642
X-Box megbukott !!!!!
-
K.András #249 az egy progi amivel ip alapján cimet telefonszámot mindent megtudok hogy ki az elöfizetö mindent....... -
#248 ne parazz mar vazz lecci -
#247 ES A CIMET GPSSZEL KERED LE? -
#246 mi az?
egyébként andris békuljunk ki,ok? -
#245 balu figyi senki nem olyan hulye hogy a neten barhova is leirja a cimet, ugye te sem tetted? -
#244 jah ja..... az kell..... de ha ugyes megcsinalja, bacsak penzt szervalna nekem igy.
K.andris milyen geped van???? csak kivancsi vagyok, mi az az alom pc -
#242 Köcsög andrás LOL -
K.András #241 nem hallotál még smart woisrol? -
#240 van ez igy.... no K. andris mikor valaszolsz??? -
#239 azmegmi? -
#238 Axelero.hu t tori fel eppen biztos GC :)))9 -
#237 andris részemről szent a béke! -
#236 fakk awayen van :( -
#234 egyebkent hol voltal eddig? -
#233 Andras most megerdem egy igazi hecker haverom hogy ilyet tudhatsz e pill. -
#232 nem mindenki gyerek... nah.
no K.andras, szerinted akkor csak 66, 100, 133 mhzs procik vannak? -
#231 kibékulunk andris? -
#230 jó,igazad van! -
#229 de akkor is remegek mint a kocsonya,hisz még csak gyerek vagyok! -
K.András #228 azt irtátok nem vagytok gyerekek.... ha nem akarod elhinni nekem hogy ugy van ahogy mondom akkor nem hiszed el majd rájössz..... -
#227 ja temanal maradjuk: XBOX SZAR :) -
#225 ez vicc o sem gondolja komolyan.... -
#224 balu nyugi mar... -
#223 UIzé most miert nem ir niztos uton van hozzatok balu :))))))))) -
#222 fiuk,ez most nem vicc -
#221 mikor mondta, azt mar regebben mondta -
#220 Balu szavadba kerul es megyunk GYVCS- Gyongyosi Vagany Csavok :DDDD -
#219 akkor már késő lesz! -
#218 oda megy a haverjaival??hihihi és akkor mivan?? te szép kislány azaz k.andris gyere azzal akivel akarsz nekem csak egy valami kell ugy hivják M16/A2..... jöhetsz akárkivel -
#217 de asszonta,hogy most fog jönni! -
#216 amelyik kutya ugat az nem harap :)
-
#215 balumaci vedd le az icq-dat innen és remélem a pontos címed sincs benne a maffia.hu leveles ládábanvagy hasonlo a címedet csak akor adják ki amugy nem neked adják ha firewallod észrevette hogy ö betört hozzád ekkor el kell vini a LOG filet a matávhoz és ök intézkednek.... ha nagyobb hacker lenne akor már csinált volna valamit ha meg nem csinált de csinálni fog akkor itt az IP je az SG-n aztán matávnál visszakeressük ki votl ezzel az ip vel ekkor fent..ennyi...ne foss! -
#214 akkor mi si osszeszedjuk a mieninket, es odamegyunk... ennyi... :D csak nem hiszed, hogy emiatt ugrani fog egy egesz banda... -
#213 HUU BAZZ ES MI LESZ BETORNEK HOZZAD? FENYES NAPPAL AGYONVER? :)))))
Sztem 13 eves kancsal es impotens, hjujj most majd engem is elkap :DDDDDD -
#212 bárhonnan -
#211 XBOX AKKOR IS SZAAAAAR -
#210 nem,de nem olvastad,összeszedi a heverjait,és idejön! -
#209 Es honnan tudja megszerezni? -
#208 Balu es mi lesz ha megvan a cimed lerajzol? -
#207 balumaci miért akarsz te félni? ne döljl már be annak az andris gyereknek... te andris ha olyan kurva okos vagy mond el hogy melyik progi az az UNABOMBER ez egy igen kezdetleges progi ..még hack nek sem lehet nevezni még is minden kis köcsög ezzel kezdi....