642
X-Box megbukott !!!!!
-
K.András #463 de a mermoriának semmi köze ehez!
az én ramom 133-on megy de van ami 800-on!!!!! -
#462 heheh irtam emailt innen: [email protected] és neki nem tetszik:) irjak axelerosat? hehh -
#461 ugyhogy sajnos mellenyultal. -
#460 En axeleros vaghyok nyugi kerdezd dikket. -
#459 :)) tudnák ha akarnák :))LOL
-
#458 mentem aldudni de szivesen fogok holnap a netre jöni ezt látmom kell ezt az embert!! -
#457 DE nekem a 7x100-as P3-am 700-on fut, a ram mégis 133-on megy, cas2-n, áruld már el léci, hogyan.. :) -
#456 Hat ez jolesett ma estere egy ekkora...hecker. -
K.András #455 te vagy pöcs!
mégozzá nagyon kicsi ahogy látom de ez sem axeleros.... -
#454 Az IS mint a freestart? :)))))))) -
#453 Erről version tudna mesélni :) -
#452 szerintem is :))))
PRogi amivel megnezem a cimet ip alapjan LOL TE EGY LOL VAGY :))))
ja jut eszembe nem muxik vagymivan?
-
K.András #450 hidd el az is megy de nem érdekelsz annyira hogy megérje.. -
#449 mivan te pöcs láttad ki külte azt az emailt? -
#448 K.András, annyit mondok, fórumban _NEM_ szabad használni eredeti e-mailt.. remélem lassan felülemelkedünk ezen a problémán, hogy kinek milyen e-mailje van :)) -
K.András #447 szerintem böven elég ha elolvasák amit irtál azon már egy jot lehet röhögni én nagyon jol szorakozom!
:))))) -
#446 Andras elismerem ertesz a PChez meg procihoz de heckerkedest hegyd masra lecci :) -
#445 te kis huncut uberhecker ;))))) -
K.András #444 muszáj mert nem hiszik el!!
:))))))) -
K.András #443 nem röhögsz most magadon szaki?
na hogyvan ez a 733? :))) -
#442 NA mentem TVzni :))))))
CSÁZTOK GC CSOCSO DIKK
Es neked IS te uberhecker LOOOOL istenem ezt holnap elmeselem mindenhol :)))))))))) -
#441 Na ne mondd :))) -
#440 nézd meg az emailodat -
K.András #439 de fingjuk nincs rola -
#438 K Andras a MEGAHECKER EMAIL CIMBOL KOVETKEZTET LOLLLLLL )))))))))))))))))))))))))))) -
K.András #437 a ramot az alaplap tudja nem a proci! -
#436 mikor jötzt ki a c64 te suta??? amugy emailod ment! -
#435 mind1 elbasztad a freestartal es mostmar 0 vagy lol. Szegeny balu kar hogy nem maradt jot rohogne rajtad mint mindenki mas. te nagy Felnott. -
K.András #434 de nem a ramrol volt szo! azt irták hogy nem megy a 133 bus a 100-as vagy a 66-os memoval -
#433 Nekem P3 700-asom van, 7x100, és 133-on megy a ramom. Erre varrjál gombot. -
#432 minek tegyek virusirtot ha igy kivedem konnyeden? -
K.András #431 de ha van virusirtod akkor mit érdekel hogy mit küldenek? -
#430 na ha mar ilyen jol eltralaltad hogy freestart akkor Pesten lakok ugye?:)))))))))))))))))
Vagy Gödöllö? Pápa? :)))))))))) -
K.András #428 én meg amikor nem éltél már akkor c64-eztem -
#427 te egy fasz vagy de mind1 elvakult barom. -
#426 andras az a lenyeg hogy nem vagyok freestartos csak nem hasznalok outlookot mert az ilyen kocsogok mint te elkuldenek szep virusokat ezert nem az a cimem hogy [email protected] bar az is el de nem hasznalom te észkerék. -
K.András #425 küld hozzám a haverodat akkor és meglátjuk mit csinál ugyanis tüzfalat csak akkor játszod ki ha többen egyszere támadtok egy gépet te lamer -
#424 lamer :) -
K.András #423 azt hiszed hogy rád idöt forditanék minek?:))
akkor nem leszel annyira hülye vagy mi?:))) -
#422 igen képzeld te még azt sem tudtad mi az a Pc én már Nintendóztam!!!