642
X-Box megbukott !!!!!
-
#25 megerkezett version is:)))) 3-4ig nem is tavozik:))
Version megvan az uj konzol?
-
#24 okay.... elhisszem
-
#23 érdekes a gt3-ban 8 millio van és nem akad :))
és csak negyede van kihasználva ezzel is !!!
a különbség csak annyi hogy én assembly-ben programozok nem c++ -ban !!!
és orajelre kell optimalizálni ,és ez nagyon megy nekem már 15 éve :))))))))
-
#22 szia csocso latom megerkeztel ide is:))
gamecube forumot nezd meg:) -
#21 ki tud rakni 30 millio poligont.. és??????????????????????????
én 66 ot is tudnék de ha rájön egy két textura egy két effekt.... netn mozogna az a pár milla poligon akor nem tudna többet 7 nél mert akadozna..ennyit erről! -
#20 en aszondom banoljuk ki megint ezt a fasz version.Amilyen nagy langesznek tartja magat ez meg se kotyanna neki.Le versionnal!!! -
#19 jah, ha ennyire megy neked versio a ps2 programozas, miert nem csinalsz ra gamet???szar squaresoftnal is a bena programozok, ok nem tudtak ennyit kihozni, hiaba obenuk vana hiba tokeletes version megoldja), es oszinten jatek kozben is tud 30 milliot,??? mert a GC mindennel, kiv textura tud 40et, ugyhogy ha mar itt tartunk ok? -
Break #17 Két "t"-vel kéne írni a témában a "megbukot" szót!!!
-
#15 a sok nyelvtanar??:))))az ember ide anyzni jon, nem helyesirni:))(a topic miatt mondom hogy anayzni jon:))(en nem szoktam bebebeeee:))) -
#14 jo meg ezren kossenek bele szegeny foruminditoba:)))))))))))) -
Nyiri #13 XBOX megbukot !!!!!
A megbukott az 2 t!!!!
-
#12 :DDD hat ja, ha az ossze xbox elkelt, akkor miert nem jelenti be a microsoft?? az ilyesmit nem szoktak elhalgatni, csak ha gaz van .....(illetve a Nintendo japan megjeleneset nagyon nagy dobbal vertek, )
megfigyelok szerint nagyobb tomegek vartak GCre mint xboxra.jah es az eladott xboxok jo resze hibas....:))) -
#10 Szeretem ha valaki ennyire ott van mindenben. -
Inquisitor #9 Ahoz képest 15-én kevesebb mint 3 óra alatt adták el az összeset ... :)
Igaz, a vevők amcsik voltak :D -
#7 ja!!!::)))de csinaljuk mi is:) -
#6 miért kell midnen szaért uj topicot nyitni???????? -
#4 Feléjük nemigen jár metró... -
#3 vers remelem holnap veled lesz tele az esti hirado(ujabb metro aldozat!). -
#2 version, lassan érik az újabb ban. csak aztán nehogy megint megsértődj. -