642
X-Box megbukott !!!!!
-
#338 te meg csak azt hajtod, hogy nem ertunk semmihez se, de azt nem hogy te mit tudsz es miert -
#336 nevetséges vagy!!!! de tutod mit? vegyél XBOX ot!!!! MEGÉRDEMLED!! -
#335 akkorha a GC a legszarabb, akkormmiert ra van a jelenlegi legszebb grafikaju game???? hol a nagy XBOX a pcs grafikajaval??? és nem irtad le hogy milyen pc-d van -
#334 es nah miert alegszarabb? magyarazd mar meg... a proci meg miert nem 733???? miert csak 3 fele van??? -
K.András #333 Nem mersz a saját nevedel irni te kis fasz?
Én is feltudnám venni bárki nevét és irkálhatok helyete de nem teszem mert az arctalan ahogy te is igy csak egy kis gyáva féreg vagy maximum -
K.András #332 az igazság az hogy olyan irányba ment a beszélgetés amilyenbe nem kellet volna de képtelen vagy alapvetö dolgokat megérteni!
Azt meghogy én menjek be hozzád nem vagy te senki hogy érdekelj a balugyereket meg csak beszaratam...
Ha nem 15-éves lenne akkor lehet foglalkoznék vele de igy? te meg a többiek ugyanolyan kis pöcsök vagytok mint balu a kb 15-éves átlagéletkoral és te hülyézel engem amikor azt mondod hogy a P3 733-nál a 733 az orajel nagyon gyerekek vagytok azért nem is foglalkozok veletek nem tudtok mást csa x-box meg Ps2-ö meg Cube
Egyébként ez a rangsor:X-BOX,Ps2-ö,aztán kulog a kicsi Cube a legszarabb!!! -
#330 na andras te merre jarsz kozben? -
#329 lehet. :P -
#328 nemtom énis nézem most a viva minuszt hátha mutatják..lehet hogy leesett arrok a fekete motorrol ami volt az első klipjében -
#327 ha meghalt is nekem8 bar volt par jo zeneje faszom megint p diddy van. -
#326 mert lehet hogy meghalt nem? -
#325 Pedig xbox egy szar(#7) :D -
#324 erre már én is gondoltam :)
-
#323 MIERT VAN MINDEN ZENETVN PUFF DADDY MEGHALT VAGY MI? -
#322 :DDD noh hat sztem csak azert szolt be hogy xbox kiraly, mert csak annyit tud hogyabbban p3(vagyis celeron )van, a tobbirol nem sokat tud, jah es mivel nintendo gyulolo lehet kapasbol a GC-t fikazta a legjobban, de hogy miert azt nem miondta meg, csak a pcs reszhez tudott hozzaszolni, de magyarazatot nem adott mostanaig....
aps2ot meg divatbol nem fikazta annyira
ennyi, -
#321 nem hiszem hogy az lenne de ki tudja. -
#320 hja ez ahhoz is hulye nekem is pcm van de nem vagyok microsoft buzi SEGA PUDER DCBEN van 300milka polygon per sec csak keresni kell -
#318 bazzeg BAlumaci kérlek legalább ha fosol menj le a gépről a netről és ne csicskulj be!! bocs haver veled vagyok de akkor ne mindneki elött irkáld hogy fosol!! amugy meg ez a K andrás vagy csicska vagy valaki de ha valaki akor már tet volna valamit! -
#317 de bator ez a version -
#316 azert meg a procis oruleten nem tettem tul magam...:D -
#315 gyerekek miert nem temazunk arrol ami eleve elindult??? xbox sux vagy mi a faszom
-
#314 -
#313 nah ne szidjukmegymast, eleg csak a lagy suxolas:) -
#312 momghya beirja nincs ideje velunk foglalokozni figyeld meg. -
#311 1241125
itt a tel számom te faszkalap szivesen várlak LOL
-
#310 ez egy kis buzi most taléalt vhol egy progit es azt hiszi muxik...andras -
#308 nah en tel szamom is johetne :DDDD -
#306 mf3] :))))))) andris :DDDDDDDDDD -
#305 pedig én szeretnm ha elöjönne egy kis ablakocska hogy a firewall lekapta a csáveszt... -
#304 Na megkerdezutem egy hecker csavot rovid valasz: Nincs LOL -
#302 145.236.218.201
nah nesze!!! itt az ip címem!! bátor vagyok megmondtam!nah mond meg a a tel számunkat emailbe!!!!!! -
#301 leszoptad már magad?
anyádat megdugtad már?
-
#300 -
#299 nah tenyleg vissza redeti temara, szal miert is jo a suxbox???? és miert csak 3 sebessegu proci letezik? -
#298 :9adfafafa -
#297 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) -
#296 smart whois?? hehehe az a kis zöld izé? vagy volt benne zöld is?? hehe lámer suta!!! ha beirod az ip címet mutatja matváv központ számát és címét!!LOL tudod mit? -
#294 figy andras mas tema: miert jo az xbox szerinted? mert szerintem halo egy rakas. -
#293 szerencséje van ennek a kurva andrisnak
hogy talál ilyen fiatal csávokat akit be lehet szopatni
ilyenkor biztos örül magának
-
#292 ja bocsi akkor majd balu cimet kuldd el neki mindenkepp!!!!