642
X-Box megbukott !!!!!
  • SeGa
    Most azon vitatkoztok ki a gazdagabb lol
    en meg szarok ra nagyon jol megvagyok a mostani gepemmel meg a leendo DC mmel.
  • K.András
    és a hangkártyával mi van az milyen de a vinyora sem irtad milyen 5200-es vagy milyen fireball vagy mi?
  • K.András
    én nem azt mondom hogy nem hiszem el miért ne hinném hanem mond egyébként én két éve vettem és csak a monitorom volt annyi
  • CSOCSO
    Intel alaplap p3 gef 2 256 mega ram cd ujrairó 52 x es cd 20 giga vinyo meg még 6 giga mobile rack..van még 6 de az nins most bene a gépbe 17" es monitos... ez egy éve majdnem csucson volt hjja a kormány +nyomtató scanner sincs benne!!
  • K.András
    és arra is mit tudd az alaplap ata100 v66-os meg ilyeneket is vinyo meg mindent ha annyira ismered a géped rajta....
  • SeGa
    MediaMarkt... :))))))))))))))))))
  • SeGa
    jaaa :)
  • CSOCSO
    tudod mit kötsög pár héten felrakok egy képet láthatod a gépemet éppen egy NUMARK leverővel játszogatok majdnem 100 ezer ft-cske.. a gépen kb a combom közepéig ér.. ( 188 cm vagyok) a gép elején 5 férőhely van egyszer lefényképezem a gépem ugy hogy mindent elöveszek neked jolvan? amugy ha te ezt nem hiszed el akkor én miért hidjem el hoyg neekd boltod van? melyik bolt? hol?
  • K.András
    egyébként kiványcsi volnék mit vetél annyiért?milyen proci milyen alaplap meg ahsonlokat is
  • K.András
    nem majd akit érdekel az elviszi
  • SeGa
    :) elvinni lol... mert mar tudod a cimet igaz? :)
  • K.András
    nekem meg saját üzletem van nem dolgozom de igazad van nem vagy csoro csak gyerek majd ha valaki olvasa tudja mit kell elvinni ebböl is látszik hogy gyerek...
  • SeGa
    gazdag.
  • CSOCSO
    kulak?
  • SeGa
    nekem van egy celeron 400asom S4 meg 224 ram :))))) es most lesz egy leertekelt DC en lenni a csoro. :DDDDDDDD
  • GAMECUBE
    az vagy csocsokam, sajnallak is, reszvetem:(((:)))))))))))
    de at kell haladnia a procin, jah es a GC ben is van grafikus proci, flipper a draga neve
  • CSOCSO
    mindegy 100 at akartam irni ami 6 at szorozva 600 jön ki amugy nem tök midnegy akor is a GC joval jobb mint a PS2!!!
  • SeGa
    te kulak geci :)
  • CSOCSO
    igen én vagyok CSORO:))) azért van az hoyg a PC-m 300 ezer volt 1 éve és a z N/! embe pedig 220 ezret költöttem!!!!!hja most adtam el a SNES-t15 gamezzal azis volt nemtom mennyi eléggé drága tényleg nincsen pénzem van egy MS kormányom mikor kijött 80 ezer volt!! van egy Scannerem UMAX 1120 u nem rosz és van nyomtatom is ami photo realisztikusan nyomtat logitech patkányom van ( trackball) csak az 16 ezer ft.. van egy MS joy om 14 ezerért...hangfalaknak egy PANASONIC HIFI van bekötve quadróban szol..hm tuti csóró vagyok:)!!!
  • K.András
    elmondom neked barátom hogy 10X6 az 60-n nem hatszáz a másik hogy az X-boxban a geometriát a grafikus chip számolja és nem a procival számoltatja ugyhogy...
  • GAMECUBE
    hat az mindig jobb, mint a 133!!!:)))
  • GAMECUBE
    aha, jah, de nem ertem en meg mindig miert az alap bus sebesseget tartja a proci sebessegenek... hiszen sok proci megy 133mon(mind olyanok tegyuk fel) de amit kiir az 1000 , 1200, stb mhz.... es van koztuk kulonbseg, nem is keves(pedig elvileg mindegyik csak 133mhzs) nah akkor mennyi a GC alap bus sebessege????
  • versio
    162-t szorozza 3-al
  • SeGa
    mint mindig pc hosszutavon fóveri a konzolt. de aztan jon uj konzol stb stb stb... es a kor bezarul..
  • K.András
    lehet azért szar mert ugy irták meg!te azthiszed ha van egy gép akkor azon csak szépjáték lehet lehet hogy agrafika nem annyira jo de mondjuk hatszázszor annyi lehetöség van mint amit mondasz
  • CSOCSO
    te hülye te arra gondolsz hoyg egy gép pl 10 mhz-n van és annak van egy hatos szorzója attol 600 mhz-s pl? ez hülye!:))))))
    elmondom hogy mig a PS2 procija a geometriát számolja addig a GC procija másik 7 dolgot tud csinálni!!!
    az XBOX szatr ahogy van celeron proci van benne és a gamezok fagynak...
  • GAMECUBE
    jelenleg a konzolok a bikabbak... de 1-2ev(par millio forint a gepbe:) es mar nem
  • GAMECUBE
    hat en nem tudomen a szememnek hiszek, es abban jelenleg a GC vezet.... nem tudom mennyi a GC orajele.... mert csak 485ot latok.... de hogy mennyirol szoroz azt nem tudom... az nvidia lehet jo, de a procija akkor is gyenge pont
  • versio
    akkor a ps2 800 mhz-es

ha igy számolom :))
  • K.András
    Csocso mint csoro akinek csak konzolra jutt?
  • SeGa
    jo de most konzolokrol beszelunk :)
  • K.András
    Egy számitogéphez képest az összes szar!!!!!
  • SeGa
    hmmm aKKOR MIERt olyan szar a halo meg ami eddig kijott ra es miert szebb a GC s jatek????????
  • K.András
    nemcsaj háromféle van pl:atlonba va 266mhz-is ezt orajelben értem de van egy sor másfajta is...
    A Cube meg azért a legroszabb mert lehet hogy irnak ezt azt rola dehát mind elakarják adni!!!
    És amit irtál hogy a legerösebb proci van benne az vicc ne hidd el ha mondják egyébként az X-boxnak külön csinált az nvidia grafikus procit ami veri a Gf3-at de egyébként azt nézd meg milyen orajelen megy a Cube és megérted miért szar!

• SeGa
    naja :)
  • GAMECUBE
    nah ne szidjuk, beszeljuk meg miert vaygunk huylek mi mindenhez, mert kivancsi vagyok.... miert szar a GC?? milyen a jo irigylesre melto pc, és hogy miert 133 mhzsek az uj procik.
  • SeGa
    K. mint KOLOMPÁR KANALAS STB.
  • CSOCSO
    én is 18 ha meg azal jönhogy jön a haverjaival akkor jol kiröhögm én itt várlak békásmegyeren...
  • CSOCSO
    Andris a neved K mint KÖCSÖG?
  • SeGa
    en 18 vagyok bakker.