590
A DOOM 3 ellenfele.
  • Terra
    Kösz a javítást.

Nekem az előző link is ment mikor írtam, de lehet, hogy azóta már megszart.
  • RelakSfromhome
    ÁÁÁÁÁ!!!!
    79MB adatot 6.5 kB-ba (zene, textúra, 3d adat) beletolt a pofa.

Csak elismerést kaphat...
  • RelakSfromhome
    Jah, ezt keressétek: Zoom 3 - Trance Generation
  • RelakSfromhome
    Ez a link talán működik
  • Terra
    Gamestar idézet:

" Bizonyára sokan ismeritek a Kreed című játékot. Na ennek fő programozója aktív demó kóder is. Minden tudását összeszedte, és még készülő játékuk legtöbb technológiáját belesürítette 64K-ba. Programoztatok valaha? Tudjátok mennyi az a 64K? Nos, sokmindenre jó, de amit ez a csávóka beletett az lehetetlen :D "

LINK
  • Kandurex
    Nem jött ki.---...
  • Mayday
    Viszont meg kijohet! :)
  • Kandurex
    szerintem meg nem jött ki...
  • dikki*yysw
    A Heath : The Unchosen Path is kigyütt pedig. Talán most már minden erőforrásuk az english verzióra fordítódik.
  • djcom
    De kijött,mert a játék honlapján!!! ez olvasható:
    KREED released in Russia
    27.08.2003

KREED will be release in Russia 29 çà august. After the presentation of the project during 21 of august we've received a great feedback from press and gamers. So, release dates in other territories will be announced after ECTS. Stay tuned and post questions on the forum!
  • Kandurex
    Sztem nem jött ki..
  • tbundy
    nem lámák, csak irigyek
  • djcom
    A hivatalos honlap azt írja(www.kreed3d.com)
    De csak Oroszországban!
    Ez nem tudom mit takar,de ott már boltokban van péntek óta.Csak nem lámák annyira,hogy egy ilyen kaliberű játékot nem adnak ki először ciril betükkel......??????!!!!!!!
  • Kandurex
    Se demo, se full...mély kuss mindenhol...biztos, hogy kijött?
  • djcom
    Most mi a faszom van????
    Augusztus 29-én megjelent Oroszországban a game.
    Azóta se a fórumban,se a honlapon semmi comment...
    Ennyire jó vagy ennyire szar?
    Vagy mivan?
    Legalább írják meg:nyugi,ez csak a rusian edition,at angol .....jön stb

idegtépő.(((((((((((((((((
  • Kandurex
    akkor mikor kapunk fullt? :))
    Mi? Russiaban? há minek? Sztem ott még rándább a warez helyzet mint nálunk.. mé nem nyugaton értékesítik? pff.. demo nuku? Mondjuk nem bánom :) szal...gyűhet
  • djcom
    Na emberek!
    Ezt sasoljátok!
    "KREED HIVATALOS FÓRUM"

"KREED HIVATALOS SITE"

Szóval a lényeg:08.29-től kapható a gamma a Russiában!!!!!!!!!!!!!!!!
  • dikki*yysw
    Csak most vettem észre ezeket a képeket, tegnapiak amúgy:

• dikki*yysw
    Nem legális.
  • Drizzthsz
    A tch. alphát már próbáltátok?
  • djcom
    igazad van,de én már nem görcsölök ezen:)
  • Kandurex
    faxmá kívan ezekkel a buzi igérgetésekkel, tolgatásokkal... Há bazz, én képtelen vagyok felfogni, hogy ebbe a "ronda" kapitalista világban, hogy a pecsába csinálják meg. Lehet, hogy csak én vagyok kicsinyes? Mer' ugye ha én tennék igéreteket egy munka elvégzésére és esetleg nem tartanám be...há bazz..csukhatnám be a boltot. Az benne a genyóság, hogy ők megteheteik! Mer' assziszik, hogy a világ piacra dógoznak. Speciel ez a cégecske ne tegyen smemit! Hogy az ID - VALVE aszondja "csússztatok gyerkőcök sorry" akkó az egyszeri júzer anyázik, idegeskedik...assztán félóra múlva már ismét a leadott képekben (videókban) gyönyőrködik. De itten ne legyen má' csúszás... Amikor kijött a HL1, akkor se volt nagy hepaj...SŐT...senki alig tudott róla valamit, és mégis mekkorát ütött, nem voltak igéretek, időpontok, csúszásbejelentések, média őrület,videók, képek.

