642
X-Box megbukott !!!!!
-
te meg csak azt hajtod, hogy nem ertunk semmihez se, de azt nem hogy te mit tudsz es miert -
nevetséges vagy!!!! de tutod mit? vegyél XBOX ot!!!! MEGÉRDEMLED!! -
akkorha a GC a legszarabb, akkormmiert ra van a jelenlegi legszebb grafikaju game???? hol a nagy XBOX a pcs grafikajaval??? és nem irtad le hogy milyen pc-d van -
es nah miert alegszarabb? magyarazd mar meg... a proci meg miert nem 733???? miert csak 3 fele van??? -
K.András #333 Nem mersz a saját nevedel irni te kis fasz?
Én is feltudnám venni bárki nevét és irkálhatok helyete de nem teszem mert az arctalan ahogy te is igy csak egy kis gyáva féreg vagy maximum -
K.András #332 az igazság az hogy olyan irányba ment a beszélgetés amilyenbe nem kellet volna de képtelen vagy alapvetö dolgokat megérteni!
Azt meghogy én menjek be hozzád nem vagy te senki hogy érdekelj a balugyereket meg csak beszaratam...
Ha nem 15-éves lenne akkor lehet foglalkoznék vele de igy? te meg a többiek ugyanolyan kis pöcsök vagytok mint balu a kb 15-éves átlagéletkoral és te hülyézel engem amikor azt mondod hogy a P3 733-nál a 733 az orajel nagyon gyerekek vagytok azért nem is foglalkozok veletek nem tudtok mást csa x-box meg Ps2-ö meg Cube
Egyébként ez a rangsor:X-BOX,Ps2-ö,aztán kulog a kicsi Cube a legszarabb!!! -
na andras te merre jarsz kozben? -
lehet. :P -
nemtom énis nézem most a viva minuszt hátha mutatják..lehet hogy leesett arrok a fekete motorrol ami volt az első klipjében -
ha meghalt is nekem8 bar volt par jo zeneje faszom megint p diddy van. -
mert lehet hogy meghalt nem? -
Pedig xbox egy szar(#7) :D -
erre már én is gondoltam :)
-
MIERT VAN MINDEN ZENETVN PUFF DADDY MEGHALT VAGY MI? -
:DDD noh hat sztem csak azert szolt be hogy xbox kiraly, mert csak annyit tud hogyabbban p3(vagyis celeron )van, a tobbirol nem sokat tud, jah es mivel nintendo gyulolo lehet kapasbol a GC-t fikazta a legjobban, de hogy miert azt nem miondta meg, csak a pcs reszhez tudott hozzaszolni, de magyarazatot nem adott mostanaig....
aps2ot meg divatbol nem fikazta annyira
ennyi, -
nem hiszem hogy az lenne de ki tudja. -
hja ez ahhoz is hulye nekem is pcm van de nem vagyok microsoft buzi SEGA PUDER DCBEN van 300milka polygon per sec csak keresni kell 

-
bazzeg BAlumaci kérlek legalább ha fosol menj le a gépről a netről és ne csicskulj be!! bocs haver veled vagyok de akkor ne mindneki elött irkáld hogy fosol!! amugy meg ez a K andrás vagy csicska vagy valaki de ha valaki akor már tet volna valamit! -
de bator ez a version 

-
azert meg a procis oruleten nem tettem tul magam...:D -
gyerekek miert nem temazunk arrol ami eleve elindult??? xbox sux vagy mi a faszom
-

-
nah ne szidjukmegymast, eleg csak a lagy suxolas:) -
momghya beirja nincs ideje velunk foglalokozni figyeld meg. 
-
1241125
itt a tel számom te faszkalap szivesen várlak LOL

-
ez egy kis buzi most taléalt vhol egy progit es azt hiszi muxik... 

andras
-
nah en tel szamom is johetne :DDDD -
mf3] 

:))))))) andris :DDDDDDDDDD 

-
pedig én szeretnm ha elöjönne egy kis ablakocska hogy a firewall lekapta a csáveszt... -
Na megkerdezutem egy hecker csavot rovid valasz: Nincs LOL -
145.236.218.201
nah nesze!!! itt az ip címem!! bátor vagyok megmondtam!nah mond meg a a tel számunkat emailbe!!!!!! -
leszoptad már magad?
anyádat megdugtad már?
-

-
nah tenyleg vissza redeti temara, szal miert is jo a suxbox???? és miert csak 3 sebessegu proci letezik? -
:9adfafafa -
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) -
smart whois?? hehehe az a kis zöld izé? vagy volt benne zöld is?? hehe lámer suta!!! ha beirod az ip címet mutatja matváv központ számát és címét!!LOL tudod mit? -
figy andras mas tema: miert jo az xbox szerinted? mert szerintem halo egy rakas. -
szerencséje van ennek a kurva andrisnak
hogy talál ilyen fiatal csávokat akit be lehet szopatni
ilyenkor biztos örül magának
-
ja bocsi akkor majd balu cimet kuldd el neki mindenkepp!!!!