -
lol -
ez csak urban legend, a warrior priesteket nem lehet leverni
-
Kalinka #1436 lehet én vagyok egy kicsit ferde/beteg, de én jobban csípem a randa karaktereket, vagy inkább így írom...szeretem ha az ellenfél jól néz ki :)
a legjobb az amikor jön a "paplovag" (from Zak) a csilli-villi páncéljában én meg lecsapom a fejét a randa ksi gonosz karimmal :P -
Remelem te is tudod mekkora butasagot irtal itt ...
"...attól egyedi egy faj, hogy van neki racial ability-je, mint ahogy a fehér emberek fehérek, a sárgáknak vágott szemük van, a feketéknek meg a mendemondák szerint fél méteres cerkájuk van."
A te gondolatmeneted alapjan pont megfelelne a Warhammer karaktervaltozatossaga, hisz egyik faj sem hasonlit kulsoleg a masikra, es eleg valoszinu hogy a kulonbozo kasztokra jellemzo kepessegek a fajra jellemzo tulajdonsagoktol fuggoen valtoznak. -
Nem tudom miért hiszed még mindig azt, hogy a wow pvp az etalon :) -
Én is kinézet alapján választok fajt, de még mindig nem értem miért függ ez össze a racial abilityvel :) Az meg, hogy mi van/volt wowba senkit nem érdekel, ez warhammer nem wow. -
WiLDoR #1432 mondja ezt a pvp huszár, aki a wow-ban is talán 2x ha volt bg-ben, arról nem is beszélve, hogy arena-ról finja sincs?
ok, meggyőztél, most félek
csak vigyázz, nehogy fordítva süljön majd el a dolog... -
Bhalage #1431 fasza, legalabb lesz kit farmolni -
WiLDoR #1430 igen, attól egyedi egy faj, hogy van neki racial ability-je, mint ahogy a fehér emberek fehérek, a sárgáknak vágott szemük van, a feketéknek meg a mendemondák szerint fél méteres cerkájuk van.
a wow-ba is azért kapott a horda imbább racialokat, mint az alli, mert ha csak a pure skin lett volna a különbség, meg a kasztok másra nevezése, akkor az lett volna, hogy a népesség 95%-a alli lenne, a maradék 5% meg horda.
mert ha laikus pisti leül a gamma elé, akkor végignyálazza a lehetőségeket, aztán azalapján fog választani, hogy melyik látvány barátságos a szemének.
a többségnek pedig az emberszabású "szép" dolgok jönnek be, nem a rücskös, bibircsókos, rusnya orkok és goblinok.
az is biztos, hogy ha én war-ozni fogok - márpedig fogok, mert érdekel a dolog - akkor én is ezalapján fogok választani, már csak azért is, mert nekem pl. nem mindegy, hogy néz ki a karim.
empire rulz! -
pl én is:-)
max open bétakor fogok erősebb érdeklődést mutatni a játék iránt, mivel info meg videókatmegnézegettem,de csak az ember szíve fáj vele, hogy még milyen soká lesz a megjelenés..
Addig is lövöldözök a Tabula Rasa-ban..:p -
Szerintem sokan olvassák, csak jelenleg kevesen tudnak érdemben hozzászólni.
-
Nah és abból a pár emberből még kevesebb az aki bétateszter :)