KREED

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rincewind
Ne de te írtad az alcímben... 😄
MuERTe
Én nem hiszem, hogy nagyon szorongatni akarja. Csak a különdöző játékoldalak sugalmazzák ezt netszerte, a fejlesztők csak egy hájtek fps-ről beszélnek, aminek az optimális futásához hájtek gép kell majd😊)
Rincewind
Oki 😄DDDD
Rincewind
Jelentősen félreértettél!!! Mondtam én egy szóval is, hogy szar? Nem hiszem, sőt nagyon jó. De azért ahhoz nagyon nagy csoda kell, ha a Doom 3-at akarja szorongatni!
Bár csodák mindíg vannak...
Rincewind
Gondoltam megnézem mi van fönt a HW-n erről a gaméról, csak hát a szöveg angol volt, így nem sokat értettem belőle 😞 Gondolom ezzel nem vagyok egyedül. Eddig azt hittem a HW magyar oldal...
MuERTe
Egy tavaly alakult 30 fös csapattól azért tiszteletre méltó teljesítmény szerintem a KREED, főleg, hogy a GoldenLand az elsőszámú fejlesztésük.
MuERTe
Elhiszem, mert a neten nincs párja, még a fejlesztők oldalán sincs fenn 😊
MuERTe
Ja, és itt a fejlesztők címe is.
Burut.ru
Érdemes elsasolni, mert egy marha jól kinéző rpg-t is csinálnak.
Rincewind
Éppen letaszíthatja...
De megnézném azt, hogy ez mikor következik be 😄

u.i.: Az incifinci kis videóból pedig több derül, ki mint gondolnád! Gondolok itt főleg a karakterekre és az árnyékokra! Hidd el, hogy Carmack bácsi valami olyat fog alkotni, ami mérföldkő lesz a játéktörténelemben! Mint ez eddigi munkái... 😊
MuERTe
Hát igen, sajnos az eredeti képet nem találtam sehol, de ezt nem lehetett kihagyni annyira jó, ugyhogy elnézést az eredeti oldal gazdáitól.
MuERTe
MuERTe
Aham. Nekem tetszet már most is, és a végleges verzió mégjobb lesz. Az pedig természetes, hogy a DOOM 3-at nem taszítja le a trónjáról, de az első nagy ellenfele lesz, de lehet hogy még előtte kijön. A DOOM3 pedig az örök játék lesz a hangulata miatt(ha nem kúrják el), ehhez kétség nem férhet 😊)
Rincewind
De azért ugye tutod, hogy ez soha nem fogja még csak megközelíteni sem a Doom3-at! Láttad már a Videóját?
Rincewind
Hmmm...
MuERTe
Ezek az átok ruszkik már megint készülnek valamire 😊)

Ehhez már nem is meglepő a gépigény:
Minimum: Pentium-II/Celeron class CPU, 5th generation graphic accelerator, 128Mb free(!) RAM, Any soundcard, reasonable amount of hdd space
Recommended: Pentium-III class CPU, 6th generation graphic accelerator, 256Mb RAM, Soundcard with EAX support, reasonable amount of hdd space.