590
A DOOM 3 ellenfele.
  • dikki*yysw
    Nem tudom, nekem a tavaly januári videó jobban tetszett. Ez: fos minőségű; szaggat; gyenge.
  • dikki*yysw
    Ez a hír elég öregecske, és pont arról van benne szó, hogy ma mutatkozik be a Kreed ezen a kiállításon. Erről volt szó egészen eddig :)
    Nekem leért, megnézem az áprilisi one-t.
  • dikki*yysw
    Ezt akartam hallani... ("eccer volt durván 1 éve") azaz semmit nem tudsz a játék jelenlegi állapotáról.
    Főleg, mivel abban pont a szörnyek nem voltak még készen, pl. be volt kapcsolva a falonátjárás stb.
    Idézek:
    "A fejlesztés állása:
    ”A pályák és a 3D motor kész. A gépi intelligencia is kezd formát ölteni.
    Jelenleg a fegyvereket tesztelik és a játékegyensúlyon kalapálnak. Ezután következik néhány speciális effekt és a játékos fizikai modellje.„"
    Bosszant, amikor az emberek másfél (mert tavaly januári a múvi) éves dolgok alapján ítélnek meg valamit.
    PERSZE volt idén áprilisban is egy múvi, ami nekem vhogy kimaradt.
  • djcom
    http://www.kreed3d.com/
  • djcom
    Akkor nézd meg a honlapját!
    Unreal 2 ehez képest dos játék!
  • dikki*yysw
    Ezt mikori videóra alapozod, kérlek?
  • Kandurex
    hol hallottad?
  • Dikkma
    Azt én sem hiszem. Két éve jött ki a demója, meg egy videó róla. Sokáig tologatták a megjelenést, a gamershellen még most is úgy van kinn, hogy 2003 tavasz. Nos, még mindig nem tudom mikor jelenik meg, tavasszal még lemosott volna MINDENT. Most meg már a HL2-höz hasonlítják.. hát.
  • djcom
    Én is csak jönne már!
    Szerintem simán verni fogja a HL-2-t is!!!
  • djcom
    Áll.ma jelenik meg az orosz változat+demo!!!!
  • Dikkma
    Hát amiből túl is szárnyalja, az a 40-60 óra játékidő. Már, ha hihetünk azoknak, akiknek nem szabad :)
  • djcom
    Szerintem megközelíti a Doom 3-at!
    És ez legalább nemsokára megjelenik!!!!
  • dikki*yysw
    Két nap múlva bemutatkozik (ismét?) a Kreed, ebből az alkalomból utánaolvastam. eredmény.
  • steweee
    mikor jelenik meg?
  • Bandee
    Mikor fogják ezt a game-t amúgy kiadni ?
  • Bandee
    Semmi 5let ?
  • Bandee
    Honnan lehet máshonnan letölteni a demo-t, a pcgames.de címen kívül ?
  • D3t0nat0r
    Ja, olvastam :D Tisztára olyanok ezek a burutos arcok mint a képviselők. Ígérgetnek mindent jobba-balra, aztán nem valósítanak meg semmit :)
  • Inquisitor
    Nos talán mégsem lesznek külső terek

Csekkoljátok emitt, mit mondottak a Kreed-ről (is) a Burut-os arcok:

http://www.hardwired.hu/burut_int_hu.hw
  • D3t0nat0r
    Freak Freak... Emlékezz már vissza a motor tulajdonságaira, amit becopyztam :) Lesznek külső terek!
  • FREAK
    Ah, kis targoncával a sötét folyosókon, az lesz csak ihaj! :)))))
  • Inquisitor
    Hmmm. Az volt a demo meletti cikkben, hogy lesz járgánya játékban! Példának mondjuk egy (ha jól értettem) 10 méteres rakodórobot volt felhozva.
    (Honnan olyan ismerős???)
    De ha lesz jármű, akkor lesz out-door rész is vagy nem???
  • Inquisitor
    Hami, sikerült azóta elindítani a demót?

