642
X-Box megbukott !!!!!
-
Ali #83 Nekem most N64-em van. A dolgok mostani állása szerint maradok márkahű. Szeretem a "dedós" Mariót és társait. -
#82 nem,de jó-jó poénos meg minden,de mint már sok helyütt leirtam,nem egymás gépét kell szidni,hanem a sajátot dicsérni!! -
#80 te melyik gép hive vagy?? -
Ali #79 Eleve kevesebb is volt belőle, mint GC-ből. -
#78 dehogynem első nap alatt mindet elkapkodták!!! -
Ali #77 Inkább csináltál volna te is olyan eredeti poént, mint ő. -
#76 rohadj meg te barom!!!!!!!!!!!!!!!
Xbox rulez!!!! -
#74 hat az x-box bol tenyleg elfogyott az osszes par ora alatt ezt en is olvastam.Na jol le leszek anyazva ugyhogy megelolegezek egy "anyatokat". -
Ali #73 Ez jó!!! -
Inquisitor #70 GAMECUBE!
Nem tudom te mi a jó francról beszélsz itt össze vissza, de 15-én 00.01-től 03.00-ig AZ ÖSSZES X-BOX!!! elkelt!
3 azaz 3 óra alatt. A GC-ből 3 nap alatt kelt el a fele (a hírek alapján), de arról MÉG nem hallottam volna, hogy mind elfogyott volna ... -
#69 nem azert mondom, a gep zsir uj, no chip, no backup, eredeti game, sertetlen gep nem vagyok en olyan huje hogy atepitsem vagyvalami.. nem ugy szaggat hogy szo szerint, hanem belassul(mikozben fordulsz, nez d ahazakat, oszlopokat, lassulast fogsz latni) -
#67 "Many people bought one of the new system colors along with SSB DX and 3 controllers. It certainly looks like things are picking up for the GameCube in Japan! "
beindul a japan piac...
version:mindenki szerint jo a GTA3, de nalam allandoa zuhan az fps, ha csak igy tud szep lenni akkkor regen rossz..(mellesleg sok RS2 hibas, ), pedig minden mas game jol fut!!!
mariobol zeldabol nem nott ki a zobbseg.... hala az istennek (miyamotot most interjuvoltak, ahol elmondta, hogy sokmindent valtoztat az uj Marion es zeldan, mert szerinte nem lehet eladni ua gamek keccer... rokabor ugye... amit soka jatekkiakdo nem tesz meg)
azert en meg mindig megkerdojelezem azt az adatot..(63millio poligon)....
jah es elkelt minden GC tutira.... -
Árnyvadász #64 Van 63 felszolalás ebben a szobában. De egyből sem derül ki miért bukott meg az X-BOX. Nos miért is? -
#62 nehogymár egy ilyen megizzaszt !!!
ezt nem hiszem el
egyszerübb lehet mint egy c64 proci -
#60 csak számitogép procikkal foglalkoztam
de ez tök lényegtelen egy uj proci megismerése jo doksival kb: 1hét - 3honap
de ki akar ilyet programozni?
ezek gyerekjátékok
föleg a mostani paralell rendszerekhez képest
-
#59 es az mi a fene?:))) -
#57 dehogynem :)
csak hülyültem..:) -
#56 az s3tcrol se halottal.... de mindegy:)) -
#55 ha a 63 millio igaz a Vf4re, es GCre nem lesz szebb, (es be is bizonyitjak, hogy 63 millio poligon van a gameban)akkor Versionnak adok igazat, telleg kiprogamozhat akar 40milliot is a PS2obol.... (ha mar 15 eve nyomja ugye....)na majd az ido eldonti.... azert rakerdezek seganal, hogy tenyleg 63 millio??? mert az sok... de nagyon... a videokon nem nez ki olyan jol a geme -
#54 gondolom egy microkontroller
nem hiszem hogy valami nagy vasziszdasz mert
akkor hallottam volna rola
-
#52 meghogy RUlezz ugyna mar.................gyerekeeek -
#51 XBOX SUXXXXXX!!!
NEm is kelt el mind a nintendobol meg igen!!!!ennyire kell a nepnek a suxbox:))) -
#48 hehe -
#47 semmi,söt az xboxhoz se
6 regiszterrel nehéz is lenne :) -
#46 gondolod te.. -
#45 mi köze az assembly-nek az X-box megbukott nevezetű topichoz???? -
#43 de okos itt valaki PS2-es faszkalap!! -
#42 rulez az agyad,te is beszoptad a marketinget
inkább vegyél egy pc-t,
nemsokára ugyis lesz emulátor rá vazze
-
#41 Faszomé' kell szidni az Xbox-ot!!!
Én se szidom se a GC-t se a PS2-t!!!
pedig:
XBOX RULEZ!!!!!!! -
#40 nem igy van ,az összes magyar cég elsö kérdése :
"tudsz c++ -ben programozni ?"
meg: "itt optimalizálni nem kell"
kinek van kedve ilyeneknél programozni?
ja meg kiakarják törölni a seggemet 200-300e pénzzel
hát menjenek a francba !
-
#37 " Speaking of arenas, you've never seen anything like the environments in VF4. The PlayStation 2's graphics processor is put to the test with the beautifully detailed and light-sourced battlegrounds. Add on the intricately modeled characters, and you have a game that pushes over 63 million polygons per second! "
bruhahhahahaha.............. :))))))))))))
link:
http://www.sega.com/games/ps2/post_ps21look.jhtml?article=1look_vf4
-
#36 Nintendo of America's VP George Harrison says GameCube is selling out everywhere. Are you surprised?
:))))))))))hehehe -
#35 .... -
#34 égszinkek egre gondolt:)))csak igy egybe:)vagy ekes egboltra, igy lett ekbe -
#31 Csocso inkabb maradtal volna csondben:DDDD -
#30 aha....:) -
M4nyusz #29 megbukoTT ket T amugy telleg megbukott mert microsoft mit vatrtok tole? fagy szaggat tulmelegszik szar microsoft mit vartok tole? vagy ezt mar kerdeztem? -
#28 a version kölök már 15 éve tud programozni ps2 re!! figyelitek?? agresszívan nyomja kölök.. te szerintem azok ott a square nál ügyibbek mint te mgsem bírnak kirakni 8 millánál többet!!elmondanád hogy a gt3 ban hol van 8 milla poligon? a kocsi 4 ezrek...
ez 6 db és 60 fps azaz 1.4 poligon... az egész word felépül vagy 3 millábol..ez még mindig nincs több 5 nél!böcs csak hülyéskedtem.. akor az atok 4 ezrek de annak te látod a 60 % át!! soxor még szt sem... szal minushz 40% ot leveszünk azautoklból..
1 milla poligon meg az a 3-4 milla word...szal 5 milla poligon jo indulattal.. ha az sw ről beszélünk akkor arrol annyit hogy egy hajó áll 30 ezerből!!és maga az ember ál 4 ezerből ami a repcsiben van...aztán a világ ami pl olyan szép hoyg egy gamezban sem látható még...szal számoljunk csak.. persze min 40 % a hajokbol.hja mindig más mennyiségű hajó van a képen néha 2 néha 10 néha vagy 50!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szal nem is számolgatok...10 millaminimum! -
#27 hát inkább gc mint xbox :) -
#26 kezdodhet majd az anyazas:)
egybekent versio nezz at a GC forumba, elkelt az osszes GC egy nap alatt.... ennyit arrol hogy fos lesz (ps2rekordja el is szallt)