érdekes eltértem a tárgytól :)...nah, mindegy csak aztat akartam mondani, hogy ki van a faxom :)))

ps: gyűjjön az a demo...mer...mer...mer mérges leszek.:))
  • djcom
    De azt mondtam.
    Én is csak azt tudom amit a hivatalos fórumján írtak.
    DE egyenlőre semmi:(
    Várom már nagyon.Bánomisén orosz is lehet csak jöjjön már valami:)
  • dikki*yysw
    Én csak arról tudtam, bemutatják vmi kiállításon. De a kiállítás az ugye több nap. Aztán nem tom.
  • Kandurex
    Te nemasszontad, hogy ma (tegnap?) valami demo finomság lesz? mer' mozgás közben változik a leányzó fekvése nem igaz? :)
  • djcom
    NNeked nincs szemed.
    Na hagyjuk.Ezen nem veszünk össze
  • Kandurex
    én ezektől a képektől nem estem hanyat....sőt...még csak nem is hümmögtem:) (ami bajt jelent:))
  • Kandurex
    hrrrrr..... csak arra cáloztam vele, hogy Dikki -vel felesleges vitatkozni mer' a D3-nál nincs jobb.....

ÉN, mint JC rajongó????...muhhahaha....!!!!
  • djcom
    "KÉPEK"
  • dikki*yysw
    Már megmagyarázták neki, hogy mi is a D3. Olvass utána te is, láthatod, a tudás csodákra képes
  • djcom
    A demot tegnapra ígérték!
    De semmi:((
  • HuAn82
    "A HL2 pedig olyan dolgokat tesz le az asztalra amik talán soha nem lesznek benne a D3-ban. És az a játékélmény"

ezért...
  • HuAn82
    Nah és ha valakinek ez jön be?Akkor csak van a D3-ban is játékélmény!Különböző stílúst kedvelnek a különböző emberek.Nem vagyunk egyformák.Sokaknak bejött a Serious is.
  • HuAn82
    Tudom reggel hívott.

"nem mindegy??...a D3 a legjobb,legszebb stb. stb...és kész..pfff:)"

Ezt pont te írod?A nagy Carmack "rajongó"?
  • Kandurex
    nem mindegy??...a D3 a legjobb,legszebb stb. stb...és kész..pfff:)

lehet, hogy jön ma be STAN!!!!!
  • HuAn82
    "(A DOOM3 ezzel szemben olyan dolgokat tesz le az asztalra, ami majd talán a HL3-ban benne lesz.)"

pl?
  • dikki*yysw
    Az Gabe Newell :)
    A HL2 grafikája szép. Nem pedig kimagasló. Ugyan brutális dolgokat fejlesztettek ki a szereplők megjelenítésére, de semmi újdonság nincs magában a renderben. (A DOOM3 ezzel szemben olyan dolgokat tesz le az asztalra, ami majd talán a HL3-ban benne lesz.)
    Nem azt mondtam, jobb lesz a Kreed, hanem azt, hogy lesznek benne jó dolgok. Az előbb még az Unreal2-höz hasonlítottad, szerintem maradjunk is ennél, és állja az összehasonlítást, azon kevés információ birtokában, amit tudunk róla. Felesleges a HL2-vel hasonlítgatnod, mert az külön kaszt. Unreal2-nél maradjunk.
    Hogy mit tud felmutatni a Kreed, azt mint már említettem nem tudod eldönteni, tekintve hogy semmit nem láttál belőle.
  • dikki*yysw
    HL2 grafikája és a korszakalkotás? Miért?
  • dikki*yysw
    Itt meg bejön az, hogy videó alapján nem ítélünk meg semmit. Játékélményt főleg, de még csak a grafikát sem.
  • dikki*yysw
    Ezt nem láttam. Igen, szóval ez a videó nagyon suxxxor. Nézd meg a tavalyit, az király.