642
X-Box megbukott !!!!!
-
K.András #291 Figyelj sega te most nem érdekelsz nem fogok azért dolgozni hogy neked bizonygasak.... -
#290 azt varhatod... -
#289 szia andris,várom a cimemet,telefonszámomat az e-mailemre!!
viszlát mindenkinek -
#288 hat ha outlookot hasznal akkor ne is :D -
#287 na mi az ipm andras? -
#286 lehetöleg a levelét ne nyisd meg
mer lehet benne virus vagy trojan :)
-
#285 akkor szent a béke andris,lehet hogy válaszolok a mailedre,és a végén haverok leszünk:) -
K.András #284 ne legyetek lamerek a Smart Wois pont erre van ip-cim alapján cim telefonszám minden!!! -
#283 Miert nem keresed ki a mailjet? -
#282 Nekem is mailre andris. -
K.András #281 add meg és megmondom -
#280 es mire megy az ipvel max azt tudja meg hogy milyen varos En Gyöngyös orulj. -
#279 :DDDDDDDD oksa.... lecci talalj meg engem is jo???:) amilemre lehet kuldeni okss??? -
#278 Icq- ról smán leszedem az IP det!! akárkilyét!! legalább is én és ha én is akkor ö is:) -
#277 haver vagy,elkuldod az én cimemre?? -
#276 hajjaj persze. -
#275 Mindegy Balu megkerestem a BSA-t , mert ott van egy ismerösöm és modntam hogy van egy haverom itt aklit megfenyegettek...azt mondta majd tesz valamit az ügyért...ugyhogy ne félj!! holnap megkérdem hogy mit csináltak odabent!! ne félj!! -
#274 megadom az ip-met, megmondod hol lakok te sötét??? -
#273 válaszolj már,kibékulunk??? -
K.András #272 figyelj Balumaci nem foglak bántani nem foglak megverni ne parázz annyira csak megkereslek itt a neten és mondom a cimed telefonszámod de nem a forumba majd mailba -
#271 akko nyugi -
#270 Na lecci most komolyan hogyan jutsz el mail cimemtol ami fake hozzam? -
#269 nem -
#268 válaszolj már,kibékulunk??? -
#267 Balu ez kamu hidd el amugy neked fix ipd van balu? mer akkor... :) -
#266 nah,akkor szent a béke? -
K.András #265 ugyanugy barátom azthiszed ha dinamikus ip-d van védve vagy?nagyon sokat kell még tanulnod.... -
#264 es akinek nincs icqja pl nekem? es a mail nevem BA BA ES A CIM ParasztloszentPusztavocs? -
#263 Dinamikus ipvel hogy all a progid andris -
#262 nah,akkor szent a béke? -
#261 és honnan veszel ip-t te nagyon sötét :)))
-
#260 andris,ugye kibékulunk? -
K.András #259 de elmondom hogy mail cimalapján ugyanugy eljutnék mint icq számal csak egy kicsit tovább tart... -
#258 na ird mar ide balu cimet pls -
#257 K.andris
-
#256 jajj persze es a seggemet nem nyalja ki? -
#255 na andris mondd,hogy kibékultunk! -
#253 gyere andriskám hozzám , várlak :) LOL -
#252 mi az?
egyébként andris békuljunk ki,ok?
-
#251 balumaci gyere online!!!