22827
-
woah! te aztan tudsz valamit
-
A WoW jokor volt jo helyen,ezért lett híres.És csak ezért,nem azért mert olyan hüü de zseniális játék. -
[SiX] Boci #1384 Lol, ugye az igenytelent te sem gondoltad komolyan. Sok mindent el lehet mondani a WoWrol, de hogy igenytelen azt egyaltalan nem. Szeretnek meg vagy 100 ennyire "igenytelen" jatekot mint ez. -
Volt szerencsém nekem is a LotrO-hoz egy trial keretein belül. Kb 2 órát játszottam vele és letöröltem, nagy csalódás volt számomra. -
Ebbe ne menjünk bele. Igénytelen tömegszórakoztatás. -
maniac001 #1381 Ez még az újdonság ereje. Anno a Lorto is úgy indult (és így is cikkeztek róla mindenhol) hogy wow verő meg majdnem minden szempontból jobb. És most nézd meg. Én is abbahagytam miatta a wowot 1 hónapra. De csak 1 hónapra. Akár tetszik a népnek akár nem, a wow jó ideig verhetetlen lesz. -
Kalinka #1380 kíváncsi vagyok hogy fognak kinézni a várak fajonként, erődítmények, ostromgépek... -
Olvastátok-e az új release notes-ot? (mai friss még ropogós:)
Szép és érdekes dolgok lesznek a siegekről és egyebekről:) szóval város támadás is egyfajta Free RVR-ként fog működni csakhogy az NPC védők erőssége és száma függeni fog az adott területen tartózkodó támadó és védő playerek számától. Less egy boss is az adott városban és persze ha kidől a város akkor az adott terület tulajdont vált:)
mókás lesz:) -
Closed beta phase 2 fog indulni decemberben, open beta valszeg kiadás előtt pár héttel lesz 2008 q2 környékén. -
Meg mindig nincs open beta es nem lehet szerezni betakulcsot ? -
Thanatos #1376 naaa, nem gunyolodni, azért az jóval esélyesebb mint dnf ... 
-
egyesek Jézus második eljövetelét is...
-
savior #1374 ez azert nem teljesen igaz. pl az emberek meg a mai napig is nagyon varjak a duke nukem forevert :) -
Más kategória, egyik pve másik pvp, és nem is ez a céljuk. -
A startra leszek kíváncsi, hogy hogy tudják majd kiszolgálni azt a pár embert aki rászakad a szerverekre :)
Tudom, van mmos tapasztalatuk, de ez most durvább lesz valszeg :)
-
WiLDoR #1371 én sem akarok flame-et inditani, de erre azért ne vegyél mérget... -
mondtam, menj nezd meg a Witchert :p a zeneje is nagyon jo :) -
Hát ja, remélem hogy a CE-hez majd adnak zenei cd-t. -
Bhalage #1368 hat ez a WAR music -os podcast gecidurva volt ;D -
Lol :) -
Az is;) Ha nem cseszik el a war-t, akkor sztem lesz akkora siker. -
Nem akarok flamet indítani, csak az a szerény megjegyzésem, hogy a wownak addig van jövője, míg ki nem jön a war. A bétában látottak alapján, minden szempontból jobb lesz mint a wow.
Én pl már az istennek sem mennék vissza wowozni, mert eszméletlenül gagyinak hat ezek után.
-
Én meg nem. ugyanis ha valaki várt már 2 évet egy játékra akkor azért, hogy felhőtlen legyena szórakozása símán vár még + fél akár 1 évet is. Lásd a POTBS esetén ami már 1 éve csúszik és még mindig megvan a rajongótábora. A várakozás csak azon múlik, hogy képesek-e fenntartani az érdeklődést. ÉS nekem olybátűnik, hogy képesek. Az emberek nem egy időpontra vannak ráállítva, hanem arra, hogy milyen lesz mikor kijön.
Menj vissza wowozni addig. Úgyis mikor kijön megveszed mert már másra vágysz mint a wow. -
szando #1363 azért kell, mert a harmadik negyedik halasztás után nagyon sokan el fognak pártolni a játéktól. nem tehetik meg hogy ennyire elhúzzák, mert a várakozás szépen át fog csapni elkeseredésbe, és más játékot választanak az emberek, vagy visszamennek wowozni (amin én is gondolkodom 1ébként ezek után..)
nyilván van egy szint ami alatt bűn kiadni, de ha ezt a szintet megüti q2-ben, én kiadnám. -
Miért "kell"? Egy MMO abba fog belebukni ha bugos az első kiadás... Lásd Vanguard. Lehet akármilyen jó a rendszer akármilyen szép akármilyen open system. Ha memóriahibák, grafikai bugok és CTD-k tarkítják akkor meg fog halni rövid időn belül. Egy MMO hosszútávú befektetés. akkor hozza vissza a pénzt ha 3-4 évig fut sok előfizetővel stabilan. Ehhez az kell, hogy az első kiadás hibátlan legyen. Különben döglött ló és fejlesztheted ahova akarod.
" mmo-kkal sokszor csinálják ezt úgyis"
Igen és zhány ilyen MMO döglött be 1-2 éven belül? (kb az összes) -
Szvsz még fognak halasztani. Habár q2 az gondolom nyár közepe lesz (jún 31.), addig azért csak meglesznek vmennyire. De a mostani béta az még olyan messze volt a késztől, mint ide makó. (vagy mi:D) -
szando #1360 meglepetés vagy sem, többet nem halaszthatnak, ki kell adni olyan bugosan ahogy lesz 2008 q2-ben... mmo-kkal sokszor csinálják ezt úgyis :D -
'Look at that' - Paul videó blogja -
Aza viedo of the monthban volt? -
Láttátok azt akis snittet, amben egy trophykkal felturbózott chosent mutatnak? Na nem semmi :) -
Közbe megnéztem az új videókat. Egyre jobban tetszik, ez a paul meg... Igazi állat 
Aki meg játszott akár csak 5 percet is a bétával, annak ez a csúszás nem volt meglepetés. -
szando #1355 vaporware.
-
Várható volt :\ -
Egyre többet kell csalódnom... :( na mindegy, most már tuti, hogy megveszem a hellgate londont :) -
:) -
This makes Khabbas a sad panda...
-
epic fail -
"As many of you may have heard, we have extended WAR’s development cycle until the 2nd quarter of 2008. The reason is simple; we will not release Warhammer Online until it is the game we set out to create two years ago." -
az pl jó film volt de asszem nem is hozott sokat a konyhára. vagy igen?
-
Lehetne csinálni egy animációs filmet is mint pl amilyen a Final Fantasy volt, úgy ki lehetne küszöbölni pár dolgot ami nem nézne ki valami jól élőszereplősben :)