590
A DOOM 3 ellenfele.
-
steweee #430 igaz, de azért furcsa. meg hát mindig naprakészen figyelem az ftp-t, a hardwiredet és a szupigamezt, és hát nem emléxem hogy azt olvastam volna róla hogy megjelent. na, de tényleg, végleges verziója vann kinnt? -
#429 ha ott nincs az nem azt jelenti,hogy nemlehetezik. -
steweee #428 na stop, kerestem az isonewson, az nforce-on, és nincs kiirva megjelenés. bizti hogy megjelent? nem csak szivattok? -
#427 kb novemberben már megvolt csak jöttek sokkal jobb gamek és fekledésbe merül de majd megint elöveszem leporolom azt megprobálom kipörgetni. -
dre #426 na nemáá ti má játszottok vele -
#425 Jó szerintem csak elkapkodták a kiadását.
Csak azt nem értem akkor mit visznek E3-ra mert ott figyel hogy ott lesz a Kreed és kiegészitője.
Akkor mi nem a fullal toljuk vagy az az Európai lesz?
Remélem igen és az már full jó lesz mert ebben sok a bug. -
steweee #424 milyen játék a beállítási nehézségektől eltekintve? van olyan jó mint az előzetes várakozás? bár ahogyan leült a téma, alig hiszem -
syabi #423 sziasztok!
letöltöttem a kreedet és ki is szeretném próbálni, csak az isoban nem volt benne a nocd crack. ha nem lenne nagy kérés, akkor valaki adhatna egy linket a fájlhoz, mert kerestem de nem tudtam letölteni sehol sem. kösz előre is.
sziasztok! -
#422 #412 -
Haversrác #421 Fasza az előzőt nem bírtam befejezni mert szétkapcsolt a net! Tehát a MOUSE SENSITIVY MAX-on,de kb. 20 cm-t kell húzni az egeren,hogy megmozduljon. Nincs valami más opcio esetleg??
-
Haversrác #420 Még egy uccsó bánatom van, megtaláltam a MOUSE SENSITIVY -
Haversrác #419 THX HYKAO!!!
-
#418 A bin elég a bemountoláshoz.
lent a fájlokat állítsd all-ra. -
Haversrác #417 Szevasztok kicsomagoltam a 49 rar-t nincs hiba, viszont CUE file-om sincs ONLY BIN!! Mit tegyek???
Ha tudtok valamit írjatok!
Előre is THX!!! -
#416 Nem cseh inkább??? Vagy neked ciril betűs példányod van??? -
#415 csa!
tegnap feltették egy fizetős helyre és le is szedtem...
hát nagyon szép és jo game viszont mivel orosz feljeszté ezé ruszki az egész...:DDD
bár emiatt szeritnem megtanulok oroszul -
#414 Itt a Kreed topic, ha valaki keresné. -
#413 Végre egy játék, amiben nem kell levenni 3-3,5 körülről 0.95-1 tájékára a szenzit, hogy játszani lehessen. Ígéretes! :) -
Cvd #412 A config file-ban a egérérzékenységet is lehet állítani. 3-3.5 körül már egészen normális a sebessége. -
#411 Na így már megy. Háááát, elég furi...de a grafika mindenképp érdekes... -
#410 Köszi, megpróbálom -
BlackWolf #409 ja az eger na az kibaszott szar -
tbundy #408 a config fileban írd át a felbontást, és tudsz játszani
bár engem baromira idegesített a cseh nyelv, meg hiába raktam maxra az egérszenzit, akkor is felkarból kellett mozgatnom az egeret, ha fordulni akartam -
BlackWolf #407 mar rajottem luzer vagyok bocs -
BlackWolf #406 en feltelepiteni se tudom hiaba kattintok a yesre vagy mi csehul a cseh next csak szurken vilagit es nemtom telepiteni -
#405 Nekem nem volt gond a monitorral!!
Már kezdem megszokni hogy cseh a játék!
Lentebb sokkal le is irtam a gameről a véleményemet és ezt ma is fenntartom!! -
#404 Ki tud itt oroszul? persze rajtam kívül? -
#403 Azért ez hihetetlen. Akkor most az én max. 1024x768-os felbontású LCD-men kilőve a játék??? LOL -
tbundy #402 alapból 1248*1024 felbontásban indul(na) -
#401 Nekem nem indul el a játék. Azt írja ki: CRITICAL: nem fut ilyen video felbontás mellett...
Nem tudom mi lehet... -
#400 Ezeken az automentéseken vagyok túl!!
autosave_asp1_ep1
autosave_asp1_ep2
autosave_asp1_ep3
autosave_asp1_script2
autosave_conf2_ep1
autosave_conf2_ep2
autosave_conf2_ep3
Most ezen a pályán vagyok :autosave_conf2_ep3
Ez is ezen a pályán van csak nem tudom mit kell csinálni már mindenhol voltam szerintem!
-
#399 Na játszon már vele valaki komyolan mert elakadtam !!! -
#398 Ebbol csak az értem hogy "Konyec" :D -
#397 Én most "vásárolom", cirka két óra múlva meglesz :-)) -
#396 Hát, egyelőre én nem tudtam elindítani...de álljon itt egy ízelítő a cseh nyelv szépségeiről:
-
#395 Jah, csecs verzió...
...azért majd belenézek, hátha ottvan az angol nyelvi rész is valahol (vagy legalább az orosz...) -
Gabe18 #394 Ajaj,az ottani forumban is valami cseh nyelvről beszélnek... -
#393 Még nem néztem. -
Gabe18 #392 A HDC-S is cseh vagy ilyen ismeretlen nyelvű?Mert akkor nem vállalom... -
Pontius #391 Nagyon pojén a cseh verzió...
kb 10 percig volt a gépen aztán Uninstal...