642
X-Box megbukott !!!!!
  • SeGa
    csak :)
  • GAMECUBE
    noh miert????
  • GAMECUBE
    ugy ám!!:)
  • CSOCSO
    az xbox jo?? ehh mivel azzal a celeron procival? még a ps2 es procija is erösebb a fejlesztők szerint a GC gekko chipje a legerösebb ami valaha is konzolba kerűlt..
  • balumaci
    rendben,mégis nintendo lesz a 2. a konzolháborúban,mert a PS2 behozhatatlan előnyre tett szert!
  • GAMECUBE
    helyes:)))))))))mig a nintendo "csak" 80milliot kolt hasonlo celokra:)))))
  • balumaci
    ok,elhiszem,csak az 500 millás marketingkampányon nevettem!
  • GAMECUBE
    aki nem hiszi, annak majd irok egy linket delutan
  • balumaci
  • GAMECUBE
    "In fact, not only did the GameCube sell more than the Xbox, but it sold more than double! Well, it certainly shows what good came from Microsoft's $500 million in Xbox marketing..."

HAHAHAHHA
  • balumaci
  • GAMECUBE
    aha,mert van aki nem megy pl a Gamecubebe sohase azt hadd lassa jonep, hogy nekem van igazam!
  • balumaci
    ezt minden topicba fontos bemásolnod?
  • GAMECUBE
    OK, fun stat time! According to their latest figures, Nintendo has sold about 510,000 GameCube units and 710,000 units of GameCube software as of the end of September in Japan. "
    "While the 'Cube isn't exactly tearing things up in Japan, it's doing better than many analysts had thought. "
    noh, mondom hogy nekem volt igazam.... japanban is jol megy aranylag....

mes meghogy amcsiban nem kelt el (mar bocs, de a felmeresek sohase teljesek, az anyaceg meg mar csak jobban tudja, hogy mennyi kelt el)
    "Hot on the heels of Nintendo's highly successful North American GameCube launch, they have some more good news for the fans who weren't able to land a GameCube unit."

jah es tudni illik, hogy a nintendo az egyetlen olyan ceg, aki sohase szepit a tenyeken!!!

mig az xbox nem kelt el mind!!!!!!:)
  • balumaci
    ügyes vagy,ez tetszett!
  • CSOCSO
    :)
  • Break
    Lehet, de a számok nem változtatnak a tényen: az XBOX a kibeb@szott Micro$oft terméke (meg a billifiúé), úgyhogy már csak elvből is SZAR!!
  • CSOCSO
    heheh a Gc 8 rétegben renderel...a PS2 egy fázisban a grafika alapgeometriájá építí fel addig a GC azon kívűl még 7(!!!) további munkálatot is fel tud vinni a felületre:))
    GC sokkal jobb!!
    a fejlesztől szerint a GC be építet Gekko Proci a legizmosabb proci ami eddig a konzolba került (!!!)
    a Ps2 nem tud ( a GC igen) HW T&L, Decompress, Anti Aliasing, multitexturázás.. azhem ebbe a gc a legjobb 8 réteget tud mig az xbox is csak 4 et!! az SW gamezban a GC is 4 et használ!!!!
    művelet /mp:
    Ps2:700 millio Xbox: 1466 millio...
    ps leírva...
  • GAMECUBE
    hatja, de teny hogy jol beszeltel:)
  • Mad Guy
    tunningos PC windózzal = XBOX
    XBOX = Microsoft tuff
    Microsoft = suxx ---> XBOX = suxx
    PC ohne microsoft stuff =
    PS2 + 3haver + lövöldözős game =

Felírtam matematikailag a dolgot

Jobb ha ezentúl korán fekszem
  • GAMECUBE
    mar bocs evil de ha te azert dobsz ki 140ezret zaz ablakon, hogy titkos uzeneteket olvasgass egy jatekgepen (plusz butykold... arra ott a pécé... jah hogy xsuxx is az... oké:)))))
    hat jo akkor nalad a bili szara a nyero.... végul is IGY IS EL LEHET BASZNI 140ezer forntot
  • balumaci
    ok ándörsztend!!!
  • SeGa
    tom csak poen volt
  • balumaci
    na látod erről beszélek!!
  • SeGa
    ja de xbox szar.
  • balumaci
    gyerekek ne fikázzuk már egymás gépeit!!
    higgyétek el nekem,mindegyik nagyon király!!
  • Evil
    uh tenyleg ketszer ment nem szandekos volt.Amugy tok mindegy az ilyen dolgok + okat jelentenek a vasarlok semebe es ha emiatt csak 10 el tobben dontenek az x box mellett mar el is erte a hatasat.A ps2 ben mi is volt?Semmi csak a reklamduma!
  • Evil
    A Team Xbox magazin szerkesztői hozták nyilvánosságra azt a titkos üzenetet, amelyet az Xbox operációs rendszerének programozói rejtettek el a gépben.
    Az üzenet láthatóvá tételéhez be kell helyezni egy audio CD-t a meghajtóba és el kell indítani a lejátszást. A lejátszás leállítása után a CD összes számát a merevlemezre kell másolni, mégpedig egy "<>" című új állományba.

