590
A DOOM 3 ellenfele.
-
#137 Ehh. Az AntiGun. A többi sem eredeti lesz valszeg, mert a jövőben játszódik. De ilyen fegyvereket (Assault rifle, Sniper rilf. stb..) találsz ma is a való világban. -
#136 Melyik a fantázia fegyver? -
#135 Freak :)) Én bízom bennük. Bár szerintem se fogja megdönteni a dúúmot, de egy kellemes játék lesz. Kb, mint a SIN vs. Half-life volt anno. (Kreed lesz a SIN :) -
#134 A fegyverek is teljesen rendben lesznek szerintem:
Multi-purpose keralloy knife
Assault Rifle
Triple-Barreled Shotgun
Sniper Rifle
Rocket Launcher
Flame-Thrower
AntiGun
Ez 1 fantázia fegyver a 7ből. -
#133 Oké, hogy ezt írják, de mi van ha hazudnak? Hisz oroszok, ha jól tudom :)))))))))) -
#132 A demót a fény-árnyék hatások miatt csinálták.
Itt van mit ínak a fejlesztők a karakterekről, ha nekem nem hiszel:
Character skeleton animation unit supports up to 120 bones per character, providing separate animation sequences for different body parts. Character movement speed depends on its animation, thus making impossible unpleasant Сfoot slippingТ issue. Dynamic Сlevel-of-detailТ-based rendering technology allows to noticeably reduce skeleton computations when the model gets far away from the camera. Up to a few thousand per-pixel lighted polygons are used per model to increase the visual experience.
AI state machine is tightly linked to the main engine, so it shares messaging routines and other units, which allow the computer-controlled players to interact with the main game environment.
There are a lot of parameters relating to the AI of computer players. The most important ones are AI type, aiming, shooting accuracy, rate etc. Computer-controlled characters behave themselves much like a human beings: they wander around the level, guard the outposts, and seek for intruders. AI players react on sound, visual or other player activity (falling into the traps for instance). Most of these triggers invoke the certain scripts to handle the event, which are not part of the engine and thus can be easily changed by level or character designer. -
#131 Lehet, hogy techdemo, de akkorsem indult meg tőle a nyálelválasztásom.
És azzal egyetértek, hogy ilyen idióta gyermeteg szörnyikét miaf***nak tesznek egy tech demóba. Plusz az a 2 fegyver. Nevetséges. Egy techdemo amúgy sem sokban különbözik a megvalósítandó végeredménytől. Lehet, hogy AI nincs, ezt még elhiszem.
De azt nem, hogy csinálnak egy gagyi szörnyet, ami benne sem lesz a játékban. Ráadásul a Techdemóban. Akkor minek csinálták? És ha gagyi akkor minek rakták a demóba be?
Ezek ellentmondások erősen.
Nem beszélve a fegyverekről. Ha beletették a techdemóba, azt célzatosan tették. Valószínüleg a végeredmény valamennyivel szebb lesz (nem biztos) de a STÍLUS marad.
Amúgy még lehet belőle jó, de én nem izgulok rá, az tuti.
-
#130 Oké, bocs ;) -
#129 Akkor ne használd a Freak Blasta gyűjtőnevet :) -
#128 Nem te, Blasta.
Ezt írta: "Sötét kis zugok, valami hülye 4 kezü szörny, aminek látszott hogy Q1 szintü az AI-ja...." -
#127 Ja, és a híres, sokat vitatott VÍZ (vagy kék plazma) meg egyenesen SZAR, úgyhogy így utólag ez a vita is eldőlt.... -
#126 Beszéltem én AI-ról? Én a grafikát értékeltem.
Ja, amúgy "félkész" szörnyet mióta szokás belerakni egy nyálcsorgatást előidézni szándékozó video-ba? -
#125 Blasta, Freak ti hülyék vagytok vazze. Ti nem a HW ről töltöttétek le a videókat? Ott világosan leírták, hogy ezek a videót techdemókat ábrázolnak, AI még nincs kész, ugyanúgy a szörnyek sem! -
#124 Én nem várom jobban a doom-ot mint más, csak a shot-ok alapján a Kreed-et egy csihi-puhi-nak vélem a Doom3-at meg egy AvP2 szintü para-fps-nek. Nyilván az utóbbi stílus jobban tetszik. Carmack meg eddig még nem hibázott. Ebből kifolyólag van egy alap szint, amit ígyis-úgyis elér, vagy átlép (általában mindíg átlépi és ez a lényeg).
A Kreedben viszont ezek után csak pozitívan csalódhatok, ez igaz. -
#123 Óvatossárga intenélek, testvérem :)
Volt már olyan, hogy kétszáz évig csináltak egy játékot, aztán az lett a vége, hogy legtöbben elsírták magukat tőle. Minnél jobban várod, annál kritikusabban fogod értékelni (valakivel ez már megtörtént :), szóval én inkább utána nyilatkoznék.