**Off-topic: És amúgy hogy tetszik az újság, ill. a melléklete? **
  • FREAK
    "a véglegesen még sokat dolgoznak majd"

....REMÉLHETŐLEG....
  • Lazarus
    Na majd a Ruszki Gamer User-ek csinálnak nekünk jókis Multi pályákat.. a készítők nem értenek ehez..
  • D3t0nat0r
    Ez nem az SG-ről van :) Sima képbeszúrás HTML kóddal :)
  • D3t0nat0r
    Ja, éns is remélem még fog fejlődni, mert qa mostani textúrák a képek alapján eléggé...
  • Lacc
    A víz semmi különös, egy animált textúrának néz ki és annyi. Beleálltam a medencébe-ami azért annyira nem sikerült mert fél méterrel lebegtem a víz felett, és még az árnyékomat se láttam a vízben nemhogy a tükörlépemet. De minden összevetve nagyon jól néz ki, és ez még csak alpha, nem is béta, szóval sokkal jobban fog még ettől is kinézni!
  • D3t0nat0r
    Inquistor: tökugyanaz a techdemo, ami neked is megvan. A hírben benne volt, hogy csak Gef3 al megy.
  • Inquisitor
    Nem ígértem senkinek, hogy milyen fasza lesz, hiszen még én sem láttam.
    Szerintem jobban nézz ki mint az Unreal2 Pre-Alpha ami nekem volt :(
    Ott a víz szarul nézett ki nagyon, most megpróbálom R8500-ön hátha gagyi volt neki az MX.
    (Nincs valakinek új Bétás Unreal2???)
    Nem tudja valaki, hogy a Hardwired-en lévő Kreed demo ugyanez amit feltettem vagy újabb?
    Csak mert nem írták, hogy GeForce3 Only Demo.
    Én meg akkor letölteném és kipróbálnám R8500-ön, de ha u.e. a demó lesz fent, akkor pipa leszek ...
    Még innen se 5 perc leszedni 170MB-ot ...
  • D3t0nat0r
    Ehh VÍZRŐL :)
  • D3t0nat0r
    A Víről mesélj máár :)
  • D3t0nat0r
    Bocs. akkor azt.

NA EMBEREK! Milyen a víz?? 0day te látom cináltál róla képet, meséld már el :)
  • D3t0nat0r
    A Hardwired en is fent van a techdemo!
  • D3t0nat0r
    Jipíí, most látom, hogy enyém a 200. hozzászólás :P
  • FREAK
    Ja, a monster jól néz ki, bár így ebből a szögből lehet az egy cool textúra is, ezt tényleg mozgás közben kéne látni.
  • D3t0nat0r
    Csá fikaman :P

ja, én is úgy veszem észre a képeket, hogy no EMBM, talán azon a ollókezű barna szörnyen van.. És mintha úgy olvastam volna a burut.ru-n, hogy csak a modelleken lesz bumpmapping. Ha ez így lesz, akkor a full nem veheti fel majda versenyt a doom3al grafikában, mert az tényleg mindenre EMBMet fog használni.
  • FREAK
    Én tényleg nem fikázni akarom a grafikát (pedig benne is van a szóban, hogy "fika" :), de szerintem ezért van ennyi árnyék a gémben, hogy nem vegyük észre, mennyire nem vitték túlzásba a modellezést (pl. hatszög alapú csövek, kör helyett durva sokszögek) és a textúrázást. Szóval alapból ennél egy UT jóval szebb, bár nem tudom ezek a shotok milyen detailben készültek. Vagyis lehet hogy egy FULL detail shot-tól eldobnám magam, de ez eddig egy korrekt átlag.
  • D3t0nat0r
    ja és még 2 kérdés: Az enemyk által vetett árnyék rád is vetődik? Illetve vetődik a többy enemyre?

A másik: A víz hogy néz ki? Mert a screenshotok alapján sokan fikázzák, de gondolom élőben más.
  • D3t0nat0r
    és Bump mapping megfigyelhető a tárgyakon/enemyken, Mert a dúm3ban ugye Kermek elvileg mindenre EMBM et akar nyomatni :)