A "Done" gomb megnyomása után láthatóvá válik az üzenet, amely az xboxos játékok fejlesztőit és a játékosokat üdvözli, majd felsorolja azoknak a neveit, akik közreműködtek az Xbox fejlesztésénél.

A közelmúltban ezen felül számos érdekességre bukkantak az Xbox megszállottai. Sokan szedték szét a gépüket, és azt tapasztalták, hogy a Microsoft által hivatalosan dokumentált 8 GByte-os merevlemez helyett a készülékük nagyobb, 10 GByte kapacitású modellt tartalmaz.

Egyes játékosok rábukkantak annak a módjára, miként játszhatnak a Halo című játékkal egymás ellen az interneten. Ehhez az Xbox mellett egy PC-re, Windows 2000/XP operációs rendszerre és némi hálózati ismeretre van szükség.

fuck ps2!
  • Evil
    A Team Xbox magazin szerkesztői hozták nyilvánosságra azt a titkos üzenetet, amelyet az Xbox operációs rendszerének programozói rejtettek el a gépben.
    Az üzenet láthatóvá tételéhez be kell helyezni egy audio CD-t a meghajtóba és el kell indítani a lejátszást. A lejátszás leállítása után a CD összes számát a merevlemezre kell másolni, mégpedig egy "<>" című új állományba.

A "Done" gomb megnyomása után láthatóvá válik az üzenet, amely az xboxos játékok fejlesztőit és a játékosokat üdvözli, majd felsorolja azoknak a neveit, akik közreműködtek az Xbox fejlesztésénél.

A közelmúltban ezen felül számos érdekességre bukkantak az Xbox megszállottai. Sokan szedték szét a gépüket, és azt tapasztalták, hogy a Microsoft által hivatalosan dokumentált 8 GByte-os merevlemez helyett a készülékük nagyobb, 10 GByte kapacitású modellt tartalmaz.

Egyes játékosok rábukkantak annak a módjára, miként játszhatnak a Halo című játékkal egymás ellen az interneten. Ehhez az Xbox mellett egy PC-re, Windows 2000/XP operációs rendszerre és némi hálózati ismeretre van szükség.

na azt nezhetitek hogy megbukik amig ilyen meglepik vannak benne.A ps2 be mi is volt?
  • GAMECUBE
    "nem is volt csod a GC japan megjelenese
    According to their latest figures, Nintendo has sold about 510,000 GameCube units and 710,000 units of GameCube software as of the end of September in Japan.
  • GAMECUBE
    nem bantjuk mi, csak segitunk abban hogy rarojj nagyon rossz az!!
  • balumaci
    hagyjátok békibe már az xbox-ot!!
  • GAMECUBE
    JAh es a Perfect dark ketto MGS stilusu lesz vagyis MGS killer... rare rulez:)))))))
  • GAMECUBE
    me gfog bukni bili:)))
    www.hwsw.hu... nintendo feleves helyzetjelentes.... csak japanban 510ezer GC csak szeptemberben... azert nem olyan szornyu az!

es meg az amerikai 700ezer is:))))))hattt
  • Dante
    Mario az egyik legjobb game ami valaha is készült! SNES volt a kedvencem.. Amikor a Donkey Kong trilógiát nyomtam megszűnt a külvilág! Istencsászár volt. Azóta csak PSX meg a PS2-t próbáltam ki a konzolok közül, meg kell hogy mondjam, PSX-en a Metal Gear Solid-ot nyomtam végig meg a Tekken3-t. PS2-n, SSX-et, FIFA 2001-t, és a Gran Turismo-t. Őszintén szólva a konzol tényleg csak társaságban jó. Azért a jó öreg PC-től soha semmi pénzért nem válnék meg! Nincs az az isten! Míg meg nem jelent az X-BOX, addig azt gondoltam veszek egyet, de most ahogyan olvasom a "szaklapokat" nem hiszem, hogy beruházok rá. a Game-jai, vagy egjelennek PC-re vagy emulátorozok...

Most pillanatnyilag egyetlen piacon lévő konzolba sem fektetnék be, mert a PC nélkül nem lennék el, például a Starcraft, Diablo, Counter Strike és társai miatt!
    (na de ez már a "PC-s játékoknak leáldozott" topic)
  • balumaci
    rendben,szerintem minden értelmes konzolos tolerálja,hogy neked szubjektiv véleményed van a témáról(mint mindenki másnak is)!
  • Mad Guy
    PC rulllezzz :)
    Ps, gc, xbox(? :) csak akkor jó ha havernál vagy és többen tudtok velük játszani
    Egyébkén, ki nem szarja le hogy hány poligont tud???
    Az a fő hogy gyors legyen, mint állat!!!!!

(ezzel most nem a konzolosokat akartam sértegetni, ez csak magánvélemény!!! )
  • balumaci
    ok,te nem egy ócsárolós barom vagy!
    ez jó!
  • Ali
    Azért nem zavarnám el azt sem, aki egy xboxot vagy ps2-t hozzám akarna vágni.
  • balumaci
    ok,felőlem!