X-Box megbukott !!!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

versio
" Speaking of arenas, you've never seen anything like the environments in VF4. The PlayStation 2's graphics processor is put to the test with the beautifully detailed and light-sourced battlegrounds. Add on the intricately modeled characters, and you have a game that pushes over 63 million polygons per second! "

bruhahhahahaha.............. 😊)))))))))))

link:

http://www.sega.com/games/ps2/post_ps21look.jhtml?article=1look_vf4

GAMECUBE
Nintendo of America's VP George Harrison says GameCube is selling out everywhere. Are you surprised?

😊)))))))))hehehe
CSOCSO
....
GAMECUBE
égszinkek egre gondolt😊))csak igy egybe😊vagy ekes egboltra, igy lett ekbe
Jacek
Csocso inkabb maradtal volna csondben😄DDD

GAMECUBE
aha....😊
megbukoTT ket T amugy telleg megbukott mert microsoft mit vatrtok tole? fagy szaggat tulmelegszik szar microsoft mit vartok tole? vagy ezt mar kerdeztem?
CSOCSO
a version kölök már 15 éve tud programozni ps2 re!! figyelitek?? agresszívan nyomja kölök.. te szerintem azok ott a square nál ügyibbek mint te mgsem bírnak kirakni 8 millánál többet!!elmondanád hogy a gt3 ban hol van 8 milla poligon? a kocsi 4 ezrek...
ez 6 db és 60 fps azaz 1.4 poligon... az egész word felépül vagy 3 millábol..ez még mindig nincs több 5 nél!böcs csak hülyéskedtem.. akor az atok 4 ezrek de annak te látod a 60 % át!! soxor még szt sem... szal minushz 40% ot leveszünk azautoklból..
1 milla poligon meg az a 3-4 milla word...szal 5 milla poligon jo indulattal.. ha az sw rõl beszélünk akkor arrol annyit hogy egy hajó áll 30 ezerbõl!!és maga az ember ál 4 ezerbõl ami a repcsiben van...aztán a világ ami pl olyan szép hoyg egy gamezban sem látható még...szal számoljunk csak.. persze min 40 % a hajokbol.hja mindig más mennyiségû hajó van a képen néha 2 néha 10 néha vagy 50!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szal nem is számolgatok...10 millaminimum!
versio
hát inkább gc mint xbox 😊

GAMECUBE
kezdodhet majd az anyazas😊
egybekent versio nezz at a GC forumba, elkelt az osszes GC egy nap alatt.... ennyit arrol hogy fos lesz (ps2rekordja el is szallt)
GAMECUBE
megerkezett version is😊))) 3-4ig nem is tavozik😊)
Version megvan az uj konzol?
GAMECUBE
okay.... elhisszem
versio
érdekes a gt3-ban 8 millio van és nem akad 😊)
és csak negyede van kihasználva ezzel is !!!

a különbség csak annyi hogy én assembly-ben programozok nem c++ -ban !!!
és orajelre kell optimalizálni ,és ez nagyon megy nekem már 15 éve 😊)))))))

GAMECUBE
szia csocso latom megerkeztel ide is😊)
gamecube forumot nezd meg😊
CSOCSO
ki tud rakni 30 millio poligont.. és??????????????????????????
én 66 ot is tudnék de ha rájön egy két textura egy két effekt.... netn mozogna az a pár milla poligon akor nem tudna többet 7 nél mert akadozna..ennyit errõl!
Evil
en aszondom banoljuk ki megint ezt a fasz version.Amilyen nagy langesznek tartja magat ez meg se kotyanna neki.Le versionnal!!!

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

GAMECUBE
jah, ha ennyire megy neked versio a ps2 programozas, miert nem csinalsz ra gamet???szar squaresoftnal is a bena programozok, ok nem tudtak ennyit kihozni, hiaba obenuk vana hiba tokeletes version megoldja), es oszinten jatek kozben is tud 30 milliot,??? mert a GC mindennel, kiv textura tud 40et, ugyhogy ha mar itt tartunk ok?
Két "t"-vel kéne írni a témában a "megbukot" szót!!!

GAMECUBE
a sok nyelvtanar??😊)))az ember ide anyzni jon, nem helyesirni😊)(a topic miatt mondom hogy anayzni jon😊)(en nem szoktam bebebeeee😊))
GAMECUBE
jo meg ezren kossenek bele szegeny foruminditoba😊)))))))))))
XBOX megbukot !!!!!

A megbukott az 2 t!!!!

GAMECUBE
😄DD hat ja, ha az ossze xbox elkelt, akkor miert nem jelenti be a microsoft?? az ilyesmit nem szoktak elhalgatni, csak ha gaz van .....(illetve a Nintendo japan megjeleneset nagyon nagy dobbal vertek, )
megfigyelok szerint nagyobb tomegek vartak GCre mint xboxra.jah es az eladott xboxok jo resze hibas....😊))
Lacc
Szeretem ha valaki ennyire ott van mindenben.
Ahoz képest 15-én kevesebb mint 3 óra alatt adták el az összeset ... 😊
Igaz, a vevők amcsik voltak 😄

GAMECUBE
ja!!!:😊))de csinaljuk mi is😊
CSOCSO
miért kell midnen szaért uj topicot nyitni????????
XHumano
Feléjük nemigen jár metró...
Evil
vers remelem holnap veled lesz tele az esti hirado(ujabb metro aldozat!).

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

ember
version, lassan érik az újabb ban. csak aztán nehogy megint megsértődj.
versio