Ilyen alapon persze a Kreed meg okozhat kellemes meglepetést. -
#122 Nem az a lényeg, hogy életszagu. Sci-fiés sci-fi között is van különbség. Pl: Star Trek és Alien vagy Predator. A Star trek komolytalan sci-fi, míg a többi inkább horror-scifi. Ugyan ez a helyzet a Doom-mal. Mindig is a komolyabb műfajba tartozott. A mostani meg a screenshot-ok alapján igen parás lesz. Plusz megfejeli Carmack egy brutál új "etalon" engine-nel és kész. A Kreed meg csillog-villog, de ez a környezet, ez a szörnyike meg a brutálpuska/cybertőr igencsak komolytalannak tűnik. De biztos szép lesz :-))) -
#121 Egyértelmű, hogy a Kreed nem lesz év játéka meg ilyenek, viszont jó eséllyel fog felállítani pár graf. technológiai standerdet. Nyilván itt most a már említett "real" árnyékokra gondolok. -
#120 Mer a DOOM3 az nagyon életszagú :))))))))) -
#119 Ez tuti nem lesz a Doom 3 ellenfele. Ahoz túl gyerekes szerintem. -
#118 Ja, pont ezt írtam a DOOM3 topikba. Csak a fény/árnyékra mentek a készítők, az tökéletes is lett. Egyébként elég silány darabnak tűnik. -
#117 Nekem a bemutatott videók alapján nem nagyon állt fel tőle.
Sötét kis zugok, valami hülye 4 kezü szörny, aminek látszott hogy Q1 szintü az AI-ja. A fegyverek meg pfff....... -
Inquisitor #116 Jól van feladom! Ez az Alfa verzió CSAK GeForce3-mal megy! -
Inquisitor #115 kreed.msi - 172 852 224 byte
Ez a telepítője a két demónak, talán erre kéne rákeresnem? -
Inquisitor #114 Nem tudom, én a PC-GAMES nevű német újság DVD lemezén találtam ...
Közben átnyálaztam a nettet, és még ruszki oldalakon se találtam meg a demot!
Valószínüleg ez egy forró anyag, amit exclusive-ban kapott az újság ...
2db demo (demo1, demo2) kb. 100MB-os fileok és tévedtem, mert játszható. -
#113 C: kibírod :)
nekem Radeon 7200 van (64 DDR), azon talán legalább bemozdul :) -
Inquisitor #112 Hibaüzenet: Figyelmeztetés ezt a programot GeForce3 videókártyára optimalizálták!
Aztán kilép ... :(
Readme:
A program futásához 6-ik generációs 3D kártyára van szükség (GeForce3 és Radeon 8500 széria!), de elindul 5-ik generációs kártyákon is (Radeon 7500, GeForce2)....
T&L nélküli kártyán EGYÁLTALÁN nem megy!
Tehát TNT, TNT2, GeForce (hiába a T&L!), Kyro I-II, Radeon VE és Mobility, Matrox G400-450-550 és az összes Voodoo és Savage kártyán NEM MEGY!
Most megyek, kipróbálom GeForce2 MX400-on, ha azon se megy akkor:
A. A kardomba dőlök
B. Megsűrgetem a Radeon8500 beszerzését ...
Hát ez van. -
#111 linket adsz hozzá ahonnan le lehetne vadászni? -
Inquisitor #110 Nnna. Most teszem fel több gépre az Alfa demoverziót.
(Nem játszható techdemó!)
Ha sikerült elindítani és megnézni, megírom mit gondolok róla! :) -
Inquisitor #109 Nos a videón szerintem is kicsit "gamepad" beteg az irányítás :)
De még lehet belőle valami értelmes is, úgy ne járjon mint a Chasm vagy a Serious Sam (szép volt de rendkívül fantáziatlan...)
Én drukkolok a srácoknak. -
#108 Egy ruszki cég és a saját államukban már bizonyítottak.. -
#106 Mikorra igérik a megjelenést? -
#105 Egy király háttérkép:
Forrás! -
#102 Nektek nem tqnt föl hogy a fegyverek rossz szögben állnak a tsákó kezében? -
#101 Viszont épeszű ember nem játszik FPS-t joy-al, csak ha konzolon kénytelen kínozni magát. -
#100 Mire enged kovetkeztetni? Arra, hogy joy-jal vettek fel, es akkor mi van? A fegyvervaltas meg epphogy jo. Utalom az olyan game-eket, amiben a pisztoly es a raketaveto csereje 0,1mp...
PyRex -
#99 Én már észrevettem egy hibát: túl lassan vált fegyvert. Legalább 1,5 mp mire a kés eltűnik a képernyőről. És nem tünt fel senkinek, hogy a nézelődés gyanusan egyenletes sebességgel és mindig egyirányba történt. Túlságosan joy-szerű mozgás volt, ami enged egys-másra következtetni. : ((( -
#98 Nálam jol ment. Mindegy, ezen ne vesszünk össze. -
#97 Nem a game akadt, hanem a video volt sz@r.
PyRex -
#96 Én azért kivettem, hogy a zombi kikászálódik az asztal alol.És én egy darab akadást nem láttam azon a videón. -
#95 Doom 3 video? Arra a kb. 100x100 pixeles elmosott akadozos-ra gondolsz? Hat en abbol semmit nem szurok le. A mozgasok jok voltak, de a grafikat abbol nem allapitom meg. Szerintem ez a KREED is iszonyu szep, en tuti nem mondom, hogy szebb lesz a Doom3, persze valoszinu, mivel kesobb jelenik meg...
PyRex